![]() |
Re: Ce ai facut azi la masina?
4 Attachment(s)
jante OZ futura <<< 17/9.5j/et13--17/8.5j/et13>>> FULL POLISH!
|
Frumos ! Felicitari !!! Sunt curios cum arata si peste cateva luni :P eu ma chinui la o buza de 4 cm sa o intretin :)) nu vreau sa stiu cum este sa intretii o janta intreaga polishata... :P
On : Am reusit si eu sa schimb cutia intr-un final... dupa ce am mers 1 saptamana fara treapta a doua :) Sper sa reziste mai mult actuala cutie... |
3 Attachment(s)
Curatat, vopsit jante si etriere.
|
4 Attachment(s)
Grila !!!
|
pozitii de america nu ii faci ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps : Noi acum plecam la craiova , mai exact aici : https://www.4tuning.ro/evenimente/sum...ova-14564.html Stam pana duminica... cine mai ajunge pe acolo sa il sune pe Laurete ! |
Quote:
Quote:
Ce steme? N-am decat scris pe usi Hilux D-4D si pe spate in stanga scrie Toyota, in dreapta Hilux, fara vreo stema. La astea sa renunt.. :-? Si as pune folie pe stopuri... |
sa stea semnalizarile aprinse
|
Quote:
|
Quote:
|
Filtru de habitaclu. Omu cat traieste invata :D.Si ca tot venii vorba despre acest thread: maine voi aveam multa multa treaba. poze maine seara:D.
|
2 Attachment(s)
corsa b
|
1 Attachment(s)
Polish la toata masina + buzele la jante , proiectoare galbene , sticker Bomb pe suportii de la numere :D
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Frumoasa masina Kapeee!
Azi i-am schimbat fetele de usi,schimbat ceasurile,am colantat cateva elemente din interior si i-am cumparat spoilerul pe spate ,cel dintr-o singura bucata.Maine urmeaza sa ma apuc sa slefuiesc la el si eventual sa pun telescoapele la capota...Poate se ofera careva voluntar sa ma ajute :D |
Quote:
luci4n_vl polish ul la masini depinde foarte mult de vopsea , sunt vopsele care au lacul in ele , si vopsele pe baza de apa etc... peste care se da strat de lac , defapt 2-3 straturi de lac :D . chestia cu matuitul lacului nu am vazut decat pe net... matuit cu 2.000 - 3.000 smirgher 3M apoi o pasta de polish speciala... dar in general se face doar cu masina de polishat . eu i-am dat anul trecut la niste baieti in sibiu un polish profesional ( 200 ron ) si de atunci doar o intretin din cand in cand . Odata la cateva luni ;)) , Polish pe baza de TEFLON si LICHID , pe care il dau manual... am un buretel special luat din kaufland si un prosopel special de polish cu care sterg la final... si ramane ca in poza ;)) foarte fain ! nici nu se mai pune praful pe ea un timp... |
2 Attachment(s)
Kape momentan ziua respectiva mai poate astepta pana mai umblu cu astea :
|
3 Attachment(s)
Am pus telescoapele la capota :-> :
|
Quote:
Cāt te-a costat afacerea cu telescoapele? |
O mica prostie faza cu vopsirea de la motor ca de plictiseala.Revin la negru pe saptamana viitoare.
Pai telescoapele le-am primit si eu cadou:-". |
2 Attachment(s)
Mersi pentru ajutor Mertanel.De astea sigur ma voi bucura:
ATS CUP pe 15.E clar ca voi avea foarte mult de lucru la ele.Le voi pastra simple si curate. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sa le stapanesti sanatos, |
acum il bat la cap sa nu se grabeasca cu cauciucurile...sa caute ceva cu talon mic
|
Quote:
|
Da Laure nu ma voi grabii cu cauciucurile :D Le gasim noi si palea la vreo okazie.Cum spune si alexfaq trebuie sa caut 195/45/15 ...cat despre jantele cele noi sper ca maine sa fie gata una.
Azi am pus spoilerul cel nou pe spate:-> Maine vin cu poze. |
Quote:
nu ar trebui sa cauti ceva mai mic ? sa fie un pic tras cauciucul pe janta.. daca tot ai si masina coborata .. sa nu iti frece in aripa. Ce J au jantele ? 7.5 toate 4 ? ET ? Parerea mea... ideal ar fi 185/45/15... sau 175/50/15 dar poti oricand sa cauti ceva frumos 165/45/15 :-) eu din cauza ET-ului trebuie sa imi schimb cauciucurile pe fata pentru ca imi freaca in aripa... :) Library | 7.5_175_50_R15 |
1.Nu are legatura j-ul cu frecatul in aripa, poate et-ul, cred ca sunt 7j!
2.Marimile alea de care zici tu sunt foarte greu de gasit si daca le gasesti sunt foarte scumpe, abia gasesti 195/45/15, e simplu de dat sfaturi, bani sa fie mai intai! |
sunt 7j toate 4...mai e pana la cauciucuri...e mult de munca
|
6 Attachment(s)
Am gasit 2 pe 195/50/15 pentru spate la un prieten bun din Sibiu in bani foarte buni. Mai trebuiesc 2 pe fata dar nu asa de late.Cred ca ceva de Smart din cate am citit pe net.
Maine una bucata janta e gata...Laure mersi mult pentru truda facuta.RECOMAND!!! Miezul e gata in proportie de 80% iar maine terminam buza de slefuit si polishat. Am gasit pe forum un baiat care are polo 6n tot cu ats-uri si el a le-a incaltat cu 195/45: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
|
Alea negre nu sunt ale lui. In pozele alea, arata cum stau cauciucurile pe ele.
|
aha am inteles ..oricum facute negre nu arata prea bine tocmai deaia ziceam
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning