Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

EvLSant0S 18-07-05 23:04

Incep , usor usor , sa fiu de acord cu voi : /

needBrain 18-07-05 23:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Incep , usor usor , sa fiu de acord cu voi : /

o sa vezi k asta e cea mai buna solutzie

EvLSant0S 18-07-05 23:45

Chiar n-are rost ... sa suferi , sa dea dreaq ..
Le place .. sa te vada suferind ..
se simt bine banuiesc ..
si dupa aia se ataca cand citesc mesaje de genu asta, de parca n-ar fi asa

needBrain 18-07-05 23:47

bai,e putzin spus ca le place
deci cred ca deja pt ele chestia asta se poate cataloga drept hobby

snow_nlove 19-07-05 01:23

bai vad ca lumea pe aici a scris o gramada de dureri si probleme care le aveau pe creierash.... nu am citit chiar tot dar oricum am vazut multe pareri bune si mintzi luminate ...
ash scrie si eu durerile mele dar sunt cam multe si cam plictisitoare oricum e marfa sa vezi ca unii chiar au citit si chiar au vrut sa consoleze acea persoana ...si nu sa ii zica chestii de genu \"hai ne lasi cu chestiile asttea \" sa ma rog ..... oricum e bine sa vezi si asa ceva din cand in cand

RA_2fast4u 07-08-05 14:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
bai,e putzin spus ca le place
deci cred ca deja pt ele chestia asta se poate cataloga drept hobby

nu sunt de acord cu voi..nimanui nu cred ca ii place sa isi bata joc de altu! toti o fac de ochii lumii adika le e frica ce o sa zika lumea daca imi da ala papucii sau daca ma inseala el...asa ca ia sa o fac eu prima ca atuncea cand ma intreaba cutare:tuh tu mei esti cu ala? vai nu draga cum sa fiu? da tia- dat papucii? (si atuncea ea fericita) cine el?nu draga eu l-ma parasit, da nu inainte sa il insel?(si atuncea cealalta) vai brava...asa am facut si eu! ....si sa recunoastem cam asa e si intre baieti, adik acunosc destui care inca dinainte sa intre in relatie deja planifica cum sa iasa din ea....asta e lumea de astazi, cu greu mai gasesti dragostea adevarata, si cei care o gasesc sunt nevoiti sa o paraseasca de obicei din cauza idiotilor din jurul lor care le baga in cap tot felul de idei....

needBrain 07-08-05 23:12

pai sa stii ca si anturajul conteaza intr-o relatie.atat cel din partea ei,cat si prietenii sau parintzii tai
spre ex:daca tipa nu arata f bine si atunci cand esti cu ea trece f usor timpul,etc(mai altfel spus te simti f bine in prezenta ei),prietenii tai o sa inceapa cu texte de genu:ce umblii mah cu stramba aia?sau ce -ti pierzi timpu cu ea?,etc
vei deveni agasatde modul in care arata,si usor usor relta cu ea se va raci

EvLSant0S 08-08-05 00:51

smf in toti cacaciosii care se baga unde nu le fierbe oala sau in toate cacacioasele ...

terminati cu prostiile gen dragostea mult cautata si etc.
pe la 30 .. de ani .. pe atunci ..
pana atunci .. n-aveti treaba ..
plin de ...

aleks 16-09-05 13:14

pai e cumplit cand termini o relatie...
nu se poate face nimic impotriva starii alea super nasoale care te cuprinde, singurul lucru care te poate smulge din starea asta pt o perioada sunt prietenii ( si am descoperit ca sunt unii pe care te poti baza desi nu i-ai vazut niciodata ).
sunt in faza asta acum si tot ce vreau e sa se termine mai repede, sa uit sentimentele, sa raman doar cu amintirea a ceea ce a fost frumos, si sa merg mai departe.
si ca sa fie totul si mai greu, ea ma suna in fiecare zi, imi spune sa o luam de la inceput, si imi da iar peste cap fragilul echilibru pe care mi-l creasem

needBrain 16-09-05 13:30

te suna?????
pai spune-i asa:\"daca tii cu adevarat la mine nu mai suna.lasa-ma te rog sa-mi continui viatza\"

EvLSant0S 16-09-05 14:52

ai fortza ? sa-i zici asta ?

aleks 16-09-05 15:49

nu cred... acum vb cu ea pe mess.
vrea sa plece din tara, tocmai pt ca e prea greu sa stam la doua strazi unul de altul, sa ne intersectam de cateva ori pe zi si sa putem suporta asta

needBrain 17-09-05 14:58

dar tre sa nu va suportati?
pur si simlu nu va bagati in seama

Red Mustang 17-09-05 15:31

needbrain ce usor poti spune :)
ma rog ... probabil si eu as putea spune cam acelasi lucru....

da' sa rezumam...nu stiu cine a zis mai sus acelasi lucru:
dupa despartire: bautura la greu seara, dimineata te trezesti mahmur, te dor toate alea, da' si gandu' se muta in alta parte...in loc sa te gandesti la ea, gandeste-te la lucrul care ti-l doresti enorm de mult (in afara de ea :))...intr-adevar e greu sa stai la 2 strazi diferenta de marea iubire...da' las' ca nu ie nimic...timpu' vindeca tot :)

needBrain 17-09-05 23:17

cea mai mare prostie e sa bei dupa ce te desparti de una
uite asa ajung unii alcoolici

Vladutzzz_sv 17-09-05 23:33

as

sentimente????? ce bine ca exista, dar ce bine ar fi sa nu existe.....!!!! Dragostea uneori e frumoasa, alteori nu, uneori esti in limba dupa o tipa dar ea nu te baga in seama, alteori o tipa este innebunita dupa tine dar pe tine nu te intereseaza persoana ei, destul de ciudata viata asta

Red Mustang 18-09-05 06:58

Re:

Quote:

cea mai mare prostie e sa bei dupa ce te desparti de una
uite asa ajung unii alcoolici

mah - fiecare cu parerea lui :)
eu zic ca asta ar fi un remediu destul de bun :)

needBrain 18-09-05 10:09

io am mai scris undeva ca dragostea este cel mai placut/urat sentiment
placut:cine a simtit asa ceva,stie la ce ma refer,pt ca nu poate fi descris
urat:pt ca in mom despartirii....aoleuuuuu e nasol rau
cel mai bine iti pui \"sigiliu\" pe corason pana pe la 23-24 de ani

io nush de ce traiesc cu impresia,dar cred ca pe la varsta aia le vine mintea la cap femeilor.sper sa nu ma insel

B-14-BYE 18-09-05 14:03

sal

neeh.. mie mi-a placut d cineva.. am fost cu ea... ne-am despartit... ea ma vede ca pe un amic acum... eu vreau sa fiu din nou cu ea.. dar simt ca nu se mai poate acest lucru.. ma vede doar ca un amik :( ... si multe altele... prefer sa imi traiesc timpul in continuare alaturi d masina... ea imi aduce mai multe bucurii.. sper:(

needBrain 18-09-05 19:11

pot sa te intreb ce bucurii iti aduce masina?
ca u nici nu ai permis de conducere

Low_Ridah 18-09-05 19:20

Nu tre sa judeci omu dak nare permis needbrain ... k doarr4u17 are masina ...dar nu cred k masina tiar putea aduce satisfactia unei fete\\femei ...nu cred k tinand mana pe volan e mai frumos decat tinand mana unei fete frumoase la care tii ..... mam fript shi eu de multe ori cu fetele astea ... cat timp eram cu ele park era raiul pe pamant 8) ...si cand te desparti park stai si joci table cu draq ... cam asta e ... si cand mai auzi melodia pe care faceai ce faceai cu fata , iti vine sa te dai cu capul de toti peretii si sa iti zici : CE IDIOT AM FOST. Sa uiti o fata nu tre sa mai vb si sa te mai intalnesti cu ea ... eu nam facut asha si mam mai combinat odata cu ea ... si dupaia mia dat papucii ....

B-14-BYE 18-09-05 20:38

sal

da ai dreptate.... oricum... deocamdata am in cap doar masina.. sa iau si permisu.. pe uma.. mai vedem.. fac pauza la femei :)

needBrain 19-09-05 05:24

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"doarr4u17\"
da ai dreptate.... oricum... deocamdata am in cap doar masina.. sa iau si permisu.. pe uma.. mai vedem.. fac pauza la femei :)

pai daca ai deja masina,afla de la mine ca odata cu permisu vin si femeile
si sa stii ca nu conteaza cat scoti la sala
conteaza sa-l iei :wink:

Low_Ridah 19-09-05 05:50

Asa e needbrain ... odata cu permisu dau navala tot atatea femei cate puncte ai facut la scoala. :lol: ...am facut oleac de rima ......

aleks 19-09-05 07:36

sa stii ca masina ma face brusc mai atragator pt femei. tii minte discutia aia in care spuneam ca ne creste asa un nimb, un halou in jurul capului si devenim brusc a dreaq de frumosi si destepti pt unele :twisted: :twisted:

needBrain 19-09-05 19:02

aha,cum draq s-o uit???????
pai io asa ceva traiesc......sunt un \"santos\" :lol:

aleks 20-09-05 11:23

Re:

Quote:

aha,cum draq s-o uit???????
pai io asa ceva traiesc......sunt un \"santos\" :lol:

deci ai observat, si se adevereste :lol: :lol:

needBrain 20-09-05 23:32

da......dar sa stii ca e cam stresanta chestia asta....totusi....niciodata nu stiu cu care sa ies
e greu......
aleks,want one?

aleks 21-09-05 11:07

Re:

Quote:

da......dar sa stii ca e cam stresanta chestia asta....totusi....niciodata nu stiu cu care sa ies
e greu......
aleks,want one?

ceva la skimb ? :lol:

Mustang 21-09-05 21:38

aleks...respinge oferta...lasa la nevoiasi :D

needBrain 22-09-05 11:29

pai cand 2 se bat.....al 3-lea castiga......
anyway.......am o satena de 22 de ani.......

Mustang 22-09-05 12:20

baga poze cu ea dom'ne :D

DASCALUGABRIEL 22-09-05 12:44

dureri.....

IUBIREA =UN TRUC AL ADN-ULUI PT A SE PUTEA REPLICA! :twisted:

needBrain 22-09-05 12:57

Re: dureri.....

Quote:

Originally Posted by \"DASCALUGABRIEL\"
IUBIREA =UN TRUC AL ADN-ULUI PT A SE PUTEA REPLICA! :twisted:

hm.............fara suparare,dar se vede ca suferi

baga poze cu ea dom'ne <- nu am :cry:

Mustang 22-09-05 12:59

Re: dureri.....

Quote:

baga poze cu ea dom'ne <- nu am :cry:

fugi si fa niste poze :D

Quote:

hm.............fara suparare,dar se vede ca suferi

suferinta e o parte din procesul de vindecare :)

needBrain 22-09-05 13:03

o sa-i fac

aleks 22-09-05 14:36

IUBIREA =UN TRUC AL ADN-ULUI PT A SE PUTEA REPLICA!
mi-a placut asta...
cat despre suferinta... asa e
ieri mi-am vazut fosta sarutandu-se cu altul...
nu-i prea placut,desi stiu ca a facut-o doar pt a ma face gelos. ( a aflat ca sunt in piatra neamt, nici eu singur de altfel, si intr-o ora a fost acolo, doar pt a se afisa cu ala in acelasi restaurant in care eram eu...)
mari perverse unele femei, perverse pana la dumnezeu

DASCALUGABRIEL 22-09-05 15:04

bine ai spus Fosta!fuck them all!si referitor la perversitate---doar unele?nu cred -toate! :!: :!: :!: :!:

Mustang 22-09-05 15:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
cat despre suferinta... asa e
ieri mi-am vazut fosta sarutandu-se cu altul...
nu-i prea placut,desi stiu ca a facut-o doar pt a ma face gelos.

daca zici ca a facut-o doar pt a te face gelos e clar: inca te iubeste...in relatia aia cine a dat papucii ?

EvLSant0S 22-09-05 16:04

din cate stiu eu au ajuns la un acord comun ca e mai bine asa... sau ceva de genul ..
oricum , mai mult aleks ... parca ..
oricum , e normal ..
dupa atatia ani ... sa mai fie .. sentimente ..
nu ? : /

All times are GMT +2. The time now is 08:22.

- Copyright 2026 4Tuning