![]() |
movies....tristan cu dulapul lui pe rotzi :D
filmat cu ceva telefon...daca nu va merg filmarile...luatzi nokia multimedia player de pe net. www.morghen.go.ro/1/video002.3gp www.morghen.go.ro/1/video003.3gp www.morghen.go.ro/1/video004.3gp www.morghen.go.ro/1/video007.3gp www.morghen.go.ro/1/video010.3gp www.morghen.go.ro/1/video012.3gp www.morghen.go.ro/1/video013.3gp |
WwwoooowwwWW :shock: ....... SUper fain interiorul Dadi..... dar ar mai merge pe scaune sa pui ceva material albastru.... ori pe mijloc ori pe margine..... oricum arata super beton....... Spor la \"construit\" in continuare si asteptam produsul finit :P :P :P :arrow:
|
3 Attachment(s)
Am pus si pragurile :D
|
:arrow: Felicitari!!!!!!!!! :shock:
|
4 Attachment(s)
Astazi am fost la Timisoara si s-a ales Sorin cu o toba sport de la Akimoto,pt Audi,cu ocazia asta am facut niste poze spion :) sub capota Honda
|
Re:
Quote:
|
cat a fost toba ? shi e adevarat ca stai ca pe buda in mashina aia ? :P
|
fain!....io azi am baut ca porcu ...toata ziua:)) :D
|
Vreo 7 milioane cu tot cu manopera,audi e a 2-a masina din familia lui SORIN :D ,mie imi place cum se sta in honda aia
CALIN ai grija cu bautura mah :lol: |
Toba este super .... stau sa ma gandesc daca scot si catalizatorul din ea !!!! Am vb cu Akimoto si in locul catalizatorului mi-a propus un Kat Racing !!! Zgomotul este super dar te ,,rupe '' !!! Daca scot si amortizorul din toba finala de la 2.000 rpm iti trebuie dopuri in urechi.... :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!
|
De ce nu ai pus toba pe Clio ? :roll:
|
si unde sunt pozele????? mah caline e faina vreme ce zici de o liniuta ??? :lol:
|
opssss ma scuzati acuma am vazut pozele.... :oops: ....
|
tekin va saluta....m-am intalnit cu el azi....propun impreuna cu tekin shi tristan sa ne intalnim duminica la 12-13....ca la 5 e prea tarziu..ce zicetzi ?
|
tu ejti putin nebun :lol:
|
1 Attachment(s)
Pt totzi cei care credeau ca a murit va aduc la cunostintza ca traieste :lol:
In cazul in care avetzi ceva informatii va rog sa ma anuntatzi shi pe mine. Pana acuma tot ce stiu este ca are motor de 1600. http://hvtm.totalcar.hu/index.php3?t...9000&carID=323 pt cei care au talent la limbile straine. |
:lol: Ala e un Mini facut in photoshop!
|
Re:
Quote:
|
Itzi zice un campion al jocului, Ghiceste masina de pe forum :D
|
mini combinat cu trabant :) arata aiurea...
|
Acum am certitudinea a este mini modificat in photoshop. Sincer chiar ma miram, mai ales dupa ce am aflat ca terenul pe care era odata fabrica Trabant este acum teren agricol.
|
1 Attachment(s)
Merita vazut.. n-am vazut live niciodata asa cerculete perfecte..
Caline, enerveza-te :lol: 8) |
1 Attachment(s)
Radu, cu cielo..
Silviule, cand o sa-ti faca si tie asa cielo ? :lol: |
8 Attachment(s)
Am fost sa-si puna Andrei toba.. niste poze .. :roll:
Pregatiri pt Bucuresti 8) |
Bai frate cat poate sa`mi placa Peugeot`u ala de numa.... pfuaiii deci mor cand il vad...... Meseriasa masina!!!
|
Sa-l vezi cum merge :)
Si ce senzatie ai cand mergi cu el decapotat 8) |
1 Attachment(s)
check this out .... e aproape gata :D
apropo cine are sa imi dea shi mie o bucata de plasa (se vede in poza cat) ca nu mai avem aici :cry: :cry: |
Sorry eu nu mai am dar daca e mica (marunta) cand vi in HD te rezolv ;)
|
da marunta imi trebuie :wink:
|
8 Attachment(s)
Poze facute de EMA la salonul AUTOINSTINCT din Timisoara :arrow:
|
6 Attachment(s)
:arrow:
|
Nice...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
cred ca am eu sa-tzi dau , hai ca vb in petro si itzi aduc si plasa numai sa fie acelasi model cu al tau |
ok te astept... p.s. cand vii ( in ce zi) ????
|
frateeeee...pai era o Honda NSX Type R acolo mah...mashina de 300 de cai... 5 secunde suta...era un subaru legacy...plus o gramada de motoare calumea....alea erau spuma...nu mini ala daramat..shi alte beshini...
btw era acolo shi mashina lu Staici...vestitu subaru de nx00 de cai care face motoare cu start de pe loc... |
In poza in care stau in Subaru, mai Morghen, vei vedea o tipa care imi \"explica\" ceva despre masina. Aceasta tipa mi-a spus ca vestitul Subaru (care cica este al sefului ei) are 420 CP, si ca daca vreau mai multe detalii despre acea masina sa vorbesc cu seful ei ca stie mai multe. Ea spunea ca tipul participa la raliuri de vreo 7 ani. Cica masina e model 2002
|
Re:
Quote:
http://www.fast-autos.net/honda/02hondansxr.html |
8 Attachment(s)
Poze facute recent :D :arrow:
|
6 Attachment(s)
:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning