![]() |
Re: Viteze maxime la Skoda!
am mai scris o data, 1.8 T 180 hp plus cateva modificari...
|
Ah... am uitat sa revin pe topicul asta cu niste noutati.
Dupa cum am zis si mai sus ... acul vitezometrului intepeneste la 225km/h . M'a surprins insa, in clipa in care mi'am pus navigatie, sa vad pe gps viteza crescand pana la 245 km/h (citit pe gps 1 secunda ... efectul imediat urmator fiind LUAT INSTANTANEU PICIORU DE P GAZ ... si spunand in gand scurt Doamne ajuta apara si pazeste) . Am facut''o si p asta ... n'am dovada gen poza & stuff .. dar nici nu o s'o mai calc atat cu alta ocazie. Iti dai seama ca nu mai ramane nici un surub intact daca doamne fereste .. ceva chestii trestii la viteza aia ? .... brrrrr Infricosator sentiment .. PS: masina nu dadea semne ca i''ar pasa ca sunt 245km/h sau 140km/h ... mergea lin |
se poate sa fie viteza reala, a mea are alt soft si s-ar putea sa fie limitata dar nu vad de ce cu un soft normal sa nu poti sa prinzi viteza asta, cred ca puteai sa ajungi chiar la 250...
|
Quote:
|
nak tu cat iái dat ?
|
Quote:
|
eu?peste ceas.am pus o poza mai in spate cu aproape 270 dar nu o sa mai merg niciodata cu mai mult de 220;))e periculos
|
Quote:
aici...pe thread-ul asta ma amuz de minune... |
E bine de tine Edy ca te amuzi,eu cand vad asemenea .....i-mi vine sa ma urc pe pereti:burn:.
|
r3 all ...am si o O2 si sunt multumit de ea,vreau sa o modific...ext. int si ceva evacuare sport in fin c-am tot ce isi doresc toti .. tot citesc de vre-o 3 zile la cate unii numai aberatii ..io am dat in ea 200 ...motor 1.6 mpi 102 cp si pot sa zic ca 1-2 sunt forta ...poate nu am io prea multa experienta da mie asa mi se pare ...in sf o sa postez si niste poze ,dar mai incolo sa aam ce arata nu e stock ..dar mai tre ...Sall all .....
LeKsKd |
apropo cand i-am dat 200km/h ma luasem cu unu pe autostrada buc-pit cu un mini cooper ce saracie de masina da puternica ...am auzit ca are motor de bmw sau ceva de genu asta
LeKsKd |
Quote:
|
se pare ca de cand cu frigul asta....s-au mai potolit vitezomanii! :rolleyes2
|
Sau poate nu se mai lauda lumea :)
|
Quote:
imi pare rau ca am postat..acum probabil s-au mai descurajat! :lol: |
c-am ce preturi sunt pt schimbarea ledurilor si pe unde in toata masina
|
skoda octavia tour 1.4 mpi 75cai stock 190km/h top speed sau 195
|
Quote:
|
Quote:
|
Si mai avea pedala cam jumate :D keep dreaming.....
|
Quote:
|
am mai scris aici..skoda mea 1.6 mpi 75kw nu vrea mai mult de 200km/h in bord @5900 rotatii. am mers cu ea pe autostrada de la bucuresti la slobozia o portiune numai 200 si nu mai vroia pur si simplu acolo a ramas...poate din cauza ca am opritorul la pedala..dar oricum mai mult sigur nu vrea...
|
4 Attachment(s)
Acum.. e momentul convingerii.. poze la 192 si 200 facute pe climatronic asta seara si in .rar filmulet la 205 tot pe climatronic tot de asta seara.
:) masina e stock are 75 de cai. enjoy. |
octavia 2 1.9 tdi 190 km/h
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
eu i-am dat la octavia tour kombi cu 1.6 mpi 102CP la intoarcere din Germania 215Km/h, pot spune ca pina la 180-190 ajunge repejor, apoi are nevoie de timp.
|
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock: ROG MODERATORII SA REDENUMEASCA TOPICUL:1 APRILIE
|
Quote:
nu serios acum... stiu de ce prinde atat in germania, e de la asfaltul lor :lol::lol::lol::lol: Quote:
m-am abtinut sa intru pe threaduri unde se spun aberatii, se jignesc oameni, se bat campii cu tampenii, dar aici, chiar nu ma pot abtine! ma distrez de minune! rad cand intru p-aici de ma prapadesc... :lol::lol::lol::lol::lol: cred ca am sa incep sa activez mai des p-aici! |
Quote:
|
Quote:
"Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu !" P.S. Sa vedeti ce sar acu' frustratii. |
Din toate topicurile numai la viteza maxima va inghesuiti sa postati.
Nu ne-am luat masini sa mergem cu viteza maxima (de parca am avea si unde). Toate masinile au o viteza maxima care se afla in jurul valorii de 180-220.Fiecare citeste ce indica acul sau climatronicul sau gps-ul (sunt valori destul de relative nu exacte cum nici drumul nu este perfect drept pentru a facilita o viteza maxima + vantu care adie ori din fata ori din spate). Prea bascalie a ajuns topicul asta. |
Quote:
|
Observ , dar eu las omu sa se simta bine cu supervitezele lui in comparatie cu "bicicletele" noastre.:D
|
bun... eram 2 in masina, portbagajul era gol, era un pic de panta si vantul nu stiu cum batea ca n-am scos capul pe geam. aa si aveam cauciucurile de vara.
|
oky ms si LA Multi Anii 4 all
|
Bytza dute la plimbare tati :)
|
cum pun si eu un filmuletz aici :D:D un drift cu skd o2 pe zapada la sinaia in drum spre cota 1400 :) un pic de drift nu prea se vede bn bn in sf ..spre sa va placa daca reusesc sa il postez
|
1 Attachment(s)
|
ma impingea un m3 din spate =)) o fi de la cauciucuri, o fi eroare.... nici mie nu prea imi vine sa cred da atat scria..
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning