![]() |
Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION
Quote:
eu am dat un sfat doar si oricine intra vede ca in tot acest timp nu s-a facut mai nimic la masina si ca doar vorbeste....in afara de mecanica ZEERO eu sa scriu mai citet?eu de "messengerul" lui nu m-am luat,doar de stil si de idei hai sa incheiam ca nu are rost Quote:
seara faina |
Quote:
Voi ii luati apararea lui cristi , e ok... ideea postului meu e urmatoarea... va intrebati de ce a sarit lumea cu gura pe el....pai uite cauza : vine , prezinta masina pe forum si atat , ce modificari ia adus pana acum? asta e ideea... intru pe forumul asta sa vad diverse modificari .... asta e conceptia forumului... |
Quote:
|
Quote:
tu stii ca un air ride poate urca garda la sol mult peste cea stock , nu? |
Quote:
|
Poate multi dintre voi, a-ti astepat la mari modificari, dar din pacate nu a fost asa.
masina o sa mi-o fac pe gustu meu. si dupa posibilitati. nu pot investi toti bani in masina, stiind ca e o masina de zi cu zi (i stiu pe foarte multi cu masini frumoase, jante, lasate jos, tobe sport..una alta care multi le admira masinile, Si acuma le tin in Fata blocului, Sau in Garaj) Vam zis Faruri mi-am luat. (nu am avut timp sa le montez) bara fata o am , aceasi treaba cu farurile..... Acuma sunt in cautare de Jante... sper sa gasesc ceva frumos. Si sincer nu ma grabesc. oricum urmeaza sa le pun pe cele de iarna (Sunt pregatite) posibil Ca la vara sa o vopsesc, sau colantare nu stiu exact...... Daca o vopsesc O sa pun ceva praguri.... atasez un mic video facut cu cateva ore in urma |
|
nu zic sa o faci asa , pun doar un filmulet sa se mai uite lumea.
din filmuletul tau nu inteleg un lucru , si anume ce ai vrut sa arati la final. bafta cu masinuta https://www.youtube.com/watch?feature...&v=Oj79giUQuLc |
arcuri duble
bara fata distanta de 1 deget si de aripa proiectoare nu stiu ce tip clips,soricei sau cum se numesc pe capace(ca nu cumva sa fure investitia aia mare) xenon pe faruri normale(desii nu ii singurul dar totusi) martor airbag aprins....si etc poate pe viitor mai are si altele de aratat...nu condamn omu,ca intradevar nu fiecare are bani gramada de investit,dar daca nu vrei sa faci nimic la ea atunci ce cauti pe 4t? sau mai nasol ca faci lucruri proaste pe masina...mai bine o lasi originala 100% si gata |
Quote:
Bulanel daca tot critici atata Baga bine la cap macar unele lucruri. Mi-ai zis de bara fata k nui la linie ETC, Dar am mentionat ca am bara noua trebe sa o schimb, si cand lucru cu bara schimb si farurile. |
Ai si turometru... :D si o gramada de becuri aprinse in bord.
Pe ala de la airbag te invat eu cum sa il "magaresti"...ii pui o rezistenta in loc de airbag (acolo unde nu ai airbag) si se stinge becu'. Sa nu mai ai reclamatii. |
Quote:
|
Aha. Scuzele mele atunci...
Nu de alta dar unui prieten cu o masina din aceeasi categorie i-a sarit ala din scaunul soferului de la o simpla piatra sarita in lonjeron. Si iti dai seama ca asa i-a facut... |
Quote:
Si pe acesta cale multumesc tuturor membrilor 4 T care mau sfatuit la remedierea unor probleme. |
Quote:
pana la urma aici nu am nici ce sa critic legat de "tiuning" cum ziceti voi,pentru ca nu exista,doar abureli din vitan(50 lei proiectoare,arcuri duble si etc etc..)vrei pentru asta ca lumea sa te felicite?uita-te si tu putin in jur si vezi cum ar trebuie sa arate un mk4 breack(in starea originala)nici la acel nivel nu esti....dar mai sa faci ceva pentru saraca masina pentru oameni de genul ca tine pacat de masina....sincer si zici ca ma ameninti?sau? stai linistit,ca am mai vazut smecheri ti-am zis frumos ca fara polemici,dar daca asta este raspunsul tau....in fine nu mai am de gand sa postez aici,stai linistit nici nu ma pasioneaza mecanica si nici nu am ce sa vad spor |
Cumpar. Caut jante 5x 100 de preferinta R 16 Astept oferte, pe forum, sau pe privat
|
1 Attachment(s)
prieteni ce parere aveti de modelu acesta de jante ?
Azi trebuie sa ma intalnesc cu omu sa le vad cum arata El zice ca sunt de audi RS4 Dar potrivesc pe Golf, le-a avut el pe un Golf 4 scurt. Ar da bine pe masina ? sa`u sa-mi caut ceva cu buza ? |
sunt un model frumos, am vazut acolo langa topaz jante super mortale dar nu stiu cat costa! de alea m-ar interesa si pe mine sunt model de audi de a8:D daca doresti iti postez o poza informativa!
|
Astea. Alea cu buza parca fac masina sa para mai veche.
|
Astea ar arata super, sunt foarte frumoase, daca ai posibilitatea ia-le.
|
1 Attachment(s)
dute dupa astea cristiane o sa dea fenomenal pe ea
|
Sunt marfa. Asa as vrea si eu pentru a mea. Am vazut azi pe un S6.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
ma-m int azi cu baiatu. mi-a arata o janta ce sa zic arata destul de bine. zgarieturi pe ele.... problema este ca. imi pare ceva suspect cu atatea gauri zice k is 5 x100 si 5 x 110 parca sau 112 .
Doar intreb nu sariti in cap.. isi pierde janta din rezistenta daca are atatea gauri Baiatu respectiv zicea ca sunt de Audi Rs4 |
le-ai luat pana la urma?
|
Momentan nu. Ma mai orientez. putin . si sincer nujtiu ce sa fac, imi da bataie de cap ca are atatea gauri :))
|
Quote:
|
nau legatura gaurile! sunt replici jantele sunt universale cred ca de aceea au atatea gauri!
|
au ceva daca is replici ?
Pe ele ii Stantat Germany :)) inca nu ma grabesc, poate la pretu care cere pe el imi gasesc ceva mai klumea. sa nu fie zgariete |
ce pret? nare nimic ca sunt replici, sau daca sunt replici nu stiu sigur daca nu le-am vazut:D
|
Daca merg cu Jantele la vulcanizare, pt echilibrare acolo depisteaza daca sunt ovalizate, si daca bat ???
|
Sunt replici... Daca ar fi de RS4 ar avea doar 5 gauri...
|
deci stiam eu ca sunt replici:D! 4 sau 5 gauri:D...
|
1. Nu afecteaza rezistenta jantei, si daca afecteaza,afecteaza nesemnificativ.
2.La vulcanizare isi dau seama, chiar si u poti sa iti dai seama, o montezi pe o roata din fata, bagi in viteza si te uiti la ea ;) 3. Cumpara-le daca iti plac! |
de modelu acestra ce parere aveti ? sunt si mai ieftine. si cred ca arata mai bine :))
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-11193871.html |
Sunt pe 16 din cate vad, clar sunt replici cele orginale sunt pe 17 si 18.
|
Quote:
mi-am gasit si mai klumea cam tot la acesi pret, am gasit si mai ieftine, prin tara... Eu as vrea sa vad marfa inainte de-a da bani. Totusi ii altcumva cand le iei cu predare personala... in poze se pot ascunde multe.. :-j stiu din proprie experienta, |
Astept un Sfat urgent, daca`m iau Jante pe R17 Cum pot sa`mi fac omologare pe ele ?
Cat mar costa omologarea. :) Sunt sigur k multi dintre voi au facut asta pana acuma Va multumesc. |
Usor, mergi cu foaia de la reprezentanta la sediu rar, si ti le trece, pe la 100 lei ajungi cu tot:)
|
1 Attachment(s)
Momentan o cazut afacerea cu Replicile
1, nu merita bani cat cere omu pe ele la care pretu este fix batut in cuie 2 sunt destul de grav zgariate 3 Nu ma incanta deloc faza cu atatea gauri eu uneori am de transportat si lucruri mult mai grele cam ce s etransp cu o masina... faza`i k din cauza aia mi-am ridicat as atare spatele,,, Din informatii sigure nu mi-a recomandat nimeni jantele alea. Ina nu ma grabesc,,,, luni trebuie sa vad ceva jante de A3 originale sa vad cum arata.. atasez si o poza cu ele.... Azi am fost in BS si tautii de sus Nimic nu am gasit La razvan, dincolo de calea ferata spre taut nimic pe alecsandri nimic in hotwon nimic langa topaz numa gunoaie... deja ma`m saturat sa caut :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning