![]() |
Re: AUDI A4 B5
Felicitari ma. Hai ca e un inceput bun. Trebe sa faci o vitrina acasa pentru diplome si cupe
|
Quote:
|
Quote:
|
cer o mana de ajutor tuturor cititorilor,
vreau sa cumpar vopsea auto pe cod NH520M - SILVER LEAF METALLIC, ma poate ajuta cineva sa cumpar la un pret mai bun???? am gasit la policolor Dr. Tr. Severin la 550 lei/L multumesc anticipat. |
Quote:
|
un "loc" de unde puteti cumpara furtune siliconice diferite marimii, modele etc......de aici cumpara "faimoasa" firma pilot,
tenis nick srl, str. nicolae culea, nr 23, bucuresti, tel 0747.50.77.53 sau 021.252.33.68 |
Adica Racing Nick.
Au reclama si pe 4tuning si au produse de calitate, chiar daca nu sunt cele mai ieftine. Si patronii sunt foarte de treaba daca ai nevoie de ceva, informatii sau alte detalii. |
eu ti-as recomanda sa iei vopseaua de la policolor din timisoara pt. ca acolo ii cea mai ieftina.la ei ii pe la 16 lei 100 g pe cand prin oradea sau in alta parte aceasi vopsea de la policolor ii la 24,30 lei.de acolo si-a luat si varumeu toata vopseaua pt masina cu lac cu tot si ce mai trebe si o iesit cu mult mai ieftin ca in oradea.ca acolo ii reprezentanta lor si de acolo trimite la toate magazinele in toata tara si toate magazinele au adausul lor.
|
am gasit la policolor, la craiova pe langa parcul "romanescu" la 150 lei/l cu tot cu intaritor...si o sa merg sa iau de acolo.....
la audi merg progresele destul de prost si de greu si ca sa fie treaba treaba, de vineri am inceput sa am prb si cu golful, iar azi a crapat ceva prin motor... din 2 masini nu mai am nici una....iar atentia maxima este acum pe golf, o sa desfac tot motorul si o sa fac ceea ce am facut si la audi, adica o sa schimb tot in interiorul lui si tot cu piese de 1.9 - 4emotii |
Quote:
|
astazi am terminat si cu golful, am schimbat motorul, am sablat admisie, evacuare, turbina, am desfundat catalizatorul, schimbat ulei si filtre, schimbat kit ambreaj, etc si asa s-au dus bani cu care trebuia sa fac interiorul la masina :(( :(( :((.......gata cu munca la golf, de luni o sa revin la munca de audi :D :D :D.....
|
masina este "goala" si gata de vopsit, doar ca meseriasi sunt ocupati pana duminica.....astept cu nerabdare sa se apuce de ea si sa vad rezultatul final :D :D :D
|
misto evolutia masinii,bafta in continuare
|
Quote:
|
asa e la noi din pacate:sad:
iti urez mult succes si foarte multa rabdare:D |
hai ma capu sus
|
Vam te rog sa pui anuntul la bazar
|
intr-un final, ma sunat vopsitorul ca mai are o masina si o face maine dimineata, iar pe la ora 4 sa duc si eu masinutza....sper sa fie gata cat mai repede, ca nu mai am rabdare.....
|
astazi de dimineata eram tot un zambet si o fericire .... eram prieten cu oricine, ajutam pe oricine......pana cand ma primit o palma de miner si m-am trezit din "somn", cand am sunt vopsitorul, cel care m-a amandat 2 saptamani m-a amandat definitiv, iar cel de rezerva mi-a cerut 1000€ cu materialele mele, sa dau pe spate nu alta...cat de fericit am inceput ziua atata de demoralizat si de suparat o termin, acum urmeaza sa-mi caut alt vopsitor....pfff :(((
|
Colanteaz-o o culoare turbata pana gasesti un vopsitor bun.
E ieftin si te tine un an minim. Asta ca idee asa. Colantarea in ziua de azi arata muuult mai bine decat ce stii de pe taxiuri. |
am gasit intr-un final un vopsitor la craiova, este garantat de tipul care mi-a lucrat cu fibra de sticla, mi-a cerut 1900 de lei cu materialele mele
|
Quote:
|
saptamana asta urmeaza sa mobific admisia pt a marii volumul de aer......o sa revin cu poze cand o sa fie gata
|
6 Attachment(s)
am fost azi la craiova, sa vad masina si lucrurile merg chiar bine, capota e gata, la portbagaj treaba merge bine, la fel si cu usile, singura bataie de cap sunt evazarile de pe spate....
O ECHIPA CARE SE TINE DE TREABA.... |
Ba in sfarsit dupa juma de an dadusi si tu de oameni seriosi. Hai spor la treaba
|
Quote:
|
vreau sa cumpar un set de faruri de facelift, am cautat tot netul si am zis sa cer si aici o mana de ajutor, in sensul ca daca stiti pe careva ca vande farurile, va rog sa ma anuntati. stima
|
am eu, cu tot cu mufe.. sunt originale valeo(nu cele cu care am luat tzeapa de la un coleg de forum)! dami un pm daca te intereseaza si vb mai multe :D
|
cu farurile am cam rezolvat-o, acum caut altceva,
are cineva sau stitii pe cineva care dezmembreaza audi a8 primul model? ma intereseaza discurile de frana, etrierii, port etrierii si placutele de frana de la toate 4 rotile (dimensiuni disc: fata 318-330, spate 260-280) multumesc anticipat |
19 Attachment(s)
cele mai recente poze
|
am fost astazi la craiova, cu un fara de facelift dupa mine.....dezamagire mare, nu ne-am dat seama de diferente.
Am dat numai de necazuri, trebuie iar modificari.... -grila din bara - data jos si pusa plas -evazarile pe spate mi s-a spus ca-s prea mici si lovesc in roata, dar o sa rama asa, dupa ce echipez masina o sa reglez si suspensia -locul de numar e prea patrat, fara forma trebuie refacut lucrurile bune, cateva dar sunt -eleron portbagaj a iesit super frumos, linie, tot ce vrei -capota a iesit super frumos, linie cu aripile -aripile/usile la fel toate o linie -bara a iesit super bine |
Ai tu o mare atractie spre ghinion. Hai capu sus ca le rezolvam
|
Lasa florin odata tot o sa fie gata masina asa cum iti doresti tu chiar daca avansezi greu cu finalizarea ei
|
ai 15 kg de chit bagat pana acum ? :))
|
Vreo 20 mai precis. Nu era mai bine sa puna pozele cu masina gata si cu asta basta? Trebe sa intelegi ca s-a folosit chit doar unde a fost pus fibra, ori din cate stiu eu nu cred ca pot sa finisezi fibra cu altceva.
|
nu chiar 20 si nici 15, s-au folosit 10kg de kit, dar a fost dat cam trei sferturi dat jos la slefuiala,
astept niste filmulete si o sa le postez |
nu am spus-o cu rautate , nu ma intelege gresit. eu am modificat niste praguri de fibra si am folosit vreo 3 kg ... iar aici la ditamai lucrarea e normal sa intre mult 8)8) .. eleronul imi place si mie ;);)
|
Atunci am inteles eu gresit. Oricum masina se afla pe maini bune
|
4 Attachment(s)
filmuletele promise.....:X:X:X
|
ziceai ca ai rezolvat cu farurile....imi zici si mie de unde si cu cat leai luat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:44. |
- Copyright 2026 4Tuning