![]() |
Re: New Zealand tuning, races, shows, events...
1 Attachment(s)
hai sa ma laud si eu putin :rolleyes2
|
Eram sigur! Ti-am vazut poza pe messenger da erai idle de mult timp. Oh yeah!
|
hehehe, si de ziua mea cica primesc si side skirt-urile :P. sper :D:D:D
sa nu va faceti prog pe data 11-13 aprilie :). o sa va dau mai multe info mai tarziu cand va fi gata :P chef 3 zile :X |
E Combat sau Veilside?...Mai bine strangeai bani de niste jenti, parerea mea...
|
din cate se pare e veilside :). iar jenti nu-mi iau pt ca la sf anului vreau sa-mi iau alta masina si sa fie stock, iar daca iau acum jenti de 17" la sf anului trebuie sa iau altele mai mari :P.
|
Pai si dc ai mai cheltuit banii pe kit?
|
e, era la oferta :)))) :P
|
mergeti sambata ? :)
|
La dracii care-i am acum nu cred. Mi-am gasit masina lovita in parcare.
|
Nu esti singurul :sad: si eu am gasit-o pe a mea. Macar la mine cred ca e mai ieftin 500 RON si 3 zile (pieton) fara masina.
|
aoleoooo, tare ? :( offfff "gangasterii" astea :-l. trebuie sa le dai foc la toti :-l. eu la inceput am gasit masina zgariata cand am fost la sc :|. pffffff. sper sa vii :(
|
Eu plec maine la Rotorua si ma intorc doar duminica deci nu pot veni.
Nasoala faza Mihai...e rau lovita? |
Costa 1300 reparatu. E doar tablaraie dar trebuie schimbat portbagajul complet. Poveste lunga. Cert este ca am dat de ala care a lovit-o multumita unora de la receptie. Nu stiau ca e masina mea si am aflat abia a doua zi. Luat detalii tot si acum sunt cu asigurarile. Tipul era cu un camion si a intors intamplator acolo si nici nu a realizat ca a lovit ceva. Nu a negat (asa cum fac multi imbecili) si se pare ca se rezolva. Foarte de treaba tipu pana acum.
|
pana la urma vii ? cu alta masina sau cu cineva ? :)
|
meetingul a fost super :X:X:X
ne-am intalnit in port, dupa care am plecat in new lynn la mall, si de acolo ne-am despartit in 2 grupuri si am plecat la huia :))). am stat putin acolo dupa care ne-am intors in oras la pak'n'save in henderson si am stat cam 1 ora si ceva. De la huia am venit pe alt drum mult mai lung :). inca putin si imi cadea bumperul :))). ea unu cu un ITR in fatza mea si din 5 in 5 min atingea si iesea scantei :))). cica scria limita 30 =))) si toti aveau 70-80 :))). prin curbele alea de langa piha cu 60-80 :|. a fost super :X:X:X, pacat ca nu ati venit :P poate veniti la urmatorul care din cate au scris pe forum va fi in 3 luni :) am facut cateva poze cu tel :P https://img171.imageshack.us/img171/7...3371bn7.th.jpg https://img171.imageshack.us/img171/5...0007gl2.th.jpg https://img246.imageshack.us/img246/1...7388cw7.th.jpg https://img171.imageshack.us/img171/9...4026ig1.th.jpg https://img171.imageshack.us/img171/7...8883ni6.th.jpg |
Rx7-le ala arata criminal cu kitul de la veilside, dar si banii dati pe el sunt o mica avere :lol:
Mihai, e tare lovita masina? Imi pare rau man, stiu prin ce treci :sad: Sper sa o rezolvi cat mai repede |
a zis ca a dat 23 000 $ ca sa-l cumpere din japonia + trimis si a durat cam 6 luni sa-l primeasca :|
|
http://www.nzhondas.com/phpBB2/3-vtu78951.html?start=50
aici sunt mai multe poze :P facute de altii :) |
Pare sa fi fost super. LOL. Florin eu ramaneam fara baia de ulei. Ajungeam bucati. Am suspensia un pic cam moale pe fatza si daca trag de ea pe drum denivelat sau peste dealuri o iau in bot. Hehe.
Yula masina nu este lovita rau. Este doar tablaraie. Trebuie vopsita partea din dreapta spate si schimbat usa de la portbagaj. A ratat stopul la 1-2 cm ca altfel era praf si ala. Singurul lucru este ca masina arata foarte bine si acum are o dara alba in spate si este infundata. Problema este ca nu aveam nevoie de asa ceva acum dar se repara. Am fost plecat cu familia ieri si am gasit o sectiune de drum la numai 30min de condus de acasa de la mine..... SUPER. 2-3 km de serpentine unde nu prea sunt masini. Probabil va face parte din top 5 al celor mai misto drumuri "pt soferi" pe care am fost. Un prilej bun de exersat heel-toe. :) |
sper sa vii la urmatorul :D:D:D, o sa fie mai multi cred ca, iar ala care a organizat meetingul va luat ceva ca sa punem pe masini sa nu ne pierdem grupul =))
|
mda, am gasit ceva pe forum :P si ma gandeam ca poate aveti liber si puteti sa veniti ;;)
http://www.nzhondas.com/phpBB2/jtune...-vtu78798.html http://www.d1nz.com/forum/viewtopic....ef39ee7e8304da http://www.nzhondas.com/phpBB2/offic...-vtu78775.html sunt in ordinea zilelor :)) daca mai gasesc ceva va anunt :) |
Bogdan, imi pare foarte rau ca nu ne-am intalnit, acolo la cabana nu prea era semnal, iar eu am primit mesajele dupa 1 ora si 50 min de cand ai trimis :(.
Mihai, ms ca ai venit si sper ca ti-a placut, si tie si la "niggar" :P :)) |
Da ne-am simntit amandoi bine.... pacat ca nu am stat mai tarziu dar deh.....
Nu ai reusit sa te intalnesti cu Bohdan? WTF? Vorbisem cu el inainte si i-am cam explicat unde trebuie sa ajunga. Nasol daca s-a invartit pana acolo degeaba. La Jtune nu particip. Nu este gata si nu vreau sa o fortez. |
el mi-a dat mesaj ca vine cam intr-o ora dar eu am primit mesajul dupa 1 si 50 min dupa ce la trimis. si cand am vazut mesajul am plecat la masina sa merg dupa el, si i-am dat mesaj sa-i zic ca vin si el mi-a trimis ca nu a gasit si e acasa :(. si cand m-am uitat era prea tarziu :((
Mihai, la link-urile de mai sus era vb sa mergem sa vedem :P nu sa participam :P. ca inca nu avem masini asa rezistente :P |
Chesita a fost ca era bezna completa si desi am gasit parcarea nu am gasit cum sa ajung pe jos la casa, plus ca prin jungla noaptea nu e foarte fun. Oricum nu as fi stat mult ca de acolo am plecat la alt chef ;) . Iar degeaba nu a fost deloc...nu stiu daca ati condus in fortza noaptea pe serpentinele acelea dar eu m-am simtit mai ceva ca la Monte Carlo(era sa mor cand am intrat intr-o curba de 25 cu 80 :shock: ) dar a fost o senzatie bestiala, plus ca mi-am testat noul intake apexi :) De-asemenea de curand am gasit niste extractoare ieftine+intermediara si un lip kit foarte ieftin. Sa vad daca imi ies manevrele...
|
:))),cam asa senzatii au fost si la honda meeting cand am fost la huia si piha :)) doar ca acolo au fost mai multe :P :). poate ne vedem la urmatorul chef :P
|
Am uitat sa spun ca si eu m-am dat cand am plecat atunci. :) . Chiar daca riscam sa raman iar fara faruri (se scapase Florin in pantaloni atunci lol). Am tinut-o intr-a 3-a tot drumu dar luat curbele un pic mai cu bun simt din cauza riscului mai ridicat pe care il aveam...... Mai ales ca suspensia mea inca nu e asa cum trebuie.
|
=)))), ce najpa a fost :)), mergeam frumos pe drum si deodata se sting farurile :)), bezna tot era :))) =))))))))))) noroc ca nu mergeai cu viteza :P
|
veniti sambata la dyno ? ca dupa ce termina ei poate ne plimbam :D.
sau m-am gandit ca daca veniti la biserica sa ne intalnim undeva toti si sa ne plimbam putin prin oras :P dupa aia la biserica :D |
Vedem. Eu nu am masina pt o saptamana. Maine dimineata tre sa o las :(
|
:(, unde o lasi ? :(
|
La panelbeater. Sa o indrepte, apoi urmeaza un full service plus WOF, dupa care ai putea sa ma pui in legatura cu Rica pt electrica?
Sa vad cat de ocupat sunt weekendul asta ca poate am sa trec sa casc si eu gura la dyno. Mi-au dat o masina de mers cu ea pana e gata a mea. |
dap :D, sa-mi zici cand vrei sa mergi la el ca sa vad daca e acasa :)
|
aoleoooooo, am uita ca lucrez :((( si nu pot sa merg la dyno :(((
|
=)), adik merg la dyno ca e la 9, si pe la 11 si ceva plec :)
|
am revenit de la dyno ca trebuie sa merg la servici :(((. au fost ceva masini :d, cel mai mult a scos un ITR Turbo :P, 255kw si ceva :), 341-245 hp :P :D:D:D, al 2lea a fost un acord cu 234.1kw si ceva parca si pe locul 3 a fost un ITR care a scos cu aproape 7kw mai mult ca un Prelude H22A :)))
|
Destul de slab atunci. Inseamna ca nu au venit multi.
|
au fost cam 15 care au participat :P, dar inca vreo 10-15 care nu au participat :P
|
mergeti vineri la draguri si/sau sambata la D1NZ ? :D
|
Posibil la D1. Trebuie sa vad o masina vineri si posibil inca un "vehicul" candva in weekend. Dar as vrea sa merg.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning