![]() |
Re: [Oferta] Montam folie autorizata RAR
salut...cat m-ar costa sa-mi montati folie pe un golf 4 variant(break)?pe geamurile din spate si pe luneta(mentionez ca are cu 2 geamuri in plus fata de auto berlina)...as prefera o folie nu prea intunecata...ms mult
|
Salut !
Am folie Llumar pe toata masina si am avut ghinionul sa imi sparga geamul din fata. Am pus altul, si acum as vreau sa pun folia la loc. Cam cat m-ar costa si pe mine? Masina este un Hyundai Accent si nu mai stiu exact cat era cea de pe fata...a 2-a sau a 3-a dupa cea mai transparenta....iti dai tu seama dupa celelalt geam. Merci |
up !!!
|
jos !!
|
Salut ahoe. As dori sa stiu si eu un pret pentru montajul unei folii llumar pentru un megane 2 sedan luneta+laterale spate si pentru laterale fata.
|
17 Attachment(s)
lucrari facute in ultimele zile
|
m-am luat dupa tine sa pun folie de 21 ca "e o folie mai smechera de la llumar" si rau am facut. acum am vazut ca are o nuanta verzuie si transparenta se vede prin ea bine de tot, eu vroiam nuanta neagra cum am vazut la atatea masini, nu verzuie. Mai bine imi puneam de 5% cum vroiam eu initial ca nu e asa transparenta, se vede foarte foarte putin prin ea si nu ma mai luam dupa tine. la geamul lateral din dreapta am observat in partea de jos ca are si cateva goluri de aer care se vad cand te uiti din masina de jos in sus.
|
domnu nu te-a obligat nimeni sa-ti asculti ce zic eu . eu doar ti-am facu o recomandare si intreaba oriunde vrei tu si la Llumar si la orice alt aplicator de folie Llumar si vezi ce iti va spune de gama de folii ATR ceea ce ai tu pe masina .folia ta este ATR20CH . si daca ai vreo problema cu vre-un geam te rog suna-ma si se rezolva
numai bine |
acum e normal sa spui ca nu m-a obligat nimeni. insa tu fiind un profesionist in montat folii (sau cel putin asa am presupus) am considerat ca ai ochiul format si am avut incredere in tine cand mi-ai facut recomandarea. ar fi trebuit sa iei in considerare toate aspectele cu privire la masina cand faci o recomandare, nu sa o faci doar pe baza ca in ultima vreme ai pus numai de 20. Trebuia sa imi fi spus ca eu avand masina neagra si tapiteria bej, adica o culoare foarte deschisa, daca pun folie de 20 va fi mai deschisa si mai transparenta decat era pe masina pe care mi-ai aratat-o si care avea interior mai inchis si ca la mine se va vedea in interior totul si in cazul asta sa pun de 5.
In fine, acum raul e facut, ti-am dat banii si timpul inapoi nu il mai poate da nimeni. macar sa se rezolve geamurile cu probleme, ala din dreapta cu bulele si am vazut azi ca si la luneta, acolo unde erau golurile alea mici albe deasupra stopului au inceput sa se mareasca. M-a mancat undeva sa imi pun folie ...:sad: |
domnu ai vazut folia pe un land rover freelander 2 care este al nostru si ce crezi ? este ca a ta , neagra cu tapiseria bej mai mult de atat ,decat sa vezi folia care ti-am recomandat-o pe o masina cu aceleasi caracteristici ca a ta nu stiu ce ai fi vrut , in plus de asta tu ai fost cel care ai spus ca ai si perdelute si le poti ridica daca vrei sa nu se mai vada .
|
Dupa cum spuneam, mi-am luat-o asta e, m-am grabit sa imi pun folie de ziua mea si mi-am facut un cadou extrem de "frumos". Macar sa se rezolve cu geamurile astea cu probleme ca pana iau banii sa o dau jos sa imi pun alta folie mai dureaza.
|
Mi-a dat o lacrima
|
e bine ca nu ti-au dat mai multe.
Mistocari pe net sunt destui |
UP pentru baietii de la Kimedo, fac treaba super bine !!!
|
De vreo 8 ani, doar atat .
|
Adevarati profesionisti, tot respectul... Va pupa Padre!!!
|
am fost azi cu masina si baietii mi-au rezolvat luneta :D a iesit super acum. multumit. ii recomand si scuze pt acu cateva zile insa eram si eu nervos
|
Quote:
|
pai tocmai de aia m-am suparat. Adica m-am dus la ei pt ca mi-au fost recomandati si pentru ca vroiam ceva bun (nu folii din targ sau alte prostii) si am zis ca mai bine dau un ban in plus si iese treaba bine si profesionist, insa cand am vazut cum a iesit luneta era si normal sa ma supar. bine insa ca s-a rezolvat si acum e ok :D oricum am recomandat si altora baietii de la kimedo pe alt forum.
|
Quote:
|
Voi v-ati impacat si eu am ramas cu lacrima varsata
|
up............
|
ahoe sa-mi dai lacrima inapoi, lacrima lui ovidiu
|
avem pe stoc dl vlad :)
|
Ce aveti pe stoc? Apa plata? Sau v-ati aucat sa beti apa minerala?
UP! Luati-i cu asalt pe baietii de la Kimedo |
Sunati pentru programari ! Sau dati beep !
|
Orice face concurenta, Ahoe face mai bine.
|
up.........
|
up....
|
pentru un peugeot 206 folie toata masina fata(2) +spate (3) + parasolar+ folie stopuri care este pretul?
|
Suna 0720954834 !
|
4 Attachment(s)
Foarte buna treaba se executa la acesti baieti. Eu mi-am facut abonament. Recomand cu incredere.
|
Luneta nu se demonteaza :)))
|
La multi ani Dany, sa ne traiesti o mie de ani. :) Asteptam bautura.
|
14 Attachment(s)
cateva masini
|
Salutare,
Pentru un tico, car ar duce un spate si/sau spate+fata? Astept un raspuns cu preturile intr-un pm. Multumesc. |
Mai bine dai adresa de acasa si iti trimit raspunsul intr-un plic sigilat. ;)
|
3 Attachment(s)
up.............
|
Un pret pentru:
Hyundai Coupe 2003 Fata + Spate VW Touareg fata+spate Multumesc 0726.288.288 |
Cum se numeste folia de pe polo acesta?
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1273183755 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1273183755 |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning