![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
Quote:
|
Quote:
macar a facut ceva omu' la ea.... nu inteleg rostul comentarilor aiurea a unor oameni care au masina stock si nici macar personala |
Quote:
tot de send 92 apartine... nu este a aceluias proprieter ca a celui cu ferrari... sunt mai multi asociati (frati) |
de cateva zile se plimba unu prin gavana cu un ferari argintiu:lol: cu numere de italia,saracu' ce sa chinuie sa ocoleaca gropiile:D
|
tzaran roman care se da mare....sunt curios cat timp o sa il tzina...pun pariu ca nu e eficient deloc sa ai o asemenea masina...
|
mai bine lasati discutiile aberante si puneti si voi poze cu gordina din stefanesti. vreau sa vad si io poze cu ea.
|
dc ti se pare k e o discutie aberanta:evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunt curios si eu cate din masinile astea exotice care ocolesc gropile romanesti sint achitate? Sau mai bine zis inchiriate/lease :) Abarenta? Cand vom vedea drumurile romanesti fara gropi si populatia fara grandomani care nu au pic de respect asupra legilor si vom vedea o tara cu acidente mortale scazute atunci putem spune ca sintem si noi o tara civilizata.
|
mda...probabil daca ar fii an electoral in fiecare luna...ar asfalta strazile zilnic...aberant, dar e romania...
|
2 Attachment(s)
Am si eu o intrebare! Stie cineva masina asta? as vrea detalii (pe privat daca se poate) --- gen in mana cui a fost, daca a fost intretinuta cum s-a mers cu ea! doar cunoscatorii !
|
cam doarme lumea pe aici .. chiar nimeni n-a vazut-o? nu-si poate da cu parerea?
|
sincer nu am vazut masina:P .. dar am si eu o mica int .. in mioveni .. e o fabia ..belea rau .. DSL parca are la nr .. stie careva ceva dsp ea?:P
|
Pot sa pun si eu poze cu campioana?
|
bineinteles
|
Quote:
oricum, mi-a sarit ieri o ibiza galbena, era in coloana de campanie PRM Stefanesti, mi s-a parut ca avea 2 usi dar am aveam viteza mare si n-am apucat s-o vad bine. oricum, sa stii ca eu unul ma uit dupa ibize galene:)) ca mai vazusem una condusa de-o blonda fraiera si daca chiar asta e, atunci nu ti-o recomand:))))) |
Quote:
e a unui coleg de-al meu... invata in economic si e din mioveni... masina o puteti vedea pe www.rpmclub.3x.ro .... |
Quote:
am vazut seat'u asta intr-un parc auto... nush ce sa zic de el... nu l-am vazut pe strada.... nu o fi din pitesti (poate c. d. arges, c. lung, mioveni.... ) |
masina e din pitesti ... in tarc aproape de porsche cum intrii pe autostrada parca! in fine ms am gasit o persoana de contact :)
|
Quote:
|
Quote:
dap... cik 10.000 ... |
ce 10.000 ? atat a dat pe ea? oricum arata super frumos.. mai conteaza daca e facut de el sau nu.. conteaza ca e a lui ;)
|
am vazut un golf 4 cu numere de rodaj (decat pe fata) ... unu portocaliu cu plafon negru... stopuri negre... jante frumoase.... etc ... stie cineva de el??
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si eu l-am vazut in fata la Bonnita. Arata super misto.I-am si facut cateva poze...
|
Sunt curios cum fuge :)
|
pacat cu emblema aia cu "RS"... ar fi fost mai bine daca nu era nimic, pentru ca stilul masinii e unul frumso si curat
|
Quote:
|
Of blondo....:) era o provocare ascunsa , si eu banuiesc ca e tractorinar.
|
2 Attachment(s)
parerea mea v-a luat rau de tot valu cu strainezele astea si visati cam mult , mai bine apreciati si voi lucrurile de valoare daca aveti habar care st alea :rolleyes2
|
Quote:
asta da valoare :))))))))))) mai are putin si ajunge la remat ;)) |
pai si 30 mil nu sunt o valoare!? :D
|
bibistrocelus as vrea sa vad masina ta cand o face 35 de ani ce mai ramane din ea ca de la o vreme mergi cu vata in ureke sa nu te traga curentu si cu paracetamolu dupa tine in masina .La fel si cu passatu lu madutz2006 , ideea era alta o masina gandita pt anii 70 inca se plimba pe sosele si se tine aparent bine, oare bbi-ul o apuca anu 2027 ?? sau peugeotu lu' madutz2006 apuca 2035? omu ala kre a luat-o a tinut de masina a imbatranit odata cu masina tinerea i s-a dus :D si parul i s-a albit :d ca st si poet ce mama dreaq :)) tata de ex are un ceas din facultate de vreo 30 de ani !!!nu mi-a venit sa cred cand l-am auzit....
invatati sa respectati lucrurile si oamenii nu mai fiti snobi gen cel mai tare din parcare si parcarea goala numa bine....respect! |
sunt atatea dacii originale care arata prea bine si tu ne arati cazane de astea!?
nici nu vreau sa tin masina atat! pt ca nu e economic sa faci asta! in plus pierzi de tot contactu cu tehnologia-siguranta altor masini! si ai dreptate mai bine ma simt cu bibi a mea decat cu alte masini ;) p.s: ala s-a obisnuit de pe vremea comunistilor cand nu putea sa isi cumpere masina cand vroia el, a trecut comunismul si acu nu mai poate lua masina pt ca nu are destui bani... |
Quote:
in 2011-2012 o sa se scoata non-euro... asa ca nu o sa mai ai ce sa mai faci cu o astfel de masina... poate doar sa o ti in curte sa o admiri.... :D |
nu le va scoate nimeni...doar vor pune taxe in asa fel in cat sa nu mai merite sa mergi cu ea...;)
|
Quote:
tot aia e... |
am vazut si eu golfu ala portocaliu azi , eram prin mioveni .. nu s daca e de acolo ..orikum e dragut si .. se aude destul de frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning