Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Pitesti (poze cu masini de aici) (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/2316-pitesti-poze-masini.html)

22VIN 04-05-08 14:36

Re: Pitesti (poze cu masini de aici)

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 1506873)
si eu tot cam atunci am vazut-o live...in rest numa in poze dar banuiesc ca mai traieste:rolleyes2

eu am vazut-o si destul de paradita acum vreo 2 ani... era parcata pe la IPJ pe straduta aia... tin minte evazarea de la pasajul rotii spate si numaru de inmatriculare... cu unele exceptii e destul de nasoala masina... adica ideile sunt bune, dar pur si simplu nu sunt puse calumea in aplicare

madutz2006 04-05-08 22:47

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1513944)
eu am vazut-o si destul de paradita acum vreo 2 ani... era parcata pe la IPJ pe straduta aia... tin minte evazarea de la pasajul rotii spate si numaru de inmatriculare... cu unele exceptii e destul de nasoala masina... adica ideile sunt bune, dar pur si simplu nu sunt puse calumea in aplicare

macar a facut ceva omu' la ea.... nu inteleg rostul comentarilor aiurea a unor oameni care au masina stock si nici macar personala

madutz2006 04-05-08 22:49

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1507180)
de un Porsche 911 Targa 4S stie cineva ceva l-am vazut ieri ( 29 aprilie ) in fata la prefectura....galben cu jante negre :love: nu am avut timp sa ii fac poza ca ma grabeam si nici nu eram yo la volan ..... :( :-(

tot de send 92 apartine... nu este a aceluias proprieter ca a celui cu ferrari... sunt mai multi asociati (frati)

cristy_sofy 05-05-08 09:35

de cateva zile se plimba unu prin gavana cu un ferari argintiu:lol: cu numere de italia,saracu' ce sa chinuie sa ocoleaca gropiile:D

AG 80 BBI 05-05-08 13:09

tzaran roman care se da mare....sunt curios cat timp o sa il tzina...pun pariu ca nu e eficient deloc sa ai o asemenea masina...

sco211 05-05-08 19:41

mai bine lasati discutiile aberante si puneti si voi poze cu gordina din stefanesti. vreau sa vad si io poze cu ea.

cristy_sofy 05-05-08 21:34

dc ti se pare k e o discutie aberanta:evil:

AG_XX_VLO 05-05-08 21:38

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 1516413)
mai bine lasati discutiile aberante si puneti si voi poze cu gordina din stefanesti. vreau sa vad si io poze cu ea.

l-am vazut eu pe 26 luna trecuta pe la podu viilor scotea un pik de fum :lol:

sco211 06-05-08 01:54

Quote:

Originally Posted by cristy_sofy (Post 1516640)
dc ti se pare k e o discutie aberanta:evil:

pt ca nu au nici un scop...

Marius_mym89 10-05-08 21:22

Quote:

Originally Posted by cristy_sofy (Post 1515280)
de cateva zile se plimba unu prin gavana cu un ferari argintiu:lol: cu numere de italia,saracu' ce sa chinuie sa ocoleaca gropiile:D

l-am vazut si eu zilele trecute....era parcat in fata la magic langa Bratianu ;)

DAFTEK 11-05-08 00:09

Sunt curios si eu cate din masinile astea exotice care ocolesc gropile romanesti sint achitate? Sau mai bine zis inchiriate/lease :) Abarenta? Cand vom vedea drumurile romanesti fara gropi si populatia fara grandomani care nu au pic de respect asupra legilor si vom vedea o tara cu acidente mortale scazute atunci putem spune ca sintem si noi o tara civilizata.

sco211 11-05-08 02:54

mda...probabil daca ar fii an electoral in fiecare luna...ar asfalta strazile zilnic...aberant, dar e romania...

Eugen_TL 12-05-08 14:19

2 Attachment(s)
Am si eu o intrebare! Stie cineva masina asta? as vrea detalii (pe privat daca se poate) --- gen in mana cui a fost, daca a fost intretinuta cum s-a mers cu ea! doar cunoscatorii !

Eugen_TL 18-05-08 14:51

cam doarme lumea pe aici .. chiar nimeni n-a vazut-o? nu-si poate da cu parerea?

rAdU87 18-05-08 17:48

sincer nu am vazut masina:P .. dar am si eu o mica int .. in mioveni .. e o fabia ..belea rau .. DSL parca are la nr .. stie careva ceva dsp ea?:P

bobby_gsi2 19-05-08 00:08

Pot sa pun si eu poze cu campioana?

rAdU87 19-05-08 01:46

bineinteles

22VIN 19-05-08 20:37

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1539712)
cam doarme lumea pe aici .. chiar nimeni n-a vazut-o? nu-si poate da cu parerea?

ma... ideea e ca poate fi peste tot. in arges sunt 3 orase mai mari (pitesti curtea de arges si campulung) si mai multe orase mai mici si tot asa. nu se stie unde e, pentru ca aici nu prea sunt useri de peste tot si daca sunt sunt putini...
oricum, mi-a sarit ieri o ibiza galbena, era in coloana de campanie PRM Stefanesti, mi s-a parut ca avea 2 usi dar am aveam viteza mare si n-am apucat s-o vad bine. oricum, sa stii ca eu unul ma uit dupa ibize galene:)) ca mai vazusem una condusa de-o blonda fraiera si daca chiar asta e, atunci nu ti-o recomand:)))))

madutz2006 19-05-08 22:32

Quote:

Originally Posted by rAdU87 (Post 1539926)
sincer nu am vazut masina:P .. dar am si eu o mica int .. in mioveni .. e o fabia ..belea rau .. DSL parca are la nr .. stie careva ceva dsp ea?:P

e a unui coleg de-al meu... invata in economic si e din mioveni... masina o puteti vedea pe www.rpmclub.3x.ro ....

madutz2006 19-05-08 22:37

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1529235)
Am si eu o intrebare! Stie cineva masina asta? as vrea detalii (pe privat daca se poate) --- gen in mana cui a fost, daca a fost intretinuta cum s-a mers cu ea! doar cunoscatorii !

am vazut seat'u asta intr-un parc auto... nush ce sa zic de el... nu l-am vazut pe strada.... nu o fi din pitesti (poate c. d. arges, c. lung, mioveni.... )

Eugen_TL 19-05-08 23:19

masina e din pitesti ... in tarc aproape de porsche cum intrii pe autostrada parca! in fine ms am gasit o persoana de contact :)

Marius_mym89 20-05-08 00:01

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1542387)
e a unui coleg de-al meu... invata in economic si e din mioveni... masina o puteti vedea pe www.rpmclub.3x.ro ....

ahaaaa....si cumva colegu asta al tau e de la 12G si ii zice "mielu" :lol::-P...masina arata bine pacat ca nu e tunata de el....ci e cumparata din targ...:(:(:(

madutz2006 21-05-08 23:36

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1542587)
ahaaaa....si cumva colegu asta al tau e de la 12G si ii zice "mielu" :lol::-P...masina arata bine pacat ca nu e tunata de el....ci e cumparata din targ...:(:(:(

dap... cik 10.000 ...

rAdU87 22-05-08 03:15

ce 10.000 ? atat a dat pe ea? oricum arata super frumos.. mai conteaza daca e facut de el sau nu.. conteaza ca e a lui ;)

madutz2006 24-05-08 20:55

am vazut un golf 4 cu numere de rodaj (decat pe fata) ... unu portocaliu cu plafon negru... stopuri negre... jante frumoase.... etc ... stie cineva de el??

CocoT 28 26-05-08 00:09

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1551922)
am vazut un golf 4 cu numere de rodaj (decat pe fata) ... unu portocaliu cu plafon negru... stopuri negre... jante frumoase.... etc ... stie cineva de el??

L-am vazut si eu azi pe la Budeasa... Frumos facut!... :D

FeS 30-05-08 16:20

5 Attachment(s)
Si eu l-am vazut in fata la Bonnita. Arata super misto.I-am si facut cateva poze...

bobby_gsi2 30-05-08 16:26

Sunt curios cum fuge :)

22VIN 30-05-08 18:50

pacat cu emblema aia cu "RS"... ar fi fost mai bine daca nu era nimic, pentru ca stilul masinii e unul frumso si curat

AG 80 BBI 30-05-08 19:22

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1562278)
Sunt curios cum fuge :)

eu nu cred ca fuge ca de obicei acesti oameni isi aleg sa faca tuning pe tractorinare :)

bobby_gsi2 30-05-08 22:18

Of blondo....:) era o provocare ascunsa , si eu banuiesc ca e tractorinar.

aborigenu 31-05-08 10:03

2 Attachment(s)
parerea mea v-a luat rau de tot valu cu strainezele astea si visati cam mult , mai bine apreciati si voi lucrurile de valoare daca aveti habar care st alea :rolleyes2

madutz2006 31-05-08 11:26

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 1563280)
parerea mea v-a luat rau de tot valu cu strainezele astea si visati cam mult , mai bine apreciati si voi lucrurile de valoare daca aveti habar care st alea :rolleyes2

asta da valoare :)))))))))))

mai are putin si ajunge la remat ;))

AG 80 BBI 01-06-08 12:59

pai si 30 mil nu sunt o valoare!? :D

aborigenu 01-06-08 16:49

bibistrocelus as vrea sa vad masina ta cand o face 35 de ani ce mai ramane din ea ca de la o vreme mergi cu vata in ureke sa nu te traga curentu si cu paracetamolu dupa tine in masina .La fel si cu passatu lu madutz2006 , ideea era alta o masina gandita pt anii 70 inca se plimba pe sosele si se tine aparent bine, oare bbi-ul o apuca anu 2027 ?? sau peugeotu lu' madutz2006 apuca 2035? omu ala kre a luat-o a tinut de masina a imbatranit odata cu masina tinerea i s-a dus :D si parul i s-a albit :d ca st si poet ce mama dreaq :)) tata de ex are un ceas din facultate de vreo 30 de ani !!!nu mi-a venit sa cred cand l-am auzit....

invatati sa respectati lucrurile si oamenii nu mai fiti snobi gen cel mai tare din parcare si parcarea goala

numa bine....respect!

AG 80 BBI 01-06-08 18:31

sunt atatea dacii originale care arata prea bine si tu ne arati cazane de astea!?

nici nu vreau sa tin masina atat! pt ca nu e economic sa faci asta!
in plus pierzi de tot contactu cu tehnologia-siguranta altor masini!
si ai dreptate mai bine ma simt cu bibi a mea decat cu alte masini ;)

p.s: ala s-a obisnuit de pe vremea comunistilor cand nu putea sa isi cumpere masina cand vroia el, a trecut comunismul si acu nu mai poate lua masina pt ca nu are destui bani...

madutz2006 01-06-08 19:12

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 1565126)
bibistrocelus as vrea sa vad masina ta cand o face 35 de ani ce mai ramane din ea ca de la o vreme mergi cu vata in ureke sa nu te traga curentu si cu paracetamolu dupa tine in masina .La fel si cu passatu lu madutz2006 , ideea era alta o masina gandita pt anii 70 inca se plimba pe sosele si se tine aparent bine, oare bbi-ul o apuca anu 2027 ?? sau peugeotu lu' madutz2006 apuca 2035? omu ala kre a luat-o a tinut de masina a imbatranit odata cu masina tinerea i s-a dus :D si parul i s-a albit :d ca st si poet ce mama dreaq :)) tata de ex are un ceas din facultate de vreo 30 de ani !!!nu mi-a venit sa cred cand l-am auzit....

invatati sa respectati lucrurile si oamenii nu mai fiti snobi gen cel mai tare din parcare si parcarea goala

numa bine....respect!

in 2011-2012 o sa se scoata non-euro... asa ca nu o sa mai ai ce sa mai faci cu o astfel de masina... poate doar sa o ti in curte sa o admiri.... :D

AG 80 BBI 01-06-08 23:42

nu le va scoate nimeni...doar vor pune taxe in asa fel in cat sa nu mai merite sa mergi cu ea...;)

madutz2006 01-06-08 23:55

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1565705)
nu le va scoate nimeni...doar vor pune taxe in asa fel in cat sa nu mai merite sa mergi cu ea...;)

tot aia e...

rAdU87 02-06-08 23:33

am vazut si eu golfu ala portocaliu azi , eram prin mioveni .. nu s daca e de acolo ..orikum e dragut si .. se aude destul de frumos

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning