![]() |
Re: Boicot Benzinărie
http://www.libertatea.ro/stire/sofer...ie-318047.html
O solutie pt asta ar fii refuzul legitimarii.Oricum amenzile ar putea fii anulate in instanta daca nu-s date pe drept.E multa bataie de cap,dar satisfactie mai mare decat sa le dai peste bot cu procesu verbal nu este.(deci fara claxoane,avarii,etc) |
dap normal ca fara claxoane,avarii etc stim....dar nu au ce sa ne faca decat alora care sunt mai slabi de inger...astept sa vina si la mine unu sa se ia de mine ca platesc cu 3000 de monede cand o sa bag benzina;))
|
sergiule acum sa fie si mai putini,eu nu pot sa vin,plec la tara, si tot asa,o sa fie masini ff putine:(:sad::sad:
|
era de asteptat ca na lumea vine ca nu are ce face nu de dragu de a face ceva asta e romanu;)...asta e...cati o sa fie o sa fie
|
Asa ca sa va faceti o idee despre ziua de maine...
Bucuresti ora 17.00 Parcare gara Baneasa fantana Miorita Constanta ora 16.30 parcare Aqua Magic Craiova ora 17.00 parcare Billa Brasov ora 17.00 parcare sala sporturilor Mures ora 17.00 parcare Kaufland Tulcea ora 17.00 parcare metalul Iasi ora 17.00 parcare stadion Emil Alexandrescu Ploiesti ora 17.00 Petrom Vest Baia Mare ora 17.00 parcare Kaufland Targu-Jiu ora 17.00 parcare platou scoala de soferi Deva ora 16.30 parcare Real Ramnicu-Valcea ora 17.00 parcare Stadion Zavoi pe partea Raul Olt Sibiu ora 17.00 Parcul Sub Arin Cluj ora 17.00 parcare Iulius Mall langa lac Buzau ora 16.30 parcare Galeria Focsani ora 17.00 parcare Stadion Sud Dati massuri sa stie toata lumea ca Romania este solidara impotriva acestor cresteri nejustificate de pret ale carburantilor Toata tara sustine campania de a numai trece pragul benzinariilor pe 17,18,19 ianuarie si de reduce consumul la 0 in aceste zile. Chiar oamenii politici si de media ne-au dat solutia pentru urmatoarele actiuni ce vor trebuii sa vizeze o singura companie petroliera,pentru asta trebuie sa devenim cumparatori inteligenti si sa renuntam unii dintre noi la vechile obiceiuri si la comoditatea de a folosi exclusiv un furnizor. Asociatia Taximetristilor independenti ne sustine astazi prin refuzul de a mai alimenta pe data de 13 ianurie Asociatiile transportatorilor ne sustin amintesc sprijinul UNTRR si FORT Societatea civila este alaturi de noi Media a creat un curent favorabil acestei miscari. Va multumesc tuturor celor care au fost prezenti pana acum si vor fi si maine solidari acestei cauze...by dany12epz;) |
1 Attachment(s)
Sloganul Protestului in Lunile Februarie si Martie cand nimeni nu va cumpara ceva de la Petrom/OMV.
|
Sergiule dute frate ca nu esti zdravan :))) hahhahahhaha
|
Quote:
|
ma nik sper sa fim cativa acum nu stiu exact ca ei zic vin si poate nu vin vedem maine la ora 17 pe platou in C.A.M...aaaa si apropo nik dute si tu maine la banc post si ia si tu de 10 lei monede de 1 ban ca sa blocam ca lumea pompele
|
Vad k din ce in ce mai putini oameni:sad::sad: oare de ce?? A inceput sa le convina pretul carburantului???:sad::sad:
|
daca numai intra lumea pe net acuma na si tu...poate o sa le convina cand o sa o faca 7 lei;)...sunt curios daca o sa fim 15 astazi
|
Quote:
Plecaram pe drumu asta 30 si am ramas 3:lol::lol::lol: fff uniti GORJENII:lol::lol::lol:))) |
asta a fost prima data...in jur de 40 de masini..a doua oara vreo 30 din cate am numarat eu...acum vreo 20:))))
|
Quote:
ba nu vine ,ii convine pretul benzinei ,dar am treaba la tara... |
foarte urat din partea celor care nu au venit...din ce in ce mai putini in loc sa fim mai multi se pare ca romanu la fel ramane... au venit prima data sa se vada la tv atata sau ca nu aveau ce face in casa...in fine numai am ce spune despre cei care gandesc cu picioarele nu cu capu
|
1 Attachment(s)
Pentru toti SOFERII - NU MAI ALIMENTATI DE LA „PETROM” !!! Apel catre romanii carora le pasa! Din 17 ianuarie 2011, NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM!!! Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor. Lovind intr-unul singur, acesta va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata. Imprastiati acest mesaj in proportie geometrica, astfel incat in 17 ianuarie sa fie accesat de cel putin 100.000 de romani
Pt restu care se complac in mizeria din Romania pt toti care stati in casa si va uitati la televizor si va vaitati ca e rau in tara ca nu aveti bani ca sunteti saraci ca nu aveti unde sa munciti ca aveti salarii mici DAR NU FACETI NIMIC DOAR STATI SI VA VAITATI va urez "numai de bine" |
In data de 14.01.2011 au fost prezente la boicotare urmatoarele orase :
1 Ploiesti 2 Constanta 3 Valcea 4 Galat 5 Deva 6 Sibiu 7 Iasi 8 Baia Mare 9 Tg Mures 10 Tg jiu 11 Brasov 12 Buzau 13 Tulcea 14 Cluj 15 Focsani Speram ca la urmatoarea boicotare sa fie mai multe orase si mult mai multi soferi pentru a vedea si ei ca ne pasa. |
sunt si eu curios baieti cati dintre voi v-ati tinut de cuvant in aceste trei zile si nu ati alimentat?si mai ales de la petrom
|
Eu ... :)
|
eu am alimentat azi dimineata dar de la lukoil , trebuia sa plec neaparat cu masina.
|
ma m tinut de cuvant nu am alimentat 8)
|
Euuuu....nu am alimentat de pe 15:lol::lol:si nici nu cred k o sa alimentez cat de curand;)
|
iaute aici ce iesira baietii pe forum...bun asa macar astia 5 10 sa nu bagam si e bine...restu numai conteaza ...sper sa numai alimentati de la hotii aia de la Petrom/omv
|
eu trebui sa bag azi benzina dar din kaufland,plecai cu un verisor la craiova la spital...ca asa ma tine-am si eu de cuv...
|
pe cand urmatorul boicot la tg-jiu??:nospam:
|
poi nu prea avem cu cine asa ca...
|
sa sti sergiule ,am ramas ff putini:(:cry::cry::cry::cry:
|
Baieti,acum sinceer,la cat de des va vad prin oras,numai la intalniri va faceti ca nu veniti:-??.Cel putin,am incercat sa ajung de fiecare data,mai ales ca acum am permis.De alimentat,eu unu nu am alimentat,si la cati am vazut pe la petromuri:)))Nu cred ca rezolvam cine stie ce;)
|
Hello Thanks
|
fratilor iar a sarit pretul,mai facem cea sau nu ce parere aveti?
|
N-ai cu cine, n-ai cu cine domne:lol::lol:
|
hai sa vdm....io sunt unu si garantat mai aduc inca 4-5 masini,voi??
|
Quote:
''Voi'' nu participa k le convine pretul;) |
Cum sa participi,nu o sa mai particip in veci,daca la protest vin astia cu masini de 1.2 si nu vin cei cu masini cu motoare mari sau chiar taximetristi si firme de transport ...pe ei ii loveste cel mai tare pretul benzinei si al motorinei,nu pe noi consumatori de rand,nu are rost,mie imi consuma putin la cat merg eu imi permit.Daca la protest nu au fost decat cu capacitate cilindrica pana in 2000 de cm3 ce rost mai are inseamna ca le convine si ca pretul e bun...nu?
|
nu bah men sunt acei oameni care gandesc ca majoritatea...ce sa caut eu acolo ca si asa nu facem nimic asa ca nu vin mai bine stau si imi baga astia pe gat cate taxe si impozite vor ca indur ca sunt roman..asta e mentalitatea romanului
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning