Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Boicot Benzinărie -> 28 februarie - ora 17.00 - Cablul Romanesc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/229405-boicot-benzinarie-28-februarie-ora-17-00-cablul-romanesc.html)

Kitzsteinhorn91 14-01-11 20:09

Re: Boicot Benzinărie -> 14 ianuarie - ora 17.00

Ne bucuram ca nu am dat-o in bara din prima :)
Mie mi-a notat numarul si apoi m-am pus iar la coada in spatele baiatului cu Jetta, apoi cand am ajuns la pompa aceasta era oprita. Am plecat odata cu toti si intelesesem de mers pe la o alta benzinarie, dar n-a fost sa fie...

dumy_walker 14-01-11 20:13

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 3985948)
Mie mi-a notat numarul si apoi m-am pus iar la coada in spatele baiatului cu Jetta, apoi cand am ajuns la pompa aceasta era oprita. Am plecat odata cu toti si intelesesem de mers pe la o alta benzinarie, dar n-a fost sa fie...

da am vazut:)) ...si eu am venit prima data stai lin. din moment ce se stia clar ce e de facut si am inceput sa ocupam pompe toti.. era normal... sa faca toti acelasi lucru... pentru asta eram acolo... dar na'...:rolleyes2 s-au asezat si ei... in parcare :shock:

Da... am oprit la petrom-ul de la vest... 4-5 masini... ce sa mai faci... eu am plecat.. baietii au mai ramas la discutii..

Kitzsteinhorn91 14-01-11 20:17

De curiozitate, ar fii amatori pentru maine ?
Buna si ideea de a merge la ora 11-12 in weekend. Daca vreti, eu ma pot prezenta maine la 11-12.

AvvM 14-01-11 21:33

fac si eu ce pot :) prima data cand fac si eu ceav de genul :))

bmw_motorsport 14-01-11 21:37

n-am putut sa ajung ca am avut de facut o tranzactie:lol:....am scapat de eleganta:twisted:...si m-am adaptat si mai rau crizei.....E36 325:lol:

Kitzsteinhorn91 14-01-11 23:24

Pana la urma maine mai actionam in vreun loc ?

DONU' 14-01-11 23:31

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 3985948)

Tu si cu AvvM ati facut treaba buna frate.
Mi-a placut de voi.
Tu ai stat din prima la coada frumos, ai alimentat, ai omorat timpul la pompa apoi te-ai mutat la cealalta. Beton :peace:
Iar baiatul cu Oltcit-ul a fost maxim! :peace:
Cum picura el in rezervor cate 5 bani la pompa, mai statea un pic, mai picura nitel!
Fortza!
Adunati-va toti prietenii cu masini, posesori de permis, vecini si ce aveti si explicati-le ce au de facut.
Cand se organizeaza treburi d-astea trebuie sa fim multi si pusi pe treaba.
Nu e nimic ilegal sa alimentezi la pompa!
Eu personal voi incerca sa nu mai alimentez absolut deloc la PETROM SI OMV.

Bafta la toti si gand pe treaba!

eMH 14-01-11 23:36

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 3986617)
Pana la urma maine mai actionam in vreun loc ?

A inceput sa iti placa? :))

Pacat ca nu am venit si eu de la inceput! Am trecut pe la 17:30 pe la benzinaria din vest (stiu, am intarziat, imi cer scuze) si nu era nimic. Am mers la KM 6 (am crezut ca acolo sunteti) nu era nimic nici acolo. Am fost si la Hipodrom, nu era nimic nici acolo. L-am sunat pe ZYX si ne-am intalnit la o shaorma, pentru ca nici la Bucov nu era nimic. Dupa aia s-a apucat GiuGIu de dat telefoane si am aflat ca sunteti la km6, si atunci am venit. Chiar imi pare rau ca nu am putut sa vin de la inceput...

Propun sa mai facem ceva Luni, pentru ca daca inseara asta am fost putini, va dati seama ca maine lumea pleaca la tara / munte / un club / mai stiu eu ce, si s-ar putea sa ne trezim 10 insi. Mai bine asteptam si facem ceva luni seara. Asa zic eu. Eu pot sa vin si maine, nu am nicio problema, dar v-am spus care e parerea mea!

Kitzsteinhorn91 14-01-11 23:45

Imi pare rau ca nu pot participa in timpul saptamanii :( Sunt cu facultatea in Bucuresti ! Nu e vorba ca a inceput sa imi placa, dar imi place cand vad oameni uniti si pusi pe treaba mai ales ca e vorba de interesul nostru si de buzunarele noastre...
Cea mai tare faza a fost cand m-am dus in Peco in seara asta si am schimbat initial una de 1 Leu ca sa imi iau cafea, iar apoi am gasit in masina 4 Lei si m-am dus si i-am schimbat in dalea de 10 bani. Ideea era ca tipa de la casa se bucura ca scapa de marunt, dar la final i-am dat dublu :)) !

dumy_walker 14-01-11 23:48

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 3986669)
Imi pare rau ca nu pot participa in timpul saptamanii :( Sunt cu facultatea in Bucuresti ! Nu e vorba ca a inceput sa imi placa, dar imi place cand vad oameni uniti si pusi pe treaba mai ales ca e vorba de interesul nostru si de buzunarele noastre...
Cea mai tare faza a fost cand m-am dus in Peco in seara asta si am schimbat initial una de 1 Leu ca sa imi iau cafea, iar apoi am gasit in masina 4 Lei si m-am dus si i-am schimbat in dalea de 10 bani. Ideea era ca tipa de la casa se bucura ca scapa de marunt, dar la final i-am dat dublu :)) !

tare asta :)) mie mi-a cerut si paharu in care i-am adus maruntzisu:) ca nu mai avea loc in casa :)):lol:

Kitzsteinhorn91 14-01-11 23:53

Nu stiu daca ati observat dar au fost cativa soferi, care pur si simplu venisera sa alimenteze, si care inainte sa paraseasca benzinaria, ne-au felicitat si ne-au spus sa o tinem tot asa.

alex PH 88 NAS 14-01-11 23:53

nush c parere aveti voi d cum a mers treaba in seara asta,dar eu va spun k am fost d rasu tuturor,nu am facut nimic,foarte urat din partea celor care au plecat cu noi la lupta si nu siau dus planul pana la sfarsit,asta e,alta data nu vor mai fi sugur cu noi,pt k nu avem nevoie d admiratori

app,nu se mai face nimic maine,nush d und ati auzit voi k vom face maine

dumy_walker 15-01-11 00:02

eu propun sa facem tot vinerea.. dar mai devreme dupa pranz(in jurul orei 4).. cand pleaca toti spre munte.... "stau pe dn1" si stiu traficul....

Azi cand am venit la intalnire... am stat la coada din romanesti ... bara la bara.. pana la sensul din barcanesti(unde intri pe centura) adica.. vreo 3-4 km...

Kitzsteinhorn91 15-01-11 00:07

Dar ce s-a intamplat pana la urma prin spate, ca sa zic asa ? Eu am stat mai mult prin jurul masinii care a fost mai mult la pompa :)). Cine a plecat si de ce ?

Imi tot zicea baiatul care era cu mine, ca atunci cand eram eu la pompa, se uita tipa aia care era imbracata in salopeta albastra (probabil era ceva mai "mare" printre restul lucratorilor de acolo) la noi in ce ritm ne miscam si o apucau dracii :)).

@dumy walker: Si eu am venit azi de le Bucuresti. Era aproape de rond (aprox. 200m) un accident, jaloane puse, politie, cred ca a fost lovit un pieton fiindca era un pantof pe jos. De asemenea, ai vazut Mustangul ala pe dreapta facut scrum ?

dumy_walker 15-01-11 00:11

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 3986734)
Dar ce s-a intamplat pana la urma prin spate, ca sa zic asa ? Eu am stat mai mult prin jurul masinii care a fost mai mult la pompa :)). Cine a plecat si de ce ?

Imi tot zicea baiatul care era cu mine, ca atunci cand eram eu la pompa, se uita tipa aia care era imbracata in salopeta albastra (probabil era ceva mai "mare" printre restul lucratorilor de acolo) la noi in ce ritm ne miscam si o apucau dracii :)).

a luat-o in buze doamna aia..:D
eu am pus primu masina la pompa 5 am alimentat 1 litru si ceva si abia dupa ce a venit politia si mi-a notat numaru (neinteresant oricum _|_) m-am dus la masina...
in tot acest timp cred ca a venit de 10 ori la pompa :)) sa verifice....

si dupa ce am achitat, am luat-o roata.. si m-am asezat iar la coada 8)

roby wws 15-01-11 00:14

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 3986694)
Nu stiu daca ati observat dar au fost cativa soferi, care pur si simplu venisera sa alimenteze, si care inainte sa paraseasca benzinaria, ne-au felicitat si ne-au spus sa o tinem tot asa.

ala eram eu dar am fost la protest de la inceput,de la vest chiar am ajuns mai devreme,dar nu am putut sa stau mai mult,asta e bine ca am alimentat de 10 lei in marunt de 1 ban am spalat geamurile,o cafea o vb cu baietii:lol:
mi-a placut de nas,ca eu am fost in spatele lui la pompa,a last-o pur si simplu nici-nici,si apoi chiar baiat de treaba a vazut ca nu erau toate pompele ocupate si el trecea de la una la alta:lol:
per total a fost bine dar pacat ca masinile din spate nu au stat in coloana toate la pompa ci mai mult in parcare,asta e sa speram ca alta se vor alatura si ei la pompe

numai bine si sa ne vedem data viitoare la fel de numerosi daca nu chiar mai multi;)

Kitzsteinhorn91 15-01-11 00:14

A venit Militia din lipsa de activitate acasa. Ne-au luat numerele de ce ? Sa mai exerseze scrisul cred, ca si asa stau cam prost la capitolul asta ! Imi venea sa ma duc sa-l intreb daca asa se duce si noteaza numere si intr-o zi normala prin benzinarii :)).

dumy_walker 15-01-11 00:15

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 3986734)
@dumy walker: Si eu am venit azi de le Bucuresti. Era aproape de rond (aprox. 200m) un accident, jaloane puse, politie, cred ca a fost lovit un pieton fiindca era un pantof pe jos. De asemenea, ai vazut Mustangul ala pe dreapta facut scrum ?

da.. imediat dupa accident a inceput balamucu, ca m-a sunat un prieten.
si in legatura cu mustangu.. :sad: da.. am vazut...reglare de conturi intre..."romanii bronzati":)):D i-au dat foc aseara :rolleyes2

Kitzsteinhorn91 15-01-11 00:50

Mama prietenului meu care a fost azi cu mine, lucreaza la trezorerie, asa ca i-am dat tema pana vinerea viitoare cand urmeaza urmatoarea manifestare, sa imi schimbe 100 de Lei in mondede de 1 BAN.

dumy_walker 15-01-11 00:59

Quote:

Originally Posted by Kitzsteinhorn91 (Post 3986795)
Mama prietenului meu care a fost azi cu mine, lucreaza la trezorerie, asa ca i-am dat tema pana vinerea viitoare cand urmeaza urmatoarea manifestare, sa imi schimbe 100 de Lei in mondede de 1 BAN.

da.. daca am avea numai de 1 ban... crima:)) bagi o data 1 litru.. te duci inapoi la coada... :Diar iti vine randu.. iar o pui pe aia sa numere.. :lol: tot asa:))

Kitzsteinhorn91 15-01-11 01:01

Sper sa reuseasca sa imi faca rost de acesti bani.
In orice caz, cum ramane cu urmatoarea manifestare ? Intr-un fel are dreptate eMH, incepe sa imi placa :D ! Cand ne adunam pentru urmatorul protest ?

ALEX_BZN 15-01-11 01:09

Quote:

Originally Posted by cynegeticos (Post 3985893)
Ar fi iesit bine in seara asta, dar nu a fost nici un pic de organizare, masini multe si degeaba!
Unii spectatori, altii parcati, alti s-au tirat cand au inceput gaborii sa noteze numerele de inmatriculare...
Un singur om a lipsit in seara asta si s-a simtit lucrul asta!

La cine te referi ca a lipsit si s-a simtit:)))??:))

Kitzsteinhorn91 15-01-11 01:21

10 Attachment(s)
Am vazut pe net de la actiunile trecute, poze si filmulete. Acum a facut cineva ? Abia astept sa apara :D. Pun si eu cateva poze, nu prea bune, dar decat deloc :D

Pesso 15-01-11 02:07

Bine ca a inceput sesiunea.Vinerea viitoare o sa fiu si eu prezent.Bravo baieti si la mai multe!

criminales 15-01-11 05:26

http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/...ni-foto~ni6vld

http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/...protest~ni6vi0

AvvM 15-01-11 09:06

eee... ce bn se implica si camionagii :twisted:

Kitzsteinhorn91 15-01-11 11:22

Sunt de parere ca daca se baga taximetristii si camionagii, astia mai pe romaneste, au cam belit-o ! Sunt curios daca panaramele alea au venit cu chef de scandal sau au fost pusi de cineva sa se bage ca nadragii-n cur...

dumy_walker 15-01-11 13:10

m-as mira sa se strange cineva .. sambata.. si la ora aia...:shock: majoritatea sunt plecati pe ici-colo, cluburi,:-P etc... eu unu nu vin decat cand se stabileste aici pe 4t;)8)

Kitzsteinhorn91 15-01-11 14:23

Deci pana la urma cand vom boicota urmatoarea benzinarie ?

ChuckyOvi 15-01-11 15:07

In data de 14.01.2011 au fost prezente la boicotare urmatoarele orase :
1 Ploiesti
2 Constanta
3 Valcea
4 Galat
5 Deva
6 Sibiu
7 Iasi
8 Baia Mare
9 Tg Mures
10 Tg jiu
11 Brasov
12 Buzau
13 Tulcea
14 Cluj
15 Focsani

Speram ca la urmatoarea boicotare sa fie mai multe orase si mult mai multi soferi pentru a vedea si ei ca ne pasa.

DONU' 15-01-11 19:32

E treaba buna atunci! Cu Ploiesti-ul in frunte! :p

Atentie!

Nu mai alimentam deloc la OMV si PETROM!

Boicot pana la scaderea pretzului!!!

Kitzsteinhorn91 15-01-11 20:47

Atunci asa sa fie ! Fara OMV / Petrom. Vineri ne adunam iar ?

cynegeticos 15-01-11 22:40

Quote:

Originally Posted by alex PH 88 NAS (Post 3986697)
nush c parere aveti voi d cum a mers treaba in seara asta,dar eu va spun k am fost d rasu tuturor,nu am facut nimic,foarte urat din partea celor care au plecat cu noi la lupta si nu siau dus planul pana la sfarsit,asta e,alta data nu vor mai fi sugur cu noi,pt k nu avem nevoie d admiratori

Ultimul "boicot" a fost cel mai nereusit dintre toate, unu "hais" unu "cea"...
Au fost cel putin 5-6 masini care au reusit sa alimenteze ca nimeni nu era pe langa masinile lor sa blocheze pompele in timp util...
Cei care au venit doar sa se uite data viitoare macar sa anunte ce vor sa faca sa stim pe cine ne bazam.
Data viitoare sa speram ca va fi mai bine!

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3986824)
La cine te referi ca a lipsit si s-a simtit:)))??:))

Chiar ti s-a simtit lipsa...

CristiTL 16-01-11 00:30

Dragi romani, protestul din 17,18 si 19 nu inseamna mai nimic... 3 zile nu vor muri ei... O solutie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere carburant de la o companie, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze... Atragand apoi clientii si pierzand ceilalti, si acestia din urma ar fi nevoiti sa scada pretul. Cel mai mare impact ar fi falimentarea PETROM. DECI, IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM! Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... FORTATA DE NOI! Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina... raspandeste acest mass! Va multumim si nu uitati: UNITATEA INVINGE!

alex PH 88 NAS 16-01-11 00:31

data viitoare cei care se uita sa nu mai vina,nu tre sa ne anunte k vin si se uita,chiar ii rog pe cei care au fost prezenti pe 14 si nu au facut nimic,sa stea aksa k e mai bn,nu avem nevoie d spectatori

Kitzsteinhorn91 16-01-11 00:37

Ce nu am inteles eu, de ce a fost in randul celor ce s-au retras, teama, ca sa ii zic asa, de Militie ? Ce credeati ca va fac ? Nu s-a facut absolut nimic ilegal. Pur si simplu erati clienti ai unei benzinarii care ati venit sa alimentati, sa stergeti geamurile, etc. Nu te poate obliga Militia sa pui benzina mai repede sau sa speli geamul mai repede. In plus treaba cu notatul numerelor sunt de parere ca e mai mult sa sperie pe unii si un fel de intimidare, ca probabil sunt si ei constienti ca sunt prosti facuti gramada si ca au venit ca sa se afle in treaba... V-am zis, trebuiau intrebati daca cumva fac colectie cu numere de masini din Ploiesti si daca se duc zilnic prin benzinarii sa noteze numere... Mai stii... Fiecare cu damblaua lui... :lol:

alex PH 88 NAS 16-01-11 00:43

nu ai cum sa intelegi,nu tre sa iti mai pui atatea intrebari si sa dai atatea explicatii,oricum toate intrebarile vor ramane fara raspuns,asa k,fratilor,nu mai veniti k spectatori,mai bn stati aksa

alex PH 88 NAS 16-01-11 00:45

nu mai alimentati d la benzinariile omv/petrom

Kitzsteinhorn91 16-01-11 00:47

Quote:

Originally Posted by alex PH 88 NAS (Post 3989559)
nu ai cum sa intelegi,nu tre sa iti mai pui atatea intrebari si sa dai atatea explicatii,oricum toate intrebarile vor ramane fara raspuns,asa k,fratilor,nu mai veniti k spectatori,mai bn stati aksa

Quote:

Originally Posted by alex PH 88 NAS (Post 3989564)
nu mai alimentati d la benzinariile omv/petrom

SUBSCRIU !!!

AvvM 16-01-11 08:50

NU MAI ALIMENTATI ... oricum eu nici nu puneam de la alea doua :lol: . Eu fac un fel de maraton nu mai merg 17,18,19,20 cu masina :)

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning