![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Te salut! |
Un mic up-date si la faruri urmeaza sa fie date jos 'angels-eyes-urile ' si o sa incerc si full poslih la sticla ...urmeaza poze in zilele urmatoare !!
Va salut! |
Se pare ca ma cam bantuie ghinionul :cry: ,desi am schimbat capatul acela de planetara acuma 2 saptamanii se pare ca asa zisul mecanic a facut 'cacatul praf' si anume aseara am mers cu masina pe elevator pentru ca simteam ca ceva nu e ok cand bag in viteza numai bine ajung la mecanicul meu care isi terminase service-ul de amenajat si bineinteles ca sa minunat omul de ce au putut sa imi faca altii ,a dat jos planetara in mod corespunzator nu cum a facut cel din inainte ciocanee si aiurelii de genu ..:cry: cand a dat-o jos si a desfacut burduful erau sarite acele de la doua coaroane practic numai una era intreaga ,si asa am fost nevoit azii sa comand din nou capatul de planetara :cry: din cauza unui distrus ...asta e ce sa mai zic cand e sa fie ghinion si nepricepere aicii se ajunge :cry:,sper ca maine sa pot sa iau masina si sa pot sa fac in continuare ce m-ai am de facut la ea ..
|
2 Attachment(s)
uite cum arata daca te ajuta ti le dau !
|
Quote:
|
lasa man ca o facem noi bine maine daca aduce adi alea:D
|
Quote:
Te salut!! , |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salutare tuturor ,pana la urma am rezolvat cu capatul acela de planetara s-a montat unul nou ,multumesc baietilor (rove,nelutu si alin) ..O sa pun si ceva poze :arrow:
Urmeaza ca in zilele urmatoare sa ma ocup de haion si capota ..sper ca vremea sa ma lase sa lucrez :-) Va salut! |
6 Attachment(s)
ASTEPT O PARERE O IDEE ,CAM CE CULOARE SA VOPSESC JANTELE?
|
Pe albastru ar merge roz, rosu, mov, portocaliu...
|
din ce ai photoshopuit tu acolo ... alb sau galben :)
|
Quote:
Te salut! |
Quote:
|
daca tot ti sa pus pat sa le "spoiesti" :D de ce nu le faci chiar in culoarea masinii?
|
Quote:
Te salut! |
Salutare domnu' c subtil ai făcut tu pozele. Nici nu am observat.
|
Quote:
|
Quote:
Te salut! |
Quote:
Te salut! |
3 Attachment(s)
Am zis zilele trecute ca o sa renunt la angel's -eyes-uri ' si ierii m-am ocupat de lucrul asta ,si anume am desfacut sticla de la far (mi-a fost m-ai usor pentru ca a m-ai fost data jos ;) ) dupa care am zis ca o sa incerc un up-date la far si anume vruiam sa fac ceva altfel adica ceva care sa iese putin in evidenta ,si dupa o curatare am aplicat un strat de vopsea rezistenta pe plastic ,dupa care am zis sa scot in evidenta lupa si atuncii am vopsit si celalalte elemnte in asa fel in cat sa il fac sa arate cat mai ok,dupa care am optat pentru un nou bec de pozitie si am zis sa il pun portocaliu si zic eu ca e exact in ton cu sticla de la semnalizare ,sincer a meritat fiecare besica de pe degete chiar nu am asteptam sa iese atat de bine pacat ca nu am avut sa fac poze cu aparatul pentru ca arata foarte bine ,si practic cu banii putini si ceva ambitie + munca am reusit sa fac ceva destul de placut ochiului ...
Si ceva poze facute cu telefonul de unde am inceput si unde am terminat :arrow: |
Arata bine ! .. arata mai agresiv dar.. intrebare : cum vei vedea pe faza lunga ?? da-mi un feedback pt ca daca zici ca e ok ma apuc si eu :D .. imi dai voie sa te copiez(aveam de gand sa le trag iar un strat de folie dar nu vad chiar deloc) . Stima !!
|
Quote:
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine! |
Salut sike , arata mult mai bine acum dupa vopsire;) bv!
Intrebare: trebuie scoasa bara fata la demondarea farului ?( eu am incercat odata sa scot farul dar lovea si jos in bara ceva si am renuntat) Banuiesc ca bogdan650 se referea la faptul ca ....din poze pare ca ai scapat vopsea si pe oglinda fazei lungi. Asteptam poze cu farurile montate pe masina8) |
Quote:
Si anume azii ma apuc sa imi imbrac fetele de usii nu de alta dar una de o moda si alta de altfel si vreau sa mi le imbrac cu o imitatie de piele destul de ok pentru ca am incercat sa mi le achizitionez de la dezmambrari 2 de aceelasii fel insa pretul ma descurajat si asa am zis sa mi le fac singur.. culoarea o safie neagra si akuma o sa incerc sa mi le fac sa fie amandoua de aceeasii natura :lol: sper sa iese ceva k lumea ...akuma incerc incercarea moarte nare :oops: Numai de bine! |
1 Attachment(s)
A zis bine @alexsml .. la oglinda fazei lungi ma refeream .. te intreb insistent pt ca mi se pare ca arata bine mult negru pe far si as face acelasi lucru ..sunt constient ca nu vei mai vedea cu faza lunga ca inainte dar macar acolo... mai produce lumina ?? PS: am un plan .. din care imi iese un kit xenon .. da-mi un apel pt info .. Stima !
|
bafta cu iesitul din oras noaptea :rolleyes2:lol:
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cum am spus ,ierii m-am apucat de fetele de usii sa mi le fac cat de cat ok ,m-am apucat sa mi le fac datorita faptului ca una era de un fel alta de alta natie si am zis sa mi le fac cu o imitatie de piele negra destul de groasa ,foarte multa migaleala o sa pun ceva poze cu una din fetele de usii aproape terminata mai erau mici finisaje cand am facut pozele deci tin sa precizez ca in poze NU ERA TERMINATA ....eu sant multumit de ceea ce am facut se putea si mai bine sunt convins dar e ok ma multumesc si cu putin si e un mare avantaj faptul ca nu tre sa mai frec materialul ala care mai tot timpul se murdarea ...ceva poze facute cu telefonul :arrow:
|
2 Attachment(s)
Si ceva poze cu farul montat pe masina :arrow::arrow:
|
Daca n-au ramas "bule" pe suprafata materialului ee ok .. arata bine pe negru mai ales ca tu ai si consola centrala proaspat reconditionata. Nu ai incercat sa cauti un lipici la spray ? sa se lipeasca uniform ? sau l-ai intins p-ala pe tot spatele imitatiei de 'pele'; ai aplicat imitatia pe tapiteria deja existenta sau ai 'jupuit' fata de usa ? Stima ! a iesit bine din poze da bine albastru cu negru. Si inca odata iti spun ca abia astept sa te vad cu jantele alea galben-portocaliu :D
|
Quote:
Numai de bine :-) |
4 Attachment(s)
Una peste alta am terminat si cu fetele de usii rezultatul destul de multumitor ceva poze cu operatiunea plus o poza cu utilajul pe care il voi folosii pe timp de iarna :lol: ..
|
sper ca adezivul folosit este unul rezistent la caldura, altfel vara ti se va dezlipi toata fata de usa...
iar despre jante... dupa parerea mea galben-portocaliu va arata f urat. Daca tot vrei o culoare stridenta incearca eventual verde neon, ca si markerul cam asta e combinatia de culoare... desi el o are la motor nu la roti http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...O5QBpsvDXDSzPA |
Quote:
In principiu sper sa reziste ...nu pot sa zic decat atat ca ai niste ideii foarte bune si din nou mi-ai dat un pont foarte bun pentru culoare ,si desii pe langa culoarea de pe masina postata de tine asa mi-as dorii si motorul :lol::lol: ,in mod sigur o sa merg pe culoarea postata de tine deocamdata urmeaza sa imi fac capota si haionul sa termin cu ele ,dupa care o sa imi imbrac stalpii de la usii cu autocolant pentru ca nu arata destul de ok ... m-am m-ai gandit la niste pragurii la o buza de spoiler fata si cu timpul o sa vad ce pot sa mai fac un gand mare ma bantuie de ceva vreme si anume sa ii schimb motorul dar asta e doar un gand nu e in plan momentan ,nu vreau sa ma pierd in declaratii ca de obicei imi place ca ce imi pun in plan sa si fac o sa vad ce o mai fii ..multumesc inca odata pentru sprijin ideii si sfaturii .. Numai de bine! |
1.4 16v turbo :p
dooooo iiiiiiit |
Quote:
Crezii ca e mai ok decat 1.8 hgt ?adica na acolo sunt putin mai imformat ,pt 1.4 16 v turbo cel putin in romanica daca nu ma insel nu a facut nimenii treaba asta pe Fiat punto |
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning