Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

sike 19-10-11 13:50

Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

Quote:

Originally Posted by bogdan650 (Post 4655671)
Bravo ! .. si eu zic sa renunti la badboy daca sti ca nu e facut calumea ..intrebare: cum a fost pana acum fara stergator la hayon ? si eu vreau sa renunt la el dar stiu ca hatch`urile sunt dependente de stergator pe spate pt ca tot jegul de pe carosabil urca pe luneta. Duminica poate iti faci timp 1 ora sa ne vedem .. lasa-mi un nr de apel ceva .. Stima !!

Salut man ,da o sa renunt la el gata m-am decis sper ca pana pe sambata sa pot sa rezolv cu masina ,si in ceea ce priveste stergatorul spate imagineaza-ti ca eu am si folie pe spate si e si mai rau cand e murdara luneta dar eu sincer iti zic nu mi se pare un incovenient daca renunti la stergator ca se vede destul de ok,daca sunt in oras ne auzim cu ceea mai mare placere ..numarul este acelasii 0767944311

Te salut!

sike 20-10-11 15:37

Un mic up-date si la faruri urmeaza sa fie date jos 'angels-eyes-urile ' si o sa incerc si full poslih la sticla ...urmeaza poze in zilele urmatoare !!

Va salut!

sike 21-10-11 10:10

Se pare ca ma cam bantuie ghinionul :cry: ,desi am schimbat capatul acela de planetara acuma 2 saptamanii se pare ca asa zisul mecanic a facut 'cacatul praf' si anume aseara am mers cu masina pe elevator pentru ca simteam ca ceva nu e ok cand bag in viteza numai bine ajung la mecanicul meu care isi terminase service-ul de amenajat si bineinteles ca sa minunat omul de ce au putut sa imi faca altii ,a dat jos planetara in mod corespunzator nu cum a facut cel din inainte ciocanee si aiurelii de genu ..:cry: cand a dat-o jos si a desfacut burduful erau sarite acele de la doua coaroane practic numai una era intreaga ,si asa am fost nevoit azii sa comand din nou capatul de planetara :cry: din cauza unui distrus ...asta e ce sa mai zic cand e sa fie ghinion si nepricepere aicii se ajunge :cry:,sper ca maine sa pot sa iau masina si sa pot sa fac in continuare ce m-ai am de facut la ea ..

jumP3rCS 21-10-11 10:30

2 Attachment(s)
uite cum arata daca te ajuta ti le dau !

sike 21-10-11 10:51

Quote:

Originally Posted by jumP3rCS (Post 4659824)
uite cum arata daca te ajuta ti le dau !

Mersi de poze man din ceea ce vad eu astea sunt de punto in 4 usii si mi se pare sigur ca nu se potrivesc... akuma nu stiu exact ..Mersii frumos oricum! Mai vb zilele astea :-P

rove andy 21-10-11 19:45

lasa man ca o facem noi bine maine daca aduce adi alea:D

sike 21-10-11 19:53

Quote:

Originally Posted by rove andy (Post 4660863)
lasa man ca o facem noi bine maine daca aduce adi alea:D

Noroc cu voi man ca m-ai exista si oamenii cu caracter in orasul asta ca altfel o luam razna ...sa vad maine cum am programul ca daca nu vine adii vin eu ;) am facut noi atatea la ea o scoatem la cap si cu asta :lol: :shock: ,baga id-ul meu de mess ...danasel_silviu ca nu am id-ul tau mai vorbim si noi una alta ca azii nu prea am apucat sa nu uitii mainee sa imi zicii ce surpriza facii la buburuza ta :oops: sa nu dai prea tare cu ea de pamant sa o lovestii :lol: sant si eu nebun cu masina si cu banii bagatiii in ea dar nici cu tine nu mi-e rusine stii ce imi zicea colegul tau nelutu aseara a desfacut roata si facea buah estii nebun suspensie noua placute noi capaete noi poi asta nu are nici un joc :lol::lol: da la care se uita la mine si imi zice auzii da tu ai o pasiune cu masina asta :lol::lol:

Te salut!! ,

rove andy 21-10-11 19:59

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4660891)
Noroc cu voi man ca m-ai exista si oamenii cu caracter in orasul asta ca altfel o luam razna ...sa vad maine cum am programul ca daca nu vine adii vin eu ;) am facut noi atatea la ea o scoatem la cap si cu asta :lol: :shock: ,baga id-ul meu de mess ...danasel_silviu ca nu am id-ul tau mai vorbim si noi una alta ca azii nu prea am apucat sa nu uitii mainee sa imi zicii ce surpriza facii la buburuza ta :oops: sa nu dai prea tare cu ea de pamant sa o lovestii :lol: sant si eu nebun cu masina si cu banii bagatiii in ea dar nici cu tine nu mi-e rusine stii ce imi zicea colegul tau nelutu aseara a desfacut roata si facea buah estii nebun suspensie noua placute noi capaete noi poi asta nu are nici un joc :lol::lol: da la care se uita la mine si imi zice auzii da tu ai o pasiune cu masina asta :lol::lol:

Te salut!! ,

man pan la urma bagam piese bune pt siguranta noastra ca mie unu nu mi-ar convfenii sa-mi sara cv de la masina in mers:D. astept suspensia(a 3 a pan acu) si at ma hotararasc cat de jos o las:D:X astept sa fac rost de cateva mil ca as vrea sa-mi iau 4 oz racing pe 14 .2 le am montate pe masina:X:X:X

sike 24-10-11 10:13

4 Attachment(s)
Salutare tuturor ,pana la urma am rezolvat cu capatul acela de planetara s-a montat unul nou ,multumesc baietilor (rove,nelutu si alin) ..O sa pun si ceva poze :arrow:

Urmeaza ca in zilele urmatoare sa ma ocup de haion si capota ..sper ca vremea sa ma lase sa lucrez :-)

Va salut!

sike 24-10-11 13:57

6 Attachment(s)
ASTEPT O PARERE O IDEE ,CAM CE CULOARE SA VOPSESC JANTELE?

Devu 24-10-11 15:57

Pe albastru ar merge roz, rosu, mov, portocaliu...

bogdan650 24-10-11 16:57

din ce ai photoshopuit tu acolo ... alb sau galben :)

sike 24-10-11 20:57

Quote:

Originally Posted by bogdan650 (Post 4666543)
din ce ai photoshopuit tu acolo ... alb sau galben :)

Jokerman mi-a facut toata treaba cu photoshopul ,ca eu sunt prafet :lol: o sa vad iarna asta ce culoare aleg as merge pe galben chiar si un rosu portocaliu in sfarsit ,o sa vad saru'mana de idee si imi pare rau ca nu ne-am vazut :???:

Te salut!

sike 24-10-11 20:58

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4666405)

Bune ideii imi dai o sa vad ce o sa aleg iarna asta :lol:

promiseland 24-10-11 23:00

daca tot ti sa pus pat sa le "spoiesti" :D de ce nu le faci chiar in culoarea masinii?

sike 25-10-11 12:30

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 4667435)
daca tot ti sa pus pat sa le "spoiesti" :D de ce nu le faci chiar in culoarea masinii?

Salut man ce sa zic le-am avut pe celalalte dinainte astora in culoarea masini si parca as incerca si altceva ,o sa vad la iarna cand o sa le dau jos si o sa am mai mult timp sa le bibilesc' cert e ca buza o voi polisha si sa vad dupa ce iese :shock: Mersii de sfat!

Te salut!

sk8erboy16 25-10-11 21:20

Salutare domnu' c subtil ai făcut tu pozele. Nici nu am observat.

marius3030 25-10-11 22:37

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4666405)

Devu stie ce spune de ROZ!try it!!!;)

sike 26-10-11 09:47

Quote:

Originally Posted by sk8erboy16 (Post 4669314)
Salutare domnu' c subtil ai făcut tu pozele. Nici nu am observat.

Stima ,direct camera ascunsa :shock: , sa vad lumea ce harnicii suntetii ;)

Te salut!

sike 26-10-11 09:49

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4669518)
Devu stie ce spune de ROZ!try it!!!;)

Mersi de sfat man ,o sa vad akuma in iarna la ce culoare raman pentru ca o sa am mai mult timp ,o sa pun tablele si atunci fiind date jos de pe masina o sa imi fi-e mai usor :-P .. Numai de bine!

Te salut!

sike 26-10-11 09:59

3 Attachment(s)
Am zis zilele trecute ca o sa renunt la angel's -eyes-uri ' si ierii m-am ocupat de lucrul asta ,si anume am desfacut sticla de la far (mi-a fost m-ai usor pentru ca a m-ai fost data jos ;) ) dupa care am zis ca o sa incerc un up-date la far si anume vruiam sa fac ceva altfel adica ceva care sa iese putin in evidenta ,si dupa o curatare am aplicat un strat de vopsea rezistenta pe plastic ,dupa care am zis sa scot in evidenta lupa si atuncii am vopsit si celalalte elemnte in asa fel in cat sa il fac sa arate cat mai ok,dupa care am optat pentru un nou bec de pozitie si am zis sa il pun portocaliu si zic eu ca e exact in ton cu sticla de la semnalizare ,sincer a meritat fiecare besica de pe degete chiar nu am asteptam sa iese atat de bine pacat ca nu am avut sa fac poze cu aparatul pentru ca arata foarte bine ,si practic cu banii putini si ceva ambitie + munca am reusit sa fac ceva destul de placut ochiului ...

Si ceva poze facute cu telefonul de unde am inceput si unde am terminat :arrow:

bogdan650 26-10-11 20:09

Arata bine ! .. arata mai agresiv dar.. intrebare : cum vei vedea pe faza lunga ?? da-mi un feedback pt ca daca zici ca e ok ma apuc si eu :D .. imi dai voie sa te copiez(aveam de gand sa le trag iar un strat de folie dar nu vad chiar deloc) . Stima !!

marius3030 27-10-11 03:54

Quote:

Originally Posted by bogdan650 (Post 4671542)
Arata bine ! .. arata mai agresiv dar.. intrebare : cum vei vedea pe faza lunga ?? da-mi un feedback pt ca daca zici ca e ok ma apuc si eu :D .. imi dai voie sa te copiez(aveam de gand sa le trag iar un strat de folie dar nu vad chiar deloc) . Stima !!

aceeasi intrebare?mai folosesti faza lunga?

sike 27-10-11 09:20

Quote:

Originally Posted by bogdan650 (Post 4671542)

Poi man nu stii ca la mine becul de faza lunga exact langa semnalizare ,nu stii ca nu am proiectoare decii in consecinta nu il afecteaza cu nimic pt ca eu la faza lunga am vopsit doar platicul ala din spate daca te uitii atent vezii becul de culoare albastra exact langa semnalizare ,nu am mai avut banii de xenon si pe faza lunga ,dar e ok chiar sincer ma gandeam cand m-am apucat sa vezii daca nu imi iese ce vreau pff.. :lol: dar a iesit ok ,si sa stii ca ma uitam azii iti da impresia ca sant infoliate dar nu contrastul din far inchide sticla la culoare,sunt foarte multumit de ceea ce am facut plus ca a fost ideea mea nu m-am inspirat de pe nici unde ,si daca ai posibilitatea si rabadarea sa le facii eu zic sa le faciii pentru ca se merita ,dar tin sa precizez ca mi-e mi-a fost mai usor datorita faptului ca am mai dat sticla jos iti trebuie mare atentie cand dai prima data sticla de la far jos e multa 'migaleala 'dar eu te sustin daca e sa vrei sa le faci ;)...si de copiat nici nu se pune problema doar suntem prietenii si trebuie sa ne ajutam

Numai de bine!

sike 27-10-11 09:22

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4672249)
aceeasi intrebare?mai folosesti faza lunga?

Da pentru ca daca te uitii eu am becul de la faza lunga exact langa semnalizare (cel de culoare albastru ) ..deciii nu il afecteaza cu nimic,ma bucur ca estii atent la fiecare detaliu si ma urmarestii ...mersii frumos !

Numai de bine!

AlexSmL 27-10-11 11:20

Salut sike , arata mult mai bine acum dupa vopsire;) bv!
Intrebare: trebuie scoasa bara fata la demondarea farului ?( eu am incercat odata sa scot farul dar lovea si jos in bara ceva si am renuntat)

Banuiesc ca bogdan650 se referea la faptul ca ....din poze pare ca ai scapat vopsea si pe oglinda fazei lungi.

Asteptam poze cu farurile montate pe masina8)

sike 27-10-11 12:27

Quote:

Originally Posted by AlexSmL (Post 4672715)
Salut sike , arata mult mai bine acum dupa vopsire;) bv!
Intrebare: trebuie scoasa bara fata la demondarea farului ?( eu am incercat odata sa scot farul dar lovea si jos in bara ceva si am renuntat)

Banuiesc ca bogdan650 se referea la faptul ca ....din poze pare ca ai scapat vopsea si pe oglinda fazei lungi.

Asteptam poze cu farurile montate pe masina8)

Salut AlexSmL ,mersii frumos de aprecierii ,eu nu am scos bara fara pur si simplu am pus o carpa pe spoiler sa nu il zgarai iar dupa l-am scos foarte usor insa operatiunea grea e la scoaterea sticlei de pe far eu m-am chinuit prima data destul demult dar acuma mi-a fost m-ai usor pentru ca era prinsa sticla cu silicon de catre mine si asa am taiat de jur imprejur foarte usor ,si in ceea ce priveste oglinda de la faza lunga nu ma afecteaza cu nimic e ok nu e nici o diferenta ,o sa vina si poze cu farurile montate ,dar deocamdata vreau sa mai fac ceva maruntisuri.

Si anume azii ma apuc sa imi imbrac fetele de usii nu de alta dar una de o moda si alta de altfel si vreau sa mi le imbrac cu o imitatie de piele destul de ok pentru ca am incercat sa mi le achizitionez de la dezmambrari 2 de aceelasii fel insa pretul ma descurajat si asa am zis sa mi le fac singur.. culoarea o safie neagra si akuma o sa incerc sa mi le fac sa fie amandoua de aceeasii natura :lol: sper sa iese ceva k lumea ...akuma incerc incercarea moarte nare :oops:

Numai de bine!

bogdan650 27-10-11 22:24

1 Attachment(s)
A zis bine @alexsml .. la oglinda fazei lungi ma refeream .. te intreb insistent pt ca mi se pare ca arata bine mult negru pe far si as face acelasi lucru ..sunt constient ca nu vei mai vedea cu faza lunga ca inainte dar macar acolo... mai produce lumina ?? PS: am un plan .. din care imi iese un kit xenon .. da-mi un apel pt info .. Stima !

Jokerman170 28-10-11 09:43

bafta cu iesitul din oras noaptea :rolleyes2:lol:

sike 28-10-11 10:06

Quote:

Originally Posted by bogdan650 (Post 4674083)
A zis bine @alexsml .. la oglinda fazei lungi ma refeream .. te intreb insistent pt ca mi se pare ca arata bine mult negru pe far si as face acelasi lucru ..sunt constient ca nu vei mai vedea cu faza lunga ca inainte dar macar acolo... mai produce lumina ?? PS: am un plan .. din care imi iese un kit xenon .. da-mi un apel pt info .. Stima !

Deci promit sa fac poze ca sa vezii ca e exact ce trebuie adica nu am observat o diferenta majora e foarte putin lumina mai inchisa datorita contrastului din spatele becului dar nimic mai mult ,tinand cont ca eu am pe faza scurta xenon de 8.000 si cand dau faza lunga se vede diferenta eu zic ca e cel mai bun exemplu doar nu eram nebun sa fac ceva de care sa nu ma folosesc ...daca o sa incercii o sa imi dai dreptate ;) pacat ca nu estii aicii ca e cel mai bine cand il vezii live dar eu ma repet e ok o sa fac tot posibilul ca pe wekkend sa fac niste poze ca sa iti dai seama ;)

Numai de bine!

sike 28-10-11 10:08

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4674622)
bafta cu iesitul din oras noaptea :rolleyes2:lol:

:lol::lol: mersii man nu e problema am bagat deja un drum in afara orasului si nu am simtit nimic probabil ceva gropi :lol::lol:

sike 28-10-11 10:17

3 Attachment(s)
Cum am spus ,ierii m-am apucat de fetele de usii sa mi le fac cat de cat ok ,m-am apucat sa mi le fac datorita faptului ca una era de un fel alta de alta natie si am zis sa mi le fac cu o imitatie de piele negra destul de groasa ,foarte multa migaleala o sa pun ceva poze cu una din fetele de usii aproape terminata mai erau mici finisaje cand am facut pozele deci tin sa precizez ca in poze NU ERA TERMINATA ....eu sant multumit de ceea ce am facut se putea si mai bine sunt convins dar e ok ma multumesc si cu putin si e un mare avantaj faptul ca nu tre sa mai frec materialul ala care mai tot timpul se murdarea ...ceva poze facute cu telefonul :arrow:

sike 28-10-11 10:44

2 Attachment(s)
Si ceva poze cu farul montat pe masina :arrow::arrow:

bogdan650 28-10-11 11:31

Daca n-au ramas "bule" pe suprafata materialului ee ok .. arata bine pe negru mai ales ca tu ai si consola centrala proaspat reconditionata. Nu ai incercat sa cauti un lipici la spray ? sa se lipeasca uniform ? sau l-ai intins p-ala pe tot spatele imitatiei de 'pele'; ai aplicat imitatia pe tapiteria deja existenta sau ai 'jupuit' fata de usa ? Stima ! a iesit bine din poze da bine albastru cu negru. Si inca odata iti spun ca abia astept sa te vad cu jantele alea galben-portocaliu :D

sike 28-10-11 11:53

Quote:

Originally Posted by bogdan650 (Post 4674855)
Daca n-au ramas "bule" pe suprafata materialului ee ok .. arata bine pe negru mai ales ca tu ai si consola centrala proaspat reconditionata. Nu ai incercat sa cauti un lipici la spray ? sa se lipeasca uniform ? sau l-ai intins p-ala pe tot spatele imitatiei de 'pele'; ai aplicat imitatia pe tapiteria deja existenta sau ai 'jupuit' fata de usa ? Stima ! a iesit bine din poze da bine albastru cu negru. Si inca odata iti spun ca abia astept sa te vad cu jantele alea galben-portocaliu :D

Salut man perfect nu e ce sa zic ca nu am fost eu ala expert sa il fac ca la carte dar mi-e imi place cum a iesit in'limita bunului simt' :lol: si am aplicat exact peste materialul acela albastru si nu am gasit altceva pt lipit in orasul asta :cry: am cautat ca nebunul dar degeaba :cry: ,o sa vina si jantele galben portocaliu dar mai spre primavara :lol:

Numai de bine :-)

sike 31-10-11 09:36

4 Attachment(s)
Una peste alta am terminat si cu fetele de usii rezultatul destul de multumitor ceva poze cu operatiunea plus o poza cu utilajul pe care il voi folosii pe timp de iarna :lol: ..

Jokerman170 31-10-11 11:05

sper ca adezivul folosit este unul rezistent la caldura, altfel vara ti se va dezlipi toata fata de usa...
iar despre jante... dupa parerea mea galben-portocaliu va arata f urat. Daca tot vrei o culoare stridenta incearca eventual verde neon, ca si markerul

cam asta e combinatia de culoare... desi el o are la motor nu la roti

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...O5QBpsvDXDSzPA

sike 31-10-11 11:15

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4680751)
sper ca adezivul folosit este unul rezistent la caldura, altfel vara ti se va dezlipi toata fata de usa...
iar despre jante... dupa parerea mea galben-portocaliu va arata f urat. Daca tot vrei o culoare stridenta incearca eventual verde neon, ca si markerul

cam asta e combinatia de culoare... desi el o are la motor nu la roti

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...O5QBpsvDXDSzPA

In principiu sper sa reziste ...nu pot sa zic decat atat ca ai niste ideii foarte bune si din nou mi-ai dat un pont foarte bun pentru culoare ,si desii pe langa culoarea de pe masina postata de tine asa mi-as dorii si motorul :lol::lol: ,in mod sigur o sa merg pe culoarea postata de tine deocamdata urmeaza sa imi fac capota si haionul sa termin cu ele ,dupa care o sa imi imbrac stalpii de la usii cu autocolant pentru ca nu arata destul de ok ... m-am m-ai gandit la niste pragurii la o buza de spoiler fata si cu timpul o sa vad ce pot sa mai fac un gand mare ma bantuie de ceva vreme si anume sa ii schimb motorul dar asta e doar un gand nu e in plan momentan ,nu vreau sa ma pierd in declaratii ca de obicei imi place ca ce imi pun in plan sa si fac o sa vad ce o mai fii ..multumesc inca odata pentru sprijin ideii si sfaturii ..

Numai de bine!

Jokerman170 31-10-11 11:17

1.4 16v turbo :p

dooooo iiiiiiit

sike 31-10-11 11:20

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 4680792)
1.4 16v turbo :p

dooooo iiiiiiit

Crezii ca e mai ok decat 1.8 hgt ?adica na acolo sunt putin mai imformat ,pt 1.4 16 v turbo cel putin in romanica daca nu ma insel nu a facut nimenii treaba asta pe Fiat punto

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning