![]() |
Re: ce vor fetele? :)
Quote:
ti-am zis ca te iubesc ca in prima zi , dar atunci abea te cunosteam.... deci.... =)) :D asa ca nimeni nu e gelos pe nimeni!! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
cine pe cine iubeste aici??
pheerya parca ma iubeai pe mine >:P |
eu va iubesc pe amandoua in aceasi masura asa ca nu va mai certati pe mine...zice lumea pe forumu asta ca sunt cine stie ce don juan...
ce o zice bluey acu cand vede ca se cearta fetele astea pe mine???:lol: ti se pare bluey ca ma iubesc...in realitate ne batem ca chiorii cand ne intalnim (eu cu magos si cu pheeria) |
nu mai minti lumea ca ne batem ca si chiorii...
ne luam GATUL ca si chiorii.. >:) si mr juan... eu va iubesc pe amandoi, stiti asta, nu?? :twisted: |
Quote:
Pe Pheerya nu am avut placerea sa o cunosc dar pe Magos da. Nu e genul de persoana cu care sa iti doresti sa te bati :lol: |
Quote:
:bat::bat::bat: |
Quote:
ti-a tras vreun pumn ceva?sau de unde ai ajuns la concuzia asta?:lol: ce discutii avem si noi...ca baietii :lol: |
Quote:
E o fata super. Si e cuminte, nu recalcitranta ca altele :P |
:chick::baby:
|
fetele vor siguranta
si siguranta inseamna in mare cam asta: un tip foarte iubitor ( sa fie sigure k sunt doar ele in ecuatie ) un tip care le poate cumapra mici prostioare, scoate la un restaurant/club, duce la munte/mare ( sa aiba siguranta materiala langa el ) sa le ajute la curatenie/dus gunoiul ( sa aiba siguranta ca e baiat de treaba ) sa le protejeze de golanii aia care o fluiera ( sa aiba siguranta ca sunt aparate ) nu e un text misogin, e realitatea fireasca... |
Quote:
numai ca sunt putine. fete,care isi dau seama.. ca acel om de langa ele... face totul. pentru ele.. iar alte fete observa tarziu.. |
mai aleks...pot sa spun ca am ...incercat sa fiu eu modelul ala si ...fata si-a gasit pe altul k...se plictisise de mine.probabil nu mi-a iesit 100% chestia.
fetele mai vor si libertate dar si tipi mai....spontani |
nah, nu trebuie condamnate... asa cum (din punctul meu de vedere cel putin ) pentru baieti cea mai buna femeie e intotdeauna urmatoarea, tot asa si pentru fete putina diversitate e necesara...
intr-adevar, cu timpul , pe masura ce cresc, isi skimba optica, si prioritatile, dar la varsta luata in discutie de topic, inca alearga "din floare in floare"... |
Quote:
|
Quote:
E cu catuse si bici???:twisted: |
te gandesti la ce NU trebuie...eu vorbeam de felul ei de a fi...si noi fetele nu ne dorim sa fim luate peste picior... si asta se intampla cand esti prea ingaduitor cu cine nu trebuie...deci, magos, ti am pus gand rau :D wov u...
|
Quote:
Probabil as innebuni daca as fi altfel... Oricum iti multumesc ca esti ingaduitoare cu mine :-P |
Re: Ce vor femeile?
eu una in momentul de fata vreau sa iau bacu !!!!!!!!!!!1 in rest nu ma intereseaza nik !!! (MOMENTAN)
|
atunci succes ;)
e floare la ureche ... iti zice cineva care o trecut prin asa ceva :P |
ie pe dracu' ...
daca o iei de usor ... cam grav... ia-o-n serios ... ca pici grav daca iei de usor ;) |
iar pesimist mai??
cand naibii iesi din starea asta? :-/ |
probably never ;)
or not to soon :) |
maturizeaza-te mustanguleeeeeee!!!!!!!!!
|
sunt matur doar cu varsta ... =)) cu capu' nu ... :))
|
Quote:
|
Pai asta vrea o femeie =))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu o credeti ca si ea e destul de copil... ideea este sa fii copil cand trebuie si sa fii matur tot atunci cand trebuie ;) trebuie sa stii sa gasesti momentul in care sa fii matur si momentul in care sa fii infantil...si sunt atatea persoane care inverseaza rolurile cand nu trebuie...da ii intelegem si pe ei :D |
Quote:
|
aoleu...mai lasati dracului maturizatul asta..k omoara omul din tine!!!
va zic sincer,acolo se strica femeia,cind uita cit e d bine sa se joace...;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si iti arat io joaca!!!;) |
what did i do ???
|
Femeile nu stiu nicodata ce vor se schimba ca vremea, nicicum nu-i bine, daca esti matur esti prea sec si nici invers nu-i bine, mi-ar placea sa fie si ele macar o zi in locu barbatilor, ar avea foarte mult de invatat. Si sa fim sincer 90% din ele nu sunt mature, eventual atunic cand nu este cazul :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning