![]() |
Re: Car SPEC.
[victor_wrc_gt]misto dar ABARTH de la ce vine ? ca nu stiu sau nu imi vine acuma :oops::oops::oops::oops:
Rusine mare rusine cä esti si din Italia :lol::lol::lol: -nici eu nu am stiut pänä sä-mi iau Fiat räspunsul lai primit deja mai multe info mai poti gäsi si pe http://www.abarth.it/home.asp?skipintro=1 |
Quote:
Masinutza arata misto. Frumos facut portbagajul. |
3 Attachment(s)
[quote=Nicknamed_13;1420998]Un fel de emblema "Motorsport" sau "M3" pe un 318I ?:lol:
Masinutza arata misto. Frumos facut portbagajul. Legat de emblemä nu are nimic cä-i mai arunc si un chip pe ea si este de la mama ei :lol::lol::lol: 8) La portbagaj am lucrat destul am avut altceva dar am incercat sä reduc din cele 40kg cät cäntärea incinta veche ,greutate si consum mai mare si pe längä asta si lipsa spatiului in masinä lipsa spatiului pentru a 2 baterie si accesul la roata de rezervä . Acum sunt portierele la ränd sunt mari peste 1,20 si vibreazä putin si incerc sä elimin vibratiile . -foto cu fosta incintä cu 2 subWoofere de 30 titan 40kg ,actuala fibrä+MDF placä + subwoofer 8kg |
Da aveti dreptate sa-mi fiae rusine:lol::lol::lol::lol: uite vedeti cu timpul inveti tot felul de lucruri daca sti pe cine sa intrebi. NU stiam faza cu ABARTH deoarece nu ma dau chiar asa de mult invant dupa FIATuri dar a ta chair arata misto AlexXx-4ti .Bravo.
|
Salut mersi de compliment pentru mine Fiat Bravo este deocamdatä masina potrivitä are 77kw si 105cp am mers si cu peste 175km/h si incä se comporta frumos färä sä fiu cu pedala la blanä.De consum nu mai are rost sä zic ceva chiar peste 1000km cu 60l .In materie de tunat sunt destule optiuni chiar si la motor un chip un turbolader si un filtru si o altä tobä si sunt peste 35 cp deocamdatä imi ajung cp cei are masina pentru cä nimeni nu-ti garanteazä schimbärile in materie de cp mä refer la chip cä restul nu-ti pot face nimic la masinä.
Mai bine cu masina si cp cei are masina ,decät asa zis cool cu un motor stricat .:idea:8) |
4 Attachment(s)
Salut!
Stau in Australia Melbourne Tarneit Masina pe care o am in Ro este un Renault Laguna Motor 4 lilindri, 2000 cmc,118 hp geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite Modificari: Putine momentan doar un dvd 2 din, 4 jante RIAL pe 15" cu patru cauciucuri TOYO PROXY T1R Momentan cam atat , cand o sa ajung in tara o sa i mai fac cate ceva. Aici in Au conduc un FORD FUTURA din 2004 Motor 4000 cmc 260 hp hidramata. |
6 Attachment(s)
Si asta este fordul futura
|
Bravo sa le stapanesti sanatos si fara incidente !!!
|
Quote:
La fel si tie!! |
frumoase masinile... fordul e superb Sa ai grija de el :P
|
Quote:
|
si pacat ca e cu volan pe dreapta.. :((
|
5 Attachment(s)
Acum o luna am fost in Cairns Queensland si am inchiriat cu 450 AUD/7 zile asa ceva-aici se numeste Holden Commodore SV6 iar in America Pontiac G8
E superba are parca 190 kw . |
arata destul de misto !!! cati cai avea ?
|
Are 262 hp(195kw, 3,6L, High Output Alloytec V6)
|
DAMN ..... destul de misto !!!
|
arata foarte bine, imi plce, dupa cum am calculat eu imi iese 304cp
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
eu am socotit 1kilowat x 1.6 nusdh ce aveam in cap, scuze...
|
Hehe. Salut de peste "balta" din NZ. Aici se vinde cel mai bine SV6..... Dar pot spune ca nu sunt asa impresionat de ele...... Nici de Falcon nici de Commy
|
Quote:
Ce sa zic mie mi s-a parut ok acum depinde si de gusturi si de ce vrei de la o masina! |
Sunt bune dar ca masini V8 as prefera Europenele sau unele Americane.
|
3 Attachment(s)
Bai da nu a mai cumparat nimeni nici o masina din aprilie?
Oh well.... uite am luat eu una.....inca una.... 1996 Subaru Legacy RS-B. 122000km 280cai 5 trepte manuala Eshapare pe 2.75" (parca) Jenti pe 16" (naiba stie ce marca sunt...sunt cele din poza subterana) Suspensie Bilstein Turbo-timer GReddy Schimbator MOMO Pedale MOMO Casetofon fabrica Subaru (da am spus casetofon si nu CD Player sau MP3 Player) Boxe 6x9 pe spate Alarma Mongoose 5 stele. Masina este un jeg inauntru si miroase..... dar zilele astea se rezolva :). Trebuie aranjata si vopseaua un pic pe alocuri dar nimic grav. |
Misto masina.Ce planuri ai cu ea?
|
no bine no hai sa-l pun pe Mivec si aici
95 FTO GPX transmisie manuala motor 2L Mivec , teoretic pe la 200 ponei mods & poze : pe parcurs Ps: GR-ul inca mai e |
si eu am schimbat masina
din diverse motive (in principal faptul ca vreau sa-mi iau casa cu nevasta-mea cat mai curand) a trebuit sa renunt temporar la bestia neagra (cat inca mai puteam sa iau bani frumosi pe ea, in felul asta am vanduto cu aproape la fel de mult cu cat am luato dupa 1an jumate de folosinta si 36 000 km facuti ) si am trecut la o masina mai pamanteana....cel putin temporar SUbaru Legacy Outback 1998 2.5i - 4-speed auto - 165 cp o sa revin cu poze si detalii |
3 Attachment(s)
nah..... pacat pacat pacat....... prima mea masina, de la 18 ani o am (aveam)
dar asta e... viata merge inainte, urmatorul tot V8 ca sa pastram traditia (probabil E420) |
eu sunt autohandler si nu prea am timp pentru masina personala , :sad:
de exemplu acum 2 sapt. am cumparat 4 masini in aceeasi zi , si a doua zii le-am vandut pe toate...poate in viitor imi indeplinesc si eu visul :sad: Toyota Supra Big Single Turbo :???:... Craciun Fericit |
stati ca mi-am luat mertzan :-)
mercedes-benz E420 1997 V8 (ca sa pastrez traditia) complet aluminiu 32 valve 275 cp 295 lb-ft 0-100km/h cam 7sec o am de 2 saptamani si m-am impresionat placut... DAR are prea multe sisteme care nu te lasa sa profiti in orice moment de toti 275cp modificari: cum da primavara pun cold air intake K&N (deja il am) pe parcurs m-am gandit ceva la esapament ca mi se pare exagerat 4 catalizatoare si 2 tobe si... daca gasesc la peret bun niste jenti amg in 5 spite 17" o sa revin in curand si cu poze |
Quote:
Good luck cu E-ul, sa pui si niste poze cu el cand ai timp ;) |
2 Attachment(s)
pai... tractiune spate si nici un fel de control al tractiunii, de la 2000 rpm intra cuplu maxim (295 lb-ft stock, a mea nu era stock)
si intr-o dimineata pe la 4-5 veneam spre casa (pe drum zapada) si pe fiecare curba trageam de volan si dadeam talpa pana am prins gheata sub zapada la 70km/h am redresat-o de 3 ori dupa care cauciucurle din fata au prins in zapada adunata pe marginea drumului si m-a aruncat direct in cap... asigurarea nu a platit nimic ca aveam one way, asta e! distractia se plateste dar eu am iesit din masina fara nici o zgarietura |
Bine ca nu ai patit nimic, si asa e prostia se plateste :lol: am glumit :oops:
Nasol cu asigurarea, poate mai poti totusi sa vinzi ceva de pe ea sa mai faci un leutz. Bafta cu Merc-ul si ai grija ca si ala e tractiune spate :lol: |
7 Attachment(s)
daca nu era tractiune spate nu-l cumparam:D
pt calitatea pozelor dati vina pe celular |
tot timpul mi-au placut E-urile.
e pe lista mea de masini pe viitor . sa ai noroc de ea e avantgarde? |
3 Attachment(s)
Quote:
. |
Is frumoase E Klasse astea... si pe lista mea de viitor... probabil ca dupa ce ma pensionez :D
|
Quote:
|
Quote:
|
mersi!
nu stiu daca e a avangarde, classic... etc. Cred ca pentru america de nord nu le-au mai dat denumirile astea. Oricum am toate optiunile in afara de sunshade electric pe luneta si cd-changer :-( (sper sa se potriveasca mufa de la cd-changeru de pe jeep) |
3 Attachment(s)
Fericitul posesor al unui Suzuki Cappuccino:D
650 cmc, turbo, intercooler, cabrio, 63 hp Si RWD 8) revin cu poze http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Cappuccino |
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning