Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Prezentati-va ( Driver SPEC.) (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22292-prezentati-driver-spec.html)

D.Y ¬ 17-12-10 23:19

Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)

Bine ai venit Dan!
Masinile sunt wow :shock: felicitari !

Sarbatori fericite!

Dan [Sac] 18-12-10 00:07

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3905731)
Cu siguranta primesti de multe ori intrebarea,dar chiar sunt foarte curios: de ce ai mutat volanul pe partea dreapta la Mazda?:-)

Ca sa vad daca o pot face :)

De inainte de avea carnet de conducere am fost fascinat the cultura JDM, si am vrut intotdeauna o masina RHD - cum toti tunerii isi fac masinile sa fie diferite, si aici in SUA se conduce pe stinga, mai multe motive n-au trebuit.

A fost mult de sudat si fabricat - in retrospect poate ca nu o faceam, dar cel putin am invata multe, mai ales cum sa lucrez cu tabla subtire.

La urma, sint foarte fericit de resultat, masina merge foarte bine (197 cp la numai 1000 kg greutate) si primeste multe priviri incintate.

speed_csn 20-12-10 12:38

Salutare,

Ma numesc Alex, din Sibiu. Conduc o Calibra 2.0.
Ma deplasez constant in Germnia in interes de serviciu, si imi petrec mult timp prin zona Bavariei. München, Nürnberg.. etc. Acolo mai conduc ce apuc de pe la firma :lol:
ps: Cine locuieste prin zona aceea, da-ti un PM:

nanutzu 20-12-10 18:03

Salut!
Numele meu este Traian, dar toti imi spun Nanu, am 23 de ani, sunt in Italia (undeva langa Roma, un satuc numit Capena) de 2 luni in incercarea de a face cativa banuti sa merg inapoi acasa sa imi deschid o mica afacere.
Aici nu cred ca voi reusi asa ca ma gandesc sa ma deplasez catre Spania (Alcala de Henares).
Aici am de gand sa imi iau de pe sarbatori un e36 318i coupe,
acasa conduc un e46 318d fl.

Va salut!
Multumesc pentru primirea in club!

Asfalt uscat tuturor si vremuri cat mai bune

OchoSB 20-12-10 18:56

Nanutzu nu vreau sa te dezamagesc dar alcala de henares nu e tocmai o alegere buna, ar trebui sa te gandesti putin mai bine, daca ai vreo oferta cu contract atunci da, dar la risc e urata treaba mai ales in alcala unde e foarte,foarte plin de romani, toate cele bune.

nanutzu 20-12-10 19:01

il am pe frate meu acolo.
si prin februarie are nevoie de ajutor, asta inseamna contract si salariu de 1000 cel putin, stiu cum e (ca e greu) ca a patit.o si frate meu anul trecut. acum e bine multumita lui Dumnezeu!

te salut si multumesc de interesul de a.mi citi postul

OchoSB 20-12-10 19:12

Pai atunci e alta treaba, e greu, la fel ca peste tot ma gandesc, asta e trebuie sa mergem inainte, cel putin cu siguranta e mai bine ca in romania, spor la strans banuti. Sarbatori fericite, salut

madicioco 20-12-10 19:57

Quote:

Originally Posted by OchoSB (Post 3914300)
Nanutzu nu vreau sa te dezamagesc dar alcala de henares nu e tocmai o alegere buna, ar trebui sa te gandesti putin mai bine, daca ai vreo oferta cu contract atunci da, dar la risc e urata treaba mai ales in alcala unde e foarte,foarte plin de romani, toate cele bune.

mda eu sunt de parere ca daca ai chef de munca si ai habar de ceva e imposibil sa nu ti gasesti ,chiar daca sunt numai romani in zona respectiva,eu stau pe undeva pe langa alcala de henares si de munca s a gasit intotdeauna si pana la urma cat e de mare zona asta a madridului n ai cum sa nu gasesti ,asa ca bafta in continuare

bidoigabriel 04-01-11 17:43

salut , sunt din cipru ca masina este un mercedes e220 cam stock .. asteapta niste jante si xenon sa speram sa ne reglementam cu banii ca au fost sarbatorile , mi se spune Gabi si asteptam o noua masina in familie de data asta un benzinar automat ::lol: vedm ce rezolva viitorul va salut :din cipru:peace:

D.Y ¬ 04-01-11 20:28

Quote:

Originally Posted by bidoigabriel (Post 3953430)
salut , sunt din cipru ca masina este un mercedes e220 cam stock .. asteapta niste jante si xenon sa speram sa ne reglementam cu banii ca au fost sarbatorile , mi se spune Gabi si asteptam o noua masina in familie de data asta un benzinar automat ::lol: vedm ce rezolva viitorul va salut :din cipru:peace:

Bine ai venit Gabi !
E frumos in Cipru, stiu de la fratele meu!

Sobolanul 12-01-11 22:40

Quote:

Originally Posted by bidoigabriel (Post 3953430)

ramai acolo ca e jale mare de tot in tara am ajuns rau si e doar inceputul

oBL1O 04-04-11 20:38

Salut , sunt Alex , sunt de ceva timp in Cipru , mai exact din Nicosia , toata lumea imi zice Oblio , ca hobby , ar fi masinile si tot ce e legat de ele , sunt din Bucuresti , sper sa nu ma introc cat de curand in tara , ca am auzit ca e nasol rau , cu toate ca mie putin dor de casa , momentan nu am masina aici , dar vreau sa-mi iau un bmw e30 sau un e36 sa il pun putin in evidenta , sper cat de curand sa gasesc ceea ce caut , pt ca vreau ceva motor mai mare , si aici e cam problema cu motoarele mari , pt ca nu prea se gasesc , asta cam e tot despre mine , bafta tuturor

D.Y ¬ 05-04-11 11:30

Quote:

Originally Posted by oBL1O (Post 4227423)
Salut , sunt Alex , sunt de ceva timp in Cipru , mai exact din Nicosia , toata lumea imi zice Oblio , ca hobby , ar fi masinile si tot ce e legat de ele , sunt din Bucuresti , sper sa nu ma introc cat de curand in tara , ca am auzit ca e nasol rau , cu toate ca mie putin dor de casa , momentan nu am masina aici , dar vreau sa-mi iau un bmw e30 sau un e36 sa il pun putin in evidenta , sper cat de curand sa gasesc ceea ce caut , pt ca vreau ceva motor mai mare , si aici e cam problema cu motoarele mari , pt ca nu prea se gasesc , asta cam e tot despre mine , bafta tuturor

Bine ai venit. V-ati inmultit prin Cipru.
Bafta in gasirea masinii. Te asteptam si pe celelalte thread-uri din sectiunea international.
Si sa nu te intorci! Doar in vizita! :lol:

oBL1O 05-04-11 12:17

ms ms , o sa fiu activ peste tot , momentan sunt cel mai activ la sectiunea bmw :P

marku5 09-07-11 11:20

saluatere baieti! am decis si eu sa imi schimb domiciliu si l-am gasit in UK,mai multe despre mine gasiti la semnatura ca sunt activ pe acest site de ceva timp.totate bune si drumuri intinse prin tari straine ca la noi toate au gropi si se termina repede :D.

D.Y ¬ 09-07-11 15:19

Quote:

Originally Posted by marku5 (Post 4453404)
saluatere baieti! am decis si eu sa imi schimb domiciliu si l-am gasit in UK,mai multe despre mine gasiti la semnatura ca sunt activ pe acest site de ceva timp.totate bune si drumuri intinse prin tari straine ca la noi toate au gropi si se termina repede :D.

Salut, bine ai venit. Unde in UK ?

marku5 09-07-11 23:29

Mersi. In Basingstoke la vreo 50 de mile de Londra.

CJ-01-WOB 10-07-11 12:17

spor la postat .

D.Y ¬ 10-07-11 23:16

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 4455211)
spor la postat .

Ati trecut pe mercedes vad 8) felicitari pentru achizitie.

CJ-01-WOB 11-07-11 10:01

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 4456584)
Ati trecut pe mercedes vad 8) felicitari pentru achizitie.

Hehehehe. mersi mersi domnu' . trebuia sa iau o pauza :lol:
https://forum.4tuning.ro/128-masina-m...vantgarde.html

PuFuL3T3 13-12-11 21:36

Salutare la toti, numele meu este Alexandru Duma, si sunt in UK , Londra, sunt aici de 2 luni, muncesc si restu timpului mi-l petrec pe net.
Hobby-urile mele, masinile si cam tot ce se poate din acest domeniu.
Momentan aici in anglia nu detin nici o masina, in schimb in tara (Targu Mures) am un golf 3, de care sunt foarte multumit.
Anul viitor prin vara voi merge in tara si intentionez sa imi aduc aici golf-ul, sau daca nu se merita probabil imi voi cumpara ceva de aici, intentia este tot un vw, sau pentru inceput pana ma obisnuiesc cu anglia si condusu pe sens invers, ar fi bun un smart :))

Care sunteti de prin londra , stau in Plaistow, poate ne intalnim la o bere, 2,3 :)

Toate cele bune, sa ne mai auzim cu bine! si nu uitati, Don't drink and drive.

D.Y ¬ 13-12-11 21:59

Quote:

Originally Posted by PuFuL3T3 (Post 4776495)
Salutare la toti, numele meu este Alexandru Duma, si sunt in UK , Londra, sunt aici de 2 luni, muncesc si restu timpului mi-l petrec pe net.
Hobby-urile mele, masinile si cam tot ce se poate din acest domeniu.
Momentan aici in anglia nu detin nici o masina, in schimb in tara (Targu Mures) am un golf 3, de care sunt foarte multumit.
Anul viitor prin vara voi merge in tara si intentionez sa imi aduc aici golf-ul, sau daca nu se merita probabil imi voi cumpara ceva de aici, intentia este tot un vw, sau pentru inceput pana ma obisnuiesc cu anglia si condusu pe sens invers, ar fi bun un smart :))

Care sunteti de prin londra , stau in Plaistow, poate ne intalnim la o bere, 2,3 :)

Toate cele bune, sa ne mai auzim cu bine! si nu uitati, Don't drink and drive.

Bine ai venit !

Eu unul iti zic ca nu se merita sa-ti aduci masina din romania in Londra.
Si stii foarte bine ca in Londra nu prea ai ce face cu masina ca este aglomerat si este mai rentabil cu metro-ul.
Daca vrei sa te plimbi sa mai vizitezi cate ceva atunci se merita sa-ti iei o masina. Dar toate depind de ce vrei sa faci in continuare, daca vrei sa te stabilesti acolo, samd.

CJ-01-WOB 13-12-11 23:34

bun venit
HAHA sa aduci golful 3 din ro in uk ? cred ca glumesti .

PuFuL3T3 14-12-11 20:05

Nu mai aduc nimic, ma multumesc cu masina lu varu' :)) cand am aflat cat e asigurarea m-am luat de cap :))

D.Y ¬ 14-12-11 22:47

Quote:

Originally Posted by PuFuL3T3 (Post 4778073)
Nu mai aduc nimic, ma multumesc cu masina lu varu' :)) cand am aflat cat e asigurarea m-am luat de cap :))

Si eu la fel, toate rudele au trecut la masini cu motor mic sau au renuntat la masina.

PuFuL3T3 15-12-11 20:29

Metrou-ul, DLR, si busurile sunt cel mai bun mijloc de transport...

KrasniiPartizan78 18-07-12 20:11

Salut, ma bucur ca v-am gasit.
Am 33 ani, lucrez in Normandia, o zona absolut superba pentru plimbari cu masina (asta cand am timp...cam rar)
Momentan conduc Panda mea din Romania (2008), o masinuta bestiala, dar cu unele limite... Peste vreun an jumate-doi, sper sa-mi iau o alta dihanie japoneza, mai incapatoare si mai vanoasa, la care visez de ceva timp.
N-as putea spune ca ma omor dupa tuning (ala cu masini lasate ridicol pe burta, culori tipatoare, subwoofere, spoilere inutile si alte trasnai, eventual de bazar). Sunt mai degraba pentru modificari sobre si elegante, de bun gust.
Am imbatrinit, ce mai! :)

!Choco 09-03-13 14:20

Salut,

A venit vremea sa ma prezint si eu,ma numesc Gabriel am 31 de ani,originar din Arad,sunt de 1 an in germania si pana acum am detinut Dacia 1310,Mitsubishi Lancer 1.5GLX,iar de cand sunt in Germania Honda crx de sol,Fiat bravo si din nou un Del Sol fiind un mare pasionat al acestui model.

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning