![]() |
B 64 M V P
4 Attachment(s)
uite aici cateva poze suplimentare cu termometru pe display verde si un alt model mai compact ! ! !
|
Re: B 64 M V P
Care este pretul pentru un astfel de kit? Tin sa cred ca display-ul se poate schimba,sa pui alta luminozitate:-P un electrician bun poate face operatiunea asta
|
Re: B 64 M V P termometru
Quote:
|
B 64 M V P
Merci Devu, da asa am considerat si eu, ca e mai fresh pe albastru ;) !!! Un kit complet cu doi senzori exterior-interior a costat 130 ron, pentru cei interesati dati un pm si va dau numarul de contact.
|
Foarte interesanta ideea de a pune termometrul ala in plafon , dar nici un bord nu arata rau ... succes
|
B 64 M V P Oglinzii Duster !!!
6 Attachment(s)
Cateva poze cu oglinzile de Duster 8), smirgheluite bine si pregatite pentru vopsit. Ramane sa cumpar doar sticlele (oglinzile) !!!! De montat le montez cand va fii vreme mai buna :) !!!
|
Looking good :D Asta da investitie :)
|
MVP-ule, alea de mcv ce faci cu ele?
|
Nu am avut drace de mcv, nu m-au atras niciodata, sory, te serveam cu mare placere !!!
|
B 64 M V P
8 Attachment(s)
MVP-ul a primit un nou filtru de aer K&N :lol:!!!
|
tare , vreau si eu =))
|
B 64 M V P
Pai cand ma satur eu de el ti-l pasez :lol:!!!!
|
B 64 M V P
12 Attachment(s)
Cateva poze cu interiorul si cu oglinzile de Duster, dupa care am stat 1 luna !!!!!
|
B 64 M V P
5 Attachment(s)
Au sosit si farurile 8) !!!
Faruri noi logan bixenon cu lupe Morimoto, diametru lentila: 2.8" , lampi: D2s 6000k, balaste digitale slim 35W, Angeleye alb !!! |
se fabrica si faruri cu lupa? :grandpa:
|
Da e fabricat de un custom shop :lol: se observa in poze siliconu transparent :-P
De ce nu a folosit silicon negru? Cred ca arata mult mai bine sau macar la asta transparent sa taie excesu:-P |
B 64 M V P
4 Attachment(s)
Normal ca se fabrica si cu lupa, dar trebuie sa stii unde sa intrebi 8) ! ! !
YGS-ule nu le-am lipit eu, dar nu ma deranjeaza culoarea sau excesul de silicon , e mai bine ca e mai mult, ieri dupa montaj am fost direct la spalatorie si nu s-au aburit deloc, deci a iesit lucrare de nota 10 !!! Uite si cateva poze cu ele pe masina !!!!! |
is putin cam mari,dar arata beton 8)
|
cat ai dat pe difuzoarele din fata de jos, nu tweeterele , ce dimensiue au, esti multumit de le, de unde se pot achizitiona !!
|
B 64 M V P
Pai pe fata am Hertz Dieci de 16.5 cm si aproximativ 60-70 w, le-am luat de la un coleg din club, sunt super multumit de ele, mult mai bune ca MTX-urile de pe spate, din pacate acest model nu se mai fabrica, exista un inlocuitor la Hertz, dar merita toti banii !!!!
|
fratimiu poti sa+i dai foc te pupa fratele tau:-P
|
n-ai sa vezi 8), cum sa-i dau foc, asta renaste din propria cenusa :twisted:, e data "dreak" !!!!
|
B 64 M V P
15 Attachment(s)
Ghetto Tuning !!!
|
Frumos:-)
|
LIKE! Ai dat in spray capota, nu?
|
B 64 M V P
13 Attachment(s)
Da capota e vopsita provizoriu, pana la "El grande finale ! ! !" cu vopsirea totala :D !!!
Alta lucrare la rand : lumini de gabarit Renault Laguna 2 pentru fetele de usi fata 8)! ! ! |
B 64 M V P
25 Attachment(s)
Ceva update-uri la MVP ! ! !
=> Volan PH2 imbracat in piele :lol: => Stop central full led Lexus Style :twisted: => Module leduri plafoniera ;) => Luminile de gabarit de Laguna portiere fata :idea: => Eliminat cele 3 centuri spate :rolleyes2 => Insonorizat Polita spate + Inele MDF :!::!::!: => New player Pioneer DEH 1500UB 8) |
Quote:
|
B 64 M V P
Cam asa Devu, mai are cateva locuri de astupat :D ! ! ! Merci ! ! !
|
Misto volanu, o sa dea bine! :D
|
B 64 M V P
9 Attachment(s)
L-am urcat repede pe masina, nu mai aveam rabdare 8) ! ! !
|
Arata frumos,sa-l invarti cu placere.
PS: De unde l-ai luat si cu cat ? Un Pm daca e. Ms |
Foarte frumos volanul MPV-ule, sa il tocesti cu placere:-). Foarte frumos imbracat, meserias baiatu`8)
|
zi-ne si noua unde ai imbracat volanul. :) arata beton. vrem si noi :D
|
B 64 M V P
Merci de complimente :lol:, volanul l-am achizitionat de pe forumul dedicat marcii autohtone LogaN, de la un coleg care si-a luat volan de Duster, a fost 250 cu tot cu transport, un pret bun zic eu ! ! ! Si de imbracat l-am trimis la colegul Leo Negrescu de la Craiova, acolo m-am lasat pe mana lui si iata ce a iesit ! ! !
|
Opera de arta8)
|
inca o intrebare. :) ce culoare are masina. da bine, dar e greu de identificat. :D
|
B 64 M V P
NDL-ule merci mult de apreciere ! ! ! Desigur si tie YNP-ule cu rosiatica ta ! ! ! Culoarea masini este un VERDE CAMELEON METALIZAT, care s-a fabricat la Mioveni intre 2005 - 2009 parca, e o culoare dementiala, atrage privirii, dar foarte pretentioasa, se mordareste repede, se vad zgarieturile si aproape orice "dent" :sad: ! ! ! Codul de uzina parca este asta TE51F
|
B 64 M V P
7 Attachment(s)
New stuff 8) ! ! !
|
MVP-ule numai lucruri frumoase aduci la masina asta, tine-o tot asa.
P.S. : mai fa-i si tu o sedinata foto. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:00. |
- Copyright 2026 4Tuning