Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

mba 15-10-07 21:56

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

1 Attachment(s)
moama....inafara k nush c masina ar putea fi(( in caz k e una reala)) ...e faina ...parca partea dreapta a botului e mai lunga k partea stanga...da posibil sa nu mai vad eu bine ...si incearca sa faci mai multe detalii...asa k la lancia care e beton...da pot spune k am gasit ceva asemanator....

Yackone 15-10-07 23:40

Quote:

Originally Posted by M_B_A_Design (Post 1151050)
moama....inafara k nush c masina ar putea fi(( in caz k e una reala)) ...e faina ...parca partea dreapta a botului e mai lunga k partea stanga...da posibil sa nu mai vad eu bine ...si incearca sa faci mai multe detalii...asa k la lancia care e beton...da pot spune k am gasit ceva asemanator....

peugeot 205 t16...varianta de strada 200 exemplare produse...;)

Bejdesign 16-10-07 15:27

nu exista masina..:lol:

HoricutzWSR 16-10-07 15:39

era vb de Lancia....jeez

Bejdesign 16-10-07 20:43

nu nu! m-ai inteles gresit. nu exista masina aia rosie..e facuta din imaginatie :P :D

Bejdesign 19-10-07 20:11

2 Attachment(s)
2 facute azi la scoala...am avut 3 ore libere...am avut 2 foi A4 si una de bloc de desen mare. Am facut 2 masini. :lol:

giubau_v8 20-10-07 01:34

1 Attachment(s)
comentati va rog:rolleyes2

Bejdesign 20-10-07 12:31

Imi place...dar arata mult mai bine cu umbra sub masina :rolleyes2 si cu faruri in loc de grila :D In rest e faina!

Bejdesign 20-10-07 21:49

1 Attachment(s)
Dacia 1300 pentru concurs :D Nu o bag inca..mai fac una cu markere :D Sper k va place :D

Yackone 21-10-07 01:08

1 Attachment(s)
no coment:rolleyes2 ;)

LKS 21-10-07 02:34

dar vai :D

Bejdesign 21-10-07 11:50

Acuma nu ai vrea sa iti fac o dacie din cap? :lol:

dpaul_gtr 21-10-07 16:00

2 Attachment(s)
sal. eu sun nou p-aci si as vrea o parere despre desenele mele. Nu sunt cine stie ce, ca doar sunt incepator...:-)
Attachment 374545 Attachment 374544

EaGle 21-10-07 18:12

1 Attachment(s)
Revin cu un desen ...un pic cam exagerat..:D .pareri:roll:

Ace Axel 21-10-07 18:22

paul masinile tale sunt un pic disproportionate si cam plate
eagle, la fel masina plata, botul cam deplasat spre dreapta; a vrut sa fie un enzo la inceput presupun...

EaGle 21-10-07 18:26

da..de fapt un FXX ..dar apoi am schimbat forma intentionat ;) ..am vazut ca era botul cam deplasat..dar credeam ca nu vad yo bine :lol: ms pentru comentariu;)

dpaul_gtr 21-10-07 18:57

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1160582)
paul masinile tale sunt un pic disproportionate si cam plate
eagle, la fel masina plata, botul cam deplasat spre dreapta; a vrut sa fie un enzo la inceput presupun...

In ce fel sunt disproportionate? Nu vreau sa par obraznic, dar vreau sa stiu ce am gresit, k sa desenez mai bine:-)

Ace Axel 21-10-07 22:57

Quote:

Originally Posted by dpaul_gtr (Post 1160638)
In ce fel sunt disproportionate? Nu vreau sa par obraznic, dar vreau sa stiu ce am gresit, k sa desenez mai bine:-)

nu ma supar deloc, d-asta ai si postat pt a progresa. la prima de exemplu botul practic nu exista, roata ar fi mai lata (ar intra si in usa), apoi spatele e foarte lung, iar roata spate pare iesita in afara masinii. si a doua ar avea km aceleasi probleme, dar mai putin evidenta, fata e un pic mai lunga, spatele lai lungit dupa roata, deci nu mai ies asa tare in evidenta. sper k te-am lamurit. bafta in continuare ;)

Bejdesign 22-10-07 15:43

Salutare. In primu rand nu a mers Attachments asa ca am uploadat cu imagebanana.com. Asta e pentru COX...si voi mai face si VT aceleasi modificari. Lasativa commenturile :D Salut!

http://img3.imagebanana.com/img/6so2mvt/thumb/3081..jpg

http://img3.imagebanana.com/img/x2tle88/thumb/3082..jpg

!41! 22-10-07 21:54

foarte bine arata

EaGle 26-10-07 16:14

1 Attachment(s)
fara ispiratie:???: :lol:

Crimz-vT 26-10-07 19:00

4 Attachment(s)
Comm .. mai ales la dacii Care sa o pun la concurs ? :lol:

Ace Axel 26-10-07 20:09

daciile sunt unu si acelasi desen ... cu nijte modificari ... si au probleme

EaGle 26-10-07 20:15

la mine nimic ? :???: :lol:

Bejdesign 26-10-07 20:34

EaGle: Stii tu ceva dar nu te concentrezi si dc deesenezi pe asa foaie? :-s

EaGle 26-10-07 20:57

sincer..desenez mai mult cand n-am ce face (deci in scurt timp) si desenez pe orice foaie care gasesc mai repede....nu prea mai am rabdare ca inainte! ..acu cateva luni desenam zilnic! ...mai am momente cand ma apuca nebuneala :lol: si ma pun sa desenez ..si pana nu termin nu ma las! ...hai ca ma o sa pun serios pe desenat, mai ales ca vine iarna ;)

Ace Axel 26-10-07 21:52

e cam neclara imaginea ... si nu prea ai c comenta la o imagine 2d :P

dpaul_gtr 26-10-07 23:30

1 Attachment(s)
Am facut si eu o schitza la 308 pt cox.E facuta in ora d muzica;) , deci nu e prea buna, dar sper k am rezolvat problema cu botul. D fapt i-am pus un "nanau" de formula 1 si motorul in spate, pe tipul clio v6.O sa il fac pe o foaie mai mare si mai realist, numai sa am timp...:???: Attachment 377744

mba 27-10-07 00:04

ziceti-mi si mei care-i faza cu peugeotu d la cox... k am tot vazut ...da poate dati un link ceva :D ...
si dpaul gtr trebuie sal faci mai realist da asa bara fatza sa mai vazut adik nu e ceva unicat ....

dpaul_gtr 27-10-07 00:10

Quote:

Originally Posted by M_B_A_Design (Post 1169962)
ziceti-mi si mei care-i faza cu peugeotu d la cox... k am tot vazut ...da poate dati un link ceva :D ...
si dpaul gtr trebuie sal faci mai realist da asa bara fatza sa mai vazut adik nu e ceva unicat ....

pai sunt icepator, dar o sa ma straduiesc... si despre concursul din cox, http://www.*************/control.php?...=virtualkombat

robertzEL_bz 30-10-07 21:43

Re: Propuneri/Challenges

5 Attachment(s)
prima e facuta azi in ora de romana k ma pliktiseam....si mai le am pe astea 2 ...le scanez si pe restu....sa le pun:)

stiu ca am ceva probleme, dar sa`mi spuneti si mie parerea voastra si dak ma pot baga in challange...adik sa nu ma bag fara rost:)

ilegal 31-10-07 23:13

1 Attachment(s)
opera lui un vecin:-) Aro tuning

ilegal 31-10-07 23:26

1 Attachment(s)
are 16 ani copilu,si nu e la arte

Ace Axel 31-10-07 23:33

cam mici imaginile si neclare!

maf 31-10-07 23:36

pai is facute cu un motorola v360 din cate imi dau seama :)

is misto .....dar par prea nfs :D

Ace Axel 31-10-07 23:49

Quote:

Originally Posted by maf (Post 1177846)
pai is facute cu un motorola v360 din cate imi dau seama :)

is misto .....dar par prea nfs :D

hai lasa figurile ... dupa c iti dai seama cu c mobil e facuta poza!?

normal k e prea nfs ... doar scrie nfs underground2 pe imagine :)

dpaul_gtr 03-11-07 15:06

1 Attachment(s)
Am mai facut si eu ceva la pejo... Imi poate spune cineva cum sa fac geamurile sa para mai realiste????plsAttachment 382712

Ace Axel 03-11-07 15:18

metoda care incerci sa o folosesti e destul de ok ... doar k tu hasurezi plat... ar tebui in unele locuri mai intes ... in altele mai slab ... etc

masina are mai multe probleme ... disconcordante intre img fata si img spate; la imaginea din fata botul e km aiurea, lateralul pare k se scurge; la imaginea sapte, roata spate e mai mik k cea de p fata.

dpaul_gtr 03-11-07 15:48

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1181705)
metoda care incerci sa o folosesti e destul de ok ... doar k tu hasurezi plat... ar tebui in unele locuri mai intes ... in altele mai slab ... etc

masina are mai multe probleme ... disconcordante intre img fata si img spate; la imaginea din fata botul e km aiurea, lateralul pare k se scurge; la imaginea sapte, roata spate e mai mik k cea de p fata.

Aha, deci ar trebui sa le hasurez "in gradient", cum s-ar zice, nu? Si mersi d sfaturi!!:-)

Ace Axel 03-11-07 16:50

Quote:

Originally Posted by dpaul_gtr (Post 1181733)
Aha, deci ar trebui sa le hasurez "in gradient", cum s-ar zice, nu? Si mersi d sfaturi!!:-)

cam asa ceva :P

All times are GMT +2. The time now is 08:51.

- Copyright 2026 4Tuning