Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   dacia alb negru (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/21870-dacia-alb-negru.html)

sco211 02-06-07 01:32

Re: dacia alb negru

s tare...
:))
mi-am facut si io dinastea acu 2 ani
:))
pai cum ramane cu aia d raliu?

ncs_balauru 04-06-07 00:11

sco211 mai usurel cu cea de raliu nu mai sunt finante acum si caut si ceva sponsori

sco211 04-06-07 01:42

oki
usurel usurel...finantele sunt in centru...n mai intalnim noi in parcare.

bafta la sponsori...

AG 80 BBI 04-06-07 09:13

bai demule, nu vreau sa ma crezi dusman dar chiar merita sa cauti sponsori pt o dacie liberta?nu vezi ca nici macar titi aur care are un evo 9 nu e lipsit de probleme?decat sa investesti atata munca pe o liberta...nu mai bine cautzi sponsori si aranjezi si u un golf 2?parerea mea...sau dak te tin sponsorii un logan..am auzit ca pretul unuia de raliu este in jur de 24.000E si oricare din aceste 2 variante crek s-ar dovedi mai fiabile decat liberta...evident dak ai parte si de sponsori OK!
oricum multa bafta si dak o sa participi cu ea...o sa fiu si eu acolo sa te urmaresc! ;)

boss_barosanu 09-06-07 13:52

dem-ule nu mai pui si u poze cu liberta si mai spunene si noua cateceva despre ea.

Donnyro 10-06-07 02:55

Chiar asa DEM-ule,ti-am cerut detalii despre Liberta k sa vedem si noi cu ce e dotata o masina de "raliu",mai cu seama aratarea asta a ta.

ncs_balauru 10-06-07 23:14

o sa va dau mai multe detalii cand o sa termin masina, deocamdata o pun putin la punct pentru a merge in RAR cu ea

ncs_balauru 03-07-07 00:15

salutare baieti unde as putea sa albesc si eu geamurile ionizate

keemo 03-07-07 01:12

dem ... pacat de masina k ai vandut-o p bune.... am urmarit topicul de la inceput ...si credeam k o sa duci la bun sfarsit proiectul....masina arata destul de bine ..acum sa vedem ce iese din liberta...
dak se poate detalii la motor chiar sunt curios ce motor are o dacie de raliu...8)
Multa bafta ..la liberta... sper sa iasa bine ...
ps. nu uita de detalii motor ..:P

boss_barosanu 10-07-07 04:09

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 978529)
dem ... pacat de masina k ai vandut-o p bune.... am urmarit topicul de la inceput ...si credeam k o sa duci la bun sfarsit proiectul....masina arata destul de bine ..acum sa vedem ce iese din liberta...
dak se poate detalii la motor chiar sunt curios ce motor are o dacie de raliu...8)
Multa bafta ..la liberta... sper sa iasa bine ...
ps. nu uita de detalii motor ..:P

NU A VANDUT MASINA. SI LA LIBERTA MAI ARE DELUCRU. DEMULE BAFTA LA TUNING

ncs_balauru 10-07-07 22:41

Salutare Baiti, Nu Am Vandut Masina Cine Azis Ca Am Vandut Masina? Pana Nu Termin Liberta Nu O Mai Vand

ncs_balauru 24-07-07 18:28

6 Attachment(s)
salutare baieti ,a fost o data co in povesti o DACIEA cu DEM pana intr-o zi cand unul cu o raba sa a facuto pachet, poze

Donnyro 24-07-07 18:37

Ti-a dat-o nu gluma.Cred k ala era vreun dusman de al tau si a incercat sa te omoare!:lol: Vad k ai bagat-o la facut.Cand e gata?

Antonyo20 25-07-07 00:45

Am vzt si eu Dacia asta...DEM...prin Trivale..mai des si odata prin Stefanesti....fara suparare..=tigaie sau trompeta...zici ca-i pom de craciun..!No offence mai bine o lasai asa ca la mama ei...Oricum..fiecare cu gusturiile lui...Multa bafta la tunarit..!;)

Dumy 25-07-07 02:09

Ba frate ce gusturi si mentalitate ai si tu ma hai ca mai last praf auzi sa olase asa de la mama ei....... Si ce faci ma prietene daca o lasi asa ca de la mama ei merge toata lumea cu aceeasi masina ca in melodia celor de la BUG Mafia "Parca ati Fu.. toti aceeasi Pi.da. frate nu te supara ".............Nu stiu ce legatura ai tu cu sitewul asta daca tu spoui k mai bine o lasa stock intra frate pe alte pagini cum e ala cu clubu daciilor etc. Numai bine ,

boss_barosanu 25-07-07 02:23

4 Attachment(s)
dem-ule fao mai repede ca am si eu nevoie de masina mea. vezi ca nu mai am tel. te sun eu sa ne int si sa vb.si mai uite cateva poze

Donnyro 25-07-07 10:13

1 Attachment(s)
Quote:

Am vzt si eu Dacia asta...DEM...prin Trivale..mai des si odata prin Stefanesti....fara suparare..=tigaie sau trompeta...
Fiecare cu gusturile lui.Nu cred k e nevoie sa jignesti pe cineva cand iti spui parerea.K tot vorbea-i de pom de craciun iti spune ceva poza asta???

CocoT 28 25-07-07 10:26

Quote:

Originally Posted by Donnyro (Post 1012899)
Fiecare cu gusturile lui.Nu cred k e nevoie sa jignesti pe cineva cand iti spui parerea.K tot vorbea-i de pom de craciun iti spune ceva poza asta???

Tare asta!... :lol: Dar realitatea este alta, jantele sunt gri acum!... :D

AG 80 BBI 25-07-07 11:58

asta chiar e faza de 1-0...bvo donnyro! ;)

Antonyo20 25-07-07 17:38

:))) pozele alea erau puse pe daewooclub.ro ....si jantele abea le cumparasem in ziua aia..am facut poze sa vada po****tia modelul de jante...ai idee cat au costat jantele alea?Cam cat un sfert din tigaia ta...Mai intereseaza-te ;)

Antonyo20 25-07-07 17:44

1 Attachment(s)
:rolleyes2

ncs_balauru 25-07-07 23:19

ANTONYO20 TIGAI DE GENTI cum ai tu am vandut eu pe 1500000 asa ca mai intereseazate si tu de preturi si mie unul nu imi plac

Antonyo20 25-07-07 23:23

Allycat made in England...mai uita-te si tu pe google sa vezi cat este un set de asemenea jenti..si ai sa ramai uitmit...ca iti cumperi 2 Dacii..a..stai sa iti dau si link...http://www.ratcliffe1633.freeserve.co.uk/wheels.htm

Antonyo20 25-07-07 23:26

In fine...nu stau sa dau explicatzii...unor oameni care...daca pun o priza de aer pe capota...cred ca au turbo....si cu asta am incheiat...
Multa bafta!

ncs_balauru 25-07-07 23:30

4 Attachment(s)
salutare revin cu noi poze,in mare masina este la fel ca si inainte numai ca sau mai facut unele modificari si sau mai montat alte pise noi

Donnyro 25-07-07 23:48

Ar trebui sa o ii faci si usile negre k nu arata rau.:lol: .Usor,usor o vopsesti pe toata neagra.

Antonyo20 25-07-07 23:56

Daca tot ai apucat sa faci o treaba...incearca sa sudezi tabla in locul manerelor..si sa pui o deschidere din telecomanda... da frumos...;)

Dumy 26-07-07 02:31

Hai ma ne lasi nu ai spus tu ca arata mai bine stock ?? Akuma teai gasit sa vii cu ideii ?? LKasaneeeee... Lasaneeeee

Antonyo20 26-07-07 17:30

Pushtiulica...in primul rand nu iti dateam un sfat tie...intelegi?Vad ca esti cam bagator de seama...du-te tare ca te asteapta mIRC-ul ;)

Donnyro 26-07-07 18:59

Quote:

Antonyo20 Daca tot ai apucat sa faci o treaba...incearca sa sudezi tabla in locul manerelor..si sa pui o deschidere din telecomanda... da frumos...
Chiar asa ma,e buna ideea lui Antonyo , daca tot trebuie sa o vopsesti cat te mai costa sa o lasi fara manere,mai ales k ai mai avut tu o tentativa la inceput de tot,cand ai facut-o.

ncs_balauru 26-07-07 23:15

DONNYRO crapa chitul daca acoper clapele trebuiau usi cu maner pentru anularea clapelor

AG 80 BBI 28-07-07 19:01

nu poti sa gasesti si u unele din fabrica fara taietura aia de la manere!?:dance:

aysmen 29-07-07 16:02

dem am vazut la multa lume,clapetele de la usi acoperite,nu ai nevoie neaparat de usi cu manere ca sa le acoperi,iti sudeaza o bucata de tabla la clapete si apoi iti da cu fibra si e gata.Eu zic sa le faci pt ca arata mult mai frumos.Bafta in continuare

Antonyo20 30-07-07 12:05

DEM-ule...ti-am vzt masina chiar astazi...la Stefanesti..:)) la Nea` Lucica...nu a fost chiar rau masina...si am vazut ca a facut treaba buna nea` vopsitoru`,...Multa bafta!

ncs_balauru 30-07-07 14:52

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 1020719)
DEM-ule...ti-am vzt masina chiar astazi...la Stefanesti..:)) la Nea` Lucica...nu a fost chiar rau masina...si am vazut ca a facut treaba buna nea` vopsitoru`,...Multa bafta!

TABLARAIA AM FAC LA SERV LA STEFANESTI. NEA LUCI MI-O VOPSESTE. SI DE LUN O BAGA SI BOSS_BAROSANU LA VOPSIT TOT LA NEA LUCI SI O SA FIU ACOLO ZI DE ZI. DACA E VI PE ACOLO SI VB

ncs_balauru 01-09-07 11:20

1 Attachment(s)
poze cu noile jante. de sn

CocoT 28 01-09-07 11:27

Quote:

Originally Posted by ncs_balauru (Post 1075668)
poze cu noile jante. de sn

Nice!... :-)

Donnyro 01-09-07 16:06

Repede i-ai mai facut poze.Nici nu le-ai schimbat bine si le-ai si tras in poza.Vezi k vine Luci dupa cauciucuri astazi.Arata bine si super nova lui cu ale tale.

boss_barosanu 02-09-07 02:08

parca arata mai bine decat cu jantele alealalte

AG......RAK 05-09-07 21:46

frumoasa masina demu-le dar cred ca balu o sa te faca la chestia asta.

All times are GMT +2. The time now is 20:32.

- Copyright 2026 4Tuning