![]() |
Re: DreamWorks
Oficial, cam acestia suntem...cu exceptia catorva membrii ce nu au poze facute cu masina.
|
4 Attachment(s)
Fr33 Florin - Bmw e30 - 2.5 12v 171cp Blocant 3.46 Drift car. Ne cerem scuze pentru calitatea pozelor.Asteptam pareri, sugestii, reclamatii.
|
Nice! :D
|
Quote:
|
nu ... din pacate la 1.8 exista decat 8v ;) ... 12v este la 2.0 2.5 2.7 3.0 3.5 bla bla bla 1.6 1.8 si 8v :D aaaa si era sa uit ... mai este 1.8IS care este 16v :D
Quote:
|
Quote:
|
asea da, o prezentare cum trebuie, nota 10 nxdev ;) misto noua achizitie a lu nenea florin, va face ceva senzatie.
|
:)) baaa , nu mai esti distractiv cand zici de bine...
doar atatia ati mai ramas? |
mai bine putina cantitate dar de calitate .. ati punctat bine aici
|
Vineri unde o sa se tina intalnirea..?
Banuiesc ca in SUN numai are cum :rolleyes2 |
ce repede merg treburile la unii...bafta in continuare
|
felicitari pentru club, pana acuma ati facut treaba buna :D
multa bafta;) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Numai eu postez aici ?... |
pana la urma sa stabilit sa nu se mai anunte locul inalnirii?
|
Quote:
|
daca mai veniti aici in zona, unde ati facut pozele...va vizitez si eu :twisted:
|
Aş vrea şi euuuu o listă cu numerele voastre de telefon vă rog eu mult de tot aştept PM !
|
Lista cu nr de tell celor din club banuiesc,nu?:rolleyes2
|
eu nu iti mai dau ca il stii ... :lol: si daca nu il sti il afli :)))))
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea e cel mai usor sa isi faca pe mess un GRUP cu totzi membri clubului ... si vineri dupa masa sa dea 2 3 mass-uri ... cu rugamintea sa nu dea mai departe :D :lol:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
La vara avem si noi astia baicari ceva pt el :)
nu mai conteaza ce si cum...pana la urma sunt multe categorii unde puteti obtine cupe :) pacat ca ti-ai luat masina care pica in grupa urmatoare 75-1xx...asa daca aveai ceva de 75 era la limita |
Quote:
Quote:
|
doar ca sa-i demonstrez lu chitu ceva :D
|
alooo fetele ... ce e linistea asta aici??? :lol: se mai fac poze diseara?
|
Quote:
|
Pai si pozele?
Unde? :D |
14 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
Bravo!
Foarte misto pozele, imi pare rau ca nu am putut veni, dar a intervenit ceva.:x Alex, Fietelul nu a fost prezent?:D |
Quote:
|
Quote:
|
teoretic ar trebui sa mature cu 600cc pe jos...la 700 cp...:D can't wait the summer :D
|
Quote:
|
Frumoase pozele...pacat ca si eu am plecat mai devreme :sad:. Next time
|
Salut Misto masinile...o sa doresc si eu sa intru in clubul DreamWorks sunt prieten cu NXdev:D in fine..momentam am 17 ani..nu am nici masina si nici permis..pe 9 iulie e ziua mea si am planuri mari pentru un golf 2 sau golf 3..depinde (badboy,jante late,suspensie sport,vopsea in 2 culori portocaliu+negru)eu sper sa iasa ceva frumos din ea..si cu timpu si un sistem audio ceva..momentan visez..sa vad atunci cum fac si ce bani am:) oricum Doresc sa intru in club vorbesc cu NXdev de vre-o 4 zile sau mai mult acum daca sunteti si voi de acord..v-am spus cam asa o sa imi fac masina..Golf 2 sau golf 3 numa golf sa fie :D mai am de asteptat oricum.Multumesc
P.S.:Frumos CreW!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:00. |
- Copyright 2026 4Tuning