![]() |
Re: Passat - 1.9TDI
Quote:
|
1 Attachment(s)
noi , depo , m-am saturat sa caut originale second si sa nu gasesc sa sau fie tot felul de ciobituri cu 3-400 lei. le-am luat,pentru cine intereseaza au fost 340 lei cu tot cu transport.
|
Foarte bine ai facut.Asteptam noutati despre noua infatisare :)
|
2 Attachment(s)
Facelift..
|
2 Attachment(s)
sal.misto cocosatu si eu am unu dar al meu e benzinarsi am lucrat si eu l atentii navigatia ai o poti pune da iti trebe sa iti modifici bordu din 1 din in 2 din., am avut ceva treaba akilo k o s trebuiaesk sa modifici traseul la aer din bord adik conducta aia groasa c vine de la ventilator la aerisirile din bord.,iar bordu lam dodifikt si eu schimbat leduri si fata aia cu ceasuri crom de p un model mai nou 2003 si da super
., spor l treaba chinezariile alea de cercuri cromate nu dau asa bine inceark sa cauti toata fata de ceasuri de p un model 2003 o sa iti pun si nij poze s vezi finalul adik mai am nijte nebunii in plan vad k teai razgandit si ai ales cea mai buna alegere cu ceasurile felicitari bafta la modificat |
Ai omorat limba romana...
|
Quote:
|
trebuie un pic sa o duc la reconditionat
mai are nijte inperfectiuni mai ales scaunul soferului laterala stanga |
Cum merge treaba ? Ai reusit sa schimbi, " fata " ?:lol:
|
nu am facut nimica la ea,am ales sa mai fac inca ceva la ea dar voi pune direct rezultatul final :D
|
sal spune-mi te rog de unde ai gasit lampile spate sau da-mi adresa sau telefon mersi:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Vreau sa te rog sa ma ajuti cu o parere legata de un passat variant la fel cum ai tu.
Momentan pe masina am jante tabla pe 16 cu cauciucuri 225/55 si vreau sa trec la 17 aliaj insa nu vreau sa scad talonul pt ca merg pe drumuri destul de praf. Crezi ca se simte altfel,si aici ma refer la confort, daca fac trecerea asta pentru ca daca ma zdruncina mai tare, mai bine renunt la idee.Si ce minusuri crezi ca ar mai aparea in cazul asta. MS |
Quote:
|
Cand pui jante mai mari automat talonul anvelopei trebuie sa scada, pentru ca diametrul jantei sa ramana acelasi. Poti sa lasi un talon mai mare (vorbind de parte de confort) decat ar fi necesar, dar cel mai probabil vei avea diferenta in bord la interpretarea vitezei. Si cum zice si Mirel, bucsaraia va avea ceva de suferit, nu cred ca drastic pentru ca e de la 16 la 17.
|
Eu am jante pe 18 pe Passat si e mai rigida. Mult mai rigida, insa cu grija si atentie...poti circula.
|
Am avut de la 15 la 18 , dupa 3 ani am ajuns la concluzia ca 16 sunt foarte ok si daca gasesti un model frumos merita sa ramai pe 16,ca oricum ai lua-o 17 18=gume mai scumpe,consum mai mare,demaraj mai greoi,sensibilitate mai mare la drum 'de tara' . La exterior se simte mai putin diferenta de consum mai ales la mers constant e minima,dar daca vrei si putin sport atunci se simte mai mult.
Pe 17 daca vrei sa iti pui eu recomand 205 50 17 , asta am purtat eu multa vreme , sa ramana si ingust pentru demaraj si mai inalt pentru amortizare mai buna decat 45 sau 40 / 215 sau 225 < . Mai e si chestia ca dupa 3 ani si aproape 110.000 km cu masina m-am cam saturat de rigiditate si roti mari motiv pentru care am vandut suspensia reglabila noua cu 3-4000km facuti intr-o vara cu 6 milioane si m-am bucurat din nou de comfort iar la roti am redus si am umblat mai mult cu 15-16 in ultima perioada. |
2 Attachment(s)
Am intrat in actiune si nu e chiar plug&play cum credeam,aripile nu dau la gaurile vechi,mai trebuie schimbat si vasul de apa si partea cea mai nasoala e ca trebuie centrate toate piesele si asta nu va fi usor din cauza aripilor.
In final am ales sa ii schimb culoarea,am mai cumparat 4 usi aceeasi culoare ca restul pieselor si mai ramane sa vopsesc doar spatele si interioarele. |
asta da proiect ambitios , frumos :D usor usor le faci pe toate . BAFTA !
|
Culoarea aia arata foarte bine, dar trebuie sa ai grija sa nu fie jumatate de masina fresh si jumatate sa fie cu mici zgarieturi, si imperfectiuni...oricum un polish dupa aia ar trebui sa mai netezeasca diferenta de culoare. Spor la munca :D
|
Ambitios proiectul cu "schimbarea la fata". O sa iti cam dea de lucru alinierea. Mult succes!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Spatele il faci sau il faci b5.25 (doar fata)? Era pe passat world un proiect ca al tau, iti atasez linkul poate te ajuta cu ceva, daca nu merge linkul cauta pe gogu' passat b5.25 si e primul site.
http://www.passatworld.com/forums/42...onversion.html EDIT: am gasit si pentru spate daca vrei sa faci la stopuri: http://www.passatb5.ro/showthread.ph...-pe-B5-Variant |
6 Attachment(s)
Mersi de interes o sa imi fie de folos.. Stopurile le-am luat de cateva saptamani,urmeaza sa le pun si alea.. Se lucreaza la ea,multa bataie de cap dar sa speram ca timpul si banii le rezolva pe toate :)
|
5 Attachment(s)
binisor in prima faza :D
|
Spor la treaba baietilor care o fac.Chiar o sa iasa ceva frumos,deci schimbi si culoarea din certificat cu ocazia asta.
|
o schimb ca mi-e tot una , dar in acelasi timp mi-e si tot una de talon/carte,din partea mea sa o duca la analize sa demonstreze ca nu are picatura de verde in nuanta :))
|
E mai ok culoarea asta decat verdele ala ! :lol: Daca tot ai pus , fata , usi de b5.5 trebe si haion ! :lol: Bafta
|
6 Attachment(s)
si haion..are unul misto :)
Am reusit sa adun masina in mare parte,cu tot cu asigurare si rovinieta pe un an ,trebuia schimbat si vasul de la parbriz ca nu intra farul , am cumparat inca o aripa pe stanga ca prima era cu putina rugina dar cand am cumparat-o am zis ca o vopsesc si nu ma intereseaza.Pentru ca am folosit folie si carcasa de facelift si am ramas cu ceasurile mele (creierul) imi lumineaza coltul de la avaria vecina.. Urmeaza maine sa imi ajunga bandourile pentru bara fata (caut modelul cu crom) , sa montez carenele la roti ca e dezastru fara,sa montez stopurile facelift si sunt multumit daca reusesc sa le fac pe toate. Azi am mai cumparat ceva interesant , bara spate completa cu bandouri cu crom si senzori parcare oem, oglinzi facelift cu semnalizare si niste jante 15'' care mi se par cele mai frumoase pe 15 originale de vw,le voi folosi pentru iarna dar probabil si vara. |
Bravo. Imi place ce a iesit !:lol:
Cand va fi gata , poti sa bagi masina la vanzare ca b5.5 :D |
Quote:
|
A iesit foarte bine. Te-ai ales cu o masina mai noua:D
|
A iesit foarte bine,ai investit multi bani dar se merita:)
|
6 Attachment(s)
bara spate facelift + pdc + bandouri cu crom (sunt pe drum si restul) + oglinzi facelift cu semnalizare + fete usi spate facelift.
|
pai deja acum e passat b5.5 intreg :D
|
frumoasa modificarea :)
|
Quote:
|
Am un passat din 2004 si am la el o problema cu 2 becuri galbene in bord si as vrea sa cer parerea celor care chiar cred ca ma pot ajuta cu un sfat macar.Cand se pune contactul se aprind cum e si normal toate becurile in bord, dar partea proasta e ca la mine de ceva timp 2 din ele au inceput sa se aprinda din mers iar dupa ce am dus-o la cativa meseriasi si toti mi-au pus-o la tester si bineinteles ca fiecare mi-a spus ca are alta buba acum imi sunt mereu aprinse.E vorba de alea 2 de jos.Ala cu triunghiul si ala ca un butoias.Mai nou nu mai vrea sa traga.Daca cineva m-ar putea ajuta cu un sfat util as fi foarte bucuros.Multumesc.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning