![]() |
Re: E36 - coupe, prima masina, prima dragoste
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumoasa masina dar ce motor ai pe ea tot 1.6 ai intervenit cu ceva la el ?
Bafta cu pisi:!: |
Cum era cand ai luat-o....si acum ai facut-o forta nu pot sa zic decat "RESPECT!!!"
|
Quote:
Quote:
|
Super tare masina.
Auzi imi spui si mie unde pot gasi niste jante ca astea ale tale ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
masina a primit si 4 roti de tabla, cu gume aproape noi pentru iarna , dar inca le mai pastrez astea pana la prima zapada ...cand o sa le reconditionez pe astea adica trimis miezul la vopsit, si polishat buzele, de data asta profesional ... cu alte cuvinte ma pregatesc si pentru iarna deci ... cumpar mufe care duc de la butoane la scaune, doar mufele butoanele le am, pentru incalzire !!!astept oferte.
|
Quote:
|
Quote:
si eu la bbs le-am strans cu cheie dinamometrica |
Quote:
Quote:
saptamana asta posibil sa cumpar mufele pentru incalzirea in scaune, si sa schimb termostatul masinii ca e blocat pe inchis sau pe deschis, nush sigur ...incet incet, ne pregatim de iarna:lol: |
Quote:
bafta multa!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Tot motor-ul de 1.6 il ai pe ea???:-)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
saptamana asta sau la inceputul celeilalte urmeaza sa achizitionez cotul de cauciuc de la debitmetru de aer, al meu e copt lipit tot, iau unul nou, si mufele pentru incalzirea din scaune ca sa fie functionala ...ca innebunesc de spate iarna cu piele ... :) keep in touch ! |
Quote:
|
salut...ft tari sunt jantele si ft rare...masina arata intr-un mare fel...sa ai parte de ea!!!
|
Masina este de nota 10+.Asteptam in continuare acareturi noi si de bun gust!
Keep Up the Good work! |
Felicitari pentru masina,e ceva deosebit, o vad in fiecare dimineata pe langa Piata Rahovei. Mi-am facut un obicei sa ma uit dupa ea in drum spre munca:D. Bafta in continuare!
|
Hai cu suspensia varule ca poate ajunge a mea mai joasa ca a ta si dupa nu ti-ar fi tot una :hug: Imediat trec si io la inaltimea de iarna -40mm :))
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Salut, faina masina si cu mine te-ai mai petrecut prin oras, chiar zilele trecute pe calea dumbravii langa cec, eram cu un e36 coupe rosu.
|
Quote:
|
SB19BMW
noi, trupa de pe bmwclub facem maine o intalnire, poate vrei sa vii(e valabil si pt nosfer il ei pasager) |
ok, masina a trecut pe roti de iarna, dupa ce accident a patit si nosu, daca avea totusi gume de iarna mai salva putin ....avea distanta de franare mai scurta, nu e de joaca ca deja asfaltu e rece, gumele de vara nu mai fac fatza ....
una peste alta, rotile de iarna ce le am probabil sunt de seria 5, ca stau mai iesite la nivel cu aripa decat erau jantele mele pe 17:))) si cu 2,3 pers in masina imi freaca in aripi la denivelari:)) si ca intrebare, daca ma poate ajuta cineva, jantele mele pe 17, vreau sa stiu cum e cel mai indicat, sau unde sa le duc sa mi le desfaca cineva, vreau sa mi le refac eu, miezul il trimit la vopsit la cineva, si buzele vreau sa mi le polishez eu,pana in martie, am timp si rabdare sa iasa OGLINDA ....asa ca cine imi poate da un sfat sau unde as putea desface jantele , i multumesc, din cate am inteles trebuie cu cheie dinamometrica, si nustiu cum ca sa nu fie probleme ... cu pozele mai rarut ca nici nu pot sa ma uit la ea cu roti de tabla:)) |
cred ca te pot ajuta eu...tatal meu lucreaza la o vulcanizare in strand si pot vorbi cu el sa mergem intro zii sa le desfacem acolo.problema e ca nu stiu ce tubulara iti trebuie pentru suruburile alea...merge cu una normala sau trebe ceva special?
|
Quote:
|
eu as zice sa le lasi la teo ca te rezolva el sigur :) Dupa ce-mi pun si eu masina la loc direct trec pe jantele de iarna ..
|
Quote:
|
vezi ca stie motzu .....ce forta trebuie la strangere ...nu mai stiu exact 55 sau 35 ceva de genul ( Nm/f ) mi-a rezolvat mie rc-urile
|
cheia care iti trebuie acolo e de fapt un 10 inelar de la o cheie fixa:D cel putin asa a fost la mine la niste BBS-uri.....daca gresesc nu imi sariti in cap:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
pff ...sa recapitulam, ca s-a cam pus praful pe aici .... :lol:
intre timp masina a mai suferit niste modificari .... dupa inceputul celei de a 2a iarna, in care stateam tot cu Geaca pe mine in masina ....mam indurat si eu sa schimb termostatul, si acum imi da si mie masina caldura in sfarsit .... :)) totodata un schimb de antigel, sa nu raceasca fetita ... masina a mai primit totodata un set de stopuri de M cu partea de sus smoked, OEM ....deci stopurile vechi intra la vanzare placute de frana noi fata ...urmeaza saptamana viitoare sa i pun si discuri aerisite noi .... am fost cu ea la Sudatorul de Tobe ....mi-a facut nene ala toba sa stea ”ca la carte” + inlocuit de la toba de mijloc teava cu una noua, cealalta era toata ciuruita ...suna in draci a spart la un moment dat, nu o mai sufeream ! acum suna ca-n tineretea ei ...poate chiar mai bine :) si ultima dar nu cea din urma, masina a primit o suspensie sport reglabila ta-technix de 20mm-80mm ....care inca n-am apucat sa o pun sus ... urmeaza sa primeasca o revizie la filtru de ulei,aer,benzina bujii uleiul,stergatoare noi cadou de ”mos” pe la mijlocul lunii undeva ..... iar apoi din ianuarie ....to be continued :))) o sa revin cu poze imediat ce le fac :) |
Bine ca ai mai dat praful jos de pe topic :D, astept pozele noi :D:D
Sper sa fi multumit de suspensie ..eu inca sunt :D, se comporta multumitor de bine :D Bafta!! |
SB09HMM - am vazut ca ai scris ca masina era din austria. l-ai cumparat de acolo ? cit ai dat pe ea ?
|
inca putin si e impecabila pe partea tehnica :D abia astept sa vad cat se regleaza suspensia aia, sper sa se lase mult de tot la primavara :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:23. |
- Copyright 2026 4Tuning