![]() |
Re: my tuning r5
sau nu-l intereseaza criticile si continua sa posteze munca lui anapoda si aiurea pe acea masina!
|
8 Attachment(s)
cateva poza
|
E pur si moueve.....
|
Toba aia chiar e ok...
|
Quote:
|
sincer acum si voi sunteti prea carcotasi...toba cum a zis si aleks e ok:)
|
Quote:
|
Quote:
|
mai asculta si tu lumea ca n-au fost idei rele.... cu banii pe care i-ai bagat in muzica faceai masina sa arate nemaipomenit.....
masina are potential dar singurele lucruri bune care l-ai facut sunt toba si bad boy-ul..... am si eu o idee daca vrei asculti, daca nu, faci cum vrei....dar....pacat de masina ca r5 sunt din ce in ce mai rare .... vopsesti-o si daca vrei neaparat in 2 culori fa-o rosu cu negru ( mai ai elemente negre pe masina si da mai bine)...ia-ti niste jante negre cu buza rosie (parerea mea e ca ar arata demential) si las-o mai pe burta .... si restu lasa-le stock....+ interioru finisat da cu bun gust nu ca pana acum....( lasa bordu negru tot....daca vrei iluminarea fa-o rosie...si vezi tu ce mai e de facut)...ideea ar fi s-o faci cat mai simpla si de bun gust... |
Quote:
|
Quote:
ai dreptate dar nu cred ca el merita masina aia.....adica mai mult o strica in loc sa iasa ceva frumos... eu chiar mam bucurat cand am vazut ca masina mea a fost batjocorita si dupa aceea a ajuns pe mainile mele... inca un sfat....da jos ledurile si neoanele k dai rau in kitch....mai rau decat ai dat-o deja...:) |
serios... nu vrei sa vinzi masina? ofer pe ea 300e in toamna ma c si-o iau....
poate unii vor rade ca nu merita dar eu vad potential in masina... |
6 Attachment(s)
ispirate de undeva daca nu ai sursa de inspiratie!!1...uite postez cateva poze sa vezi o mica-mare mare mare diferenta! si mai simple si tunate!
|
Quote:
|
Sunteti offtopic,lasati omul sa isi exprime creativitatea pt amuzamentul nostru !
Orice sfat de bun gust va fi (posibil) sters ! |
nu mai faci nimica cu masina??
un "TUNNING" , ceva? |
6 Attachment(s)
Un pic de lucru .
|
da ce faci acolo pregatesti pt Satu Mare???;))
|
aaaa.. nu numa amreparat motorul .
|
da ce-o avut.... ce modificari mai faci?:)
|
1 Attachment(s)
Ampus nou setmotor nou pompa de ulei nou filtru de ulei ,alt carburator solex alta chiulasa + garnitura nou disc pentru ambreaj,etc
|
Inca un alt lucru bun pe care l-ai facut.... Bravo....
Sa vedem ccu ce modificari mai vii in continuare |
ok mersi acuma barele si grila vreau sa termin si pragurile.dupa aia trebe vopsit si un oglinz dreapta ,si mai am unpic de lucru cu bord .
|
spor la treaba si sa vii cu poze:)
|
Quote:
|
Turbo! :lol:
|
Rugam banarea lui graty pentru idei folositoare...:lol:
|
ba sincer omu e cam penibil ce face el !
DAR ! , eu apreciez ce faace .. totu vad ca e homemade si poate chiar se pricepe la unele chestii ... ca are gusturie de maroneata ... asta e alta parte :D nu te poti caca in gusturile omului |
este de apreciat totusi. Din greseli invata
|
Cat ceri pe ceasul indicator din dreapta? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1304328948
|
Quote:
|
nuie devanzare.
|
Ok. Ca idee, pot sa-ti dau pe el unul identic (doar ca Seri Jaeger - adica ca si ala de-l ai tu in mijloc) si ceva diferenta.
|
Quote:
|
Multumesc dar nu il scimb pentru ca asta amcautat.
|
bai deci de la inceput am ras de n-am putut, la unele posturi de-ale tale chiar mi-au dat lacrimile (de ras bineinteles:lol:) . Esti criminal, cred ca dau subscribe la thredul asta numai sa vad ce mai pui :)))
Bine ca 4t n-are emoticonul =)), deoarece ar fi fost ultra-folosit aici :lol: |
nuie deras.=))
|
Ai mai facut ceva la masina....mai pune si tu niste poze:)
|
replies: 437
views: 26,260 De aceea lumea se uita la tv la toate "valorile", ii place caterinca-cola-seminte. :lol: |
toata lumea ii spune cam aceasi treaba! dar ce sa faci daca nu intelege si continua...nu pot intelege cum il iau majoritatea la batjocura si el nu are nici o reactie:rolleyes2!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning