![]() |
Re: Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA
Quote:
|
CONTRA !
Din punctul meu de vedere,treaba e clara,deoarece ecuatia e simpla. Esti rupt de foame,muncesti pe 10mil,frustrat in trafic si lipsa de educatie=>inmatriculare pe bulgaria..(mai jos am sa explic si de ce.) Esti un om cu scaun la cap ,dar nu ai un venit suficient Iti cumperi un logan(sa stiti si voi ca exista si avocati si medici ,care cu toate ca si-ar permite 50 de ragalii pe bg,aleg varianta oamenilor "normali")PS:NU CONDUC LOGAN SI NICI NU AM IN FAMILIE PE CINEVA CU LOGAN!. Eu sunt satul de masinutele cu numere de bg,pe care rasuna muzica,pe care la benzinarie le vad alimentand de 20-30ron..(nu e o rusine,daca ai vreo skoda,dar sa ai un BMW si sa alimentezi de 20?),sunt satul de atata "smecherie" pe stomacul gol... Eu dupa ce mi-am luat e46-le(18ani),AM PREFERAT sa stau o luna cu masina pe bara,DECAT sa o inmatriculez pe BG...oare nu puteam sa fiu si eu in rand cu "smecherii" care fenteaza taxa?dar care sunt revoltati cand sunt opriti in trafic.. Cunosc foarte multi oameni cu influenta,oare ei de ce nu au s/x6/phaeton pe bg?FINDCA AU UN MINIM DE CULTURA(pe langa banii necesari). Oare nu va este rusine cand circulati pe drumurile romanesti,stiind ca toate taxele voastre se duc peste granita?oare ..nu va este si voua frica ca poate odata si odata o sa loviti vreun asa zis "smecheras"(in adevaratul sens)?si o sa va vindeti sufletul sa-i platiti masina?... Cum puteti sa dati mereu acelasi motiv,DECAT UN LOGAN UN FORD FOCUS din 99 pe bg...Oare dupa 13 ani...masina aia la fel de inchegata?oare dupa 13 ani...se poate compara pe partea de amortizare? de siguranta?..sincer?SUNTETI PENIBILI,ma amuzati copios.. Ps: NU am nimica cu e36..(este modelul meu preferat dupa e60/e46) |
Quote:
Tu ai fost mult mai penibil cu comentariul tau, mai bine te abtineai. |
Quote:
Lasa-ma sa fiu eu penibil...un tovaras avea o vorba.."Ba nu au cum sa fie toti destepti,ca altfel nu am mai trai noi bine..... Tu chiar crezi ca pe x din parlament il doare ca ti-ai inmatriculat tu bmw-u pe bg?...te inseli amarnic..:))din contra,bani mai putin la stat=>taxe mai mari.... La 32 de ani ma asteptam sa fii mai matur decat mine...(no offense) |
apropo .multeeeeeeeeeeeee .. masini anii 90 '' bat un logan la orice capitol, spatiu , compotament pe sosea ,DOTARI ,ca mai conteaza si astea si asa mai departe asa ca pro bulgaria (luna asta ma duc sa inmatriculez masina acolo ) si nu este prima si nici ultima am 25 de ani si ma rupe asigurarea la o masina de 2.0 diesel pe romania
|
Quote:
|
@Ghostyz0r, se acceptă şi părerea ta dar uită-te în POLL şi vei vedea că majoritatea a decis!
Ştiu că sunt multe răgălii pe BG dar asta nu înseamnă că trebuie să generalizăm. Faptul că Statul Român, permite acum efectuarea de ITP a maşinilor din afară, spune multe despre concretizarea ideii lor de a da "banned" maşinilor înmatriculate in alte ţări şi care circulă pe teritoriul românesc. P.S. ITP-ul se face la RAR. P.S.2 Te-aş ruga să fii mai decent în exprimare şi să nu mai jigneşti, fâcându-i pe cei care au maşini pe BG, penibili. Din toată postarea ta, observi că ai acumulat multă frustrare şi nu este bine deloc. Îţi spun eu cine este penibil... Statul Român, pentru că are legi scrise pe picior şi care favorizează interesele politice! |
Quote:
|
Quote:
1)Majoritatea decide doar la vot,deci......degeaba ma uit ce a ales majoritatea,iar pe forum nu este sectie de votare. Faza cu itp-u nu stiu(iar eu cand nu stiu nu vorbesc.) 2)Imi cer scuze daca am jignit,dar pana la urma trebuie sa fie si unul care sa faca diferenta.Frustrare?chiar deloc,tocmai daca ar gandi cu totii ca mine si ar respinge ideea inmatricularii pe bg de la "radacini" nu as mai avedea atatea carucioare cu roti michelin... Iar statul nu este deloc penibil cand vine vorba de inmatriculare.Este pur si simplu o taxa=>Locuiesti in tara respectiva=te impui regulilor acestei tari..Asa am putea spune si de Elvetia ca este o tara cu reguli pe genunchi deoarece la depasirea vitezei se face puscarie.Fiecare tara cu legile ei. Oricum....putem discuta pe un forum inca 2 ani ,"bajetii" tot pe bg le vor baga. |
Fiecare e liber sa-si inmatriculeze masina pe ce tara vrea. Pana la urma ce importanta au niste numere ? Acest forum este pentru pasionatii de masini nu pentru retardati. Si parerea mea este ca nu poti sa fi pasionat de un logan etc. Poate ca unii am visat de mici copii la un mercedes s500 sau la un bmw m3, m5 etc. De ce sa nu putem sa ne indeplinim visul din cauza unor taxe penibile. Fiecare persoana are niste hobby-uri. Pentru asta traim, nu ca sa platim taxe si impozite aberante. Masini vai de mortii lor sunt inmatriculate si pe Romania si pe alte tari si toate trec itp-ul. Cred ca toata lumea stie cum se face itp-ul in Romania. Si inca ceva: mai bine te loveste unu cu asigurare valabila de Bulgaria decat unul cu nr. de Romania si cu asigurare la Carpatica. Vorbesc din proprie experienta, nu din povesti. Deci respect pe toata lumea care are o pasiune pentru masini si prefera sa-si cumpere un 540i (e doar un exemplu) inmatriculat pe orice tara dar sa fie fericit de fiecare data cand o conduce, decat sa-si cumpere un logan pe romania (loganu tot un exepmlu e, nu am nimic cu masina) si sa mearga cu scarba de fiecare data. Deci in principiu conteaza masina, nu niste placute de inmatriculare. Masina merge la fel cu orice numere, chiar si fara...
|
Nu inteleg de ce sa platesc mii de euro sa inmatriculez o masina? Ce se face cu acei bani? Drumuri nu avem...suntem printre cele mai poluate tari din lume...aaa da...cu banii care-i platim noi pe taxe isi fac ei vile isi cumpara masinii de sute de mii de euro. Normal ca ma intereseaza de mine si nu de acest stat care nu ne ofera nimic, eu de ce le-as oferi?
|
Aici vine problema şi frustrarea românilor!
Cum să fac efortul să plătesc statului, atâţia bani pentru a-mi înmatricula "coteţul" dacă eu văd cum se cheltuiesc banii pentru "mediu"? Nu mai vorbesc de rovigneta aia nenorocită... Ca un mic exemplu: Un transportator, plăteşte pentru al său camion cu semiremorică, pe an - 1400 de euro, reprezentând taxa de drum aka rovigneta. Ştiţi cât plăteşte un transportator, având acelaşi tip de agregat, în Germania? - 700 de euro! Dar ăla are pe ce drum să meargă şi culmea, plăteşte la jumătate. Cum vine asta? Aţi văzut voi să se investească în mediu, banii strânşi până acum? Fac menevre peste manevre cu aşa zisele vouchere şi tot felul de tertipuri... |
Quote:
Sunt multe taxe aberante in tara asta, problema nu e ca sunt ci faptul ca nu se face nimic cu banii aia. OK sa zicem ca platim taxa, dar de banii aia primim un mare sut in fund. Si e logic sa te duci unde e mai ieftin. |
Quote:
E clar ca toti de pe forum vor masini rapide,si adevarul e ca ne plac masinile.Si romania e impotriva,si nu e corect. Daca merge Bulgaria ,atunci sai dam bataie. Eu ma mut imediat in Ro si trebuie sa-mi aduc masina si cred ca va fii pe Bulgaria. Romanasii vor 2000e pe taxa si impozit peste 2500lei pe an...mai dami pace. ***banii is bani si la sfirsitul anului....tu vei avea 1000-6000lei (depinde de motor) in plus in buzunar decat dasteptul ala ce ride de tine ca nai bani sa o inmatriculezi*** |
Quote:
Si 2 nu inteleg ce rost au discutiile de genu am vazut Range rover sport pe bulgaria si mustang gt500 shelby pe bulgaria....nu cred ca baietii nu aveau bani sa il puna pe romania...Fiecare alege varianta care i se pare mai avantajoasa. |
Si acum sa nu imi sara in cap toti patriotii cu ...preferi sa dai bani la bulgari decat sa dai bani in romania...(daca sunteti patrioti lasati E46-ele si cumparati-va logan :))))) ) Si sa lasam drq figurile astea cu patriotismul....
|
Traim intr-o era unde totul este condus de economie,pana si razboaiele sunt economice acum...este normal sa faci ceea ce este mai avantajos pentru tine din punct de vedere economic.
|
Quote:
Am ajuns sa imi fie scarba de bmw-uri din cauza unora care ar trb sa se supuna unui test de inteligenta inainte sa cumpere un bmw |
OFF TOPIC:
Ce are toata lumea cu BMW-urile e36? Sunt masini foarte bune.Toti le zic "coteturi" si "cazane" la E36 dar adevarul este ca e una din cele mai bune BMWuri facute vreodata. Eu am avut 1991 bmw 318i 1997 bmw 318is o mai am 2000 bmw 540i 1997 bmw 740i 2001 bmw X5 o mai am Dintre toate,318is e36 este fara nici o intrebare cea mai buna masina.Ma *** in X5 si seria 5/7.Cind sau stricat,e36 a fost tot timpul acolo sa le salveze.Maine bag X5 in garaj si ma duc doar cu E36le,ca doar iara sa stricat X5ul ON TOPIC: Bulgaria toata ziua,cei care au masini pe romania rad de cei care le au pe bulgaria cu motoare mari.Decit sa am 1.6in acte si 2.5 sub capota,mai bine nu ma risc sa imi confiste masina si mai bine inmatriculez pe Bulgaria. Romania are taxe aberante cu cea mai cacata economie care am vazuto vreodata. Salar=130euro Casa=100,000euro Un plin la Dacie= 110euro Acuma dute traieste pt o luna si intretineti familia,cu restul de 20euro care ti-au ramas. |
Ai mare dreptate , dar in privinta motoarelor mari trecute cu , capacitate mica gresesti , daca la scuter de 125 trecut in acte de 49 mai te prinde din cauza vitezei si sunetului puternic la masina este alta poveste nu te poate depista ca tu ai motor de 2.8 si e trecut ca 1.8 pentru ca nu au ce face , masoara cilindrul cu ruleta ? Evident ca nu daca seria este trecuta in talon nu are cum sa te depisteze ( acelasi lucru se poate face si in cazul blocului alezat cu pistoane mai mari , ex motor 1.6 cu interne 1.8 , scuter 49cc cu set de 80cc pe care nimeni nu mai ii depisteaza ), si chiar daca ar putea oricum treci rar-ul pt ca aratami tu mie un e36 care trece r.a.r pe bune , nici macar o masina x5-ul nu ti-l mai trece ,ca sa manance si ei ceva, plus ca sunt destule masini modificate s-au masini cu ne-reguli care circula si trec r.a.r , bn mersi .
|
stai linistit ca nu are nimeni nimic cu e36//////si de e90 si de alte modele de prin 2006-2010 se va zice peste 10-15 ani :Nimeni nu mai face masini cum se faceau odata
|
Quote:
2)Nu incerca sa pari ce nu esti....haide sa analizam masina ta...e din 2004..un mercedes clk 270...are 8 ani..ai dus-o la scoala s-o dai primul an?...sa numai zic ca e prezentata de 3 ori pe 4tuning... 3)Data viitoare cand mai ma vezi fata in fata ,incearca sa nu te mai albesti....ca nu sunt ala cu coasa ca sa-ti iau viata...si nici nu am nimica cu tine. 4)Daca mai doresti ceva ma poti suna..si putem discuta precum barbatii..daca nu,lasa-mi un mesaj si promit ca-mi fac eu timp sa te sun.... 5)Nu te mai ascunde si incerca sa pari ce nu esti....ca esti mic "COPILE". Ultimul post pe aceasta sectiune...(careia am si uitat sa-i raspund) noroc ca mi-a adus aminte un tovaras ca am unul care vorbeste a prost... Quote:
|
Quote:
|
dacă nu ai bani de o mașină, cu tot ceea ce presupune ea (taxe, asigurarea aferentă etc.) înseamnă că este un motiv pentru care nu ar trebui să ai mașina aia. pe mine unul mă agresează vizual toți maneliștii care circulă cu toroape de e36 , calibre și alte invenții cu acte de Bulgaria, mai ales că majoritatea sunt căzături, și ei se mai și cred regii șoselelor cu câte o sărăcie de 318.
dacă ziceți că la noi sunt taxele mari...ia vedeți cum sunt asigurările prin alte țări (Franța, Italia, sau mama lor, Marea Britanie). când te pleznește regina cu o asigurare de 2650 de lire pe an la un Jaguar care nu valorează nici 2500 de euro... aia e distracție, nu labageala de la noi, cu taxa vieții, care poate fi și evitată prin acțiune în instanță. problema noastră e de mentalitate, că ne credem prea „valoroși” pentru lucrurile pe care ni le permitem defapt. Să nu aibă vreunul dintre voi, bulgarii, ghinionul să intre în mine vreodată... |
si,ma rog,ce s-ar intampla in caz ca unul dintre cei care avem masina inscrisa in bulgaria ti-am accidenta automobilul tau inscris in romania?
|
Quote:
nu te stresa ca nu poate sa faca diferenta intre nivelul de trai din alte tari,ce salarii sunt acolo cu romania......dar stie sa faca calcule cat costa o asigurare,etc.... |
Quote:
vrei exemplu,un mercedes ml din 2009,nr de cehia,propietarul la volan,nu vreun manelist cum numestii tu cei care circula cu masini de bulgaria,a lovit 2 masini,o solenza si un logan,de 3 luni de zile ii plimba si nu le da banii,ce crezi cehul avea asigurare GROUPAMA....deci?poate sa te loveasca si unul cu nr de romania cu asigurare la carpatica,euroins,astra si tot nu vezi nimic,deci calmeaza-te....problema este la conducerea acestei tari si la institutiile statului nu la locuitori......... |
Quote:
|
sunt PRO bulgaria din 100000 de motive pe care le stiu multi care au avut , au , sau mai nou...vor avea masinile pe BG
circul cu masini pe bg de peste 3 ani , fara incidente de nici un fel , nu mai judecatzi pe toti cu masini aduse de afara doar ca avetzi voi ciuda, invidie sau atzi vazut cefe late sau tzaranoi la volan , nu sunt toti lafel am condus masina unui amic , o pisica din 89 cu 375.000 km la bord , si pot spune ca se .... de la distanta pe logan din 2009 cu doar 78.000km la bord , din ffffff multe puncte de vedere , cine stie cunoaste , cine cunoaste va las sa va agitatzi degeaba....:twisted: alt caz a unui prieten , X5 pe romania , dupa ce nu a mai suportat sa plateasca taxe si impozite cu carutza , acum conduce acelash X5 ...dar pe BG !!! iar la ce decizie au luat cei care ne conduc ca pe niste oi tampite, o sa vezi 90% din masini inmatriculate in alte tzari , in special astia de guitza pe forumuri ca sunt contra BG !!! nu ma crezi? este o decizie care au vrut-o de mult si acum nu au mai avut incotro...asa ca ...a intrat in vigoare legea BORKBELY sau cum dreaq il cheama si pasta .... citeste aici : http://www.libertatea.ro/detalii/art...or-373994.html asa ca ....schimb masina pe bg ...cu 5 tico pe romania :D:D:D P.S din pacate ca sunt roman , dar tre sa o spun iar . . . SUS cu BG IT SP GR FR etc :rolleyes2:!: |
Quote:
Ti se pare corect? |
pai pt ca probabil ala cu romania era vinovat , si nu ala din BG ....prin urmare dc sa plateasca asiguratorul bg ...doar ca este bg?!
nah....zic si eu ...altfel nu inteleg.... oricum , ai impresia ca in romania sta altfel treaba ? audi pe romania lovita de sandero pe romania , reparata pe banii propietarului , bani recuperati dupa 8 luni...de judecata tzi se pare normal? |
Quote:
Nu mi se pare corect, dar el macar si-a recuperat banii. In final, il sustin pe Bong. |
mai tine si cum decizia celor de la garda ....
in fine ... nici eu nu inteleg.... dar sa ne gandim ca este 100% posibil sa fie si invers ... sa fie unu pe bg , sp , it , gr ....lovit de unu pe ro... si sa o ia in mana .... deh... romania tzara draga si pana la urma nu este vina masinii , al nr de inmatriculare , si de multe ori nci macar al soferului.... accidente se pot intampla , nu din vina a cui detine masina , pot fi foarte multi factori .... de exemplu , am un amic , cu un wv sharan pe Germania , anu trecut , in iarna , anevelope de iarna noi , a dat sa ia curba printre curti , masina a alunecat de cur si a lovit alta masina .... acum hai sa ne gandim , pe cine sa dam vina.... 1 e sofer de peste 10 ani fara incidente sau amenzi 2 anvelope noi de iarna NOI 3 nu avea viteza 4 are o varsta si un caracter bine definit este roman familist cu 2 copii ia zi tu .... pe cine dam vina ?!?! |
Quote:
nu vezi ce mentalitate ai ? prietene .... cand eu circulam prin europa...tu statea sub fusta mamii..... este corect , si in germania este de ex. asigurarea de 700 euro , dar hai sa incepem cu modul de trai , salarii , beneficii , etc poi in germania cand m-am dus cu masina in service si a zis ca nu o poate repara din cauza pieselor mai devreme de 2 zile....am plecat cu masina de la ei....pe durata cat dureaza reparatia ...si cu o valoare de peste 3 ori fata de masina mea acolo dac te-ai bubuit , in 2-3 zile este gata masina , fara circ si panarama , fara shpaga ca nu tine , cine e vinovat plateste .... dar nu se face atat taraboi ca la noi , nu dureaza atat ca la noi , si au si salarii nu gluma....ca sa nu mai vb de mentalitate !!! |
1 la mână vă plângeți că nu sunt salarii ca în afară. pe unde o ard eu sunt salarii FIX ca în afară, nivelul de trai la fel. cânt timp ai 8 clase și produci angajatorului tău 1000 de euro pe lună, nu are fizic cum să te plătească cu mai mult de 300. NIMENI nu îți dă salariu bun cât timp tu la 4 rupi ușa să te uiți la Măruță...în condițiile în care la 9 ai intrat la muncă , până la 10 nu ai făcut nimic, la 3 jumate ai plecat, și în cele 5 ore în care ai „muncit” ai stat defapt pe cancan și pe prosport. Banii , chiar ca în vestul europei, se fac și în România, doar că la noi trebuie să muncești ceva mai mult pentru ei, și să ai ceva școli.
2 la mână : nimeni nu TREBUIE să aibă o mașină străină cu motor mare. o dacie Solenza o cumperi cu 1500 de euro, impozitele și asigurarea nu costă mare lucru...dar nu, TREBUIE să ai BMW sau altă mașină, 95% nemțească, din 1995, pentru că tu ai valoare. Nu zic că Logan , Solenza (mai ales) sau alte invenții autohtone și nu numai sunt mai bune, dar pe astea vi le-ați permite fără intervenție divină (bulgărească), în realitate. Cineva care câștigă aici 3-400-500 de euro și ar plăti la un Logan 700 de lei asigurarea pe an, în UK ar câștiga un 1500 de lire pe lună, și ar plăti 1300 de lire pe an asigurarea la același Logan (am dat un exemplu, că nu sunt încă logane în uk). unde vi se pare mai ok ? Diferența dintre noi și cei „din afară” e că ei în general nu-și iau A6 2.5 TDI din 2000 dacă-și permit să întrețină cel mult un Astra de 1.6 |
Bongule nu iti zic cu repros sau mai stiu eu ce :) ,
Asa ca : 1. Atata timp cand la un interviu discuti programul (de la x la y , si se intampla uneori sa stam pana la z) , este ok . Dar majoritatea angajatorilor practica z-ul zi de zi . Ca sa faci bani nu iti trebuiesc scoli , am cunostinte care au 2-3 facultati , mastere & shit , muncesc mai mult ca mine pe bani aproape la fel ca mine sau mai putin (PS: Ma incadrez in categoria alora care rup usa la 4 si au 300 de euro , rup usa la 4, dar fac tot ceea ce mi se spune sa fac , asa ca imi rezerv dreptul :D /atat timp cat sunt baiatul bun la toate si pe contract sunt doar cu 1 incadrare si teoretic trebuie sa fac doar acelasi lucru .) . 2.Asta cu masinile , iti iei masina in functie de salariu . Ca exista cei care isi iau bmw si il tin in curte pe post de mobilier ca nu au bani de benzina si piese :) , partea a 2-a . Legat de Uk , cred ca 1500 de lire e salariul de baza , asigurarea de 1300 pe an o ai daca esti la inceput :) , dupa ajungi sa platesti putin (ca si la noi , aceeasi masina tata plateste 300ron rca pe 1 an , daca ar fi pe numele meu 600ron pe 6 luni , 1100ron pe 1 an ) . |
BONG ule....bun nick ti-ai ales...
eu cred ca tu stai si acum pe bani parintiilor.... masina sigur din bani lor este in alta ordine de idei ai dau dreptate colegului de mai sus... pt inteligentza ta am master, si nu tine de nici o scoala...aia fara scoala iti garantez ca uneori castiga si de 10 ori mai bine decat multi din noi 2 sunt cu mult peste varsta ta nepoate si muncesc uneori si 15 ore pe zi ca asa vrea patronul....si culmea... sunt incadrat la un anumit salariu pe un anumit post si culmea...vrei nu vrei faci ce spune sau ....zbori...ca asa e in romania noastra...in a ta nu stiu cum o fi .... 3 nu am nici o masina care sa depaseasca 1.6 , am una chiar cu motor 1.2 nu am bmw....am avut pe romania dacia , oltict , skoda , audi , opel , bmw 1.8 , 2.5 , 750 .... si NU , nu imi mai trebuie ca sa arunci cu vb in vant , e usor cand ai totul pe tava sau fumezi BONG 8) bv tzie ca esti mai norocos... in afara de taxa , stai calm ca si pt bulgaroaica mea platesc impozit mult mai mic , asigurare , itp , aceash benzina ...etc nu vad dc nu iti iei tu cazaturi de.....solenta sau 1310.... te tzin eu? poi prietene.... de cateva zile primesc pe bulgaroaica mea oferte cu masini mult mai scumpe decat a mea...si le refuz.... dc? te intrebi dc..... poi ia tu o masina de 2000 euro si plateste tu romanule cu masina pe romania taxa de 1000-6000 euro pt ca a fost inmatriculata inainte de 2007 , iti permiti? stai sa vezi de acum inainte masini pe bg , sp , it ......etc poate da norocul sa te vad si pe tine intr-o bulgaroaica....poate atunci o sa intelegi si tu DE CE (cu toate ca ma indoiesc) uite cum facem....aduna tu astia ai vostri care vreti ca toti sa aiba masini pe romania...imi platiti voi taxele imbecile...si eu o inmatriculez pe romania ca sa fi tu fericit....stiu ca iti permiti....ceri de la parinti :D eu inchei aici.... imi jignesc singur inteligentza pierzand timpul cu niste copii ca tine .... |
Quote:
BONG,nu am nimic cu tine personal si ca sa nu ma intelegi gresit in stilul tau am 3 masini inmatriculate pe romania,am platit taxa de poluare 1000 euro la ultima masina,1100 ron asigurarea pe 6 luni,dar iti spun sincer ca ma uit sa imi cumpar o masina care sa o inmatriculez pe bulgaria si asta nu inseamna ca ma uit sa imi cumpar un cazan sau ca sunt manelist,dar nu m-a prostit d-zeu sa platesc taxa 2500 euro la stat.......si iti spun din experienta pt.ca am avut masini pe bulgaria,MASINA MERGE LA FEL ORICE NUMERE DE INMATRICULARE AR AVEA,CONDUCI MASINA NU ACTELE.... |
Quote:
|
Quote:
cumnata nascuta in 1988,la motor de 1600 cmc,asigurare la omniasig costa 890 lei,masinile sunt pe numele lor deoarece am datorii la banca si nu as vrea sa raman fara ele:D:D:D si daca o sa ma intrebi de ce am vrut sa imi fac asigurare acolo ca este f.scumpa,cumnatu a patit-o pe pielea lui a avut un accident cu masina lui personala cu asigurare la carpatica,a facut constatare amiabila cu cel nevinovat,persoana a bagat masina la reparat,reparatia a fost 8.000 ron,carpatica nu a vrut sa despagubeasca service-ul auto,acesta l-a dat pe el in judecata si a castigat,poprire pe salariu 500 ron pe luna pana se acopera suma,judecatorul a respins cererea lui de respingere deoarece el este vinovat de accident si sa plateasca reparatia omului,iar dupa aceea in judecata sa isi recupereze banii....de la carpatica |
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning