![]() |
Re: Cielo BH 18 BSV
Conductele frana, putrede si mai mult ca sigur fisurate, si iti pierde lichid. Cu cat apesi mai tare se duce pana la fund, asa am patit eu. Vezi ca nu e de joaca, lasa masina pe bara!
|
Corect.. m`am uitat sub masina si am vazut ca dreapta spate aveam interiorul jantei de lichid de frana.S`a comandat deja ce trebe de catre mecanic.. la dimineata se rezolva.
|
Bravo! Bun, cat te-au ajuns? la mine la espero a fost problema si au trebuit confectionate , nu se mai fabrica si gasesc asa ceva noi, de cielo in schimb gaseam peste tot, cele de espero sunt putin mai lungi.
|
Am eu conducte originale noi daca te intereseaza.Mai am si pompa,la fel ca noua.
|
M`a ajuns 60lei cu tot cu manopera.Costi am sa verific starea conductelor si de am nevoie de contactez doar sa`mi spui la ce bani.
|
5 Attachment(s)
Asa aratam momentan..
|
2 Attachment(s)
Ca noutate.. masina e din nou pe table.. s`au vandut cele de aliaj.. le schimb cam la sezon :)) acu sunt in cautare de altele.. in rest.. m`am apucat de revopsit pt prima oara vopsesc.. cu compresorul.. fara cuptor..doar in curte.. deocamdata portbagajul care a iesit pt mn bine urmeaza bara spate acu.. apoi aripa stanga spate si pe bucati incet toata masina..care devine tot gri cam de genul dar nemetal.
|
frumos,bafta in continuare...
|
4 Attachment(s)
De azi masina a primit un alt set de jante pe 16 7j care pe viitor le voi revopsi..vedem cum,alb am avut.. poate un auriu(ult poza) sau poate OEM.Sunt in cautare de 2 arcuri sport spate -40 daca stiti careva.
|
Arata bine cu noile jante, ar merge auriul ales de tine, succes pe viitor
|
Sunt in cautare de 2 arcuri sport spate drop -40.. astept oferte!
|
4 Attachment(s)
Am cam neglijat topicul din lipsa de timp si poate chef :)),pe masina nu s`au mai facut prea multe,jantele au fost vopsite albe,raman la simplu nu tziganesc jantele cu nu stiu ce culoare de curcubeu.S`a schimbat uleiul si am trecut la ulei Mobil ..supermobil2000(mobil1)renuntzand la ideea castrol care in ultimul timp este cam contrafacut,am facut rost de alte arcuri sport spate,si de o toba sport cu silencer iesire 90mm care inca nu a fost montat.. si nici arcurile.Saptamana asta incaltz si jantele cu cauciucurile 195 45 16..si pe sfarsit de vara e pregatit.
|
3 Attachment(s)
Am urcat si jantele si arcurile sport pe spate inapoi.
|
5 Attachment(s)
N`am mai putut da edit...mai am ceva poze.. :)
|
4 Attachment(s)
Am schimbat tips`ul la toba finala cu una cu2iesiri..toba sport intre timp s`a vandut inainte sa o montez :P.
|
hai ca e bine ;)
|
2 Attachment(s)
Azi am fost si am pus la punct si tot traseul de esapament,era mutat si coborat partea din spate aproape pana pe punte,ca la cine am fost.. carpaci desi nu stiam cand am schimbat toba sport nu a sudat cum a trebuit.
|
4 Attachment(s)
Cateva poze.. mai altfel :)
|
1 Attachment(s)
Si avand timp liber am gasit ceva material prin garaj si m`am apucat sa fac si eu o alta incinta,nu neaparat pt mine.. dar sa vad ce`mi iese.. suna bestial de zici ca am alt sub pe langa incinta mea..asta e mai potrivita.
Aici o filmare >Incinta Subwoofer CLICK |
1 Attachment(s)
Am achizitonat pivoti,discuri,placute frane noi,urmeaza sa fie montate..in rest deocamdata nimic nou,la primavara.
|
9 Attachment(s)
Ca noutate am facut o bara fata custom cu prelungire de g5,i`am pus o bara stabilizatoare,si am incaltzat`o de iarna..
|
Cand omul n-are ce face... isi face de lucru:lol:
Mie nu-mi place, dar daca e pe gustul tau, e bine. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ms pentru pareri,deocamdata imi place.. oricum e neterminata bara,am si bara stock le schimb cand vreau,chiar mi se pare ca se potriveste cu masina si forma .. seamana cu cea de la grila,o sa mai primeasca niste dayline lupe,proiectoare..poate chiar cele originale barii de g5 cum e in poza de mai sus,o prelungire si mai vedem.
|
2 Attachment(s)
Azi i`am facut reglaju de directie dupa ce i`am pus discurile placutele noi si schimbati pivotii si capetele de bara,o sa urmeze la primavara amortizoarele ca`s cam uzate de la arcurile sport.
|
La spate ce naiba ti-a reglat? :)
|
4 Attachment(s)
Pe spate nimic nu stiu ce au verificat pe spate.
Ca noutate, un set de jante originale Schmidt pe 16 8&9J..care le voi polisha si le dau un pic de atentie pana la primvara,dar nu sunt hotarat sa le pastrez s`au nu.. daca nu vor fi scoase la vanzare,cele albe sunt de vanzare acum 4x100 16"7j 1100ron pret final,s`au 850 fara gume. |
2 Attachment(s)
Am trecut la rotile de vara...schmidturile de mai sus.. s`au dat pana la urma.
|
Salut, mai traieste cineva pe aici?😅 N am mai postat nici eu de cațiva ani, ce sa zic, inca eu mai am masina momentan i se schimba pragurile semiaripa,si alte chestii care nu le dezvalui incă,cum valoare nu are(pt alții) am decis sa o mai tin si sa mai investec putin in ea,circul foarte putin cu ea, doar in weekenduri,baba nu m a dezamagit foarte fiabila, din 2008 la mine, prima masina si tin la ea, mai am si alta bineinteles de familie. o sa revin cu poze. 😁
|
6 Attachment(s)
Clară treaba aici😅is io cu mine, Am revenit cu cateva poze in timpul lucrarii la tăblărie. Semiaripi, praguri, aripi față noi,deocamdata dat cu fuller pregatit pt vopsit. Acum intra la service pt partea mecanica,schimb de:rulment spate, ulei filtre, flanse amortizor, cap de bara, bieleta antr, am schimbat conductele de frana cu unele din cupru, erau mancate pușcate, schimbam arcurile recente - 40 cu - 60 pe față si primește amortizoare sport, fețe de usi exe, am schimbat volanul GSI cu unul sport, urmeaza sa adaptez niste scaune de cc, speram ca ne iese👍
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning