Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/208048-e36-bmw.html)

JusT_SaY_BoBo 11-11-10 14:21

Re: E36 - Bmw

mareane vreau sa te intreb si eu ceva poate ma poti ajuta cu o combinatie;)...am vazut ca te am in lista da nu imi apari daca ma vezi vreodata on da-mi un semn cv idul e la fel ca nickul:)
https://www.youtube.com/watch?v=5hIe3VejfOE

Marian_nebunu 11-11-10 18:27

3 Attachment(s)
Sa va povestesc ultima mea "PATANIE" !!!!!!!!!!!!!!!!

VA ANUNT CLAR CEI CU PROBLEME CARDIACE SA NU CITEASCA ACEASTA INTAMPLARE !!!

mergand acasa foarte obosit dupa antrenament,yo marean care este ajung la bariera de la Domnesti !!! nu aveam p nimeni in spate si m-am gandit sa dau si eu prioritate unui tirist (cei din stanga respectiv dreapta au cedeaza trecea)...a trecut omu cu tiru si bam plec de pe loc cand din dreapta intra unu in mine :D...(o Dacia Break alba)...parchez masina omu se da jos foarte revoltat ;) chiar se rastea la mine ca (domne ai intra in mine eu stateam p loc,tu ejti vinovat hai la politie ) :lol: ...il iau cu frumosu si ii explic bai nene uita-te aici in spatele meu ce scrie ?? (stop !!! si ai semn mare cedeaza trecerea? )..da domne dar tot ejti vinovat ca eu stateam p loc !!!..in fine am ajuns de comun acord sa mergem la politie la Bragadiru noi gandindu-ne ca scapam mai repede (ajungem acolo cand i-a zis gaboru ca ii ia permisu si amenda mare de tot omu se ruga de mine sa mergem la intelegere amiabila ) eu spunandu-i (nu mai sunt eu vinovat?? ) si plecam tocmai in Pipera :|...am consumat azi 9 litrii de benzina (care probabil ii consumam in maxim 3 zile)in drum spre Pipera il sun p Daffy si il intreb daca stie unde e centrul de asigurari..l-am luat p Daffy de la Floreasca ajungem acolo la centru de asigurari si incepe circu :evil: :evil: (cum am intrat p usa gagica de la birou ne spune nu mai primim accidente este ora 15-30 la ora 15-30 noi inchidem)dar defapt telefonu lu Marean arata ora 15-27...ne-am rugat de aia pana la urma a venit sefu lor ca a inceput Marean cu dalea urate :D:D:D...cand ne luati banii cand faceti cand dregeti si a "SPUS IN VOCE TARE ULTIMA PERSOANA ESTE DOMNUL CU GLUGA IN CAP---ADIK EU :!::!::!:"
Ne da gagika aia o fisa de constatare amiabila si de aici INCEPE CIRCU :pelvic_th

Se apuca Romanu cu Dacia sa scrie cand scrie numele )Licsandru Traian si la Prenume a tras linie am inebunit de ras :lol :lol::lol:......hai treaca de la mine am zis ca o fi uitat sa scrie prenumele si a scris sus...cand ajunge la partea cu (ma indreptam din directia si scrie CHIASNA nicidecum (C.H.I.A.J.N.A) :lol::lol: m-a apucat un ras =)))))))) (si omu ma intreba de ce rad foarte mirat :???:?? ) dupa ,o comite iar ,la asigurare a scris ca el o are din 2009 pana in 2019 (asta era data permisului :lol: ) iar am ras iar :lol:...ma apuc scriu eu datele mele cand se aude asa prin sala aia (Domnisoara trec si seria motorului ???ca nu am ridicat capota sa ma uit =))))))))dictalooooo :lol: :lol :lol: sa moara gainile lu Jakalu m-am cracanat de ras =))) ...
Ajungem la partea cu bifatul casutelor (unde scrie MARE SI CLAR SUS IN PAGINA "LA PUNCTUL 1 SI 2 TAIATI SITUATIA CARE NU RASPUNDE ) Se apuca Romanu si taie si 1...si 2...si 3.... =)))da bule mama opreste-te :chuckel::chuckel:vere ca doar primele 2 tre sa le tai...ducem fisa la birou..(nu e scrisa bine , de ce ati taiat casutele ?,de ce nu ati scris prenumele ? ) da bule mama apuca-te si scrie iar !!
a 2 oara ce face Romanu in locul unde trebuia sa scrie asigurarea a scris numele lui (se facuse si asigurator pe loc omu :lol :lol: (face boss :(:(:( iar am gresit dute si cere si tu alta ca mie rusine ca sunt om in toata firea SI "RADE PUSTOAICELE ALEA DE MINE" DA BULE MAMA "RADE TOATE CA IE MULTE" :lol: :lol :lol: !!!
ma duc la fata de la ghiseu mai vreau un exemplar va rog frumos ca iar s-a gresit !!!la care fata (ia de aici 3 formulare:x:x si veniti cu unu singur:x :lol: :lol: da bule mamaaaa eram gata pe jos nu mai puteam de ras :lol:
In final scriem noi cum trebuie si ce zice omu (e greu tare sa complectam o fisa dasta pe cuvant de onoare ) si ii zic yo (hai vere la chiasna sa complectam inca 2 fise vrei ;) ?..el nu si-a dat seama de "IRONIE" :D:D:D....ajungem la ghiseu in fata noastra 3 Romani grasi cu burtile pana la gura :D...gresise pentru a4 oara :lol: (ce v-am zis eu domnule cine sa scrie pe fisa asta???vinovatul da??? cine e vinovat ?? Dumneavoastra??nu domnisoara eu sunt nevinovatul.Pai si atunci de ce ati scris pe fisa de VINOVAT ??? :rolleyes2 da buleeeeeeeee :rolleyes2 BINE INTELES IAR AM RAS )Pleaca omu de la ghiseu cu al 4 lea set de "fise" la care spune el (arunca alea Ioane ca "IE GRESITE TOATE" LE MAI FACEM O DATA)
Dam fisa (a fost bine de data asta ) ne spune sa mergem in parcare pentru poze (sa asezam masinile in aceeasi pozitie in care s-a intamplat accidentul...eu ii zic constatatorului sefu ma duc sa intorc masina,ii dau telefonu lu daffy (asa am intors masina --- https://www.youtube.com/watch?v=8ePG9HKTHxM )
la care pana sa aseze Romanu breaku vine un mosulica cu walkie talkie in mana rastea cu voce tare numarul meu de inmatriculare =)) si incepe (iesi afara cu masina din parcare sa iti faca poze afara pe strada nu ma intereseaza :weirdface..era praf (putin spus beat) =)) intr-un final l-am calmat...am facut pozele...plec acasa ,am lasat pe daffy si amica lui Daniela (nu m-am putut abtine si i-am cerut id ei de mess :doh: chiar daca Daffy a avut o relatie cu ea in trecut ) am ajuns acasa plecat de dimineatza,mancat doar de dimineatza:D...venit de la antrenament obosit tare...dar pe cuvant de onoare am ras de si acum ma dor obrajii si burta !!!

in final m-am ales cu masina lovita !!! si cu id Danielei (care este bruneta cu ochii caprui)!
astept sa depun dosarul de daune si mai departe nu va spun dar daca lucrurile decurg ok ,masina va iesii altfel dupa acest accident ! si daca iese cum mi-am propus NU SE MAI VINDE !!!

bmw_motorsport 11-11-10 18:38

fortza break-ul...nu are nimik:lol::lol:
imi place ca amandoua erau inscrise pe bucale:lol:
angajeaza-te dreaq la o patiserie...sa inveti sa faci donuts d'alea...cum le zice:twisted::twisted:

Wilgax 11-11-10 18:39

NU ESTI PE TREABA TA FRATELE MEU!!!!!:shock::lol:

abby3325 11-11-10 18:41

Sorry pt. masina .. insa nu e grav ;)
Si apropo .. daca tot ai luat ID-ul Danielei .. de ce nu-l imparti cu noi, asa cum e frateste si frumos ? Ca doar nu e borcan cu gem sa se termine :P :))

D_a_N_i 11-11-10 18:43

panarama de om esti ma i-ai stricat masina la satean,daca mai te intanlesti cu el dui si un abecedar

Sir 10 11-11-10 18:43

Ma vere:))nu pot sa spun altceva decat ca esti nebun cu acte-n regula=)) P.S: Bafta la ce ti-ai propus cu masina Marean care este!

Daniel_Toa 11-11-10 18:44

Mareane ai comis o urat ... zau :) Acum doua luni eram exact in situatia ta , ( un mos a intrat in mine ) . Sper ca tot raul asta sa fie spre bine . Tu esti intreg ?

Maniak22 11-11-10 18:45

Iar ai comiso:) Era de asteptat sa se intample ceva:)

Pacat de pisi totusi:) dar lasa ca compenseaza Daniela:))):)):))

Doar aripa si farul? Nimic mai grav?

CaZu 11-11-10 18:46

frate esti crima sa moara tata :)))

sprinter 11-11-10 18:47

Ba mai stiu eu o masina care este lovita EXACT la fel :))))) L-ai distrus pe daffy total :)))) dupa ce ca n are femei, i ai luat si ultima speranta. tziganeeeeeeeeeeeee

HAHahahahah ahha hahahaha haha ha "NU E BORCAN CU GEM SA SE TERMINE" =))))))))"

Marian_nebunu 11-11-10 18:52

bmw_motorsport - breku fortza ,ca tancu :D:D:D m-a mutat de pe sosea :D
Wilgax - stiai deja ca nu sunt p treaba mea :D
abby3325 - id Danielei este momentan "BUSY" :) ;)
D_a_N_i - i-am dat a 3 fisa din alea care le-am primit de la gagica aia :D:D:D:D
Sir 10 - multumesc fratele meu :D daca iese cum vreau cu 25 d milioane la dosarul de daune o fac bomba:D
Daniel_Toa - fizic sunt intreg........psihic :rolleyes2 :rolleyes2 ...inca nu stiu :rolleyes2
Maniak22 - daniela e bine ma :D:D:D e bruneta :D stii tu :D viata mea :D
CaZu - gracias de complimente :D:D:D
sprinter - dupa ce gust din borcan ii dau si lui !:D:D:D...ce sa faci ba fratele meu :D:D...cred ca astia de prin ghencea au primit blestem :D astia cu masini negre :D:D:D !..IAR LEGAT DE DAFFY :)))))) ERA GELOS IN MASINA CAND I-AM CERUT ID.(MI-A ZIS ,BA FRATE VEZI CA SUNT GELOS)..SI I-AM ZIS OK...FI GELOS IN CONTINUARE :lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol gagik in spate radea cu gura pana la urechi :lol
SAX1987 - eu chiar m-am distrat maxim =)))))))

SAX1987 11-11-10 18:53

Daca eram in locul tau cred ca turbam de nervi :D

Sper sa o rezolvi cat mai repede !

abby3325 11-11-10 18:53

"nu e borcan cu gem sa se termine" .. oka`y .. recunosc, puteam sa fiu mai subtil, insa ideea e tot aia :))
Si daca e pana acolo .. Sprintere, nu am dreptate ? :P

sprinter 11-11-10 18:57

abby tu esti baiat la casa ta ma ... noi suntem tineri aici....

Ba mariane cre ca am terorizat pe prea multi de a fost cu asa mult bulan... tu ai scapat mai lejer. Oricum erau blesteme de mult luate :lol:

Poate se supara daffy si baga cutitu in tine :chainsaw: ca ii dai la borcan asa :dance: si asa :pelvic_th de face asa :yikes:

D.Allecs 11-11-10 19:02

Aoleu cred ca il incarcam pe ala cu bataia saracu...:)) tot el de vina si tot el cu gura mare...
Nu te bucura cu plata daunelor ca astia de la asigurari (mai ales daca are din aia saracie..) o sa caute motive ori sa iti dea mai putin bani, ori sa iti intarzie plata cat mai mult, o sa ai de furca cu ei. Iti urez succes :)):lol:

Daniel_Toa 11-11-10 19:03

Unde are respectivul asigurare ?

RoByNeT 11-11-10 19:04

Sper ca nu are si ala cu dacia asigurare la Carpatica :censored:

Marian_nebunu 11-11-10 19:05

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3804419)
abby tu esti baiat la casa ta ma ... noi suntem tineri aici....

Ba mariane cre ca am terorizat pe prea multi de a fost cu asa mult bulan... tu ai scapat mai lejer. Oricum erau blesteme de mult luate :lol:

Poate se supara daffy si baga cutitu in tine :chainsaw: ca ii dai la borcan asa :dance: si asa :pelvic_th de face asa :yikes:

:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: vreau mai intai sa gust cu limba din gem :D si dupa vedem cum e cu linguritza :D:D:D ;)

D.Allecs - nu fii asa de sigur !!!:D

are la euroins parca :D:D:D:D:D...dar nu e panica stiu p cineva acolo :D

abby3325 11-11-10 19:06

Ahahahahahaa, asta da :)) BAFTA ;)

D.Allecs 11-11-10 19:08

De doua ori am patit`o cu dastia cu asigurari gen carpatica si euroins... am tras de ei de mai aveam putin si ii dadeam in judecata. Daca ai pe cineva acolo e bine, ai o sansa, dar totusi :))

Marian_nebunu 11-11-10 19:10

Quote:

Originally Posted by D.Allecs (Post 3804457)
De doua ori am patit`o cu dastia cu asigurari gen carpatica si euroins... am tras de ei de mai aveam putin si ii dadeam in judecata. Daca ai pe cineva acolo e bine, ai o sansa, dar totusi :))

da bule mama rad si acum cand a tras romanu linie la prenume :lol: pfoaoleooooo =))))))))))))))))))))))...si aia cand au zis "IE GRESITE" =))))))))))) MAMA DOAMNE NU MAI PUTEAM DE RAS :lol:

MARI_NSL 11-11-10 19:24

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3804461)
da bule mama rad si acum cand a tras romanu linie la prenume :lol: pfoaoleooooo =))))))))))))))))))))))...si aia cand au zis "IE GRESITE" =))))))))))) MAMA DOAMNE NU MAI PUTEAM DE RAS :lol:

mhuwaaa euroins :))) ce-a mai bomba :)))

ps. cati ani are tipa aia ?

RoByNeT 11-11-10 19:25

Mai fac si eu un off`topic =)))

Tu ai lovit masina ... si golanii au ramas cu femeia =))))) ahahahaha

Marian_nebunu 11-11-10 19:25

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 3804509)
mhuwaaa euroins :))) ce-a mai bomba :)))

ps. cati ani are tipa aia ?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.....are 21...terminati cu tipa :D inca nu e nimic clar !!! doar un id de mess :D ;)....

doamna tre sa scriu si seria de motor ca nu am ridicat capota sa ma uit =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))

Marian_nebunu 11-11-10 19:32

1 Attachment(s)
Viitorul suna alb mat :D

daffy duck™ 11-11-10 19:34

Da bule mama cat am ras si azi:lol::lol::lol::lol:

tine minte ce ti-a spus traian :lol: "pleaca si tu domne mai usor de acum inainte!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o zi cu peripetii ce a fost azi, vorbim pe mess sa vedem cum facem maine ca merg si eu, cine stie ce se mai intampla :lol: :lol: :lol:

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3804313)
m-am ales cu masina lovita !!! si cu id Danielei (care este bruneta cu ochii caprui)!

poate iti fac ochii caprui spre mov ! :lol: :lol:

Marian_nebunu 11-11-10 19:45

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3804543)
Da bule mama cat am ras si azi:lol::lol::lol::lol:

tine minte ce ti-a spus traian :lol: "pleaca si tu domne mai usor de acum inainte!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o zi cu peripetii ce a fost azi, vorbim pe mess sa vedem cum facem maine ca merg si eu, cine stie ce se mai intampla :lol: :lol: :lol:

poate iti fac ochii caprui spre mov ! :lol: :lol:

Lui Traian trebuia sa ii spun( vere ;) ai asasinat Limba Romana ,si la oral si la scris) !!!

iar legat de facutul ochiilor ;) MA ABTIN SA ITI DAU REPLICA :D !!!!!!!!!

daffy duck™ 11-11-10 19:49

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3804580)
Lui Traian trebuia sa ii spun( vere ;) ai asasinat Limba Romana ,si la oral si la scris) !!!

iar legat de facutul ochiilor ;) MA ABTIN SA ITI DAU REPLICA :D !!!!!!!!!

am vorbit noi pe mess :lol:

JusT_SaY_BoBo 11-11-10 20:51

daca tu esti sanatos mareane eu imi tai..:))))=))))mi-ai facut seara:)))
e cam sifonata pisi dar va fi bine:))

daffy duck™ 11-11-10 21:37

ah...si inca o chestie...dupa mica sesiune de cerce sustinuta de marean care estem vine unu la costum la noi, il intreaba pe marean ce motor are etc si omu avea si el un urs 2.5....

P.S
mareane, inchide garajul ca se vede mini-ul cu pana !!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

liviu tex 11-11-10 22:01

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3804535)

mai bine ar suna niste jante!

caterinca cu ele rosii prinde doar aici pe forum,noi stim ca le-ai facut asa de nebun dar cine te vede pe strada cu ele...:shock:

te vede si brunet,sti ce spune? ''al dracu tigan si-a facut roate rosii sa nu'l deoache lumea!''

Marian_nebunu 11-11-10 22:44

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3805027)
mai bine ar suna niste jante!

caterinca cu ele rosii prinde doar aici pe forum,noi stim ca le-ai facut asa de nebun dar cine te vede pe strada cu ele...:shock:

te vede si brunet,sti ce spune? ''al dracu tigan si-a facut roate rosii sa nu'l deoache lumea!''

chiar nu ma intereseaza ce zice LUMEA...CE ZICE UN STRAIN DE MINE !!!este suficient "sa stie toti fratii mei care este :D,cum sunt eu ca baiat " si de ce am jantele rosii:D

daffy duck™ - daffy eu in garaj am e36 cu motor de m5 e39 !!!stai cuminte ca e greu cu masina din garaj ;)

JusT_SaY_BoBo - nu e panica fratele meu :D

daffy duck™ 12-11-10 00:12

am inteles marean, am inteles :))))

plictisit 12-11-10 00:37

da ma chiar ca blestemati astia cu masinile negre .. asa pe rand se intampla, bai imi pare rau de accident, dar lasa ca o faci tu, si inca ceva, NU ESTI SANATOS =))))))

crysty.bobok 12-11-10 00:43

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3804535)

TE-AI VANDUT FRATELE MEU !:evil:

Imi place d tn ca iti bagi p.... in ele de fiare si traiesti clipa !

Marian_nebunu 12-11-10 00:46

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3805411)
da ma chiar ca blestemati astia cu masinile negre .. asa pe rand se intampla, bai imi pare rau de accident, dar lasa ca o faci tu, si inca ceva, NU ESTI SANATOS =))))))

ba frate...asta e...eu o fac alba:D ii pun si aripi direct INGER :D...iti multumesc de incurajari...iar legat de partea cu nu sunt sanatos;)...

acum ai aflat?:D:D:D:D:D

crysty.bobok -- nu ma vand frate...dar imi place prea mult cum se vede masina lu Ricardinio,alb mat:D...SI LEGAT DE FIARE,EU RADEAM SI CAND A INTRAT ALA IN MINE AZI :D:D:D...CHIAR RADEAM SI MANCAM UN MAR :D:D:D

crysty.bobok 12-11-10 00:55

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3805428)
ba frate...asta e...eu o fac alba:D ii pun si aripi direct INGER :D...iti multumesc de incurajari...iar legat de partea cu nu sunt sanatos;)...

acum ai aflat?:D:D:D:D:D

crysty.bobok -- nu ma vand frate...dar imi place prea mult cum se vede masina lu Ricardinio,alb mat:D...SI LEGAT DE FIARE,EU RADEAM SI CAND A INTRAT ALA IN MINE AZI :D:D:D...CHIAR RADEAM SI MANCAM UN MAR :D:D:D

stiu si eu un e60 alb matt ! Frumos intradevar dar macar fao cu folie .... nu vopsea :(

Marian_nebunu 12-11-10 00:56

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3805438)
stiu si eu un e60 alb matt ! Frumos intradevar dar macar fao cu folie .... nu vopsea :(

o colantez ma :D:D:D:D

crysty.bobok 12-11-10 01:05

Ma gandeam ca cine stie ce iti trece prin cap daca tot trebuie sa revopsesti aripa si bara ... !

Cum fac olteni fantana?
De ce isi fac oltenii putu' in fundul curtii?

All times are GMT +2. The time now is 17:41.

- Copyright 2026 4Tuning