![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
O varianta la stopuri ar fi fost cele cu leduri ... si vopsite ... am mai vazut si arata bine ... Quote:
Presupun ca era sa-l pierzi ca te uitai la ea sau ceva de genu ... nu ca era sa dau peste tine :lol: (glumesc :-) ) |
Multumesc :oops: :oops:
Presupun ca era sa-l pierzi ca te uitai la ea sau ceva de genu ... nu ca era sa dau peste tine :lol: (glumesc :-) )[/QUOTE] mai bine zis o admiram ;)) ... poate ma iei vreodata la o plimbare ... :D |
Quote:
|
dai shi tu un PM cand vii ... :D
|
SFW , ziceai ceva ne neoane prin paginile anterioare ( am citit printre randuri ) pana la urma le-ai pus pe masina ? pune nijte poze... masina e misto si motoru ( nu te plage ) cu consumu cum stai ?
|
Cu neoanele au fost unele probleme, si pana la urama s-a renuntat la ele cel putin pt decoamdata..
|
e marfa audi :D
|
Ca sa mai updatez si eu topicul:
Poimaine scot masina de la vopsitorie, unde a intrat pentru vopsirea spoilerului fata, a grilei, a capacelor de la praguri (cele pt cric) si a unei portiuni din praguri si fusta spate .... de unde a sarit vopseaua din cauza pietrelor :sad: , si a unei aripi ce a fost vopsita inainte de a pune spoilerele (a intrat o domnisoara cu spatele in mine :evil: ), si la care se sesiza o diferenta de culoare destul de notabila... Si deasemenea un polish ... ca de 4 ani nu a avut parte de nici o polishare si incepea sa simta putin nevoia :-) |
Quote:
De iesit va iesi tot la fel ... doar de aproape o sa arate mai bine ... cu mai putine puncte albe :D. |
SFW ... iara eu :( :))) am un cadou pt tn :P http://www.worldcarfans.com/videos.c...audi-a5-and-s5
|
Quote:
Eh ... frumoase specimene oricum .... :yes: :yes: |
Ai reusit sa il vezi ?:)
|
|
Inca un model "A" la colectie :lol: Arata super! Nervoasa fatza :D
|
Quote:
Quote:
|
Urmeaza un S5 ?:) :D
|
Quote:
Hai ca am dat-o in offtopic de acum :lol: |
Eu imi iau S5..Cred ca peste 3 luni imi ajunge...Mu ha ha :) Ciuda Ciuda.. Glumesc.. SFW mai ai ceva planuri la a4?Am auzit eu de o vopsea ceva, parca.. :)
|
Quote:
Daca tot dai vorba afara din casa ... ia sa intreb si eu lumea ... oare ar arata mai bine mata? aceeasi culoare doar sa fie mata?:?: Eu am stat si m-am gandit si zic ca i-ar sta mai bine asa (adica imi place mie cel putin mai mult asa) |
da cred ca ar arata mai bine cu culoare mata ..
|
2 Attachment(s)
Quote:
Oricum, sunt multumit de cum a iesit vopseaua ... in sfarsit nu mai e diferenta de culoare intre aripa si spoiler fata (si e si aripa centrata cum trebuie) Si singura modificare ... am vopsit bandoul de sub portbagaj :lol: Saptamana viitoare primeste si un polish, ca sa fie frumusica tare :lol: |
Arata bine.
Imi place ca e straluctioare in prima poza ;)) :D Dupa ce termini cu polishu sa pui si tu poze cu ea ... care sa mearga modificate de wallpaper ;)) :D ca zik eu ca ar sta bine la mine pe desktop .. sau la altzi useri |
...clean...
|
5 Attachment(s)
Quote:
Inca cateva poze editate.. |
SFW vrei sa vinzi masina??
|
am si eu o intrebare vroiam sa te intreb mai demult.. de ce ai scris turbozone pe luneta? e de la magazinu ala de calculatoare?
|
Quote:
|
numai la anu? vrei a5 sau de ce astepti pana arunci un pret informativ si un consum??
|
Quote:
Quote:
Pret informativ, nu stiu nici eu, si chiar daca as sti, ce folos ar avea atata timp cat ar trece un an pana la vanzare. |
ma uit la pozele astea de le-ai pus, stiu wall papere pe net cu masini care nu arata nici juma'te cat a ta...
super tare ;) |
Quote:
Merci pt complimente, esti un dulce :D |
Quote:
|
Super tare masina!! Vreau si eu una:oops: :D
|
Quote:
Maine intra la polish-ul bine meritat :D Quote:
|
Quote:
Maine va arata ca o masina noua ;)) :D Te asteptam cu poze:) |
Stiu de cele din bazar, dar am 2 mici probleme. Prima ar fi de natura financiara. Si a doua ar fi ai mei care nu prea sunt de acord sa imi ia masina de 200 de cai. Picioru asta greu al meu :oops: . Ca sa nu mai zic de dorinta de a mi-o modifica. Cva de genu asta: http://nemiroff2005.stsland.ru/auto/audi_a4.jpg :D
|
Quote:
Quote:
|
Nu m-am uitat la preturi :P, cum ink nu am masina :oops: nu avea sens. As vrea insa sa te intreb de consum, si daca motorul e aspirat sau turbo.
|
Quote:
|
Foarte faina masina .... am vazut-o si fara kit si era si asha faina ... ai grija de ea ca Audi trebuie ingrijit tot timpul deoarece ii o marca veritabila ... si na dar mai ales masina asta ii mortala .... bravo ... sincer ....
PS. multi spun ca masinele frumoase stock is usor de tunat ... dar din pacate ii fffff greu .... stiu asta din experienta mea ... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning