![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
4 Attachment(s)
ca sa explic ce se intampla..masina avea pb cu instalatia electrica..am dat tot jos din masina,o curat,schimb instalatia,si fac si roll cage ;) forta!
PS: la sofer o sa tai acolo si o sa sudez alta tabla |
te prostisi la cap:sad: de acuma cand te dai cu ursu mergi cu casca doamne fereste te apleci dupa telefon si dai cu capu de roll-cage mai scoti si tu vreo 2 pomi
|
lasa vere ca e mult mai imp roll cageul decat orice altceva 8)
|
Deci vreau filmarea cu prima cheie dupa lucrarea de sezon https://www.youtube.com/watch?v=rmgf60CI_ks
|
:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
E PRAF instalatia de pe ea! Numa cacaturi,fire legate aiurea,adaugate! Te doare capu doar cand vezi ce bataie de joc a fost acolo :cry:
|
pai daca tot ai facut tu forta masina nu crezi ca ar fi o investitie buna sa iei alt cablaj (eventual nou daca se mai gaseste) ?
am avut un 530 e39 care facea figuri (nu mergea rotund) si dupa ce am schimbat injectoarele am vazut ca facea la fel... si pana la urma problema era de la cablaj, erau firele imbatranite, izolatia mama masii... m-a costat 200 ron la bmw si sa vezi ce mergea apoi masina :) |
Ba da mosulica schimb toata instalatia . Pun una TIPLA . Nu ma joc ca siasa pana in primavara masina NU va iesi:-P
|
7 Attachment(s)
Incet si sigur :twisted:
PS: INstalatia noua e forta! |
incet si sigur ca un Cadillac O ratusca sta pe lac o impusc in cap [pac!]
|
Quote:
bafta........ |
:)) daca o punem noi e clar torta:))
|
Quote:
Se vede asa rau ? |
ai luat si stopuri de iem frate....bravo!! se aseaza mai bine spatele pe hasfalt =)) la fel si pt tine....un cd`cum are fratele bala....Ana lesko....ard in flacari!!! =)):rolleyes2
|
neshte locuri mai este acilishea in clubu' asta?
|
mai sunt locuri in club,e destinat tuturor pasionatilor d masini si nu numai,intra aici www.streetlegal.ro si ai sa gasesti date d contact,te asteptam cu mare drag
|
Quote:
|
Quote:
Pana atunci felicitari Balosu pentru aderarea la club. Astept niste poze si de la tine. P.S.: am ajuns undeva in jur de 22 de membri si suntem in crestere |
1 Attachment(s)
FORTA!
Instalatia noua a fost montata! Totul este ok! Am reusit azi noapte sa sperii lumea din statie de la autobuz si sa ii fac sa fuga dupa ghereta de bilete =)) SI....Acum partea interesanta..Roll cage-ul..spatele este gata.. Maine o sa fie gata totul :twisted: |
Bravo boss ... faci treaba buna.
De abia astept sa vina "legalili" sa vezi forta ce o sa fie Ploiestiul. |
Am vazut masina aseara pe la Caraiman. Iuressss :D
|
Quote:
Sezonul 2010 : 2 titluri de campioni nationali au ajuns la Ploiesti .Crezi ca nu e suficient? sau crezi ca e prea putin? |
O performanta remarcabila pentru un oras de "provincie", duetul Nebunu Bobi au facut treaba buna anul trecut , sa vedem anul acesta ,am inteles ca o sa creasca competia zdravan, dar asteptam mai multe cupe si la aspirate, ca doar de se "coc" multe masini in iarna asta pt anul competitiv 2011 :D
Felicitari Vald pentru progresele facute. |
Quote:
Am mutat masina de la Cocosesti la locul unde fac roll cage-ul :twisted: |
Quote:
Iii mah al dreaq, oi fi mutat-o de-a latu, ai? :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Donule mai bine fi lingau si zii de bine ca sa facem treaba buna la instalatia ta electrica :lol::lol::lol:
|
Ce imi plac mie baietii astia turbati de mai sus ...
Apropo, de unde putem gasi si noi niste slick-uri ... poate ne combinam mai multi si scoatem un pret mai bun. |
Quote:
Ai cea mai frumoasa si mai rapida masina! Iar roll cage-ul ala e grav rau. Ai vazut la bloc cand e liniste si se aude cum circula apa pe tzeava? Asa o sa faca si la ttine apa din radiator... zici ca ti-ai tras batator de covoare... Zici ca e evacuarea trecuta prin masina! Sper sa fi facut treaba buna boss acolo! Cel putin din poze asa se vede! Important e sa nu se intample nimic si el sa fie pus acolo doar preventiv! La mai multe cupe! ;) |
Arzitear gazu de paliu :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce zice-ti baieti ne bagam sa cumparam trusa asta pt club sa o avem acolo?:))
|
Quote:
Diseara la 20:00 ? |
Diseara intalnire la 20:00 la aceeasi locatie.
Vor aparea si masini mai suparate cu turbine etc.:D |
da ? la mine zice ca vine zapada...
|
si totusi a aparut masina..chit ca a inceput ploaia! :twisted:
|
Si daca tot am venit cu ea a facut cineva o poza?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning