![]() |
Re: Machetele mele - cyper1978
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
azi un pontiac firebird,1973,motormax,1/24:shock: |
WoW! De unde le iei frate ? Superbe toate ! Mai ales pontiacul asta pe negru! Un model deosebit.
|
deci motorul la pontiac este deosebit, arata bine de tot...
de macheta ce sa mai zicem, arata intr-un mare fel... mai asteptam muscle-car'uri:D |
Credeam ca ai si tu un pod ceva...
Asta e cireasa de pe tort...imi place ce vad sub capota:!: |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
azi un mic vw karman,1966,maisto |
Ce galben...cred ca e cel mai frumos model vazut de mine pana acum:!:
|
8 Attachment(s)
Quote:
azi avem una foarte foarte foarte draga mie de la JADA toys: plymouth hemi baracuda 1970, 1/24:shock::shock: |
Arata intr-un mare fel..dar vopseaua e mai mult decat frumoasa:!:
|
nu-i pe gustul meu:sad:
bord mov si volan cromat:lol: interesant ce sa zic... rotile cam exagerate, dar in rest este un model legendar si nu putea lipsi din colectia ta:yes: |
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
azi un pontiac GTO ,1969,1/24,welly:D |
Da nu te mai opreai si tu man..vin sarbatorile...cate ai:?::?:
Frumos rau de tot GTO:!: |
the judge!
ai si un "orange orbit"? varianta pe portocaliu... numai muscle-uri frumoase, o placere sa le admiri! |
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
azi avem un chevy nova ss de la jada toys,1/24 si ultima poza pt 2010{ce colectionezi tu} |
Ce bine da Nova asta pe negru...
Man ai fost rau cu bricheta..ai multe:?::?: |
8 Attachment(s)
Quote:
azi un ford fairlane,1/24,maisto:D |
37 Zippo:?::?:
Asta postata acum are o culoare mai mult decat frumosa, iar bijuteriile alea mici le ador.. |
7 Attachment(s)
Quote:
azi un citroen si o babuta hotroad no name decand eram mic....de fapt de acum voi prezenta si machete pe care le am decand eram mic:oops: |
hot rod, nu hot road...
vezi ca a doua, doar daca are paintjob-ul ala, nu inseamna ca e hot rod, nici pe departe nu e,dar sunt interesante ambele. |
Citronelul imi place mult de tot:!::!:
Cu brichetele sunt linistit acum..poate mai introduci cate una in poze sau postezi si tu la colectii.. |
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
azi avem un buick riviera,1/26,maisto:D |
batu-mar soarele-n cap...
"du-ma la varul tau!":lol::lol: ce colectie traznet are!!! vad acolo un model foarte rar de Ut models, o mata superba (de fapt sunt 2) si alte modele traznet.Bestiala colectia! Poate va vrea sa vinda niste modele, am loc disponibil! marfa man.mersi. |
Buick-ul asta a fost si prin colectia mea 1/24..chiar frumos:!:
Pozele de la varu produc mari dureri de cap..impecabil rau de tot.. |
Quote:
|
smecher varu tau...:D
am vaz acolo un exemplar unic....bmw m3 E90 Sedan Monte Carlo Blue ,el l-a construit? |
Pe varul tau il cheama cumva raidou? ...
|
whoaaaaa.....!!!...deci ca sa zic asa.....m-am prabusit....lumea mea se naruie....absolut superba vitrina tematica....imi vin idei una peste alta....felicitari din tot sufletul meu bavarez.....
|
13 Attachment(s)
:D
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
azi una mica tot dihn copilarie si restu de poze cu vitrinele lu varu meu...enjoi:D |
Man, iti pot aduce dovezi foarte clare ca asta este colectia lui raidou, si nu a varului tau. Multe modele sunt unicat, facute doar pentru el.
Sau varul tau este chiar raidou ce m-as indoi iar... ;) |
1 Attachment(s)
Ma asteptam la asa ceva din partea unui pusti....insa daca ai varsta afisata e deja grav. Colectia Wiesmann este a lui Raidou, un baiat din Germania intr-adevar....Sa nu ma iei ca vara-tu e coleg cu Raidou de servici....
L.E: Aici este un topic de pe acest forum postat acum ceva timp. Nimeni nu a facut macheta asta, ma refer la producator. Raidou a facut-o el acasa home-made, in 3 bucati, sunt 3 oameni in lume care au macheta asta. Varul tau sigur nu avea de unde sa o aiba. |
1 Attachment(s)
de asta ce zici?
http://forums.project118.com/viewtopic.php?f=9&t=8548 |
1 Attachment(s)
mda...nimeni nu credea ca exista seria acea retro de la welly...eu o am,nimeni nu credea ca minichamps a facut modele muscle ...eu am 3,prezint o macheta de vw cc de la revell...lumea sare in cap si se jura ca e de la norev....:sad:ma rog sunt sarbatori si trebuie sa intelegem pe fiecare,.....a venit mosu sa ne bucuram:D:D:D
|
De fiecare data cand vad mercu asta pe alb imi vine sa arunc varianta mea rosie...frumos cadou man:!:
|
unul dintre cele mai bune maisto, 500k!:D
pana la urma ce e cu colectia de BMW, a cui e? |
9 Attachment(s)
Daca vad ca te tii tare in minciuna, o sa postez si eu niste poze cu colectia "varului tau" ;) Si daca mai vrei, pot sa-ti arat aproximativ 240 poze cu toate vitrinele "lui" din toate unghiurile posibile ...
|
Frumoase machetele (bmw-urile)... dar totusi a cui sunt ? a lui Adrian sau a lui Raidou ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cyper1978: acel M1 rosu (care e mai degraba un visiniu) e facut de raidou pentru prietena lui. Varianta albastra (care apare in pozele postate de tine) e pentru colectia lui personala. Exista inca un model (pe portocaliu) care e in colectia amicului lui raidou (armiku parca e nicknameul lui), cele trei machete fiind de fapt realizate in colaborare de cei doi (armiku s-a ocupat de interioare si raidou de exterior). In pozele postate de tine sunt multe machete unicat realizate de raidou si pe care unii dintre noi le stim de pe alte forumuri; daca nu poti aduce dovezi concrete pentru afirmatiile tale cred ca ar fi mai bine sa te opresti aici pentru ca inrautatesti situatia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning