![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
atunci asta e foarte bine bravo si bafta
|
Sa fie,Alexu'
Nimeni nu mai zice nimic? |
Quote:
|
:)).....o sa ti le aduc,man
|
Quote:
|
Quote:
apoi mai dai cateva bipuri sa'si aminteasca apoi vii la el la scara da toate astea in decurs de o ora:D si apoi cu bunavointza lui de a se mishca mai repede ca o mireasa vei avea castile:D |
Quote:
Eu: Unde esti ma? Tazz: Acu ies frate in 5 minute (peste 5 minute) Eu: Hai ma iesi o data? Tazz: gata frate acu ma incalt (peste alte 5 minute) Eu: Ba in p*m iesi azi? Tazz: Frate acu ies pe usa (peste alte si alte 5 minute) Eu: Ba te bat, vii azi? Tazz: Uite-ma ca sunt la iesirea din bloc Si bineinteles ca eu eram la iesirea din bloc...si nu era nici un Tazz pe acolo. Luati aminte si cititi de 2 ori inaite sa-l scoateti p'asta afara din casa:shock: |
Quote:
ii scoate din 2 vorbe.. intra alti 10 (dane mai asteapta 5 min):))) apoi cica se incalta da de fapt inca mai tasteaza ca saracu pc il cam lasa ( dane inca 2 min ) :)) si uite asa se face seara din dim cu tazz ca sa'l scoti afara:D... |
sfat tazz'ule: stai cat mai mult pe invi ca mine si sa vezi ce repede iesi dupa afara:D... e reteta perfecta:D...
|
pt tot srs'u: ce se intampla oameni buni cu voi de numai ajungeti la intruniri? chiar atata treaba aveti? nici macar un tel sa anuntati ca nu se poate sa ajungeti? unii au fost intelesi pt ca macar au dat un tel... sa nu zic cate masini sunt de 2 sapt in noua locatie... daca era la plazza se venea si pe jos insa pana aici (carol) se pare ca e cam departe pt unii... urat din partea unora...
|
Salutare, se pare ca avem probleme de seriozitate, makar anuntati sa nu va astepte oameni sau sa dea ei tel sa vada ce faceti, eu unul am fost plekat din buc de miercuri voi ceilalti :pelvic_th
|
Same hour,same place!
|
Sa va traiasca neamurile, eu de fiecare data cand am fost nu prea era lume ma refer ca eram cam 2-3 oameni, dc? :| vad ca incetati sa mai veniti la intalniri dc? vad ca nu va dati interesu DC?!!
|
Foarte simplu,blondule.O sa ramana cei care chiar merita sa ramana si carora chiar le pasa:)!
|
Quote:
|
Quote:
ce se mai aude de clubul asta ?>>>>>>>>>> nu mai faceti nimik fratilor ..... eeee pacat , poate din primavara incepeti si voi sa faceti ceva |
Quote:
Cum spuneam...poate unii prefera sa stea ca ''bosorogii'' in casa decat sa traverseze tot bucurestiu pentru a sta in ploaie;) |
mda,poate nu am dreptu sa comentez dar daca e o placere pt tine sa te intanlesti cu amicii si sa glumiti and stuff nu conteaza daca e frig,ploaie,ninsoare...Unii sunt prea culmea totusi daca tot esti intr'un club si tot ai o pasiune nu stai ca mosu in casa sa asculti salam si sa vb pe mess...te plictisesti pana la urma nu?...Acum injurati'ma ca am comentat....
Bafta si respect SrS'u :X |
Quote:
Ai foarte mare dreptate cand zici ca e o placere sa te intalnesti cu prietenii, sa glumesti etc...dar cand eu ma duc la o intalnire si sunt doar eu cu fondatorul clubului...ce e de facut? sa mai vin si la alta?:rolleyes2 |
Stimati membrii SRS!
Va aduc la cunostinta urmatoarele: -sambata,11.12.2010,intrunire de urgenta(propuneti locatii) -am vorbit aseara cu Liviu ALD,si ,in functie de ce raspuns voi primi de la el,va fii presedintele SRS Ilfov! -am vorbit cu alti prieteni de-ai mei,care momentan formeaza un alt club,si vor intra si ei in SRS,dat fiind ca au ramas foate putini membrii. pentru orice informatie,nu ezitati sa ma contactati. FORZZA SRS!! |
Quote:
|
Quote:
ai dreptate si aici gen...pana mea...nu stiu ce sa zic sincer:)) mi'ai pus capac:D |
salut tazzy stiu ca este vroba despre club-ul nostru am vorbit si cu catalin si a ramas sa discutam si sa hotaram ce vom face dar momentan eu am ceva probleme personale si nu pot sa ma deplasez sau sa stau in picioare foarte mult asa ca nu stiu cand voi putea ajunge sa vorbim.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si inca ceva am discutat aseara cu tazz despre niste chestii si trebuie sa le punem in practik neaparat k altfel nu stiu ce se va alege de clubul asta k ne dispar membrii si eu unu sunt de parere sa avem membri cu masini personale k si membri activi ai clubului si simpatizanti membri care incearca sa obtina permisele de conducere. respect si pentru orice a puteti contacta la datele de pe forum. srs is back in business |
MASINI PERSONALE =)))), dar cu ce masini vreti sa vina un membru al clubului, scaunul cu rotile al bunici sigur ca sunt masini personale, sau vrei sa zici cele care apartin parintilor si nu ne da voie sa facem nimik la ele nici macar sa punem sigla clubului pe ea asa da dar nu poti zice ca masina care vine omul nu are ce cauta an club
|
Quote:
|
Quote:
Le place la caldurica maaa:))) iau nascut parintii in masina :> |
salutare tuturor. vreau sa fac un mic anuntz: in primu rand id'u l'am schimbat il luati de la tazz daca vreti sa mai tineti legatura cu mine. Cand am inceput scoala nu stiu cati din voi va amintiti da am zis un singur lucru: ca incepand din momentu ala vin cand mai pot.. eh, am reusit sa ajung la aproape fiecare daca nu chiar fiecare intrunire si am mult de invatzat anu asta. inteleg si yo ca mai are omu de munca da nici chiar asa, ziceti ca aveti mult de munca sunteti intelesi, dar macar o data pe luna daca chiar va pasa de club puteti sa ajungeti. cand era cu absentzele la polivalenta eram cate 7-8 masini, nu ne gaseam locuri de parcare. a venit iarna, ok, sunati pe cineva din club care e aproape de voi sa va ia... cu mari regrete va spun in felu urmator: daca se mai continua asa o sa ies din club... nu se mai poate.. toti vorbim intre noi da nici unu nu face....
|
Quote:
|
Quote:
|
20.30,carol diseara.
De asemenea,va rog sa postati unde se va tine intrunirea generala de sambata aceasta:).Locatia cu cele mai multe voturi,va ramane:)! parerea mea:tot Carol.....este central |
Quote:
|
propun pt sambata ikea baneasa. parcare mare, paza indulgenta si HOT DOGIIIII :D . cine e de acord sa ridice 2 degete
|
Quote:
ba toti ziceti locuri da ora %#$* |
vi cu tiby :P legat de ora... ma gandeam mai pe seara putin asa... k poate e frig si ninge iar sau e zapada si ne si distram :D .. un 17-18
|
Quote:
suna mai frumos:))) |
din pacate maine nu ajung.. sunt ultra obosit si am mult de invatzat: 2 teze consecutive... pare rau...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning