![]() |
Quote:
nu imbraca bordu ... a zis ca se vad multe cusaturi ... oricum omu e nebun ... are piele pe dacie :))) acum daca tot ne ajutam ,eu vin cu intrebarile ... care imi zice si mie exact cum dau polish ?? ca nu cred ca pot sa dau prea multe erori .... alta intrebare ... eu am pe mashina mai multe zgarieturi mai mici asa .... pot sa fac ceva sa mai dispara din ele , adica polisu face ceva sa nu se mia vada chiar asa alea ?? |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
Te pot trimite eu la cineva care lucreaza foarte bine. Zgarieturile mici daca nu au ajuns la tabla/kit le poti astupa cu polish abraziv, asa daca dai doar cu carpa nu prea rezolvi multe. Daca sunt foarte mici le poti astupa la carpa. Citeste instructiunile de pe cutie/tub si dai bataie
|
Quote:
da si tu un id ... sa vb mai pe larg |
ce ati face daca v-ati gasii masina de la firma dimineata in parcare cu parbrizul spart de un cataroi,aruncat in noapte de un vecin cu care ati mai avut divergente dar ptr care nu aveti acum nici martor dar nici probe ca el a fost.astept sfaturi si sugestii de orice fel si pe pm .ms anticipat
|
Mi-as cumpara o prastie...el la apartament sigur are mai multe geamuri decat am eu la masina...
|
e genul de bosorog la 70 de ani care nu prea are ce face ,il gasesti la balcon la o tigare cand te astepti mai putin.pana la urma cred ca platesc un boschetar sa ii aranjeze termopanele intr-o noapte dar mai las un pic ,sa se raceasca treaba
|
vechea poanta cu punga plina de *** peste care pui putine paie si ii dai foc, o lasi la el in fatza usi suni la usha, el o vede se sperie primu lucru care il face incepe sa o calce cu picioru sa stinga focu si hopa s-a umplut de *** :D, sau sai furi rotile la masina si sa i-o lasi pe chituci, asta a tinut f bine la trabantu lu profu meu de sport n-am avut nevoie nici de cric decat de cativa colegi :oops:
|
se ia una bucata teava patrata la cap ce tesituri ascutite...se manuieste cu maiestrie spre capul individului in repetate moduri si feluri ..lovind metodic toate locurile pe unde nu bate soarele....apoi se arunca o mina de sare peste ranile sangerande si deschiseale ghinionistului .se scapa de cadavru legandu-l de un butoi plin cu beton si aruncat dupa cheiul portului.SUCCES
|
Quote:
Foarte inventiv sunteti astazi, domnu' Marius! :D Sper sa nu te supar vreodata cu ceva, vad ca ai multe scenarii pregatite :lol: @Gabby: d.p.d.v. legal nu prea ai ce sa-i faci...poti sa faci o plangere la politie, insa nici politistii nu vor putea afla mai multe decat tine, si atunci ramai cu timp pierdut. Ar mai fi o sansa, sa mergi pe civil, adica sa nu faci plangere la politie ci sa deschizi un proces civil prin care sa sustii ca l-a vazut cineva scapand/aruncand un obiect care-ti putea sparge geamul - fara sa insisti sau macar sa pomenesti faptul ca ar fi intentionat sa-ti sparga geamul (iti trebuie vreo 2 martori care sa jure cu mana pe cruce ca l-au vazut - ideal ar fi sa fie alti vecini de-ai tai, cu vedere la balconul "dusmanului"). Obiectul cererii - despagubiri civile - contravaloarea parbrizului + cheltuieli de judecata. Insa daca exista posibilitatea sa pierzi procesul (insuficienta probatiunii sau diverse alte posibile cauze) vei iesi in paguba si mai mult...iar daca mosul nu are nici bani, poti sa si castigi ca oricum nu vezi nimic (n-o sa-i vanda casa pentru cateva sute de roni). Nu ai casco? Asta ar fi calea cea mai simpla, declari, de exemplu, ca ti-a sarit o piatra pe b-dul IC Bratianu dintr-un camion ce transporta pietris (exact asa am patit eu). Daca ai casco, sa nu cumva sa faci prostia sa te duci la politie sa declari ca ai gasit masina cu geamul spart in parcare, in speranta ca-ti iei dovada si o rezolvi usor....se vor face niste cercetari care DUREAZA, nu va fi gasit nici un vinovat - evident, ca doar nu exista :lol: Daca nu ai casco, nu-ti ramane decat sa strangi bani pentru un nou parbriz, sau sa cauti la dezmembrari :sad: |
Quick...te contrazic la o faza..se poate vinde apartamentu si pt cativa lei...procedura exista OG 92/2003 Republicata...pe la art 150...dar se aplica mai rar la pers fizice
|
OK, atunci iti dau dreptate, acolo deja este domeniul tau :D insa in practica ar fi absurd si nu cred ca se obisnuieste sa se faca asa ceva...
|
eu vreau ceva ostenitor,la fel cum ai lua un puzzel si l-ai face praf iar copilul ar fi nevoit sa il refaca.omul o merita rau de tot si de aceea .ms
|
Cat costa autentificarea la noi in Constanta la RAR pt o masina adusa de afara?
|
depinde de masina
|
benzina motor 1.6 an 2001
|
care are pe cineva la primarie sau pe undeva sa-mi faca si mie un permis de intrare in port .. platesc cat face
|
La autoritatea portuara parca se faceau astea, si nu prea se dau asha cu una cu doua :???:
|
pai stiu asta .. tocmai de aia caut pe cineva cu relatii
|
care stie o vositorie buna si ieftina?... vreau sa-mi vosesc barile si niste praguri .. ca vreau folie pe capota .. si cica a doua culoare nu trebuie sa fie mai mult de 30%din mashina ... si la mine cu tico ... barile si pragurile fac mai mult de 30 :D
|
@aikman: cauta cu cateva pagini in urma, s-a mai intrebat de 2-3 ori...vezi ca ti-am trimis si mesaj.
|
cum se numeste modelul acela de vw pick-up care arata ca un golf 1 papuc?
am vazut unul pe strada si e funny |
Quote:
prin unele tari i se zice vw rabbit pick-up ... rabbit = golf ...deci tot golf e si ala :D |
lol,am aflat din seara aia
e vw caddy mk1 nu gasesc sa cumpar unul in ro... |
Quote:
se poate ..dar au fost si golf`uri pick up ... gugăl it ! :D |
3 Attachment(s)
au fost si golf-uri jeep,dar ce cautam eu este caddy
next : unde gasesc un tinichigiu sa-mi faca aripile ca astea ? |
Era unu prin medeea, un tinichigiu, cum treci de pod, a doua la dreapta parca pe langa benzinarie, si apoi la stanga da nu mai stiu care . stiu ca lucra la o lancie sa ii faca ceva in genu asta , da acu cativa ani.
|
La o Lancia ar fi simplu, ca s-ar putea lua direct evazari de Delta Integrale si s-ar putea pune pe una simpla...la masina din poze e mai complicat.
Nu cred ca gasesti la noi un tinichigiu sa-ti faca asa ceva din tabla...chiar daca s-ar baga careva, nu are cum sa iasa treaba buna, alea din poza nu se pot face doar cu sudat+polizat...parerea mea este sa te orientezi spre fibra, daca vrei iti arat aripile mele ca sa-ti faci o parere despre rezistenta+grosime+aspect+finisaje. |
nici in alemania n-am gasit aripi din alea :d
ma las momentan de fantezii din astea :D |
Tipu de care zic eu, facea el din tabla.. si aripile si ceva pe capota... nu mai stiu ce a mai facut ... ca era scump pt ce imi trebuia mie atunci la masina. Si nu lua de pe alta masina.... taia , ciocanea si suda
|
am si eu o intrebare ... ca sa iti schimbi culoarea la masina .. care sunt formalitatile ???
|
baieti am si eu o intrebare imi puteti spune si mie in constanta a aparut revista 4tuning nr.10 ??
|
@kiddo: ai rabdare, deocamdata noi asteptam nerabdatori nr. 7 :lol:
@aikman: mergi la RAR dupa ce vopsesti masina, dar imediat dupa vopsire (adica sa nu circuli cu ea asa), trebuie sa-ti faca o noua identificare si iti vor trece si culoarea in talon. O sa te cam coste, nu stiu sa-ti zic cat. |
multumesc quick
|
salutare oameni buni. Stie cineva unde pot monta un eleron Lester original pe o Corsa ? trebuie si vopsit printre altele si vreau pe cineva meserias ! Raspund la beep 0727722479 ! Multam !
|
Quote:
|
Quote:
Se gaseste la chioscul RODIPET de vizavi de biserica de pe Tomis, in statia de autobuz. |
M-am tot uitat dar n-am dat de acest LEO ! poate totusi dai tu de el si imi arati unde este ! Multam !
|
Am si eu o rugaminte , m-ar interesa daca stie cineva... pentru un Audi A4 2002 ornamentele nichelate din jurul geamurilor laterale , o magazie de cd originala audi si o cotiera originala (culoare gri). Va multumesc
|
Quote:
|
iti dai seama ce preturi au :))
baietii unde gasesc camere video pentru supraveghere? astept detalii pe PM(aici cred ca se considera reclama) URGENT!!! ps. nu are rost sa deschid topic la bazar doar pentru atat |
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning