![]() |
Re: Renault clio mk1`
6 Attachment(s)
Daa..:D Ms Zoca.
Update: am cumparat stergatoare noi ca celelalte dadeau concert pe parbriz:lol: Si am fost sa mai dau si eu o tura mica prin poligon 8) Si bonus un clip :D sper sa nu radeti de mne cum parchez :( https://www.youtube.com/watch?v=2Eq0aa59vBw |
Ai fost in poligon nebunule :lol:...hai mai repede ca noi te asteptam pe strazi. Ti-a iesit parcarea aia...ce amintiri am din poligonul ala si cu parcarea aia acolo. E poligonul din comuna catelu' nu ?
|
Quote:
Parcarea nu mi`a iesit cum vroiam:evil: m`am emotionat :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
a iesit bine parcarea:D
|
felicitari pentru masina arata bine ;)bafta
|
@hutzzyy - ms' la fel si a ta arata bne ;)
@zoca - ms'..cat de cat :D |
Misto rau VT ala... (prima poza). Daca il faci asa ai respectele mele... si acu le ai dar atunci o sa te simti si tu bine :lol: Parcarea a iesit ok, stai linistit, mai bine de atat nu stiu ce vroiai sa iasa... oricum, locu e mare, daca aveai masini intre care trebuia sa intri te incadrai bine.
@NXdev: te cred ca nu-ti iesea parcarea :lol: Tu stii sa o bagi numai in curte si inapoi, deci se intelege :lol: |
Quote:
P.S: te rog Liviu nu ma jignii public...ma dai de gol in fata lumii =)). |
de la ce e acel sunet metalic in filmulet? pe la secunda 30.... iti atinge evacuarea de ceva?
|
Quote:
"Tampon" l`am botezat eu..nu stiu cum se cheama' :D |
aceasi problema o am si eu la un clio din 2004, un mester mi-a zis ca ar fi cureaua de accesorii, pe urma ca am sitele sparte in catalizator(din cate stiu eu catalizatorul nu are site) si acum am aflat ca sarputea sa fie o protectie care este asezata deasupra catalizatorului din metal care se atinge de catalizator....
|
Quote:
|
Asteptam finalizarea VT-ului:D
|
Ehhe..pana la finalizare mai e :lol: adica sper sa fie pe masina asta :lol:
|
1 Attachment(s)
|
MS Zoca ;)
|
Da domne o masina frumoasa!!N-ai ce sa zici!!!
Andrey am vazut masina si mi-a placut!!!BVO! BAFTA CU EA!!! |
Ms ms :lol:
|
15 Attachment(s)
UPDATE !
-Stalpii negrii -Dechiderea la portbagaj pe buton + cateva poze din micile plimbari de astazi :D |
Asa mai merge, cu stalpi negrii :D.
|
Da..am agatat si eu niste euroi si mi`am facut de lucru:joy:
|
atunci hai sa iti dau un stop :lol:
vrei sa ii faci bad boy look? |
arata bn asa cu stalpi negrii:D
|
2 Attachment(s)
incearca sa pui alta folie pe luneta , si sa o tai fix pe linia de la dezaburire , iti iese perfect , zici ca este dintr-o bucata :-) , eu o am din 5 bucati :))
|
@ B-11-AYG - pai momentan il mai las asa..numai am bani .. :( Badboy nu acum..nu stiu deocamdata cand..
@ zoca - ms zoca @ alin-007 - la mne este problema cu luneta ..este prea "bombata"..nu merge pusa fix pe linie..eu am pus`o in spatele blocului..o sa o mai pun la primavara cred..si o s ao pun si mai inchisa atunci..si a ema este tot din 5 bucati :D |
2 Attachment(s)
nu conteaza cum este luneta si eu o am imensa ............ important este sa o tai fix pe linia la dezaburire :)
|
3 Attachment(s)
Da man..o sa incerc..dar asta la primavara cred..ca acum e vremea nasoala..
Ms de sfat oricum :D Cateva poze pe zii :D |
Acum ca ai facut deschiderea din buton baga si un clean la portbagaj ca sa iasa treaba...Au iesit bine si stalpii aia dar parca mergeau mai mari (trebuia sa vi cu ei pana unde se termina chederul)
|
Nu mi`a ajuns autocolantul..daca imi ajungea iti dai seama ca ii faceam mai mari..:cry:
|
Salut ! Cum ai montat actuatorul la portbagaj ? Poti sa faci o poza ?
|
Daca nu uit..o sa fac maine o poza..a fost cam greu de montat oricum..
|
8 Attachment(s)
Pozele promise :arrow:
|
Merci Andrei ! Eu am actuatorul de vreo juma' de an prin masina , m-am tot gandit cum sa il pun ca nu prea ai pozitie . Maine poate il montez si eu ! Bafta in continuare cu masinuta ;)
|
Nu ai pt ce,bafta si tie,o sa te chinui un pic dar merita!
Bafta! |
Legaturile electrice cum le-ai facut?:-? de unde ai luat +, - :-? ca poate poate il pun si eu :)))))
|
Man..sunt cam praf la astea..am incercat in toate felurile..stiu ca am luat curent direct de la baterie..si masa de pe un fier tto de pe la baterie..daca vrei..poti sa treci odata sa te uiti...
--> Maine o sa primeasca roti de iarna masina :peace: |
3 Attachment(s)
A primit masina roti de iarna 8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning