![]() |
Re: VW Golf MKII - Car Audio
Quote:
|
Chiar ai facut show astazi la arad :)
|
chiar ca se misca bara aia de rigidizare de zici ca imediat plesneste. Canta foarte jos..imi place. Bv;) Sper sa apuc si eu sa o aud.
|
tremurau hainele pe mine de la o distanta de cinci metri de masina:D
am bagat si io capu cateva secunde mai mult nam rezistat :) ai facut un show adevarat Felicitari!!!! |
Quote:
Quote:
|
Brainiaaaaaaaccccccccccccccc!!!!!!!!
Bravos! PS. I-ai pus autoclant peste parbriz sa il scoti intreg :)) Vei ajunge in stilu asta sa prinzi usile cu suruburi, sa torni sapa autonivelanta.... |
2 Attachment(s)
Quote:
lumea clar sa adunat sa vada masina si a o asculte chiar am fost la distanta mai mare sa vad cum se aude si se cam auzea pana la peste 500 metri ... |
Quote:
am fost unde se terminau gardurile la pista de drag si se auzea basul de acolo...ma rog...se auzea, se simtea...ce mai conteaza cum era?! :D |
Quote:
pe 10 iunie sper sa vedem si o concurenta pt tine... |
astept sa o aud si eu la bucale, vad ca a iesit show cu ea, felicitari :peace: :peace: :peace:, m-au amuzat clipuletele :D
|
TIAI GRESIT CARIERA....:rolleyes2:lol:..HAYR-STILIST TREBUIA SA FI CA VAD CA TIAI DESCHIS COAFOR:oops::lol::lol:!!
BRAVO,FELICITARI PENTRU MUNCA DEPUSA BANI CHELTUITI...SI MAI ALES PENTRU CE A IESIT:!::!::!: |
sincere felicitari pentru ce ai facut in masina, imi pare rau ca nu am stat mai mult inauntru, am vrut sa ies pe geam :)), sper sa mai am ocazia sa o mai vad si sa stau mai mult ......
|
sa speram ca data viitoare sa nu mai poti sta nici cat ai stat acuma
adica sa am destula putere nu 4-5kw ca si acuma |
ii bun.... totusi o sa incerc sa rezist mai mult :))
|
5 Attachment(s)
azi masina a mai suferit modificari de structura
am dat jos motorul si am intarit partea din fatza a caroseriei unde se intaplau chesti dubioase am mai schimbat si 2 semeringuri la cutia de viteza pt c apierdeam ulei la o planetara am schimbat uleiul in motor si cutie |
6 Attachment(s)
am tras un tub de protectie la cabluri
un soclu de sigurante in caz de necaz la compartimentul motor este totul gata 100 % urmeaza mici modificari la interior si spate ...niste ranforsari |
3 Attachment(s)
primele piese de rigidizare in incinta
tija filetata M20 |
Eu zic sa faci asa
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1331477487 La mine tine bine asa :lol: |
2 Attachment(s)
ale de interior sunt facute de mult si sunt cu teava patrata
bara filetara o folosesc la altceva am inceput modificarea portului interior si cel exterior |
Spor!
|
Masina asta rupe norma!!!!
felicitari pentru munca depusa!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut sistemul Joi seara. Mai este de muncit la el dar va merita! Inainte de evenimentul de la Bucuresti, va petrece cateva zile si in Severin.
Speram ca in scurt timp sa intre in scena si al doilea amplificator GZPA. |
Quote:
|
Quote:
|
Vom fi la Bucuresti nu la Arad. Am doilea amplificator speram sa ajunga in timp util.
|
DA o sa fiu prezent la Bucuresti
|
Quote:
|
Ce bine ca ne vdm la Bucuresti :lol:
|
Ludovic ai zis ca vrei sa te "dai" cu ugodu oriunde s-ar duce, deci te asteptam si la Bucuresti?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vedeti ca e Summer Tuning Fest pe 14-15 Iulie la Craiova Expo show si car audio... cred ca aici este cel mai ok pt multi... aveti aici si un link : https://www.facebook.com/events/137644873036904/ |
mai este mult pana atunci
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
incet incet masina se transforma in tank
|
ce bine era pentru tine daca o faceai de la inceput pe structura metalica . ar fi fost tank (duba) pana acum :)
ps. ce faci ? furi proiecte din austria??? :)))) |
Quote:
asta e spatele se misca putin si lam rigidizat iar cu furatul proectului mai greu ....e bine daca gasesti unu identic pe la cineva ...sa ma anunti si pe mine |
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning