![]() |
Re: E36 - Refreshed
1.8is normal am si gasit la dezmembrat dar ma gandeam ca asta de 1.9 e mai nou si poate dau de unul mai putin forjat. Acum no, e posibil sa gasesc si un M42B18 foarte bun, vedem, abia dupa meet am in plan swap-ul.
|
Superba masina,am citit tot topicul ! felicitari,arata intr`un mare fel !
|
De mai bine de jumatate de an mi-am schimbat si eu M40B16`le cu un M42B18 si nu-mi pare rau de loc :D Sunt chiar foarte multumit si incantat de el, ca si consum, putere, sau din orice alt punct de vedere. Plus ca e usor cu omologarea .. Normal ca mi-ar fi placut un 2.5 .. insa na .. greu si scump la RAR, plus impozite, asigurari piperate .. daca e masina de zi cu zi si te plimbi mult prin oras .. uhh .. in fine, ideea e ca ti-ar merita swapul cu un M42B18 (sau M44B19) fara nici un regret ;)
Sfatul meu (exact cum am facut si eu), cauta un amic cu un M42B18, fa ceva ture cu el, vezi daca-ti place .. iar pe urma tragi linie si faci adunarile :-) Bafta ! |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Pana la urma poate ma enevez si-mi pun chiar 2.0 vanos pe ea :)) Bani sunt, o sa vad dupa meet ce si cum pun. 1.8is e ok ca e in 4 cilindrii, seamana cu 1.6 si s-ar putea si omologa ieftin, 2.0 e in 6 cilindrii, insa e peste 40% diferenta de putere si omologarea e incredibil de scumpa.
Intre timp, niste poze de la GLL Tuning Show. |
frumos frumos:D
bafta la gll!!! sa ma bucuri cu o cupa daca se poate! |
Cupa "best friend" e rezervata din pacate pentru tineee :))
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Si o serie de poze de azi de la GLL :rolleyes2
|
Se vinde eleronul de pe portbagaj la mega oferta, 150 lei :)) poze mai exacte cu 2 pagini inainte.
|
2 Attachment(s)
Doua mici de la mine :lol:
|
Thanks, dupa meet mi s-a pus pata sa bag iarasi bani in ea :)) Vine, vine LTW-uuuul maine, cred. Va dura putin pana il bag la vopsit si il pun sus.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Intre timp a venit si LTW-ul, sper sa intre la vopsit zilele astea, apoi sa il pun sus. |
Quote:
ai lasat omu si fara capota spate....trebuia sa furi doar eleronu:lol::lol::lol: SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HAI SUS CU EL! |
Quote:
|
Frumos !!! Nu cred că mai aveam răbdare să îl vopsesc direct pe mașină era acum mai ales că e cu tot cu portbagaj și nu te complici cu montajul :)
|
Era greu sa-l pun cu tot cu portbagajul asta ca trebuiau mutate incuietorile, trusa de scule and stuff :)) Azi l-am desfacut destul de greu, maine va fi la vopsit si intre timp trebuie sa ma prind cum il pun sus ca pare destul de complicat :))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Am pus LTW-ul asa de forma astazi insa sunt foarte ofticat din cauza fostului eleron :( au ramas gauri in portbagaj si se vad naspa de tot, chiar dupa ce le-am acoperit cu ceva. Cred ca trebuie sa revopsesc si portbagajul inainte sa-l prind definitiv, nici nu stiu ce sa fac. |
Arata intr-un mare fel cu eleronul LTW :)
Felicitari! |
Te am vazut azi pe 9 mai pe la 16 si ceva- Frumoasa masina ai !!!:-)bafta in continuare
|
4 Attachment(s)
GENIAL |
@ GL91ANB - mersi, mersi, abia luni pun eleronul definitiv si atunci ii trag si niste poze mai ok ca astea cu telefonul vad ca au iesit ciudat :))
@ byalex - cred ca eram in viteza pe la ora aia :)) trec des pe 9 mai. thanks! @ crysty.bobok - mai fain arata inainte, nu ? M-a mancat in fund sa ma apuc sa modific la ea :)) Bine c-am rezolvat-o si cu LTW-ul ca eram cam dezamagit la meet ca nu am reusit sa-l iau insa nu m-am lasat si am gasit rapid altul. In vreo 10 zile o sa urmeze o schimbare majora, fac un transplant de "inima" :)) punte spate si.. motor cu tot ce trebuie, 1.8is. |
Quote:
din ceva mai unic ai facut si tu ceva comun:lol::lol:.... lasand gluma la o parte motoru e ce trebuie8).il omologhezi sau..? |
probabil o sa-l si omologhez ca e destul de ok pretul omologarii, la 2.0 era peste 40% diferenta de putere si ma costa in jur de 40 mil omologarea din cate am inteles, la 1.8is e doar 7 mil, plus ca se potriveste si clima pe el, d-asta voiam "doar" 1.8is.
|
Arata prea bine cu eleronul asta :X
Asteptam poze cu el definitiv :D |
Quote:
Bafta ;) |
arata super cu eleronul LTW ce motor ai in prezent pe ia
|
1.6L M43 am pe ea insa m-am cam saturat de motorul asta si voiam ceva putin mai puternic.
|
si motorul asta trage jantele de 17 ca vreau si eu sa mi pun jante pe 17 si am motor de 1600
|
Trage numai bine, dar depinde si de ce jante o sa-i pui :) bbs-urile sunt chiar usoare la fel si cele originale de bmw insa daca-i pui niste jante de 15-20 kile bucata se simt destul de tare.
|
bbs vreau sa pun pe ia
|
mie imi placea mai mult inainte .....parerea mea :D
|
clar. era mai inedita masina inainte, intorcea mai mult capul oamenilor, mai ales la un BMW meet unde sigur nu era nici o masina ca aia :))
|
6 Attachment(s)
Gataa s-a pus si LTW-ul sus, parca e alta masina din spate acum :))
|
Quote:
|
Frumoa NOS'ul bafta in continuare....iar jantele foarte tari modelul.
|
trebuie neaparat sa imi caut si eu LTW-u:oops: , arata prea frumos !
|
Eheee, mari schimbari s-au petrecut si aici!
Felicitari a iesit super!!! Intrebare initial a fost mauritius blau, ai revopsit-o integral :rolleyes2 , pare alta culoare din poze (sau monitorul de la munca e setat aiurea):rolleyes2:rolleyes2 , ai schimbat culoarea , bate in montreal :???: :rolleyes2 Succes pe mai departe |
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning