![]() |
Re: Focsani
Quote:
Referitor la club.....cu ce sa faci club de masini tunate in Focsani?...cu 3 masini...tre sa fim realisti ca nu prea avem cu ce...e orasu mic....noi nici strazi n-avem din pacate....oricum in nici un caz nu se poate face cu membrii ca NEN astia....sorry |
Quote:
|
Stefan ... in primul rand masina e a parintilor , dar ma plimb si eu cand nu are tata nevoie de ea , in al doilea rand nu tu decizi ce si cum in legatura cu 7000RC !
Strazi sunt destule pe unde sa te dai , da tre sa stii unde si cum . Masini sunt vreo 6 - 7 nu stiu exact , a mea nu face parte ptr ca e a familiei , e disel , are putere mica si nu as vrea s-o rup in doua la liniute concurand cu masini mai puternice cum sunt cele din club si sa ma ambitionez si sa ii dau in ea pana ies pistoanele prin capota ... adrenalina .... Nu cred ca are rost sa mai continuam discutia , te vad des in oras in masina , mergi comod pe prima banda incet ... La vara o sa ies si eu cu a mea mai des si ne vom intalni si vorbi , sunt si incepator , am permis de categoria B din noiembrie 2007 si nu ma aventurez cu ea sa particip la fel si fel de intreceri cu toti din oras numa ca sa ma dau mare ... stau cuminte am o viata de trait , vreau sa ajung la pensie sanatos ;) .... Numai bine |
Quote:
|
vezi ca nu ma cheama Stefan.....
pai mai inainte ma luai la misto cu sprintul 0-100kmh ca tu il faci in nu-stiu-cate secunde si acuma o dai la intors? incepi sa revii cu picioarele pe pamant.... |
Mercedesfan, te-am vazut prin oras cu masina!
Arata bine, chiar imi place, da` daca am prins in fata ta, m-au spart farurile! :lol: |
ce sa zic..incearca sa nu te uiti la far...ci drept....pe faza scurta am o instalatie de 55w si e mai tare...mersi de apreciere
|
Quote:
|
inseamna ca e recomandat sa stai in spatele meu...:D
|
In urma participarii la salonul 4tuning m-am ales cu ceva :-)...cu o colaborare si rezultatul este ca pot aduce la comanda produse ale firmelor RIEGER si TUNE MASTERS.
Perioada de livrare pentru produse este de pana 3 sap de la data comenzii (in functie de produs si de disponibilitatea acestuia), iar pretul este cel din catalog + TVA (19%). Livrarea o fac personal la sfarsit de saptamana, ca tot vin acasa si in cazul asta nu sunt costuri legate de transport. Asa o sa ajung mai des:D in Focsani. In weeked-ul asta ajung in focsani, in cazul in care sunt curiosi le pot pune la dispozitie catalogul RIEGER si TUNE MASTERS pentru consultare. |
Eu ... as fi ... nr meu de tel 0720265725 ... cand vii dai un sms sau ma suni ... vb
|
Va plimbati ... Te-am vazut in crang MercedesFan ;) ... si u m-ai vazut , si pe Marius si Grosu ... i-am vazut ... a trecut si Vlad ( cred cu audi , POR la nr ... ) ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma plimb cand am motorina , cu a mea ... cand nu cu alti :D ;)
|
"altii" se scrie cu doi de i
|
au mama...c se mai discuta pe aci pe la noi :))
|
Quote:
|
nu se mai anunta nimik.........
|
se pare ca nu...se arunca cineva la o liniuta...:))
|
Quote:
|
Ma da sud acolo la Moll ... nu va mai intalniti ? Doar pe Marius l-am mai vazut acolo ... Cine erau blondele alea din Fordu ala ... bune :D :D :D !
Am vazut in oras o Honda Prelude , gri , tunata ... nu l-ati provocat pe tip la o linie ? Sta prin sud ! |
Eu o vad mereu pe brailei.. pe unde a avut taz`u magazinu. De 2 ori am vazut-o in trafic si o conducea o fata.
|
Pei acolo sta tipul ... tipa pe care ai vazut-o tu e sora lui ...
|
2 Attachment(s)
Attachment 513213
Intalnire Auto by NSL Piatra Neamt NoSpeedLimit are deosebita placere de a va invita la prima intalnire auto de amploare organizata la Piatra Neamt, in 2008. Asadar, pe data de 25 aprilie, ora 18:00, in parcarea Stadionului Municipal sunt asteptati toti pasionatii de masini din Moldova si nu numai. Toata lumea este binevenita, indiferent de gruparea din care face parte. Attachment 513215 |
Quote:
|
fratilor vin si eu de pasti la Focsani si ma dau cu toti , am un COTETZ DE MEGANE 1.6 benzina , alb cu geamuri si stopuri negre
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Acu fie vb intre noi ... cate liniute care s-au facut au fost filmate ? :D