![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
Florin numai are TNT-u....
|
Quote:
|
Quote:
|
Am citit tot thread-ul; Felicitari ! Ai fi intr-adevar o referinta dac-ai incerca si cu un Turbo pe motorul asta ... ;)
Bafta ! |
Foarte frumos marutzule , prea tare masina . Ce nu inteleg, dc oriunde este vorba de masina ta toti se leaga de tine , le e chiar asa de greu sa se dea din nou cu tine ? Pfff , oricum nu conteaza ce zic alti , fati masina sa inchida guri la masini mult peste a ta ! MUULTA bafta!
|
da' threadu asta nu il inchide nimeni? din moment ce marutu nu mai are aceasta masina?:lol:
marutule: fa' ma cerere la moderatori sa inchida subiectu de cearta:)) |
poi daca nu a postat ca nu mai are masina cum vrei sa i se inchida threadul, pe ce spun altii?
|
cam asa am inteles si eu de la versus ca masina ar fi la amadeus :) asa e? atunci ce masina ai tu?
care le vedem la arad ? :???: |
Hmmmm....parca de vreo 2saptamani numai am vazut civicu tau marutule...o mai ai sau nu?!?
Oricum,pt aspirata,trage bine de tot!;) |
Da, masina e la mine...dar asta nu inseamna ca nu poate sa se dea oricand cu ea...este construita de el...deci e a lui...de asta nu se inchide topicul...
Ursul lui Bobi Mom daca ar fi venit cu cel care a cumparat-o la volan la curse tot "ursul lui Bobi Mom" ar fi fost(intre timp masina s-a intors la Bobi) Orice provocare ar avea...o poate onora...si chiar daca o onorez eu...masina e in continuare a "EGK-ul lui Marutzu"... |
Quote:
|
felicitationes amadeus pentru masina , sa o stapanesti sanatos , sa ne auzim cu bine ce faci vii la tulcea?
|
De noua masina ce se aude ? banuiesc ca ce-a cu jante colorate din fata blocului e a ta ? daca ma insel imi cer scuze.
|
Quote:
|
Quote:
stii cumva cat au fost franele de pe ea? |
Quote:
|
cu niste poze cand ne incanti ? :-P
|
Quote:
|
honda alba mergea 13.4-13.5 anul trecut, deci potential este ;)
|
3 Attachment(s)
:lol::lol::lol:
|
frumoasa rau :D multa bafta in continuare cu bestia :P
|
sa va feriti de asta mica ca manca asfaltul :evil:
|
Nu maninca nk e lesinata ;)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
:lol::lol:
|
Ce galerie de evacuare are masina acuma pe ea? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O sa participe cu ea la drag ?
|
Quote:
|
Poate bagi o pila buna :))
|
Quote:
........sper ca a ajuns pe maini mai bune, cred ca N/A ii sta cel mai bine ;) |
La multi ani marutzule...multa bafta in tot ceea ce faci!
|
Quote:
|
bravo pentru faptul ca ai putut sa prezinti masina cum era de fapt,parca era pe forum de vanzare la 7500 euro,bine ca a ajuns pe maini bune
|
Multumesc pentru urari si IONUT daca erai aici dadeam de baut ;) multumesc
|
Super piesa!
Felicitari Marutzu pt reusita! Sa o stapanesti sanatos Amadeus! https://img856.imageshack.us/img856/4...age119n.th.jpg |
Quote:
|
Masina asta ,nu a fost nimic lucrat la ea de baietii din TM ,baiatul detinatorul masini e din HD ,si acolo sia facuto ,galerie si ce naiba a mai dat de pe ea stii foarte bine ca tia vanduto tie sa o pui pe eg ,rotile lea tot invartit pe un coupe ,pe care lau calarit mai multi si9 de acolo zgarieturile ,motorul sigur nu era pus mai an fata dea proasta ,ci cu un scop precis ,barele poate erau prinse cu soricei ,masina fiind una de genul competitie ,nu te intere prea mult aspectul ,cum mai vezi si la driftalai barele tot crapate si prinse cu fase de alea ,asa ca una peste alta ,nici detinatorul nu prea a avut grija de ea ,dar si voi ati luato pe bani buni ,vizavi de piesele ce le avea masina ,....frane,kpro,admisia ,rampa benzina ,motor +cv chitul de conversie =banii ce ia primit baiatu ,faceau doar piesele astea sigur chiar mai mult,caroseria si actele masinii au iesit gratis..
A nu se supara nimeni pe mine ,e tot ce am vazut si stiu sigur ca piesele alea au costat mult ,nu sunt modificari aiurea ,piese taiate ,sudate ,planetarele sunt brand nu inversate ,antre ele si facute adaptari ....asa ca :rolleyes2,uitativa la piesele brute nu la detali de 2 lei. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning