![]() |
Re: Peugeot 407
s`o stapanesti sanatos :D
|
sa ai grija d ea .....cum ai avut si de leutz :):joy:
|
Thx baieti..o sa am..promit :P
|
deocamdata sunt la interior eu cu peugeotul ecrane am pus si dvd...am schimbat suntetul ei am pus pioneer....dupaia incep si exteriorul
oricum ms ptr raspuns o sa ma uit si eu de jantele alea |
Culoarea la GTi face tot domn'le :)
|
1 Attachment(s)
Miercuri am bagat masina in service pt mici modificari..azi am primit un mms interesant :)
|
Quote:
Felicitari, asteptam poze mai mari si in culoare masinii 8) . |
1 Attachment(s)
new mms arrived..
|
mmmmmm :)
ce fac mms-urile astea din masini.... :D nice :) |
Uuuuu :) Looks interesting...
|
5 Attachment(s)
Poze......
|
subperb!!!!!!!!!!!!
Cuvantul acesta defineste masina ta |
Merci.... :)
|
Pune si tu niste poze mai mari... ca desktopul meu ar vrea Peugeotul tau:D
|
credeam ca i-ai facut tot ce se poate, dar se pare ca m-am inselat :)
acum e si mai frumoasa felicitari :) |
parca e prea patratoasa priza de aer de pe capota...;)
|
NU MAI AM NIMIC DE SPUS! NO1 ANONYMOUS!!!! :shock:
|
407 l`am vazut in trafic de cateva ori ... e super... sa`l stapanesti sanatos ca e superb...:D
|
salut,masina e incredibila,in afara de 407 ala concept facut de peugeot (ala in 2 usi,am uitat acum cum ii spune),cred ca e cel mai frumos 407 din romania...felicitari omule,sa il stapanesti sanatos,si fara incidente.Ca tot veni vb,parca tu aveai usi lsd la ea? spune-mi si mie,te rog frumos,de unde le-ai luat,ca tare am si eu nevoie de un sed de usi din astea :D
|
Nu eu eram..mai e cineva care a zis ca pune..si eu sunt curios cum o sa arate..Multumesc..Deocamdata masina sta bine in garaj..Nu am mai mers de 2 sapt cu ea..Si mai ales ca a dat zapada..e nasol ca o fac pe plugul..Vad ca GTi se descurca destul de bine pe zapada cu roti de iarna..
|
Nice work Cristi;) Acum pe timp de iarna il tii la adapost:D :peace:
|
Quote:
usi lsd o sa am eu dar abea la sf lu ianuarie dupa ce montez bodykitul` :D frumoase pzoele cristi;)) bafta in continuare sa vedem ce ii mai aduci nou leoaicei tale;)) Craciun Fericit si un an nou plin de impliniri si bucurii :* |
imi place ce a iesit din peugeotu tau.extrem de frumos..mai ales priza de aer care ii ofera sportivitate s aspect extrem de agresiv.e singurul peugeot dupa tot forumul care imi place .e tunat cu gust.bafta in continuare..:D
|
Merci mult..Mai am eu ceva planuri dar e nevoie de de bani...si inca nu mi-a crescut copacelul ala din care sa pot culege bani :)
|
6 Attachment(s)
Pareri?E din Spania masinuta..
|
eleronul nu prea merge... in rest e prea periculoasa :D
|
Quote:
E penala tare! |
e marfaa....da parca lipsteste tare stema din fata... i`ar da un alt asptect cu ea ..... e cam exagerat... si botul are tendinte de 350 z
|
Eu apreciez suspensia si parca din cate vad eu a umblat un pic la aripi..poate ma insel..
|
Quote:
|
sg lucruri frumoase sunt stopurile si jantele...
|
Salut ai o masina SUPERBA, cel din spania mi se pare frumos din spate...ca din fata nu imi place de nici o culoare :)... felicitari pentru ce ai realizat pana acum...si spor in continuare, la gti vrei sa ii faci ceva?
|
Thx..La GTi o sa ii fac o remapare mai tarziu..cam atat..deoacamdata :) :)
|
407-le din spania : Am observat ca de ceva timp intr-un expo-tuning din spania ca sunt nebunii dupa body impunatoare. Imi place s-a lucrat atent , imbinarile sunt perfecte, iar suspensia lasata e foarte de efect. In schimb spoilerul fata nu prea vad ce legatura are cu cel din spate, mai ales din cauza pragurilor care au complet alte linii de design. Jantele , eu zic ca se putea mai bine , poate ceva in genul 908 rc (parca asa sunt ale tale cristi) ?
Sper sa nu fi suparat pe cineva cu ideea mea, nu prea sunt adeptul styling-ului facut doar de dragul de a fi facut, daca ar fi sa fac ceva custom probabil m-as inspira de la vre-un concept/model aparte de la marca proprie sau as urmarii aceasi linie de design pe toata suprafata masini... |
Dap..Cam asa e..apropo de jante daca le vrea cineva pe ale mele sa imi zica..eu trec pe 19...Sunt MAM mt2 parca full chrome cu anvelope 235/40..is neatinse si impecabile,,
|
frumoasa masina ai ....
felicitari si tine-o tot asa uite un baiat cu adevarat pasionat din BACAU.. |
Quote:
ploapele de unde si cu cat le-ai luat? |
Nu stiu...vorbim..daca e da-mi un pm cu id-ul tau si vb..
|
Anonymous !!!! :))))) oare de ce numai membri astia de la anonymous au masini din astea ??? :))
|
Din astea de care?? :)) urate...Apropo azi a intrat masina in service..Se vedem ce iese..si azi am dat comanda si de jante pe 19 :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning