Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

naka66vio 28-11-06 10:34

Re: TXA

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 639403)
pozele cu scaunele au sosit.................

belea scaune ai si centurile la ele sau le folosesti pe cele vechi?

claudiu lucian 28-11-06 10:59

frumoe cam pretentioasa culoarea asta.

mihaitzaa 28-11-06 14:47

Scaunele arata mult mai bine in realitate decat in poze...

MariusTXA 29-11-06 00:23

centuri o sa-i pun altele,cat despre culoarea lor asa a fost sa fie si mie personal imi plac si cat de pretentioase sunt o sa vad,merci mihaita.....ai montat kitul de ambreiaj????

B-83-DAC 29-11-06 01:30

bravo...arata foarte misto scaunele...abia astept sa te auzim cu o parere legata de felul in care te simti la volan in ele...oricum sunt sigur ca mai ales pe viraje face toti banii...multa bafta in continuare

Slim29 30-11-06 08:10

ft marfa scaunele tati.. bafta

alexutzu 30-11-06 11:33

ce scaune sunt?

MariusTXA 05-12-06 17:13

Sparco........

bogdan_3.25ix 05-12-06 22:37

Marfa scaunele!Bafta in continuare! RESPECT

weedboy 10-12-06 01:57

marfa scaunele rau de tot sa le stapanesti santos,si sa le pastrezi curate tot timpul pt k sunt prea adv..........

respect

MariusTXA 11-12-06 13:04

multumesc mult si cu siguranta ca voi avea grije sa le pastrez curate.........

syca09 11-12-06 23:26

Frumoasee!!!

ggd_87 11-12-06 23:28

frumosa masina!app,am si yo o intrebare,ce ii faceai la service-ul ala pe brancoveanu? am trecut pe acolo (stau pe brancoveanu) si am vz masina acolo,ba era in service,ba afara!:rolleyes2

il76 h t h 12-12-06 00:14

txaule misto scaunele,misto masina....discurile vechi spate le mai ai?cat banii?am spart unu

Guwy Rahova 12-12-06 09:38

Salut Marius felicitari pt. masina , si vreau si eu sa te intreb ceva tu stai cumva in Salajan ?

mihaitzaa 12-12-06 14:17

In salajan sta...

MariusTXA 12-12-06 17:25

va multumesc pt aprecieri,stau in salajan,am toate 4 discurile care le-am avut inainte,nu mai stiu exact ce faceam in brancoveanu dar merg des pe acolo ca este servisul unor prieteni de ai mei,cred ca imi schimba motorasele de la inchiderea centralizata.

Guwy Rahova 12-12-06 18:36

Marius scuza-ma ca te deranjez iar , dar il cunosti cumva pe N.I.Z ? ? ?

MariusTXA 14-12-06 00:26

nu il cunosc.............de ce?

alexzander407 14-12-06 02:16

felicitari pt bijuterie !!! ai facut atmosfera la craiova numai prin prezenta !!! bafta in continuare si sa auzim numai de bine...

MariusTXA 14-12-06 09:26

multumesc mult si sper sa auzim de mai bine.............

DOMY_m3 15-12-06 21:28

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 610067)
mi-am schimbat stopurile sa va pun niste poze.........mi-am schimbat si discurile frana..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daca te rog poti sa-mi zici ca de unde ai luat discurile si cat a costat discurile fata si spate.mersi

MadHat 16-12-06 09:39

Baieti un BMW e30 e cea mai myshto masina pentru tuning , cerculetze si aletele deci scuzatima . ziceti dak nu e asa

MariusTXA 16-12-06 10:04

le-am luat eu din germania si am dat 400 euro pe ele,eu nu stiu daca mai plec pana la sfarsitul anului dar in ianuarie plec sigur,deci daca vrei iti pot aduce.

dj16xxs 16-12-06 14:50

Quote:

Originally Posted by MadHat (Post 662880)
Baieti un BMW e30 e cea mai myshto masina pentru tuning , cerculetze si aletele deci scuzatima . ziceti dak nu e asa

a zis cineva la sectiunea asta ca nu e asa....mai ales ca 99% din cei care postam aici avem si e30....pe langa masinile de zi cu zi!!!

alexzander407 04-01-07 02:28

marius ce se intampla cu tine si cu pitic ati intrat la apa de tot numai ziceti nimic ...

MariusTXA 04-01-07 10:49

incercam sa ne revenim acum dupa sarbatori!!!!!!!!!!!!!!

doru_wrc 06-01-07 07:58

dulcei vinul, dulcei vinul dar mai dulcei......tot vinul.:P

DOMY_m3 17-01-07 21:19

cati cai si nm a fost fara sistem nitro si cat are cu nx? sau e secret ?

dodosica 18-01-07 20:51

vreau si eu filme si poze cu txa.....pe dc++ nu se gasesc :((.........

alexzander407 18-01-07 22:52

marius umbra vorba prin sat k ti-ai pus pleoapa pe masina ceva poze ??? ms anticipat...

MariusTXA 21-01-07 17:02

nu mi-am pus pleoapa...............poze gasesti aici la acest topic............

RomanianRicers 21-01-07 18:07

Se aud vorbe prin sat/oras/tara ca nu prea trage. Adica vorba aia... stapanul ursilor sa fie ingenuncheat in halul asta de un M5.
Nu imi venea sa cred si totusi mai erau inca 200 de oameni care au vazut acelasi lucru. Vorba aia pacat de masina!

naka66vio 22-01-07 11:56

adica?ce vrei sa zici?spune si u mai multe despre ce e vorba despre ce curas si despre ce m5?si e normal frate sal faca un m5 daca e de generatie mai noua care are 400 de cai nu si motor mult mai mare care e treaba?marius avea nos atunci sau nu?si daca te gandesti ca si el tot motor de m4 are afla ca are un m5 de generatie mai veche de340 de cai stok nu asa?
il asteptam si pe marius cu completari
bafta marius in contiunare si suces cu masina sincer si eu astept s vad cum trage la o cursa ceva si stii oful meu si al mai multora sa vedem cum stai langa wrc si dgh bine e masina si decizia ta.bafta si succes

Slim29 22-01-07 12:06

nasol marius ce s-a intamplat am vazut , am fost akolo .. si nu inteleg c s-a intamplat.. marius asteptam rasp de la tine... sigur o defectiune ceva ?

MariusTXA 22-01-07 17:40

nu stiu ce vorbe se aud prin tara,oras sau sat dar nu este pacat de masina ca nu are de ce,ca trage bine sau nu este problema mea asa consider eu,m-am tras cu dgh si m-a facut dar eram fara nos ca asa am stabilit daca ii dau nos altfel stau lucrurile,motorul meu este in perfecta stare dar am ceva probleme cu alimentarea adica nu am inca montata pompa de benzina de m5 ci am o pompa de benzina de golf2 si am avut si niste slicuri foarte dure care erau de circuit si asta am aflat ulterior si nu am putut sa le incalzesc cum ar fi trebuit,astea cred eu ca ar fi motivele dar nu incerc sa imi gasesc vreo scuza,am pierdut si asta este..............

Spot 22-01-07 18:01

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 710007)
nu stiu ce vorbe se aud prin tara,oras sau sat dar nu este pacat de masina ca nu are de ce,ca trage bine sau nu este problema mea asa consider eu,m-am tras cu dgh si m-a facut dar eram fara nos ca asa am stabilit daca ii dau nos altfel stau lucrurile,motorul meu este in perfecta stare dar am ceva probleme cu alimentarea adica nu am inca montata pompa de benzina de m5 ci am o pompa de benzina de golf2 si am avut si niste slicuri foarte dure care erau de circuit si asta am aflat ulterior si nu am putut sa le incalzesc cum ar fi trebuit,astea cred eu ca ar fi motivele dar nu incerc sa imi gasesc vreo scuza,am pierdut si asta este..............

un raspuns prompt si foarte plin de fair-play.Nu este pacat de masina,este una frumoasa care promite multe.Raspunsul dat cuprinde toate intrebarile puse p-aici si nu cred ca isi mai au rostul alte intrebari.

RomanianRicers 22-01-07 19:54

Ce mai tura-vura! Da este intradevar vorba de DGH! Si nu e vorba de o liniuta!
Este vorba de incercari repetate toate terminate cu acelasi verdict! Adica 200 de oameni au vazut la fel ca mine!

Si hai sa o zicem pe aia buna! Cu nu aveam masina gata... nu e pompa buna... nu aveam NOS... nu erau zeii favorabili... era un pic ud pe jos.... nu stiu ca slickurile trebuie incalzite( Eu unul daca nu ma pricep la cum functioneaza un lucru, pai nu il pun pe masina frate).
Deci un lucru e clar: STAPANUL URSILOR a incercat si nu a reusit?
Cu NOS statea altfel? Pai si unde e NOS-ul... era inchis la statie? Sau ce?
Pe mine daca ma invita cineva sa ne batem si imi cere sa ma bat fara maini nu accept? Daca e asa de ce ai acceptat sa te dai fara? CA SA PIERZI? SI SA VADA SI 200 de persoane treaba asta?
Pai in curand il vad pe DGH cu titlul de stapanul ursiilor pe aici... si stii ce e nostim... de data asta il si cred

Teroarea 22-01-07 20:51

bai baiatule daca decizia lor a fost fara nos ce nu iti place tie? dc sa nu se dea se da si fara ca il tine sa se dea nu mai comenta atat fara rost si ce in viata mai pierzi mai si castigi fa-ti tu o masina care sa bata cap coada tot si lasa ciocu mic !ca faci fum

MARI_NSL 22-01-07 21:09

frumoasa.masina ai scos. era si inaine te marfa. da mai bine asa. mai ales de motor>>>

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning