![]() |
Re: AfterDark Racing
@danezubmw - ia legatura cu mine sau cu Silviu - poti continua discutia pe forumul privat.
@gabi - tot ce pot sa spunem momentan e ca este de bine ..... |
Ma bucur pentru voi, pentru ca AfterDark a fost, totusi printre primele cluburi auto din Romania (chiar daca fara acte).
|
Gabi mai sti ce numere avea clio?
Yo ii cam stiu pe cei ce au fost in club din hd..da' nu stiu sa fi avut vr-un clio rosu... ???:?: |
Nu mai stiu exact ce numar avea. L-am vazut la prietena, in fata restaurantului, si 100 % avea sigla AfterDark lipita pe portbagaj. Poate-l mai vad si, de ce nu, poate dau si de sofer.
|
Pot sa spun decat:
Will be back soon!!! :D Si Gabi: 10x 4 carring!!! ;) Si multumim ca ne-ai tinut minte!!! |
bai silviule bai, fa-mi ma si mie o sigla mare pe autocolant sa o lipesc pe geaca de motor si inca 2 mai mici sa le pun pe carene in parti, ca masina mea someaza in rest rup strada cu moto :)))) am fost, sunt si voi fi mereu prezent
|
Sper sa ne vedem la 4Tuning Days . . .
|
apare si AfterDark-ul la 4Tuning Day? ...
|
asta vroiam si eu sa intreb ??? ce face afterdarku.... hai baietzi
|
multumim de interesul aratat .... si cum spunea si Silviu - "will be back ... soon" :)
|
Ce faceti baietii din afterdark? Nu am mai auzit nimic de voi de secole. Cum o mai duceti? Mai exista clubul sau a ramas doar pe forum?
|
Traim, supravietuim.
Dar de unde stii ca suntem doar pe forum...pe tine pe strada nu te-am vazut. |
Pt ca mi-am schimbat masina. Mi-am luat o Solenza alba acum un an si ceva. Cat despre strada am fost de o gramada de ori la pescarus, victoriei, ect si de-aia am zis ca nu v-am mai vazut.
|
pai alea sunt 2 locuri unde nu prea o sa vezi membrii AfterDark, dupa ultimile "incidente" petrecute la Pescarus ... cu atat mai putin.
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/35477-operatiunea-pescarus-2-10-03-07-a.html ---- ceva de genul - nu vrem sa fim asociati cu astfel de evenimente sau vreunul din membrii sa aiba probleme.
|
Ma rog, mie nu mi se pare un motiv destul de bun pt a ocoli locurile astea. Nu exista nici o lege care sa interzica statul de vorba si nu trebuie sa ne intimidam de orice politist cu probleme de personalitate.
|
Este o chestie relativ simpla...d c sa faci un lucru care iti poate cauza probleme cand poti sa nu-l faci.
Nu prea mai venim pe acolo pentru ca nu se intampla mai nimic interesant. Am mai trecut pe acolo sa mai schimbam o vorba din cand in cand, dar cam atat. |
Tie iti este greu sa si saluti din cate am vazut sambata.
|
Te-am salutat dar prima data nu vazusem in interiorul masini si nu stiam cine e.
|
AfterDark Racing
3 Attachment(s)
FELICITARI BAIETILOR CARE AU PARTICIPAT LA TUNING FEVER !!!
am atasat 3 poze si sper sa mai bage baietii unele mai detaliate cu zona AfterDark, bravo posesorilor de C4 si la urmatorul show surpirzele vor continua. |
WRC-u arata binisor :)
|
continuare cu poze de al TuningFever !!!!
https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/47221-afterdark-racing-tuningfever.html |
Aloo baietii ce mai faceti? nu mai scrie nimeni pe aici de ceva vreme...unde e lumea?
AUUuuuuu! :) |
Ba am auzit ceva de niste liniute organizate de PDL in data de 2 mai la iesire din HD, inca nimik 100% dar va tin la curent;)
|
ce e aia PDL???
|
politica, democrati liberali :lol:
|
Merry Christmas!!! :)
|
Sarbatori fericite baieti :D
|
THE WANTED CARS VA UREAZA:
PASTE FERICIT !!!! MULTA SANATATE SI TO CEA CE VA DORITI ! FIE CA SFANTA ZI DE MAINE SA VA ADUCA CAT MAI MULTE REALIZARI PE PLAN PERSONAT SI AL CLUBULUI TOTODATA ! HRISTOS A INVIAT.............. |
Va multumim si va uram si noi Paste fericit, si Hristos a Inviat!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
]STREET 4 CARS CLUB VA UREAZA PASTE FERICIT !
!!! HRISTOS A INVIAT !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning