![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
RIC am ceva ce te-ar interesa,sunama
|
ba carpa ordinara ce esti jur ca esti proasta sa fim serios d c pixu meu te legi de toata lumea nu inteleg???uitate la tine prima data pe toti ii faci tzaran ce ti a facut sandu sa il faci tzaran?? 2 la mana hop si tu revii aici si esti cu p......da pe sus sa fim seriosi lasa te de meseria asta ca nu e de tine.Ce stii tu mai bine ??sa combini oameni sa fim serios.recunosc ca nu am masina tuningata sau ceva de genu asta si nu mie rusine sa o zic dar sincer am intrat si eu in clubul asta ma bucur fff mult ca m au primit asa numai cu muzik dar fata mea tu esti praf rau d tot niciodata nu ne ai arat nimik si acuma vi si faci pe secretara la wsr???da stii ceva.DUTE LA DRACU, si mai bine iesi din wsr parerea mea cine nu e de parere cu mine sa ma scuze dar nu m am putut abtine sa nu zic de incultura asta de femeie e o inapta, si eu zic ca oradea oricum v a rupe bucurestiul la orice ora intradevar au bucurestenii masini frumoase dar sa nu uitam ca oradea a fost numinta CAPITALA TUNING ULUI deci lasa ne pe noi in pace odata vezi ti de treaba ta si noi de a noastra si ink ceva nu are rost sa vi la bucale ptr ce?? sa te dai pe langa aia iar cum ai mai facut o si in alte orase???
respect WsR 4 life |
Ca dic ala , direct la corazon :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
CA-M asa culoare o sa aiba OMEGA daca putem sa-i zicem culoare:)
FIRST IN THE COUNTRY. PARERI? |
Quote:
|
joe cand vrei satzi dau cablu`?!sau hai pe la mine si il descarci la mine sau faci cum vrea inimioara tah da urgent :):):)
|
Mai conteaza pretul?la cum arata?
problema e sa iasa asa tare mult tre sa lucrez la finisaje ca daca nu o sa iasa ca dracu.1litru 38o euro si tre vreo 3,5 litri plus restu 5l lac etc, |
Mai conteaza pretul?la cum arata?
problema e sa iasa asa tare mult tre sa lucrez la finisaje ca daca nu o sa iasa ca dracu.1litru 38o euro si tre vreo 3,5 litri plus restu 5l lac etc, |
Quote:
va trebui sa o speli in fiecare zi :lol: ... de vreo 2-3 ori :lol: ... in orice caz..f.tare :D |
cu spalatul nui adevarat du se vede praful pe ea asa de tare,negru e cea mai ***uta culoare.
|
PAREREA MEA , legat de ce va fi in Bucuresti este ca trebuie fiecare sa se concentreze sa isi termine masina lui si doar atunci sa lasam lumea sa dea note la ce vor vedea,FINALU conteaza intotdeauna.Dar ce va fi pana atunci nu stim ,,,VOR TRAI SI VOR VEDEA ,,CA NOI SIGUR VOM FI ACOLO.Dar pana atunci speram sa fie totul ok
|
Quote:
|
Quote:
|
ic curios sa vad cum va scie R.A.R. in talon la rubrica culoare;)
|
fratilor ..... se vede ca a venit iarna si ne plistisim...... :D :D :D ma refer la numarul postarilor in ultimele timpuri ..... :D
|
Sandu vezi ca scrie ,,SIGUR,, VOMK FI ACOLO ADICA GASCA CE NAIBA.CINE AMERS TOT TIMPUL .UNDE AI CITIT SINGUR?
|
Acolo Sus Scri ,,vor Trai Si Vor Vedea Ca Noi Sigur Vom Fi Acolo.
|
Quote:
|
depinde ce politist daltonist o sa fie de servici cand o sa ma duc cu masina la schimb de culoare.
dupa mine,e MIRRA CRHOME asa se numeste,dupa ei a fi argintiu:) |
1 Attachment(s)
la ervin oricum nui place viteza asa ca tot singur o sa ajunga ca de fiecare data pana acum. cu 40 la ora senzatie majora:)
MY TUNING DOG:):) |
deci cainele ala in realitate e frumos foc, dar in poza asta zici ca el ii dracu!!!
sa-ti traiasca domnu sef!!! |
Quote:
|
Quote:
|
cred ca nu politistul face schimbarea de culoare, ci nenea de la RAR.
oricum, e belea culoarea. cat despre discutiile de mai sus, ma abtin de la comentarii, cum a zis si Sandu, sa nu barfim...cat despre parerile noastre, se stiu... Eu zic ca oricum ar fi, tot pe locul 1` vom fi...o sa vedeti. Iar cand va fi vorba sa mergem, o sa mergem toti, indiferent ca Zozo e sau nu in WSR, sau altii care ar vre sa vina, ca trebuie sa mergem ca si oradeni, sa le aratam tuturor cine e sefu'. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ZOZO am citit undeva pe un site ca,"culoarea" aia nu e street-legal in unele tari,te`ai interesat,la noi e?...bafta multa cu proiectu :)
Ervin welcome :D |
Quote:
|
7 Attachment(s)
crezi ca ma intereseaza ca cum e catalogata culoarea la noi ,ma pis:)
niste poze mai vechi. |
2 Attachment(s)
azi am fost in cautari de aur:) am reusit sa sap pana in era de dinaintea disparitiei jurasicului gasind cel mai pretios lut, pentru fabricarea unei matrite bara fata omega.am crezut ca paralizez asa de tare era lutul am reusit sa adun 2 saci intro ora.
nu mai vreau. |
Quote:
|
un vecin de-al meu aduce pamant exact din locul ala pt soba:):) tu pt o matrita in concluzie pamantul ala se dovedeste a fi bun la mai multe domenii:):)
|
undei secretara cica wsr????s-o dat la fund???:):):):):)
|
Quote:
|
angajez OLAR.:):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai sa mai pun ceva proiecte noi...... :lol: JL audio ..... ce parere aveti ? Dolby Digital surround free air sistem......
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
- Copyright 2026 4Tuning