Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

DR.ZOZO 10-12-06 13:43

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

RIC am ceva ce te-ar interesa,sunama

FaQ4EvEr 10-12-06 14:13

ba carpa ordinara ce esti jur ca esti proasta sa fim serios d c pixu meu te legi de toata lumea nu inteleg???uitate la tine prima data pe toti ii faci tzaran ce ti a facut sandu sa il faci tzaran?? 2 la mana hop si tu revii aici si esti cu p......da pe sus sa fim seriosi lasa te de meseria asta ca nu e de tine.Ce stii tu mai bine ??sa combini oameni sa fim serios.recunosc ca nu am masina tuningata sau ceva de genu asta si nu mie rusine sa o zic dar sincer am intrat si eu in clubul asta ma bucur fff mult ca m au primit asa numai cu muzik dar fata mea tu esti praf rau d tot niciodata nu ne ai arat nimik si acuma vi si faci pe secretara la wsr???da stii ceva.DUTE LA DRACU, si mai bine iesi din wsr parerea mea cine nu e de parere cu mine sa ma scuze dar nu m am putut abtine sa nu zic de incultura asta de femeie e o inapta, si eu zic ca oradea oricum v a rupe bucurestiul la orice ora intradevar au bucurestenii masini frumoase dar sa nu uitam ca oradea a fost numinta CAPITALA TUNING ULUI deci lasa ne pe noi in pace odata vezi ti de treaba ta si noi de a noastra si ink ceva nu are rost sa vi la bucale ptr ce?? sa te dai pe langa aia iar cum ai mai facut o si in alte orase???

respect WsR 4 life

P_C_D 10-12-06 14:16

Ca dic ala , direct la corazon :))

joe_infect 10-12-06 15:11

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC (Post 654997)
Pai si ce mai astepti ???? Bagaaaaaaaaaa pozeeeeeee !!!!!!!!!;)

problema e cu pot descarca de pe aparat ....... tre sa caut cablu de la aparat sa pot descarca .... dar in scurt timp pun si eu cate ceva .... sa ii arat la lumea ca am montat si eu in logan difuzoare pe fata pe locul de fabrica...:lol: ;)

DR.ZOZO 10-12-06 15:58

1 Attachment(s)
CA-M asa culoare o sa aiba OMEGA daca putem sa-i zicem culoare:)
FIRST IN THE COUNTRY.
PARERI?

Zerofast 10-12-06 16:02

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 655403)
FIRST IN THE COUNTRY.
PARERI?

probabil cea mai tare culoare existenta......si pretul cred ca e......:rolleyes2 :?:

BIG_mafia 10-12-06 16:03

joe cand vrei satzi dau cablu`?!sau hai pe la mine si il descarci la mine sau faci cum vrea inimioara tah da urgent :):):)

DR.ZOZO 10-12-06 16:12

Mai conteaza pretul?la cum arata?
problema e sa iasa asa tare mult tre sa lucrez la finisaje ca daca nu o sa iasa ca dracu.1litru 38o euro si tre vreo 3,5 litri plus restu 5l lac etc,

DR.ZOZO 10-12-06 16:12

Mai conteaza pretul?la cum arata?
problema e sa iasa asa tare mult tre sa lucrez la finisaje ca daca nu o sa iasa ca dracu.1litru 38o euro si tre vreo 3,5 litri plus restu 5l lac etc,

BH 07 MDF 10-12-06 16:15

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 655403)
FIRST IN THE COUNTRY.
PARERI?

cam ...
va trebui sa o speli in fiecare zi :lol: ... de vreo 2-3 ori :lol: ...
in orice caz..f.tare :D

DR.ZOZO 10-12-06 16:20

cu spalatul nui adevarat du se vede praful pe ea asa de tare,negru e cea mai ***uta culoare.

Ervin 10-12-06 16:51

PAREREA MEA , legat de ce va fi in Bucuresti este ca trebuie fiecare sa se concentreze sa isi termine masina lui si doar atunci sa lasam lumea sa dea note la ce vor vedea,FINALU conteaza intotdeauna.Dar ce va fi pana atunci nu stim ,,,VOR TRAI SI VOR VEDEA ,,CA NOI SIGUR VOM FI ACOLO.Dar pana atunci speram sa fie totul ok

only_4dan 10-12-06 17:06

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 654899)
daca o cunosti cred ca iti schimbi unele pareri..:) sexul frumos e de respectat si de iubit dar la fenomenu asta iti tre gusturi speciale:):):) daca ar vorbi unu din baieti nostri implicati in ''familia'' de tuning din oradea despre ce vorbeste ea ar fi altfel priceputa treaba dar cum am mai zis ea habar nu are cu ce se mananca tuningu nostru dar gura o depaseste de 10 ori si vad ca are tupeu sa mai si JIGNESCA ...nu-i moale la faza asta ...io nu ii mai zic nimic dar ce e al ei de la mine sper sa o primeasca pana-n craciun :):):) daca crezi ca am fost pre dur cere cateva pareri despre femeia asta dintre baieti din wsr ..daca unu o lauda atunci pe ala nu il cunosc :):)gata cu barfa punct

no coment!:|

SoundIdentity 10-12-06 17:06

Quote:

Originally Posted by Ervin (Post 655474)
PAREREA MEA , legat de ce va fi in Bucuresti este ca trebuie fiecare sa se concentreze sa isi termine masina lui si doar atunci sa lasam lumea sa dea note la ce vor vedea,FINALU conteaza intotdeauna.Dar ce va fi pana atunci nu stim ,,,VOR TRAI SI VOR VEDEA ,,CA NOI SIGUR VOM FI ACOLO.Dar pana atunci speram sa fie totul ok

scuza-ma ervin dar ce ai vrut sa zici prin :''ca noi singur vom fi acolo''??tu mergi independent de noi?? nu am inteles expresia aceasta????lamureste-ma!!:):)

only_4dan 10-12-06 17:15

ic curios sa vad cum va scie R.A.R. in talon la rubrica culoare;)

joe_infect 10-12-06 17:25

fratilor ..... se vede ca a venit iarna si ne plistisim...... :D :D :D ma refer la numarul postarilor in ultimele timpuri ..... :D

Ervin 10-12-06 20:19

Sandu vezi ca scrie ,,SIGUR,, VOMK FI ACOLO ADICA GASCA CE NAIBA.CINE AMERS TOT TIMPUL .UNDE AI CITIT SINGUR?

Ervin 10-12-06 20:20

Acolo Sus Scri ,,vor Trai Si Vor Vedea Ca Noi Sigur Vom Fi Acolo.

horguemtuning 10-12-06 22:06

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 655502)
ic curios sa vad cum va scie R.A.R. in talon la rubrica culoare;)

Adica la a meu scrie de ex portocaliu + negru , nu specifica , desi stand intr-o parte a trebuit sa il lamuresc pe domnul respectiv ca nu e galben cum vazuse prima oara si sa faca un pas mai incolo , dealtfel ii simpu si nu costa schimabrea de culoare doar 49,5 ron si in 30 min ai terminat

DR.ZOZO 10-12-06 22:37

depinde ce politist daltonist o sa fie de servici cand o sa ma duc cu masina la schimb de culoare.
dupa mine,e MIRRA CRHOME asa se numeste,dupa ei a fi argintiu:)

DR.ZOZO 10-12-06 22:45

1 Attachment(s)
la ervin oricum nui place viteza asa ca tot singur o sa ajunga ca de fiecare data pana acum. cu 40 la ora senzatie majora:)
MY TUNING DOG:):)

civic_ex 10-12-06 22:54

deci cainele ala in realitate e frumos foc, dar in poza asta zici ca el ii dracu!!!
sa-ti traiasca domnu sef!!!

SoundIdentity 11-12-06 06:09

Quote:

Originally Posted by joe_infect (Post 655339)
problema e cu pot descarca de pe aparat ....... tre sa caut cablu de la aparat sa pot descarca .... dar in scurt timp pun si eu cate ceva .... sa ii arat la lumea ca am montat si eu in logan difuzoare pe fata pe locul de fabrica...:lol: ;)

ba cred ca ai gresit topicul ..io logan pe ici nu vazui sau lucrari de 100-150 de mii....sau daca desconsideri ceva de pe aicea te rog fii deschis si sa vezi ce ma deschid si io :):):) accept comentarii si critici la cele prezentate de mine dar si acelea in mod profesional nu in batjocora ca stii la asa ceva sunt sensibil si explodez repede :):)infine nu am inteles chestia cu loganu sper ca la tine te gandeai..:) chiar te rog expune ce vrei aicea chiar la inceputul topicului am precizat cine vrea sa isi expuna tot ce vrea si tot ce are aici nu ne batjocoram doar le discutam si le comentam si le laudam daca asa le consideram...si zozo pune si tu aici una alta nu fii moale:):)laci baga si tu aici creratii hai sa prezentam cat mai multe totul intr-un topic ce ziceti???

SoundIdentity 11-12-06 06:10

Quote:

Originally Posted by Ervin (Post 655715)
Sandu vezi ca scrie ,,SIGUR,, VOMK FI ACOLO ADICA GASCA CE NAIBA.CINE AMERS TOT TIMPUL .UNDE AI CITIT SINGUR?

scuze!!!!nu am citit atent:):):):):)somnoros de duminica:):):):) dar zozo are dreptate nuu??

daflyer_oradea 11-12-06 07:34

cred ca nu politistul face schimbarea de culoare, ci nenea de la RAR.
oricum, e belea culoarea. cat despre discutiile de mai sus, ma abtin de la comentarii, cum a zis si Sandu, sa nu barfim...cat despre parerile noastre, se stiu...
Eu zic ca oricum ar fi, tot pe locul 1` vom fi...o sa vedeti.
Iar cand va fi vorba sa mergem, o sa mergem toti, indiferent ca Zozo e sau nu in WSR, sau altii care ar vre sa vina, ca trebuie sa mergem ca si oradeni, sa le aratam tuturor cine e sefu'.

joe_infect 11-12-06 08:33

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 656190)
ba cred ca ai gresit topicul ..io logan pe ici nu vazui sau lucrari de 100-150 de mii....sau daca desconsideri ceva de pe aicea te rog fii deschis si sa vezi ce ma deschid si io :):):) accept comentarii si critici la cele prezentate de mine dar si acelea in mod profesional nu in batjocora ca stii la asa ceva sunt sensibil si explodez repede :):)infine nu am inteles chestia cu loganu sper ca la tine te gandeai..:) chiar te rog expune ce vrei aicea chiar la inceputul topicului am precizat cine vrea sa isi expuna tot ce vrea si tot ce are aici nu ne batjocoram doar le discutam si le comentam si le laudam daca asa le consideram...si zozo pune si tu aici una alta nu fii moale:):)laci baga si tu aici creratii hai sa prezentam cat mai multe totul intr-un topic ce ziceti???

ba chiar ca ar fi bine sa citesti mai bine cu atentie ce se scrie . altfel se gandeste omu ca ai chef de cearta ..... sau nu intelegi glumele altuia numai a tale...? sorry .. ai dreptate nu am eu ce pune aci...

SoundIdentity 11-12-06 13:23

Quote:

Originally Posted by joe_infect (Post 656243)
ba chiar ca ar fi bine sa citesti mai bine cu atentie ce se scrie . altfel se gandeste omu ca ai chef de cearta ..... sau nu intelegi glumele altuia numai a tale...? sorry .. ai dreptate nu am eu ce pune aci...

ba ofticatule!!:):)chiar am zis sa iti arati tot ce poti pe aici doar nu am inteles chestia cu loganu era la stou nu?:)lasa amu nu te tot oftica atata si baga poze :):):)esti ca o curva sensibila:):)

joe_infect 11-12-06 15:29

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 656493)
ba ofticatule!!:):)chiar am zis sa iti arati tot ce poti pe aici doar nu am inteles chestia cu loganu era la stou nu?:)lasa amu nu te tot oftica atata si baga poze :):):)esti ca o curva sensibila:):)

sunt la ciclu inca dar trece:),nu poate dura prea mult:)

HoricutzWSR 11-12-06 16:21

ZOZO am citit undeva pe un site ca,"culoarea" aia nu e street-legal in unele tari,te`ai interesat,la noi e?...bafta multa cu proiectu :)

Ervin welcome :D

SoundIdentity 11-12-06 16:33

Quote:

Originally Posted by joe_infect (Post 656617)
sunt la ciclu inca dar trece:),nu poate dura prea mult:)

esti la inceput/???:):):) sau pe la final de ciclu\:):):):):)

DR.ZOZO 11-12-06 18:04

7 Attachment(s)
crezi ca ma intereseaza ca cum e catalogata culoarea la noi ,ma pis:)
niste poze mai vechi.

DR.ZOZO 11-12-06 18:37

2 Attachment(s)
azi am fost in cautari de aur:) am reusit sa sap pana in era de dinaintea disparitiei jurasicului gasind cel mai pretios lut, pentru fabricarea unei matrite bara fata omega.am crezut ca paralizez asa de tare era lutul am reusit sa adun 2 saci intro ora.
nu mai vreau.

Andre3y 11-12-06 19:19

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 656908)
azi am fost in cautari de aur:) am reusit sa sap pana in era de dinaintea disparitiei jurasicului gasind cel mai pretios lut, pentru fabricarea unei matrite bara fata omega.am crezut ca paralizez asa de tare era lutul am reusit sa adun 2 saci intro ora.
nu mai vreau.

asta de proiect nou..!

Mihaitza_tdi 11-12-06 20:58

un vecin de-al meu aduce pamant exact din locul ala pt soba:):) tu pt o matrita in concluzie pamantul ala se dovedeste a fi bun la mai multe domenii:):)

SoundIdentity 12-12-06 10:13

undei secretara cica wsr????s-o dat la fund???:):):):):)

joe_infect 12-12-06 11:06

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 657664)
undei secretara cica wsr????s-o dat la fund???:):):):):)

bre ... de obicei cand omului ii place de cineva nu stie cum sa se lege de ea ..... asta inseamna deja ca tie tare iti place de " secretara wsr " crezi ca ea inca nu isi a dat seama ? :lol:

DR.ZOZO 12-12-06 17:30

angajez OLAR.:):):)

Trixi 12-12-06 17:49

Quote:

Originally Posted by joe_infect (Post 657706)
bre ... de obicei cand omului ii place de cineva nu stie cum sa se lege de ea ..... asta inseamna deja ca tie tare iti place de " secretara wsr " crezi ca ea inca nu isi a dat seama ? :lol:

daaaaaaaaaaa,klar....asta o fi stoul!!!!:D :D :D

SoundIdentity 12-12-06 18:20

Quote:

Originally Posted by joe_infect (Post 657706)

lega-sar masina de asfaltat de ea :):):):):) cred ca e pe gustu tau johni :):)tu tot o carai in masina la tine :)

joe_infect 12-12-06 18:32

1 Attachment(s)
hai sa mai pun ceva proiecte noi...... :lol: JL audio ..... ce parere aveti ? Dolby Digital surround free air sistem......

All times are GMT +2. The time now is 22:26.

- Copyright 2026 4Tuning