![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Frumoase "ledele" , dar nu o sa se lege sticletii ca nu-s omologate?
|
Quote:
|
Quote:
Dar speram sa nu aiba probleme :twisted: |
tuningul fara risc nu mai e tuning...
|
Quote:
oricum greu sa te opresca cineva sa te ia la rost pt astea :) spor la proiect :) ! |
Quote:
In cel mai rau caz, o sa ii zica sa le faca si lor un set de stopuri sa aiba si "loganele de MAI" lede.... :))=)). Super idee cu stopurile. Bafta! |
5 Attachment(s)
Am mai facut o legatura MAXIM doua :lol:
|
Sa pastrati distanta fata de masina lui de acum incolo. Nu de alta dar cand o sa puna avionu de brabus frana, mi-e ca ramaneti fara reactie :)). Hai nenea lipeste mai cu tupeu :D
|
Quote:
pana acum arata rau... bine rau :D |
6 Attachment(s)
Azi mi-am facut revizia de 65 de mii .
Pe langa revizie mi-am facut bord de prestige (lipseau doar inelele cromate ). |
23 Attachment(s)
In acest week-end am reusit sa-mi echipez jantele , sa le echilibrez si s-au intors la hibernat pana la sfarsitul lui februarie :-)
Stopurile le-am terminat in proportie de 90% , va urma fixare placilor in stopuri si trimiterea stopurilor la Baia Mare pentru lipire si mici retusuri Deja vad numai fludor,letcon etc etc .:lol: POZNE : |
O intrebare daca se poate: Acum ai becul de marsalier pe stanga si ceata pe dreapta? Sau nu vad eu bine ?
|
O sa fie pe ambele parti..si lumina pentru mersul inapoi..si lampa de ceata ;)
|
Aa..frumos asa !
Bafta . |
Salut ! Frumoasa rau masinuta , azi am avut ceva ore in plus si am stat pana la 16 pe la scoala si cand sa plec in curtea scolii ce sa vezi " Brabus frate " :)) are un fund tare sexy masina :> Good job !
Nu mai bine ! :D |
Un set custom pt Aveo nu te bagi sa faci? :))
Va intalniti maine seara ? |
13 Attachment(s)
@SV25MBN Nu mai fac doar pe bani foarte grei..la cat este de munca :-)
De intalnit nu stiu..sa vedem ca stau rau cu timpul (munca/scoala,etc ) Nici stopul din luneta nu v-a scapa.:D Intre timp lucrarea intra pe ultima suta de metri ,mai am ceva retusuri de facut ( 2 leduri de inlocuit ca-mi par cam dubioase )dupa care urmeaza fixarea si etansarea lor. Le-am cablat impreuna cu vecinu DSIGN care ii multumesc pentru stresul indurat. Cam asa arata si mai aproape de adevar.:D Lumina ledurilor este foarte puternica si pozele nu au iesit prea bine. |
Quote:
|
Un cuvant sintetic : GORGEOUS !!!:D
|
Quote:
|
modulul din aceasta poza la ce auta? :rolleyes2
|
Si daca te pocneste unu ce faci?le faci iar?
|
Hai ca o zisasi ... da-ti peste gura :!::!::!::D:D:D
|
Nu trebuie 1-2 straturi de lac pe capacele triplelor?
|
frumos vecine frumos ia sa faci tu lumina in PTM ...
|
Quote:
@On: Le-am vazut si eu putin nenea...cand eu plecam, tu veneai :)). Frumos oricum sa le aprinzi cu placere |
20 Attachment(s)
Pana la sfarsitul lui ianuarie o sa pun suspensia si jantele (daca nu le vand).
Am reusit sa scot din sursa calculatorului 12v (sa traiasca vecinasul Sandugolanu pentru pont) si am bagat ledurile in teste. Semnalizarea si stopurile de ceata se prezinta onorabil.Urmeaza marsarier-ul si stopul de frana. Am reusit sa polishez una dintre sticlele de la stop si sa o fac clara,nu mata. Mai ramane sa montez catadioptri in stopuri si sa vad de unde gasesc 30cm patrati de folie rosie sa pun pe ei.(nu vreau sa cumpar un sul inrec pentru 2 bucatele de folie ). Modulu face diferenta dintre pozitie si stopul de frana pe acelasi led ;) Jantele sunt de vanzare. |
Quote:
|
Quote:
Gasesti alte jante.Stopurile sunt facute manual. |
4 Attachment(s)
Am reusit in sfarsit sa lipesc placile in stopuri.Acum sunt la caldura sa se usuce siliconul.
Am reusit sa fac si un mic filmulet :D https://www.youtube.com/watch?v=RxI-AAfWo9I Enjoy :-) |
Quote:
dar ziua sper sa nu ai probleme cu vizibilitate lor...;) |
ii adevarata treaba...
|
Teoretic fiind LEDuri destul de puternice din ce am vazut nu ar trebui sa aiba probleme.
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte tari stopurile,ceva unic pe golan.zimi si mie de unde ai luat ledurile,si ce model sunt mai exact.de cat sunt rezistentele de pe spatele placii.am si eu nevoie ptr triplele mele custom.ms ;)
|
1 Attachment(s)
Azi am reusit sa fac legaturile la stopuri si sa le fac un mic test pe masina.
Curentul nu vine inapoi pe instalatie dar se aprinde semnalul mai rapid,se va rezolva si aspectul acesta. [SIZE="3"] https://www.youtube.com/watch?v=LxhAlZhvxGs |
niste rezistente te vor ajuta cu semnalu!
|
Cu stopurile alea este un adevarat Brabus:lol: felicitari;)
|
Aia ca se aprinde prea rapid e o problema minora trebuie reglate circuitele alea se rezolva e bine ca ai reusit sa o faci ca la carte ;)
Bravo imi place stilu cum ai facut-o ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning