![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
decupezi cu laserul :)))) hai frate chiar asa nu te duce capul incat sa sti cu ce ai putea taia ,gaurii ,indoi .... etc o bucata de tabla de tacie care o poti taia ma repet chiar si cu un desfacator de conserve ce dracu chiar asa.incercati si voi din proprie initiativa vreti chiar asa totul mura in gura
oricum eu raman la ideea cu laserul :))) |
uite ca m-am nervozat si am facut greseli gramaticale scuze
p.s DACULE bafta la examene |
Ms Caphonne eu am intrebat pt varianta cea mai simpla scz daca te-am deranjat cu ceva,sincer imi pare rau ca din vina mea ai facut greseli gramaticale .
|
Quote:
|
sorin faza cu laserul a fost o gluma totusi daca nu le ai cu mesteritul iti recomand sa nu te bagi asta daca nu vrei sa iti iei alte aripi.din cate am inteles eu tu vrei sa decupezi ,maresti coltul aripi.dupa cum a zis si dac cea mai simpla si la indemana oricui este o bormasina poti folsi si alte chesti gen flex autogen etc da risti sa stici mult
bafta |
nu man se referea la semnalizatorul DE PE ARIPA nu cel din colt...
|
Ms DAC-ule ,mai am si eu o intrebare am un disc de ambreiaj de 180 pot sa-l incalt cu ferodouri de 200.Si daca da pot sal pun pe placa veche de presiune.Ma scuzati de intrebari mai banale dar sunt incepator si pana sa-mi ia parintii dacia, nu stiam prea multe despre ea doar la Logan stiu sa mai fac unele chestii .
|
sincer nu ma bag in asemenea sfaturi...motivul este ca si eu recent am inceput sa pricep si eu tainele astea...cat de curand ma apuc de a mea si pot sa spun ca o sa imi bag mana si la motor si la suspensii mai peste tot pe unde o sa pot dar sub stransa supraveghere a unui mecanic batran ;)...sti cum e cine nu are batrani sa isi cumpere...as zice ca in scurt timp se va intampla schimbarea la fatza la DAC
am uitat sa iti spun eu unul stiu ca asta de 180 e destul de fiabil...si eu am vrut 200 dar am renuntat sunt multumit de asta care il am |
Imi place mult masina...in special interiorul.
|
ce sa`ti spun DaC... toata stima si respectul ....masina arata criminal . am ramas surprins cand am vazut`o live la pescarus ... toata stima ...tine`o tot asa ... gms` PH
|
Quote:
|
de azi masina incepe in pregatiri de itp.am reusit cu ajutorul "shoarecelui" sa incarc bateria.Urmeaza suporti cutie pusi (nu mai exista :)) schimbat bara fatza si facut itp-ul.Dupa itp urmeaza schimbari tehnice la masina ;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
masina e pregatita de ITP maine incerc prima oara (masina e veche de 13 ani asa ca e de inteles ca ma refuza prima data).Bucurie mare in schimb,cutia nu are nimic problema era de la tampoane si suruburile care prind jugul in cutie erau slabite
|
Quote:
|
sa fie sa fie...o sa o spal :D sincer numai de aia nu mi-a ars...noroc cu shoricelul nostru care m-a ajutat la cutie si cu bateria sa o incarc...iti dai seama ca dupa ce am iesit cu ea dupa 1 luna si ceva i-am rupt capu' :D...abia astept motorul :)
|
Ce Motor Dacule..? :D ka alea de stergatore merg bine :D
|
paiiii sincer avand in vedere ca imi place munte ma gandeam sa ma fac alpinist?tu ce zici?
|
intri in neamu lui JZL :D
|
intru in neamul multora si sper sa reusesc sa il fac sa mearga asa cum trebuie
|
Succes la itp.Si asteptam sa devii Alpinist.Apropo cam cat ajunge un echipament pt un Alpinist?
|
pentru ca am gasit o super oferta (cred ca era promotie de sarbatori) m-am incadrat in jur de 250e.pretul asta includ mai multe lucruri si probabil ca va fi depasit de neprevazute
|
DAC-ul micul alpinist ... tare domle' ... bafta cu masina in continuare si ai grija la CURCANI sa nu te umple de puncte :lol:
|
Quote:
|
sincer l-am pus dintr-un singur motiv stop pe frana pentru berbecii din bucuresti,pana acum am avut peste 5 accident in care am fost lovit in spate de regii soselelor.Ma mai gandesc la ce o sa fac cu el
|
Quote:
|
Quote:
aveam pretentii de la tine ......... la + 200 de km/h simti diferenta nu ? pt berbecii din trafic poti sa pui un stop de frana in luneta sau "daca ma lovesti ma platesti" :P |
:))) oricum nu imi placea ca am avut si asa in luneta si cand se aburea geamul si franam se facea o lumina de vai mama mea...oricum e timp destul sa rezolv totul
|
Quote:
|
micule alpinist DAC :P iti doresc sa-ti duci ideile pana la capat, si fara incidente :D
am mai avut o experienta pe care nu o uit cu AEW :P , tot cu un Alpine din asta smecher cum aveau batranii , s-a spart un piston pe la 180 sau 190 nu pot sa uit faza, saracu cat a rezistat trebuia sa cedeze odata nervos ! |
da probabil de aia am spatele masinii asa cum il am...ma vedeau astia din parti...oricum o sa vad probabil ca dupa ce termin masina si la exterior sunt toate sansele sa nu imi placa cum iese cu eleronul ala si o sa il dau jos...vedem ce si cum intai sa imi fac motorul ca sunt f curios cum va fi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ba in 3 pistoane am ajuns acasa ? de ce nu zici ca ai vrut sa sari din masina :)))))) la 190 de km/h cand s-a spart pistonul ? lasa ma ca revin eu si deja doar am scris cate ceva pe ici pe colo si lumea a inceput sa vorbeasca...... nu mai poate omu sa se documenteze sa cunoasca lucruri noi ca deja sariti cu gura :P |
Quote:
|
Quote:
|
mihnea tu pe cel vechi ce aveai 1.4 sau 1.6? pe pistoane drepte sau cocoshate?ca la partea de alimentare din cate stiu erai pe delorto nu?
|
:pistoles: :pistoles: dacu se face baiat rau se pare :)
|
nu e vorba ca ma fac rau,macar incerc...sti cum e incercarea moarte n-are
|
dacule ce ai facut la itp ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning