Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Scoala de soferi ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/18790-scoala-soferi.html)

vn-08-nen 16-11-07 11:33

Re: Scoala de soferi !

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 1200559)
asa e in romania ....
mie tot la oftamologie ....mi`au scris APT CU CORECTIA OCHIULUI(adica trebuia sa port ochelari,pt ca am stat mai mult sa citesc literele alea la distanta :)) ) dar pana la urma am rezolvat..:-P
pui si tu acolo o atentie ceva...o ciocolata :)),daca nu ..incerci cu $$$ ca sigur reusesti :D

Cred ca numai in romania se poate intampla asa ceva !

Yonut21 21-11-07 14:41

Vineri la 18 am prima sedinta :D
In 3 luni ne vedem pe strazi :)

sandrin 26-11-07 14:03

Gataa !! :D Azi am luat carnetul :D
Sala nu stiu cu cat am luat (presimt 23 sau 24) , iar la traseu 7 pct penalizare :D :) :)

c i k y 26-11-07 15:54

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1216768)
Sala nu stiu cu cat am luat (presimt 23 sau 24) , iar la traseu 7 pct penalizare :D :) :)

felicitari fratior :flower:

In maxim 2 luni ma apuc si eu de scoala...ce imi recomandati ? Eu ma gandeam la Biditrans :???:

andrey2003 26-11-07 17:27

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1216768)

Felicitari S O F E R !!!

sandrin 28-11-07 12:50

azi luai si plasticul :D

Yonut21 28-11-07 13:18

Felicitari Sandrin :d

alexx_elf 02-12-07 08:46

Salut,

Am uitat sa platesc taxa de 5 lei la CEC si sunt programat la examen luni. Acum, am tot sapat pe net si am descoperit conturile in care se plateste aceasta taxa, dar doar pt sectorul 2, cont pe care l-am confruntat cu chitanta unui prieten si coincid. Problema este ca eu stau in sectorul 3, iar pe site-ul primariei nu se spune in mod explicit ce cont este pentru taxa de examen.

Va rog, daca are cineva la indemana o chitanta de Taxa examen platita pt sectorul 3, dati un reply. Sunt disperat...:(

uitati, daca o sa mai fie cineva in situatia mea, asta e contul in care puteti plati taxa: RO57TREZ703213440220 . prietenul meu a reusit sa intre la posta de langa ilioara, dar acolo i s-a spus in cel mai senin mod cu putinta ca daca e rezidenta de sector 3, nu se poate plati la posta, sectorul 2 insa se poate :| . recunosc ca a fost in cea mai mare parte vina mea, dar nu inteleg cum de pt un sector se poate, iar pt altul nu. apropo, chitanta o puteti aduce pana incepe examenul teoretic, nu neaparat cand se striga prezenta.

btw, posta respectiva era in sectorul 3 :|

phaeton 04-12-07 16:06

ma bag si eu in seama...
pe 24 ianuarie sper sa dau de carnet :P

la examenu psihologic, mi a zis ala k daca dadeam testu cu 10 ani in urma, ma trimitea la un sanatoriu...ca am probleme cu nervii
in fine ..nici el nu parea prea sanatos

in rest..nu am intampinat probleme pana acu.
cu 100 de mii, am luat si sala mica, iar la examenu medical nu m am prezentat.
dar am foaie pe care scrie APT :D

sandrin 04-12-07 17:16

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 1229536)
ma bag si eu in seama...
pe 24 ianuarie sper sa dau de carnet :P

la examenu psihologic, mi a zis ala k daca dadeam testu cu 10 ani in urma, ma trimitea la un sanatoriu...ca am probleme cu nervii
in fine ..nici el nu parea prea sanatos

in rest..nu am intampinat probleme pana acu.
cu 100 de mii, am luat si sala mica, iar la examenu medical nu m am prezentat.
dar am foaie pe care scrie APT :D

ce e aia sala MICA :-)) ? :shock:

phaeton 04-12-07 17:27

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1229633)
ce e aia sala MICA :-)) ? :shock:

glumesti presupun , nu ?
asta vreau sa cred...

orlando 05-12-07 18:01

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 1229654)
glumesti presupun , nu ?
asta vreau sa cred...

eu nu m-am prezentat niciodata la acele cursuri de legislatie intitulate de tine sala mica...si nu am dat nici un ban...

phaeton 05-12-07 18:05

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 1231618)
eu nu m-am prezentat niciodata la acele cursuri de legislatie intitulate de tine sala mica...si nu am dat nici un ban...

sala mica se cheama examenul care trebuie sustinut , dupa ce faci orele de legislatie.
dupa ce iei sala mica, iti da o foaie, care iti trebe la dosar.
nici eu nu m am prezentat la cursuri. am dat 100 de mii , k sa mi dea foaia aia...atat

sandrin 05-12-07 19:57

e bine sa va prezentati la orele de legislatie, va ajuta f.mult, cel putin pe mine m-a ajutat, nu la toate intrebarile din chestionare gasiti raspunsul in decret + ca prof. de legislatie va poate explica mai pe larg ;) Numai bine.
P.s. si in legatura cu "sala mica" da-ti testul final, nu il mai ocoliti, nu conteaza de cate ori il dai, stiu multi care au dat de 5-6-7 ori testul final, au invatat din greselile care le-au facut si examenul l-au luat din prima (ca si mine de altfel:-P)
Bafta la toti !!

BH 07 MDF 05-12-07 21:16

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 1231625)
sala mica se cheama examenul care trebuie sustinut , dupa ce faci orele de legislatie.
dupa ce iei sala mica, iti da o foaie, care iti trebe la dosar.
nici eu nu m am prezentat la cursuri. am dat 100 de mii , k sa mi dea foaia aia...atat

sala mica insemnand iesirea din scoala de soferi ?:D

sandrin 05-12-07 22:45

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 1232005)
sala mica insemnand iesirea din scoala de soferi ?:D

sala mica = iesirea
sala mare = examenul

:lol:

nutzuXXL 07-12-07 16:10

inca un sofer cu acte-n regula . azi am luat sala cu 24 si traseu cu 0 . acum sa vad cand scot plasticu .

sandrin 07-12-07 18:13

Quote:

Originally Posted by nutzuXXL (Post 1234814)
inca un sofer cu acte-n regula . azi am luat sala cu 24 si traseu cu 0 . acum sa vad cand scot plasticu .

Felicitari! Ai grija de el si sa nu-l dai ;)

nutzuXXL 07-12-07 19:46

mersi , bafta si tie cu condusu ;) ( am vaz ca ai luat carnetu)

sa treaca milioanele de km FARA PUNCTE ! :))

nutzuXXL 12-12-07 14:47

luai si plasticu un site pt scoleri ;) www.incepator.ro

JunKer_hP 23-12-07 17:04

trebuia sa te interesezi serios nu dupa prieteni mai bine te dujceai la politie si intrebai:) sper ca l-ai luat pana la urma bafta@!

Yonut21 23-02-08 12:29

Quote:

Originally Posted by Yonut21 (Post 1208950)
Vineri la 18 am prima sedinta :D
In 3 luni ne vedem pe strazi :)

Si iata ca au trecut cele 3 luni.
Miercuri pe 27 am examen, sper sa iau din prima sa pot ajunge la 4Tuning Days
Anyway, ma bag iar la invatat.
Toate cele bune.

Bryan 23-02-08 12:37

bafta..! sa fi calm !

Yonut21 26-02-08 16:53

Multumesc. Maine dimineata am examenul.
Toate cele bune.

DoDo NSL 03-03-08 13:55

din ce am citit in paginile anterioare .. am observat ca de obicei cei care fac scoala de soferi nu prea se duc pe la sala ... eu unu sunt Director8) (e a lu` tata:oops: )la o astfel de scoala de soferi din Dr. Tr. Severin ... si va pot spune ca va ajuta ffff mult ... mai ales ca acolo aveti un sprijin pe care va puteti baza ( profesorul de legislatie ) , va poate explica multe .. :D

app ... cine vine sa faca cursurile :)) e oferta acu :)) poti sa castigi sa faci gratis :P ... da`ti un PM pt informatii :)

trafy-vr6 03-03-08 14:18

si nu ne pui si noua chestionare ceva ? :)

DoDo NSL 06-03-08 11:56

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1396739)
si nu ne pui si noua chestionare ceva ? :)

chestionarele alea on`line nu`s prea bune ... mai bine vino la mine la sala ca am cateva pt PROFESIONISTI ;) facute fff asemanator ca alea de la Politie :) foarte grele ! :D si alea`s bune ..
si iti fac si reducere :))))

phaeton 06-03-08 13:23

faza tare..la examen..
cei din judetul vaslui poate au auzit de unu cernat ( e gabor ) ...e dat dracu.

la traseu, politistul asta isi asteapta elevul in masina. elevul de la tzara, dintr un sat apropiat, a vrut sa faca o impresie buna..sa para ca i merge mintea.
si ce zice elevul : buna ziua domnu cernat..puneti va centur, DECOLAM !
politistul : salut, hai dai drumu...
dupa 5-10m, politistul : stai stai stai stai...opreste opreste (panicat tot parea). AM ATERIZAT !. mai dai odata de carnet.

poveste reala ;)

RAZvan15 06-03-08 16:10

Quote:

Originally Posted by Yonut21 (Post 1384700)
Multumesc. Maine dimineata am examenul.
Toate cele bune.

cat ai facut ? (banuiesc ca nu ai luat daca nu ai mai scris nimic) :) ..

Yonut21 07-03-08 21:34

Salut la toata lumea :D
Am luat, 23 la sala si la oras 0 pct.
Am facuti deja 820km.
Multumesc si bafta multa la cei care au examene.
Toate cele bune.

Bmw_E30dak 08-03-08 14:42

Quote:

Originally Posted by Yonut21 (Post 1408051)
Salut la toata lumea :D
Am luat, 23 la sala si la oras 0 pct.
Am facuti deja 820km.
Multumesc si bafta multa la cei care au examene.
Toate cele bune.

felicitari si drum fara incidente....

secolul_tampitului 10-07-08 22:53

Intotdeauna se poate si mai rau

salut....muei...voi n-ai patit nimic pe langa ce am patit eu...si totusi va zic rusinea mea ca sa invatati din ea..si sa nu procedati ca mne desi ma indoiesc ca ar mai fi cineva ca mine..dar daca mai e cineva..sa ma anunte...ne consolam impreuna....
sa incep?hai ca zic...m-am dus la examen..frumos prezent...am invatat ...am mers la cursurile de legislatie..din care am inteles cateva ceva..am facut chestionare..eram ready...cand am intrat..in a doua tura..alti nervi...smf.....ma uit in jur....primesc stralucitorul chestionar si ma grabesc deoarece stiam raspunsurile...era chiar easy...invatasem...ce naib..luam...daca nu....in loc sa pun x-urile alea nenorocite....sa bifez...nu punem cerculete...va dati seama...idiot sa fii..cel mai mare..si tot iei...si noroc ca intreb ca ma amageam mult si bine...si ala imi zice..no...is nule...iesi afara..am zis ca mor..am inceput sa plang ....(ca de..sunt fata:d)...si nu ma puteam opri..aveam o ciuda pe mine...Doamne..si la sfarsit bineinteles..dupa dojeni si certuri...din toate partile..politistul cu dosarele...numele..si ...respins cu 0 puncte..ca de..ti-au trebuit cerculete...wai...imi venea sa ii dau 2 pumni la scarba cu care mi-a vb....na...deci..sa vedeti..ca intotdeauna se poate si mai rau...in loc de x sa bifezi incercuind..si gata...iti vine sa iti lasi venele scurte..si sa iti imprastii creierii in mijlocul soselei...acu..sunt programata..mai devreme...si Doamne ajuta....sa nu ma mai grabesc ...
frica...nu aveti de ce...ganditi-va ca o faceti pentru voi..nu pentru vreun ciocoi nebun si tembel....si nu mai dati bani...sa ma pice..la oras...da-l in pzd masii..tot nu dau bani...tips....:nu faceti pe net chestionare ca sunt gresite...bye..si spor la ras....si bafta pe mai departe.:twisted::twisted::twisted::twisted::twist ed::twisted::twisted::twisted::twisted:

DaViD TL 12-07-08 14:47

cam in cat timp dupa ce depui dosaru te programeaza astia de la politie ,asa cu aproximatie stie cineva ?!?

RAZvan15 12-07-08 15:50

Quote:

Originally Posted by DaViD TL (Post 1641616)
cam in cat timp dupa ce depui dosaru te programeaza astia de la politie ,asa cu aproximatie stie cineva ?!?

aproximativ o saptamana

bodo 12-07-08 16:52

dau si eu miercuri acuma sala si am un chef al dracu' sa invat :| ...

Sindrom 19-07-08 00:39

daca dau de A tre sa mai dau odata sala???

wOlf_ 21-07-08 19:10

Quote:

Originally Posted by DaViD TL (Post 1641616)

cred ca poti da examenul si de 2 ori intr-o saptamana, depinde cand depui dosarul.
pe mine m-au programat in o saptamana :D
am luat din prima :joy:
bafta celor care dau examen :D

D3m0N 21-07-08 21:28

eu am pe 14 august... si am auzit ca de pe 1 se dau pe calculator.. ma poate ajuta careva cu o informatie ceva? :???:ca am auzit ca prin celelalte orase s-au bagat deja calculatoarele....

wOlf_ 21-07-08 22:52

In Iasi nu stiu daca s-a bagat pe calculator.Intreaba-l si tu pe instructor.
Depinde si de oras cand se baga calculatorul.Stiu ca in momentul de fata sunt cateva judete care au "pixul electronic".
Stai linistit ca oricum il iei, nu-ti fa griji :D
Bafta, astept vesti bune din partea ta :D

D3m0N 21-07-08 22:54

ms ms ... asa mi`a zis si el ... ca ar trebui sa bage de pe 1.. si voiam sa aud de la cineva care a dat... cum e ... sa`mi dea o informatie ceva....
dar vb ta... cartea sa fie tocita... ca restu nu`i problema:))

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning