![]() |
Re:
Quote:
|
bha, poti fi sigur ca masina ta face mai mult ca alea sase 8) , pe toate planurile. :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Ce se mai aude???Cum merg lucrarile??Pe cand estimezi finalizarea?Pune si u niste poze din timpul lucrului dak ai.
|
Re:
Quote:
Nu vreau sa stric surprizele ... :wink: |
n'am ce sa spun..mai tampit vazusem masina...stiam ca e tare...dar acum cand am vazut de unde ai plecat...m'ai lasat masca...ce sa mai..respectele mele andrei....si bafta la \"final stage\"nu mai ai mult...inca odata felicitari 8) 8)
|
Bai Andrei probabil ca te-ai saturat de paginile de mesage in care te lauda lumea dar pur si simplu nu pot sa nu ti-o spun si eu:\"Esti tare frate\" si meriti respectul tuturor ca ti-ai facut masina cu mainile tale, nu ai dat banii si ti-a facut-o firma X (nu ca alea n-ar fi de apreciat).
Intradevar masina ta e unicat si numai tu poti face una la fel. Si eu as vrea sa-mi fac singur masina, macar exteriorul ca la motoare nu ma pricep, dar trebuie sa mai invat despe fibra...etc, pana atunci mai e mult. Bafta in continuare si astept sa vad cu ce ma mai uimesti. |
Re: Opel Astra GSI 2.0 16v SFI ( Secvential )
Ce se mai aude?Face ,,fssss'' sau nu face?Sau mai bine zis : CAT MAI E PANA FACE??? :)
|
Tu ce zici ?
Mai are ca nu fac lucru de mantuiala , sa iau merele de la aprozar si sa le mananc direct ... le mai si spal inainte ...intelegi ? :) |
Re:
Quote:
wtf intrebare e asta? |
Cumperi merele,le speli le scoti bubele si le mananci.Dar tu iei merele,le speli,le tai bubele,le razi,le calesti,le pui in placinta si dupa aia le mananci :))
|
calda sau rece?(placinta) cu pepsi cu lamaie :D
|
Quote:
O " bomba cu ceas " Albastra , rosie , neagra si argintiu-metalizata !!! Chiar si eu m-am mirat de ce poate sa imi treaca prin cap ... |
Quote:
shtii ce te`am intrebat aseara .. abea o ashtept pe strazi k e cam linishte fara ea ... vad k nici bass`u nu prea s`a mai afirmat :) |
Re:
Quote:
|
Daca nu scoti bomba cu ceas mai repede pe strada o sa faca BUUUM in garaj :)) si nu e bine.Cam cat timp crezi k mai ai de lucru la ,,bomba'' ?
|
Quote:
Pai si ala s-a apucat de modificari ... si daca tot a fost timpul asta de cacao , nu prea l-a incantat ideea de a-si sparge barile ... :) Nu o sa faca BUM in garaj ... o sa faca WOW la expozitie daca o termin pana pe 29Martie ! :P |
fara nici o discutie cea mai tare masina din constanta :peace:
|
masina e super o stiu de cand era mica si urata,...acum e mare si frumoasa si cu un motor pe masura....
|
E cea mai tare masina din cta....si stiu ca a lucrat ff mult la ea...si a aparut si in revista cox nr 3.......BRAVO Andrei.......nu cred ca ai de gand sa o vinzi vreodata
|
Ba a luat in calcul si asta.Am citi eu pe undeva dar nu mai stiu pe unde.A ajuns cam la maxim cu masina.Nu prea mai are ce sa-i faca.Si cand ajungi la maxim cu o masina, o dai si o iei de la zero cu alta :D
|
ii dau eu solenza mea sa se apuce de ea daca se plictiseshte :)
|
Na ca ziceai de Iorga.... a iesit mah aseara in oras sa dea flori la fete :P
|
Quote:
e bolnav cu capu` !! |
andrei, o sa vi cu bijuteria asta si la bucuresti la 4tuning day????
|
fara discutie...cea mai tare masina din constanta... am vazuto prin trafic de vreo 2-3 ori si pe la camp langa o farmacie parcata .. e tare rau, body-kiturile tot ce e pus pe ea e super .. BV X-ray !
|
andrei te asteptam la 4tuning day..ma intreb...pana atunci o face...FSSS...hmmm..imi miroase a motor turbo, de 2000cmc...204cp pe stock....MIROASE BINE
|
Ce mirosuri fine ai ma g_unit ...... dar fssss mai face si altceva nu numai letu..... :)
|
Quote:
pai cum draq mai ery...mirosurile fine..o sa le am la o bere in mai..care se fac..doua...trei si tot asa... ne bagam noi sub masa...:) |
mai are ma sadu ce sa faca la motor ca la exterior e klumea . la motor are ce sa puna turbo nos alte filtre discuri ventilate fata/spate si in plus sa'si ia un eleron dala care se ajusteaza la viteze mari
|
ANDREIIIII....cu ce mai incanti ochii..ca acum bate 4tuning day la usa...:lol: :lol: :lol: :lol:
|
andrei.. ce se mai aude de masina.. i-ai pus motorul??
|
Quote:
|
Quote:
Adica mai trebuie sa pun niste " etichete" pe conserva . |
am vazut masina ieri in orash...statea linistita :)arata f.b.
|
Da vi la 4 tuning day ???
|
Da chiar, nu vii la 4tuning day cu masina????K numai dak nu vii o sa apara poze la jumatatea lunii
|
Quote:
|
Quote:
|
si din nou red devil a facut un show de zile mari. Bravo andrei
|
si ce show....:shock: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning