![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
|
Quote:
|
OK. DE ACUMA DOAR POZE SI ATAT. NU MAI ZIC NIMIC DE NICI O MASINA. CA SE INTERPRETEAZA ALTE CHESTII.
|
Quote:
|
Quote:
Nu e irmscher i200 ca are doar 2 fante de aerisire pe bot(in loc de 4). Deci presupun ca e una banala facuta sa fie Irmscher. O sa ii trag poze mai multe zilele astea |
Quote:
sory de offtopic! |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Pacat de ele......masinile (sau ce a mai ramas din ele) se afla .
|
1 Attachment(s)
Ma poate ajuta cineva cu locatia acestei masini....
|
Pai zi niste repere, ceva.....Ca din poza pare a fi intr-o curte la o "ceva"(firma, inteprindere etc)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Masinile apartin unui prieten coforumist si nu sunt abandonate!!! |
unde ai facut pozele cu masinile vechi din padure?
mai exista? |
unde-s astea? ca eu caut masini vechi!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
am inceput vanatoarea Attachment 2084213
Attachment 2084214 Attachment 2084215 Attachment 2084216 Attachment 2084217 Attachment 2084218 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bmw e destul de scump...pentru o masina fara acte...ma mai gandesc si te anunt.ms
|
5 Attachment(s)
Am gasit o masina pe net;) un rechin..
525 Rechin T. D , 2424 cmc, an 1986. La 800 EUR din beclean an fabricatie..Ianuarie 1980 euro2 Tel.0751011815 |
Quote:
|
ei bine... eu sunt un pasionat de masini... si apropo am gresit varsta la statistici. eu am 24 ani nu 14 dar sa revenim la subiect... acum am si eu o masina destul de buna... nissan silvia da mi se rupe sufletul sa vad masinile astea abandonate..... mai ales o masina muscle ca challengerul ala din 76 :sad:
|
5 Attachment(s)
Asta am gasit intr-un loc foarte ascuns si izolat, starea masini e chiar ok, interior super ok, exterior in stare ok, nu are rugina! Gauri, sau alte treburi. Starea mecanica nu se stie, dar a fost umblat cu ea, poate e plecat proprietarul, daca cineva e interesat, postati aici si incerc sa aflu mai multe
|
asta ar fi o combinatie e si inmatriculata in Ro.
|
5 Attachment(s)
Un Ford Fiesta si un Renault Nevada
Fiesta stiu ca mergea foarte ok pe vremea ei de glorie (acu vreo 3 ani) deci motoru daca e aranjat putin cred ca functioneaza binisor. Renault-ul e doar statut...si are ceva mai putina rugina decat Fiesta:-P |
Quote:
|
pacat de masini intr-o vreme langa blocu meu erau abandonate 3 seria 7 vechi vechi, stiam propietarul dar nush ce a facut cu ele:)
|
3 Attachment(s)
Acest Scirocco isi asteapta intrarea la Remat,pacat de el,caroseria e ok,e completa si pe deasupra mai are si cutie automata.
|
pacat de el ... daca nu are numere, probabil a radiat-o deja, deci e prea tarziu
|
stiu si eu pe la remat o gramada de masini vechi in stare foarte buna si nu ma refer doar la dacii
|
Bag si eu maine niste poze !
|
meint peugeotu alb 205 a fost al meu...:)).mai am poze cu masina
|
Quote:
|
motoru schimbat atat...itp valabil pana in 2012 da numai tin minte pana in ce luna..
motoru e un aproape 2.0Diesel |
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning