Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Revista 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro.html)
-   -   Stickere 4tuning (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/18573-stickere-4tuning.html)

Bogyciu 09-03-07 18:22

Re: Stickere 4tuning

Am vazut da' deja scrisesem.:-) Merci oricum

Gratzian 09-03-07 23:30

revistele apar la inceputul lunilor pare: feb, apr, iun, aug, oct, dec
a fost feb, acum urmeaza apr, la TuningDays

lexani 09-03-07 23:44

Vroiam doar sa zic ca ideea cu sticker-ul mi-a venit de la revistele din US unde cel putzin in unele care am vazut eu se bagau tot felul de stickere de la firme ptr reclama!!!
Oricum echipa 4tuning face treaba foarte buna cu revista, site, forum... Bravo baietzi!

MH-79-TUN 11-03-07 15:36

Multumiri multe!

vlad_Mafiotu 12-03-07 16:54

daca bagati cate 1 sticker in revista cred ca este cea mai buna idee . veti face si vanzare mare la reviste si cititorii vor fi bucurosi ca vor avea 1 sticker .. good job 4tuning i love you :))

Adytzu_JerrY 12-03-07 18:22

da....o idee f buna ....respect si de la membrii comunitatii din vl ;)

Gratzian 12-03-07 18:23

este oficial deja ca fiecare revista va avea un sticker

Dr3adLorD 13-03-07 01:14

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 794338)
este oficial deja ca fiecare revista va avea un sticker

Superb. Astept linistit numarul k oricum am si abonament. Nu pot sa ratez sticker-ul :D

Zein 13-03-07 22:06

deci sa inteleg ca nr 6 va avea sticker inclus... ahaaa... pfiu bine ca am OMV aproape :))

jimmy bones 20-03-07 11:47

auziti cam cand as putea sa trec p la voi sa iau si eu cam 10 buc??
restecpa!

SirNenea 20-03-07 12:19

la 4tuning days

preda_arycy 25-03-07 21:39

vreau si yo pt golanul meu
cum ma pot inscrie in clubul vostru !?!
astept cu nerabdare tuning days !!!!!!!

Spark 26-03-07 20:05

deci ... se paote cumva sa intru in posesia a 15 stikere
pentru comunitatea locala din Satu Mare ?
fiecare stiker isi gaseste cu sigurantza masina

Aaronnel^ 26-03-07 20:31

La fel si eu doresc pentru Comunitatea Rm.Valcea 15-20 stickere daca se poate

ZoliaT 26-03-07 21:23

la salon se rezolva ;)

trackopen 02-04-07 21:19

As vrea si eu 3 stickere daca se ofera cineva sa imi trimita si mie .... vreau pt mine si pt doi amici .... trimit poze cu ele lipite pe masini .... sa nu cumva sa credeti ca le-am pus pe frigider sau pe birou ...daca este cineva amabil si vrea sa faca un gest frumos sa imi dea un PM :-)

trackopen 02-04-07 21:22

Apropo am fost sambata la tuning days si nu am observat vreun stand sa imparta sau sa vanda asemenea stickere .... si nici acele tricouri destinate strangerii de fonduri caritabile

monk 02-04-07 22:15

duminica la intrare s-au vandut ...

Spark 02-04-07 22:18

si cand vine seria urmatoare ...
15 pt o comunitate ...

RoSonic 02-04-07 22:26

Gasiti stiker gratis in revista nr6!!!

Xel'Naga 03-04-07 21:54

Quote:

Originally Posted by monk (Post 830044)
duminica la intrare s-au vandut ...

stiu ca erau 5 Ron fata de 8 Ron cat sunt la autoaccesori ... aveam deja pe masina si mai am si 1 rezerva ... cine nu avea a luat ... a fost bataie pe ele ... am uitat in schimb sa iau revista dart cred ca o mai gasesc pe la OMV ceva ... :twisted: :lol:
PS: Se dadeau si suporti de numere :twisted: :lol: ( mi-am luat o pereche ) :rolleyes2

Geo_ZGA 04-04-07 08:18

Am fost la salon, dar pe cuvantul meu de pionier daca am vazut masuta cu promotionale....am vazut doar masini,masini,masini :D eram prea absorbit de ele, dupa care a venit burn out-ul....si am uitat.
Daca nu am cascat ochii....cumpar revista azi si imi iau sticker. Era frumos sa fii luat si suporti de numere, ca tot am nevoie....
Alte prostioare...parasolare? ca tot vine vara...
Bafta in continuare, poate va mai vin idei noi.

Geo_ZGA 05-04-07 11:34

RoSonic, Zoliat...am oprit azi la toate benzinariile si standurile de ziare pe care le-am gasit...si am venit din Berceni in Tei, deci drum destul de lung. Nu am gasit revista pe nicaieri. Diseara ma duc la Carrefour, poate o gasesc pe acolo...daca nu, spuneti-mi si mie va rog un loc sigur unde sa o gasesc.

c@talin 11-04-07 14:29

vreau si eu unu ,cu cine trebuie sa vorbesc ?ca-s nou pe forum,unu atata la braila.please please

MKE 11-04-07 15:06

cumperi ultimul nr al revistei 4TuningRo si anume nr 6 si il vei gasi acolo gratuit ...;)

Geo_ZGA 11-04-07 15:07

Stiiiiiuuuuuu :(( dar nu gasesc revista :(

Spuneti-mi va rog ceva sigur, unde o gasesc, ca ma duc sa o caut mai tarziu :D Daca ar fi prin zona Tei-St cel Mare-Colentina...ar fi ideal.

MKE 11-04-07 15:24

ceva sigur nu pot sa iti spun pt ca nici eu nu stiu...oricum in scurt timp o va gasi toata lumea .. doar putina rabdare..;)

Geo_ZGA 11-04-07 15:37

gata, nu ma mai plang :D
am gasit-o (dupa ce am batut tot St cel Mare) vis-a-vis de IGP, la un stand de ziare.

p.s: este si stickerul :P

Geo_ZGA 11-04-07 16:46

eee...rabdare :D stii cum e...mai ales ca am ratat standul de la tuning days, acum nu am mai avut rabdare. dar, din fericire, acum am rezolva, am gasit-o.

MH-79-TUN 11-04-07 17:55

Am fost si eu in ultima zi (duminica) dar ca multi altii nu am vazut nici macar o revista.
Putin cam dezamagit dar o astept la OMV ca daca intreb la chioscuri zic ca e rebus sau cam asa ceva si zic ca nu o au.

Paul 11-04-07 18:02

Daca ai fost in ultima zi trebuia sa casti ochii la intrare . mai mult ca sigur gaseai in limita stocului disponibil . asta depinzand de ora la care ai ajuns .

nytrous_oxide05 13-04-07 17:55

eu vroiam chiar azi sa merg la un OMV sa imi cumpar revista....dar am aflat de la niste prieteni....ca s-au dus s-o cumpere si nu mai avea tzipla...si stickeru dinauntru nu mai exista....raspunsul vanzatorilor fiind ca asa a venit.....cum putem proceda ca pe la standurile de ziare nu prea au revista si de 4 ori am intrebat pana acum despre numerele precedente ale revistei si se uitau aia la mine zici ca-i intrebam despre nu stiu ce revista....

Aaronnel^ 13-04-07 19:18

Eu azi am achizitionat revista .. am intrebat de 4tuning si au zis ca nu o are .. apoi un vanzator mai destept a zis ca are patru tuning ro .....

Revista este foarte faina, calitatea pozelor si a stickerelor este faina .. dar sunt greseli de ortografie ...
Am remarcat in articolul cu Peugeotul 407 a lui cristi ca sa scrie Peugeout ... si mai sunt si alte greseli care acu nu`mi vin in minte .....
Bafta in continuare cu revista ...

P.S: In numerele viitoare vor mai fi stickere ?

MKE 13-04-07 22:51

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 850004)
Eu azi am achizitionat revista .. am intrebat de 4tuning si au zis ca nu o are .. apoi un vanzator mai destept a zis ca are patru tuning ro .....

Revista este foarte faina, calitatea pozelor si a stickerelor este faina .. dar sunt greseli de ortografie ...
Am remarcat in articolul cu Peugeotul 407 a lui cristi ca sa scrie Peugeout ... si mai sunt si alte greseli care acu nu`mi vin in minte .....
Bafta in continuare cu revista ...

P.S: In numerele viitoare vor mai fi stickere ?

...daca mai vrei stickere cumpara mai multe nr 6 ;)

Aaronnel^ 13-04-07 22:53

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 850279)
...daca mai vrei stickere cumpara mai multe nr 6 ;)

Poi as cumpara .. dar eu am luat ultimu numar ....si promisese Gratzian ca ne da si noua pentru Comunitatea Rm.Valcea 20-25 de stickere la salon ...... dar nu am mai ajuns :(

AdiNX 14-04-07 13:03

eu am luat numarul 6 si am gasit sticker inauntru.. dar erau si multe reviste fara folie, unele cu folia desfacuta.. unii oameni simt nevoia sa bage mana, asta ne strica..
mersi 4Tuning pt sticker! :)

laur200445 17-04-07 11:24

ieri am reusit si eu sa gasesc revista..din fericire sigilata si cu stikerul inauntru:D

Xel'Naga 17-04-07 18:34

sa de-a dracii in ea de REVISTA ca eu si GGD o cautam de 1 saptamana la OMV ( Big Berceni si City Mall ) si aia zic ca nu e nici un patru tuning , ca alte numere au avut dar pe asta nu il au ... :twisted: :rolleyes2

MH-79-TUN 17-04-07 20:19

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 846371)
Daca ai fost in ultima zi trebuia sa casti ochii la intrare . mai mult ca sigur gaseai in limita stocului disponibil . asta depinzand de ora la care ai ajuns .

Mai usor cu "cascatu' ochilor".
Hai sa incercam un comportament mai putin vulgar.
Ideea era ca am fost cam dejamagit,dar am gasit revista si acum am o luneta cu ceva galben pe ea:-)
PS.Am ajuns la 9.30 dimineata (01.04.2007).

Gratzian 18-04-07 00:24

am verificat si eu la omv city mall, asa e, nu era, habar nu am de ce, o sa verific maine

All times are GMT +2. The time now is 00:39.

- Copyright 2026 4Tuning