Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

expres 05-01-08 15:08

Re: Intrebari si raspunsuri

se face in imageready .... am voie sa ii arat un link nu ? https://www.youtube.com/watch?v=Z93Z1...eature=related

B3ST 05-01-08 18:42

Dak fac in Ps o semnatura, cat de mare trebuie sa fie sa pot sa o pun aici?

VaLeX 05-01-08 18:50

Quote:

Originally Posted by B3ST (Post 1276708)
Dak fac in Ps o semnatura, cat de mare trebuie sa fie sa pot sa o pun aici?

maxim 500x100 ...dar de obicei sa arate bine e 400x80

tk_paul_10 05-01-08 18:51

mersi mult

4xel_vt 06-01-08 13:30

cum se face brush....un tut ceva...va rog...dak se poate;))

EaGle 06-01-08 13:40

Cauta pe aici si ai sa gasesti ;)

4xel_vt 06-01-08 15:08

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1278118)
Cauta pe aici si ai sa gasesti ;)

nu am gasit dekt siteuri...vreau un tut facut de voi...;)

Trickz 06-01-08 15:11

si cu alea ce nu iti convine?

B3ST 06-01-08 15:11

Intra aici si uitate :arrow: https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3002-tutoriale-adobe-photoshop/page-29.html

4xel_vt 06-01-08 15:13

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1278293)
si cu alea ce nu iti convine?

poi nu prea inteleg...din ele....mai bin inteleg la astea facute de voi ...astia care va pricepeti bineinteles:-)

MARI_NSL 06-01-08 15:49

Quote:

Originally Posted by 4xel_vt (Post 1278296)
poi nu prea inteleg...din ele....mai bin inteleg la astea facute de voi ...astia care va pricepeti bineinteles:-)

ce tare ai fost :lol: mai bine zi ca nu intelegi ca nu sti engleza :???:

keemo 06-01-08 15:53

Quote:

Originally Posted by 4xel_vt (Post 1278296)

o sa traduc eu cateva tutoriale brush si altele ..dar dureaza ceva timp ..trebuie sa primesc acordul celor kre le-au facut ...

4xel_vt 07-01-08 09:06

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1278376)
ce tare ai fost :lol: mai bine zi ca nu intelegi ca nu sti engleza :???:

bah stiu engleza aproape perf.........dar nu reusesc sa fac....cred ca nu sunt toti pasii:???: ....ptr ca m-am apucat de vt de o sapt. sau 2

Trickz 07-01-08 09:12

atunci nu o sa le intelegi mai bine daca sunt in ro. mai bine pune mana si invata sa lasi o masina sau sa o faci celan pana sa inveti brush...

4xel_vt 07-01-08 09:15

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1279545)
atunci nu o sa le intelegi mai bine daca sunt in ro. mai bine pune mana si invata sa lasi o masina sau sa o faci celan pana sa inveti brush...

bah stiu sa cobor o masina...sai schimb jante....sa pun folie....mai multe(schimb spoiler fata,spate)......dar vreau sa stiu si cva brush...dak intelegi ce vreau sa zic

Trickz 07-01-08 09:25

ok...treaba ta.. brushul in mare: faci pe un layer nou o retea de linii, care sa stea la baza kitului de tuning. pe un alt layer sub el. incepi brushul. numele e foarte sugestiv..trebuie doar sa dai cu brush tool pentru a umple spatiile si a uniformiza tot. dupa ce umplii tot kitul trebuie sa adaugi umbre si reflexii. asta in mare....descurca'te acum;)

4xel_vt 08-01-08 09:31

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1279562)
ok...treaba ta.. brushul in mare: faci pe un layer nou o retea de linii, care sa stea la baza kitului de tuning. pe un alt layer sub el. incepi brushul. numele e foarte sugestiv..trebuie doar sa dai cu brush tool pentru a umple spatiile si a uniformiza tot. dupa ce umplii tot kitul trebuie sa adaugi umbre si reflexii. asta in mare....descurca'te acum;)

mz...mai incurajat putzin....am sa incerc sa vad ce iese...sper sami iasa reflectiile si umbrele bin:-)

bah totusi datimi nij tutoriale.....nu reusesc sa fac nik....imi iese o prostie mai mare ca min:(((.....pls nij tut pt brush

aaaa....si ink o intrebare....dc dupa ce modific o masina imi salveaza in format psd...nu jpg....??si nu o pot vedea poza decat cu photoshop...si am vazut k masinile voaastre sunt in format jpg...carei solutia???...tre cumva sa unesc layerele sau aja cva???dak tre sa le unesc sau altceva zicetimi plsss...

no limits design 08-01-08 09:44

kn salvezi ai o casuta in care poti sa alegi fromatul shi acolo in loc de psd alegi jpeg

F.E.A.R 09-01-08 20:32

1 Attachment(s)
stie cineva cum se fac chestiile alea la aripi sau are cineva vreun tutorial????...eventual si cu suruburi de prindere...astept...

MARI_NSL 09-01-08 20:36

faci c/p la roata cu tot cu pasaj ...il distantezi un pik de caroserie ...si pe urma dai cu smudege tool ca sa umpli golul . si surburi cred ca se fac cu brush tool. pe astea nu le-am facut niciodata :-?

F.E.A.R 10-01-08 08:20

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1284226)
faci c/p la roata cu tot cu pasaj ...il distantezi un pik de caroserie ...si pe urma dai cu smudege tool ca sa umpli golul . si surburi cred ca se fac cu brush tool. pe astea nu le-am facut niciodata :-?

fratele meu ala nu e wide body kit(ala stiu cum se face)...e cu totul altceva ce am intrebat eu...fii mai atent cand raspunzi...bafta

no limits design 11-01-08 11:33

banuiesc k tu vrei evazarea sa aib contur asha?/...pai cauti un donor la unghi shi dai c/p la evazare

Gabi 13-01-08 12:30

Houston, we have a problem, si anume:

- pshotoshopu' meu e instalat pe D, pentru simplul motiv ca pe C nu prea am spatiu;
- cand il aveam instalat pe C, primeam des mesaju' cu "scratch disks are full", dar, de cand l-am instalat pe D, primesc acelasi mesaj, in ciuda faptului ca am 3 Gb liberi.

Help, people ! :cry:

keemo 13-01-08 12:31

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1290279)
Houston, we have a problem, si anume:

- pshotoshopu' meu e instalat pe D, pentru simplul motiv ca pe C nu prea am spatiu;
- cand il aveam instalat pe C, primeam des mesaju' cu "scratch disks are full", dar, de cand l-am instalat pe D, primesc acelasi mesaj, in ciuda faptului ca am 3 Gb liberi.

Help, people ! :cry:

mie mi se mai intampla chestia asta knd nu aveam destul spatiu in C...photoshopul fiind instalat D

Gabi 13-01-08 12:37

Am aflat:

Edit --> Preferences --> Plug-Ins & Scratch disks --> selectati partitia pe care aveti mai mult spatiu.

Thanks hori_cutz! :peace:

F.E.A.R 15-01-08 08:29

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1287053)
banuiesc k tu vrei evazarea sa aib contur asha?/...pai cauti un donor la unghi shi dai c/p la evazare

ok ms...speram k stie cineva cum se face din brush sau are un tutorial ceva...

HoricutzWSR 15-01-08 10:45

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1290292)
Am aflat:

Edit --> Preferences --> Plug-Ins & Scratch disks --> selectati partitia pe care aveti mai mult spatiu.

Thanks hori_cutz! :peace:

np man,anytime :)

_seby_ 17-01-08 14:35

ce program foloseshte baiatu?ca seaman f mult cu fotoshopu`...https://www.youtube.com/watch?v=LyV2mUZO3vU

B3ST 17-01-08 14:47

E microsoft picture it.

Geox` 22-01-08 20:33

Cine imi zice si mie cum bag un font nou in photoshop:?::rolleyes2

Nubyan 22-01-08 20:59

Nu il bagi in photoshop.Il copiezi in Windows/Fonts. Apoi o sa apara si in photoshop

Geox` 23-01-08 21:55

ok ms mult:-P

nytrous_oxide05 26-01-08 10:11

1 Attachment(s)
sal baietzi ;)...n-am mai trecut d multicel timp p forum...dar speram ca ma puteti ajuta cu ceva...am nevoie de un tutorial pt topire...mai clar: Am un text..pe care vreau sa-l fac sa arate ca si cum ar fi facut din sticla...si acest text sa se topeasca intr-o balta...sper ca ati inteles...in caz ca nu m-am exprimat bine si nu s-a inteles va pun o poza cu ceva facut repede in 10 min k sa va dati seama ce vreau sa zic...pana acum am incercat cu liquify, smudge + plastic wrap ca sa para mai lucitoare partea kre se topeshte...Va multumesc si astept idei :D

MARI_NSL 30-01-08 23:10

1 Attachment(s)
salut . stie cineva cum se numeste fontul cu care sa semnat fotografu :-? sau daca il are cine . sa puna aici plz :D

keemo 31-01-08 10:00

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1324448)
salut . stie cineva cum se numeste fontul cu care sa semnat fotografu :-? sau daca il are cine . sa puna aici plz :D

parca la Golf Tuning am vazut acelasi font...nush sigur ..

sandrin 01-02-08 13:47

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05 (Post 1315383)
sal baietzi ;)...n-am mai trecut d multicel timp p forum...dar speram ca ma puteti ajuta cu ceva...am nevoie de un tutorial pt topire...mai clar: Am un text..pe care vreau sa-l fac sa arate ca si cum ar fi facut din sticla...si acest text sa se topeasca intr-o balta...sper ca ati inteles...in caz ca nu m-am exprimat bine si nu s-a inteles va pun o poza cu ceva facut repede in 10 min k sa va dati seama ce vreau sa zic...pana acum am incercat cu liquify, smudge + plastic wrap ca sa para mai lucitoare partea kre se topeshte...Va multumesc si astept idei :D

uite ceva mai interesant zic eu ... http://tutoriale-photoshop.blogspot....stic-text.html

raulito 05-02-08 18:21

salut !
am o intrebare la PhotoShop CS3 in tabelu de instrumente nu este iconita aia care te trimite in Image Ready unde gasesc comanda asta sa ma trimita in Image Ready
Multumesc!

simionstef 05-02-08 19:21

in meniul file parca..sau edit

sandrin 06-02-08 03:18

photoshop cs3 nu are image ready ... poti sa dai window - animation ptr gifuri
bafta!

raulito 06-02-08 10:56

Multumesc!

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning