![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
se face in imageready .... am voie sa ii arat un link nu ? https://www.youtube.com/watch?v=Z93Z1...eature=related
|
Dak fac in Ps o semnatura, cat de mare trebuie sa fie sa pot sa o pun aici?
|
Quote:
|
mersi mult
|
cum se face brush....un tut ceva...va rog...dak se poate;))
|
Cauta pe aici si ai sa gasesti ;)
|
Quote:
|
si cu alea ce nu iti convine?
|
Intra aici si uitate :arrow: https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3002-tutoriale-adobe-photoshop/page-29.html
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
atunci nu o sa le intelegi mai bine daca sunt in ro. mai bine pune mana si invata sa lasi o masina sau sa o faci celan pana sa inveti brush...
|
Quote:
|
ok...treaba ta.. brushul in mare: faci pe un layer nou o retea de linii, care sa stea la baza kitului de tuning. pe un alt layer sub el. incepi brushul. numele e foarte sugestiv..trebuie doar sa dai cu brush tool pentru a umple spatiile si a uniformiza tot. dupa ce umplii tot kitul trebuie sa adaugi umbre si reflexii. asta in mare....descurca'te acum;)
|
Quote:
bah totusi datimi nij tutoriale.....nu reusesc sa fac nik....imi iese o prostie mai mare ca min:(((.....pls nij tut pt brush aaaa....si ink o intrebare....dc dupa ce modific o masina imi salveaza in format psd...nu jpg....??si nu o pot vedea poza decat cu photoshop...si am vazut k masinile voaastre sunt in format jpg...carei solutia???...tre cumva sa unesc layerele sau aja cva???dak tre sa le unesc sau altceva zicetimi plsss... |
kn salvezi ai o casuta in care poti sa alegi fromatul shi acolo in loc de psd alegi jpeg
|
1 Attachment(s)
stie cineva cum se fac chestiile alea la aripi sau are cineva vreun tutorial????...eventual si cu suruburi de prindere...astept...
|
faci c/p la roata cu tot cu pasaj ...il distantezi un pik de caroserie ...si pe urma dai cu smudege tool ca sa umpli golul . si surburi cred ca se fac cu brush tool. pe astea nu le-am facut niciodata :-?
|
Quote:
|
banuiesc k tu vrei evazarea sa aib contur asha?/...pai cauti un donor la unghi shi dai c/p la evazare
|
Houston, we have a problem, si anume:
- pshotoshopu' meu e instalat pe D, pentru simplul motiv ca pe C nu prea am spatiu; - cand il aveam instalat pe C, primeam des mesaju' cu "scratch disks are full", dar, de cand l-am instalat pe D, primesc acelasi mesaj, in ciuda faptului ca am 3 Gb liberi. Help, people ! :cry: |
Quote:
|
Am aflat:
Edit --> Preferences --> Plug-Ins & Scratch disks --> selectati partitia pe care aveti mai mult spatiu. Thanks hori_cutz! :peace: |
Quote:
|
Quote:
|
ce program foloseshte baiatu?ca seaman f mult cu fotoshopu`...https://www.youtube.com/watch?v=LyV2mUZO3vU
|
E microsoft picture it.
|
Cine imi zice si mie cum bag un font nou in photoshop:?::rolleyes2
|
Nu il bagi in photoshop.Il copiezi in Windows/Fonts. Apoi o sa apara si in photoshop
|
ok ms mult:-P
|
1 Attachment(s)
sal baietzi ;)...n-am mai trecut d multicel timp p forum...dar speram ca ma puteti ajuta cu ceva...am nevoie de un tutorial pt topire...mai clar: Am un text..pe care vreau sa-l fac sa arate ca si cum ar fi facut din sticla...si acest text sa se topeasca intr-o balta...sper ca ati inteles...in caz ca nu m-am exprimat bine si nu s-a inteles va pun o poza cu ceva facut repede in 10 min k sa va dati seama ce vreau sa zic...pana acum am incercat cu liquify, smudge + plastic wrap ca sa para mai lucitoare partea kre se topeshte...Va multumesc si astept idei :D
|
1 Attachment(s)
salut . stie cineva cum se numeste fontul cu care sa semnat fotografu :-? sau daca il are cine . sa puna aici plz :D
|
Quote:
|
Quote:
|
salut !
am o intrebare la PhotoShop CS3 in tabelu de instrumente nu este iconita aia care te trimite in Image Ready unde gasesc comanda asta sa ma trimita in Image Ready Multumesc! |
in meniul file parca..sau edit
|
photoshop cs3 nu are image ready ... poti sa dai window - animation ptr gifuri
bafta! |
Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning