![]() |
care sa cearta :) eu unu nu ma cert cu nimeni :) :roll: :wink: :lol:
|
da ma la intalnirea de pe 27 o sa beom o sa mancam shi poate o sa f..em.. dar eu deja sunt putzin ametzit ca am facut o baut aici in carier...
P.S.:mie mosul o sa imi aduca o celica destul de mare cu telecomanda tunarita... pe car o sa o mai modific la performantze... |
Deci i`a zicetzi CINE VINE SIGUR?
eu vin... |
count me in...
|
Cam 80% vin .Dar daca tre sa plec undeva desi nu cred nu mai vin.Dar oricum count on me :peace:
|
dar akum nu tre sa stabilim shi unde mergem dupa ce ne adunam?...
|
Re:
Quote:
Propunetzi ceva? |
Deci maine la 17 intalnire la sala spotrurilor
Vin si yo :peace: |
exact... maine la ora 17... te ashteptam...
|
Re:
Quote:
|
Bai.. ce zicetzi ma dak mergem la un biliard??
a? :D |
ok vedem la cand ne intalnim in functzie de catzi suntem unde shi cum mergem...
|
Re:
Quote:
|
Eu sunt pe dinafara ...cand este acest'maine'?
|
azi :))))) 27 a 12-a 2004 :D :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Ce draqu` atzi plecat ma restu` si n`ati ramas la pool a? :D
Eu am ramas cu BIZ si cu Evo :P |
Inca o intalnirea rasuflata :lol: :roll:
|
Re:
Quote:
Si BIZ ai fost fraier k n`ai venit la Trocadero...! :lol: o sa va povestesc eu ce s`a intamplat! :lol: (in programu` urmator) |
care cum stie....daca am o toyota corolla de 1.6 si 110 hp (pe benzina) si vreau sa;mi fac un chip tuning cati calutzi in da in plus si cam cat ma costa...???PLS
|
ee ady _|_ ....... asta e
ce ati facut pana la urma :?: :D |
Re:
Quote:
:peace: |
Bond007 nu mai abera ca vad ca u postezi de dragu de a posta. zii ceva constructiv nu mai scrie toete tampeniile care ati vin in cap....TIMIDULE. Si zenogti vezi ca ai gresit postu ... nu aici trebuie sa pui aceasta intrtebare ci in alta sectiune
|
Re:
Quote:
Chiar asa sa intamplat :peace: |
Re:
Quote:
|
Hai sa ne vedem Sambata ce zicetzi? :)
Mergem la o bila in sat`u de vacantza! (nu scriu cum se numeshte k ma fac de ***, k nu sunt sigur cum se scrie) :lol: :lol: :lol: :wink: |
daka are cineva o imprimanta color ne intalnim pana sambata...daka nu...
|
Re:
Quote:
|
Pt fluturasi :twisted:
Art, la arexim e vreo 15-20.000 foaia sau la ceilalti pe celalalt colt am auzit ca e mai bine 8) |
pai merge sa ma duc cu cd-ul?
shi le trebe office 2003 ca sa mearga... sau poate o fac eu in paint... mai vedem |
Stai tu linistit ca la ce scule si softuri au oamenii aia acolo nu sunt probleme :lol:
Vezi ca te cam umfla la procesare.... mie mi-a luat 50.000 numai sa-mi scoata de pe un CD cateva poze :wink: |
ok mersi pt informare cand am timp o sa incerc...
|
pe aici ce se mai aude :? ...... cand ne adunam in noul an :?: :) ... btw happy new year
|
PE 22 IANUARIE ORA 17 INTALNIRE A MEMBRILOR 4TUNING CONSTANTA.
TREBUIE SA VENITZI CAT MAI MULTZI PT CA SE GARANTEAZA O DOZA BUNA DE ADRENALINA...TREABA E GANDITA DE MULT TIMP... ASHA CA VA ASHTEPTAM...ESTE NECESAR SA SE PREZINTE MAI MULTE MASHINI... |
da ... se anuntza ceva misto ... sper sa nu mai fie o intalnire d`aia cum ne-am obisnuit. :roll:
|
adrenalina?
facem baie in mare ? :lol: :lol: :lol: |
nee... o sa facem altceva...
|
Re:
Quote:
P.S: Count me IN! :) |
Vin si eu, promit sa-mi i-au si ochelarii de soare si slipu :lol:
Aduce careva o lotiune de plaja? 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning