![]() |
Re: Club Clio
Salut...am si eu un Clio Bicorp extreme noiembrie 2005 pe albastru..si deokamdata i-am pus spoilerul adevarat extreme care imita spoilerul sport...k l-am primit ku spoiler de clio symbol....si am pus si grila de RS in loc de aia nasoala..am una fagure..arata marfa...vad ca niciunul din Ro...nu atzi skimbat grila ku una fagure..k aia e naspa..
Vroiam insa sa iau legatura plz..ku voi vreau sa imi fac tunning exterior...si vreau deokamdata sa incep ku eleron spate..cat mai mik..nu unu din ala mare.. si jentzi...apoi toba..sau tobe..eventual kuplate la mijlok kum e la RS... Ceva sfaturi plz..? ID yahoo mess = cristienache Voi de unde ati pus si ce kosturi au fost implikate.. Mersi.. Quote:
|
Salut
Si eu tot din iasi sunt...daca vad bine nr de Iasi... Poate ne intalnim sa mai diskutam pe marginea renault alea alea...k si eu vreau sa incep sa pun pe mashinutza.. ID yahoo mess.. = cristienache ms astept Quote:
|
Buna Lexas frumoasa masinuta ai...sunt curios cum arata grila ta....daca vrei sa stam de vorba no problem...zi doar cand si unde...chiar as vrea sa mai stau de vb cu cineva despre renault...ce se poate face la masina..da un add la [email protected]
|
stopuri cu led pt bicorp nu am vazut...si nu am auzit nicaieri... decat sa ti le faci tu "acasa" :D
|
cine intreba de stopuri ku led...pt bicorp..k eu nu sigur:))
eu kaut un elereon frate pt bicorp..si nu gasesk nimik frumusel..ma refer decent nu sa sara in oki.... any help..? |
salut...
cat face filtrul..si de unde l-=ai luat..si unde l-ai pus..? +...ai probleme ku garantzia masinii..?? k mi-ash tranti si eu un filtru.. Quote:
|
Quote:
Quote:
|
da frate eu cautam leduri la stop
|
Nu gasiti stopuri cu led pt Clio Bicorp? inseamna ca nu ati cautat... cateva exemple:
http://www.autotintdesign.com/Tail%2...lt/Renault.htm http://www.fk-automotive.de/news/led/index.php |
mie imi trebuie stopuri cu led pt clio 2003 1.5 dci.....modelu ala cu portbagaj lung....stiu stopurile de la fk....le-am vazut si la sv si in iasi in catalog dar alea-s pt clio de asta scurt,cu portbagajul mic,a mea e cu portbagaju cat la logan!!!!!alt model de triple.....
|
Stiti unde se pot gasi stopuri cu led pt clio symbol si la ce pret ar fi?:D
|
spgbuc stop cu led pt clio simbol nu exista!!!!si eu am cautat...am vb la fk si abia a aparut angel eyes pt clio simbol....stopuri mai incolo/........///////
|
Quote:
teoretic farurile de la bicorp ar trebui sa se potriveasca si la symbol ... pana la urma urmei in partea frontala sunt identice :D |
cu certitudine se potrivesc!
|
da da de faruri nu mie sa le schimb......arata bine dupa ce pun cerculete angel eyes....da la spate e buba...vreau triple clare cu leduri....si inca nu exista asa ceva....am vb si in germania cu cineva si nimik....
|
Super frumoase triplele..
Dar si pretzul e adecvat..:) Sunt peste tot...in primul rand trebuie kautat pretzul cel mai bun....ele oscileaza intre 200-300 euro...diferentza mare.. Quote:
|
Quote:
|
o sa asteptam mult si bine... avand in vedere ca symbol-ul este facut la turci... si nu se comercializeaza in toata europa... nu cred ca o sa vedem si stopuri cu led pt symbol :sad:
|
hmmmm depide....nu toate clio simbol sunt de la turci.....a meu e din lotul prim facut de francezi,la ei acasa.e o bijuterie de masina!!!!....dupa succesu reputat de clio frantuzesc s-a decis fabricarea lui pe scara larga Turcia,Maroc .....
|
hmmmm depide....nu toate clio simbol sunt de la turci.....a meu e din lotul prim facut de francezi,la ei acasa.e o bijuterie de masina!!!!....dupa succesu reputat de clio frantuzesc s-a decis fabricarea lui pe scara larga Turcia,Maroc .....Am avut in mana declaratia vamala la iesirea autoturismului din Franta ,plus foaia cu toate stampilele din vamile tranzitate!!!e una din primele 3 masini aduse in iasi
|
.....Am avut in mana declaratia vamala la iesirea autoturismului din Franta ,plus foaia cu toate stampilele din vamile tranzitate!!!e una din primele 3 masini aduse in iasi ,una a fost la o firma de medicamente.a doua a mea si a 3-a a unui patron de la o firma de mobila,stiu asta pt ca erau acolo toti cand au ajuns masinile la reprezentanta
|
nu stiu ce sa zic... eu stiu doar ca a mea a fost in al 2lea lot care a venit in CT... in 2000 si stiu ca sunt facute in turcia...
|
la urma urmei important e important sa iti faci treaba cu ea.....si apoi ai timp si de show,tunning etc......dar la cat consuma clio!!!!man!!!!uit sa mai alimentez.....pe bune.....
|
Voi avetzi o problema ku turcii:))
serios.. sunt f multe firme si f f f multe modele..ale acelor firme care fac...la turci masini:)) Nu le mai blestematzi k asha vor deveni toate...daca e facuta in germania sau in turcia tot garantzia aia o ai..si daca vrei sa o vinzi..tot o vinzi... Io am clio bicorp si e facut parca in Slovacia...dar kand am gandit masina sa o iau...daca imi spunea k e in turcia si nu in slovacia...sa nu o mai iau?:))) Terminatzi prostiile.. symbol-ul se vinde pt cei care conteaza portbagajul..in romania se cumpara f f mult portbagaj.dar..sa revin la topic...stopuri spate..pt clio bicorp sunt o groaza...si f frumoase..si gen led..si fara..si la clio sylmbol al fel..doar k trebuie sapat..adank..in netul asta..k de asta e net:) Si io kaut eleroane pt bicorp..dar nu gasesc nimik serios..in Ro..doar din alea universale..porkarii.. Gasim noi de toate...asa e? :) Quote:
|
Salut..
asta e skitza ta...facuta de tine..? Ca sunt interesat..daca e facuta de tine..de niste idei... Mersi Quote:
|
symbolul se mai fabrica intr-un mic procent si in spania.
mie personal chiar nu imi pasa unde este facuta. |
nu am nici o problema cu turci (eu sunt chiar turco-tatar) si sunt in jur de 7 companii care produc masini in turcia iar ele sunt facute la aceasi calitate ca cele din EU :D
in EU nu sunt multe symbol-uri... in italia au ramas masca cand au vazut clio "sedan" :shock: |
motivul pt care symbolul nu se vinde in europa este simplu.
occidentalii prefera masinute mici hatch si de aceea la ei se vinde twingo si la noi nu, cam la acelasi pret cu symbolul. in schimb,la noi si in zona noastra nu cred ca ar prefera mai nimeni un twingo in loc de symbol. asa ca reteta a fost simpla si succesul garantat!!! |
deci pana la urma se pierde garantia daca pun filtru sau nu? si cam cat ma duce unu cu tot cu montaj ca eu imi prind urechiile daca incerc sa il pun :D
|
pai depinde cati bani esti dispus sa dai pe el! Daca vrei sa faci treaba buna, iti recomand K&N (se invarte pe la 140 de euro cu tot cu kit de instalare).
Daca vrei sa pui doar asa de dragul de a avea, e farte simplu! Cert este ca daca ai 1.4 8v, fara kit`ul ala de instalare de la K&N nu poti sa reununti la cutia aia verde in care sta filtrul, deci nici macar sunet nu vei avea! Despre performante imbunatatite nu pot sa spun nimic pentru ca nu le-am sesizat la mine (si eu am admisie K&N). Despre instalare... facusem eu un tutorial pe www.clubclio.ro pe forum! Succes! |
ce reclama "mascata"... toto, iar o arzi dubios? :lol:
|
Va salut baieti!
Vin si eu cu cateva intrebari...:) La anul ce vine ma gandesc la achizitionarea unui Clio bicorp 1.4 16v la mana a doua. Pur si simplu sunt indragostit de masinuta asta,nu pot sa va transmit prin cuvinte ce simt:D Vroiam sa va intreb si eu cum se comporta masinuta,costuri de intretinere,consum,tinuta de drum,mai toate cele. Inca n-am apucat sa alerg vreuna...:cry: Va multumesc frumos! |
sal la tot poporul!cine a schimbat distributia la un clio ca am si yo ceva intrebari?dati un semn pls.....
|
8 Attachment(s)
am si yo acilea niste poze cu muzeul meu...e de curse nu :oops: ...ce sa zic....asta e din lotul facut in Turcia....ca sa il ajut pe JUST DO IT...modelul asta ca al meu sunt toate facute in Turcia...cica urmatoarele ar fi si din Franta
|
PS: revin cu noi poze in scurt timp
|
Quote:
|
Ok.am si eu un clio.sper ca ma primiti si pe mine in club.modificari nu am adus inca la el ca nu il am demult si s-au cam dus banii.Masina e Clio III,1.2,16V, merge bine si abia astept sa fac cate ceva la ea.astept si eu idei.multzam fain
|
pai ce mai stai. pune o poza sa vedem si noi cu ce te lauzi.
misto masinutza!!! :) |
1 Attachment(s)
poza e facuta la prima ei spalare. o sa mai pun si eu cand incep sa-i fac ceva modificari.ce vedeti acolo sunt berbecii de la spalatorie
|
1 Attachment(s)
imi cer scuze.cred ca nu am pus bine poza.asta ar trebui sa fie
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning