![]() |
Mda..Misto masinutza..Norocos rau ala caruia ii apartine...! Nu am mai vazut asa ceva in Romania.. :roll:
|
2 Attachment(s)
...cu dedicatie pentru Gabi :wink:
|
Bogdaneeeeeeeeee!
Scuza-ma ca-ti spun ( poate tie-ti place ), da' mie mi se pare penibil !!! 1. spoileru' ala l-am vazut pe o gramada de Dacii prin Craiova; 2. ///M? 3. sigla de Renault ? 4. priza de aer super naspa. Putea macar sa-i faca sita argintie, ca da urat cu galben; 5. \"eleronu'\" ala e o aripioara de rechin ? :lol: 6. ce-s alea in oglinzi ? Semnalizatoare ? :evil: |
de tot ***`ul....
nu exista cuvinte...ce poti sa mai zici la asa ceva... |
:D
Il stiu din vedere pe baiatu cu oltcitu sta prin brancoveanu. Daca la om ii place ata ete ! Oricum cu bani bagatzi in ea isi facea spoilere la comanda ! Oricum am vazut si mai ! Dar cel mai misto este sigla M !
|
nici eu nu sunt de acord cu renault si m power
aripile din spate le-ai facut frumos plasa din priza de aer ai putea sa o faci neagra sau argintiu |
4 Attachment(s)
astea erau masinile din fata unui club din bucuresti in seara asta....
|
5 Attachment(s)
si asta era interiorul clubului....
|
imi plac cluburile astea la care te tuci Mariane :lol: :lol: :lol:
|
marian,marian :lol: :lol: de aia nu mai da omul de tine ..... :lol: imi place cai invatat sa bagi masina calumea :lol: ....adica audi :lol: :wink:
|
Quote:
Era cu \"dedicatie\" doar pt. k la origini era oltcit :) Tot ma tin sa-i arat pozele cu oltcitul rosu de la tine - cred k-i pica plombele :wink: Si Turbo, tipul vine la sala destul de des (Dobberman) |
1 Attachment(s)
:lol:
|
itzi dai seama ce aerodinamica ii da spoilerele... :lol: ce tampit!
|
:shock: :shock: oauuu, o basculanta spoilarita
fac pariu ca-i mai da 5CP pe putin... :D :D |
Mdeah... Frumos Mariane, nu gluma... Dap...
:( :( :( :( :( :( :( |
Quote:
|
pacat ca nu e si spatele, sa vedem daca era sau nu TURBO :lol:
cat despre spoiler, chestia aia sunt defapt 2 lipite sau mi se pare mie. |
nu tzi se pare...
is 2 lipite, oare eleron are??? |
are si eleron, dar 2 mai mici :D
d`asta ziceam poate ne arata si spatele daca il are. |
mdeah...
i-ar mai trebui nishte jentzi intoarse... shi capac de dacie pe grila radiatorului :lol: :lol: :lol: |
:lol: hai ca de caterinca suntem buni, alte poze cu basculante d`astea spoilarite nu mai are nimeni ?
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
tractoarele alea de drag is fainutze... da camioanele alea indienilor... :lol: ca fanu' :lol: :lol: :lol:
|
ce tractorase de jucarie... sunt marfa rau.
dar ce mazot iese pe teva aia de esapament, defapt care esapament :lol: |
3 Attachment(s)
Iata ce am vazut eu prin H ..la restaurant.. Scuze pentru calitatea pozelor.. :wink:
|
Azi dimineata la ora 4, cand am plecat la pescuit, l-am vazut si eu...
Se plimba pe Dorobanti... :shock: |
l-am azut si eu de 2 ori in , victoriei si pe magheru` .... oricum stati sa imi iau aparatul photo.... sa vedeti poze ce pun pe forum...
|
mama...................
frumos chevrolet Z1 targa............ l-am vazut odata pe la mine prin fata blocului, inauntru fiind un manelist cu muzica la maxim........ mi-a placut ff mult masina da soferu cred k e un neam prost de nu se poate....... numa` bine |
vorbesti de cel negru... ala cu cauciuce de tractor :P , sau de sata galben?
|
cred ca vb de cel negru omu .
tigan rau de tot soferu MANELE NU NU NU NU NU |
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning