![]() |
Re: Masinile si userii nostrii
n-am stiut al cui este masina asta ....am vazut-o si pe aeroport la noi in bm
super exemplar spor la munca in continuare |
Szambi da multe "matze" is pe acolo:))......Spor la munca;)
|
da ce ai facut ember,atatea cabluri,pui ceva serios in masina,ceva muzica??
|
1 Attachment(s)
hop si eu...cu matza mea...
|
Misto exemplar......Ceva date tehnice???? Oricum sa ai bafta cu ea;)........
|
7 Attachment(s)
:( uitatzi ce am lucrat eu azi dimineatza ...
|
cum ai reusit maistre.. ? ce-ai lovit.. ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Parerea mea ca ar trebui sa mai punem toti poze cu masinile proprii si o prezentare generala pt. reamprospatare ca ne-am inmultit pe aici si sa stie toata lumea ca cine ce masina are, cine este etc.
|
Spark, vii azi ?
|
vin ... de ce sa nu vin :)
|
Quote:
|
Sa se faca un thread special in care fiecare isi prezinta masina.. da sa se faca dupa un model... Marca, Model, Motor, ... etc... Car Spec. si thread`u sa fie foarte strict.. adica doar aceste lucruri sa fie in el.. fara OT .. si chestii de genu` ce beton masina si cati cai ai.. putina ordine sa fie aici.. si una doua toata lumea se simte mai bine.. ;) parerea mea.. :D
|
ader si eu la ideea de a avea un loc unde sa fie numai pozele si specificatiile masinilor.....si binenteles utilizatorii
|
Juana tata, baga mare un thread nou in care sa ne putem prezenta masinile, marca, motorizare, modificari etc. Pana acuma poate nu era necesar dar, dupa cum am specificat anterior, si Satu Mare se va dezvolta in acest domeniu si nu-i de neglijat ca masinile (mai mult sau mai putin) tunate apar si la noi ca ciupercile dupa ploaie ;) Ne trebuie si noua o evidenta cat de cat, nu ? ;)
|
Parerea mea.... Neaparat un (nou thread) loc noua trebui. Sa fie de la inceput, si numai si numai prezentari a masini si proprietar (..dupa ceva formular tipizat, sa fie toate la fel :-) ) . NO COMMENT -ari ! :rolleyes2
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
sal 2 all!
eu sunt nou pe aici...sper ca ma primiti cu golanu meu..... am idei 'tunate' rau de tot...dar banii sunt limitati...asa ca am ramas la un tuning modest.....oricum urmeaza continuarea, dar numa incet ca asa e in taxi...incet si foarte incet (cu banii). Am si un filmulet cu o incercare de drift...ca mai mult m-o durut sufletu s-o calc...unde pot sa il postez? A, sa nu uit. Finisarea si vopsirea "lamelor de sub spoiler" sunt home made, fara mecanici sau vopsitori specializati...totul in garajul meu. |
filmuletz ... este un thread cu filmuletze din sm :)
posteaza-l acolo si ine ai venit :) |
1 Attachment(s)
masina lui BOBO..:!:
|
1 Attachment(s)
salut
am si eu o masinuta la care am inceput modificarile...usor usor pt ca totul costa cam mult...pana acum am schimbat jantele si suspensia si o sa urmeze si altele... |
misto jantele... ;) sa ai parte de km multi fara incidente cu ea.. :D numa` bine
|
Quote:
|
Bun venit aici intre noi :).....Multa bafta la masinutza.....Ceva dotari ne poti zice?? (motor cai etc etc daca ai bagat muzica..)
|
Quote:
dotari: pachetul elegance + maxi dot (nu am putut astepta 2 luni si am luat-o pe asta de pe stoc...vroiam 2.0 tdi 140 cp+xenon+trapa...dar ma multumesc si asa foarte mult) motor de 1.9 tdi 105 cp muzica nu am bagat deocamdata...m-am ocupat de exterior si mai am destul de lucrat la el apoi o sa trec si la interior, la motor nu stiu daca sa ma bag pt ca pierd garantia, si cum am auzit ca pica turbina la ele nu prea as vrea...sper sa iese intr-un final frumoasa... |
nici nu poti sa compari skoda cu honda :D am mers cu un civic type r si m-a innebunit...
|
Atunci de ce nu l-ai cumpărat?
|
de la 18.700 la 25.000 e o suma mare dar ma gandesc sa ii las lu tata pe asta si sa imi iau vechiul type r asta numai daca vrea si el...
|
5 Attachment(s)
cine stie ce ii ala lonjeron isi da seama de ce imi vine sa plang
|
aiaiai....putrad rau de tot....trebe schimbat....
|
Ala e de la Daciana??/.......WOW e ala original nu??..
|
da ... e de la dacia mea :(
si e original ... |
2 Attachment(s)
Arata brutal Spark
dar nai frica si la mine pragurile sint originale si atit a ramas din ele:D |
Acuma sa fim seriosi daca is originale era cazul sa fie schibate sa nu aveti parte de "surprize" neplacute....Bafta la reparatii :)
|
am avut surprize ,cind am avut defect si am inceput sa ridic masina si a cazut inapoi:D
|
ai de viata mea Mr Joe,ala ii opelu alb????tare putrad ii,da se stie ca la opel asa ii caroseria de obicei.....rugineste ca dracu....
|
da Raul asta e opel ul alb dupa 20 de ani asa arata un prag original, la cine a fost masina nu avut grija de el, numai o dat talpa la masina si gata dar de celtuit nu prea a celtuit pe masina:D
|
sa vedem cu o sa fie celalt opel ... ;) doamne da ... joe stie ce zic :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning